Hvis Michael kan lave tilstandsrapporter kan alle. Han mente mit loft og hus var spist og ødelagt af rotter og mus. Fordi der lage mos og snulder i isoleringen efter tag skifte. Havde jeg ikk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Meget professionel tilgang samt en rolig og meget behagelig personlighed 😊 Tager sig god tid til at forklare diverse, og gode uddybende kommentarer.
December år 2020. Grundig gennemgang af de 2. Bygninger på adressen. Rapporterne modtog jeg på e-mail som aftalt. Også vedhæftede faktura stemte i overens med det tidligere fremsendte tilbud. Dog fi... Mehr ansehen
Udfører huseftersyn med Tilstandsrapport – Energimærke – El-rapport
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Kompetent gennemgang af huset - helt som forventet. Behagelig omgangstone og gennemgang af resultaterne. Alt i alt helt tilfredsstillende og til en rigtig fair pris.
Kan varmt anbefale MK Consult Byg til huseftersyn.
Michael Køhrsen er særdeles kompetent og tillige en særdeles sympatisk person
Jeg fik en hurtig og fremragende gennemgang af huset til en rimelig pris, så jeg kan kun anbefale andre at bruge Michael.
Peter Simonsen
Dårlig service på forespørgsel
Michael er helt sikkert en god person som yder sit arbejde godt - men en god service det gav han ikke mig, jeg lavede pænt en forespørgsel på om der var mulighed for kredit og hvad man i så fald skulle betale ekstra for at få det.
Retur svar fra Michael var at han tak sit tilbud tilbage da han ikke gav kredit og så var jeg inde på hans hjemmeside og så at han havde sat prisen op.
Jeg giver MK Consult-byg en stjerne på grund af den service jeg fik.

Antwort von MK Consult-byg
Samarbejdet med MK Consult var fremragende. Michael var hurtig, effektiv og fair.
Vi skulle bruge et hurtigt energimærke, så vi kunne få vores hus på markedet. MK Consult-byg kunne hurtigt træde til, og vi fik en meget grundig gennemgang af vores hus. Michael var behagelig og informerede os godt undervejs.
Vi kan anbefale ham.
Jeg har benyttet mig af MK Consult i forbindelse med salg af bolig.
I den anledning havde jeg besøg af MK Consult, som konstatere skimmel i mit loftsrum, til min store overraskelse.
Efter at have læst rapporten, kontakter jeg MK Consult da jeg er interesseret i at få udbedret fejlen og da hverken jeg eller mit forsikringsselskab kan konstatere at der er skimmel i loftsrummet, rækker jeg ud efter MK Consult der jvf. deres husrapport har konstateret skimmel.
Her var der ingen hjælp at hente, jeg får en tåbelig besked om at det ikke er firmaets politik at dele deres billeddokumentation.
Jeg ender derfor med at betale en håndværker for at løbe hele loftsrummet igennem og de kunne heller ikke finde denne nu påstået skimmelsvamp.
Efter en længerevarende korrespondance med ejeren og så vidt jeg ved, eneste mand i firmaet, se mig overladt til en fejlagtigt rapport, men MK Consult fastholder deres.
Jeg har set mig nødsaget til at få en anden byggesagkyndig ud på adressen, han kunne ikke konstatere noget skimmel men blot et velventileret loftsrum.
Jeg har sidenhen taget kontakt til disciplinærnævnet for byggesagkyndige og de overvejer nu at åbne for en disciplnær sag mod MK Consult. Mens jeg selv, har kontakt med min forsikringsselskab idet de vil bistå mig i at stævne MK Consult grundet deres inkompetente arbejde og dernæst totalt manglende vilje til at samarbejde.
Jeg har endnu til gode at se den påstået dokumentation for at der er skimmel i mit loftsrum.
Ser frem til at få dette afsluttet i retten.
Og kan af gode grund kun anbefale at man finder sig en anden byggesagkyndig hvis man skal have lavet en tilstandsrapport.
I øvrigt kan jeg fortælle, at man som sælger er meget dårligt stillet hvis man støder på en inkompetent byggesagkyndige, derfor kan sparet penge koste dig meget dyrt i hussalg, hvorfor jeg selv fortryder jeg valgte MK på baggrund af deres gode priser. Det har kostet mig 5x så meget som jeg har sparet.
Det er meget trist at erfarer at han end ikke selv har lysten til at læse de rapporter han laver, hvis Trustpilot tillod at man uploadede billede materiale ville det være utrolig nemt at bevise at du har konstateret og ikke blot nævnt risikoen for skimmel, Læs din egen rapport, se skade nr 10 hvor du skriver:
Isoleringen er flere steder ført
ud til undertaget. Der er
konstateret forøget
fugtindhold/skimmelvækst flere
steder i tagkonstruktionen..
Kan du i øvrigt hjælpe med den påstået billeddokumentation?
Sikke en arrogant og ligegyldigt svar, grammatik til side, du skriver konstateret og fastholder derfor din løgn som du ikke kan dokumentere.

Behageligt samarbejde
Står til rådighed for spørgsmål
Kan kun anbefales
Vi har brugt MK Consult Byg og kan kun anbefale andre at bruge Michael. Han kommer inden for få dage og udarbejder tilstandsrapporten og elrapport med en el mand. Alt i alt en rigtig god oplevelse samt et godt tilbud.
Jeg har brugt MK Consult-byg til udarbejdelse af en tilstandsrapport. Grundig og reel.
Vi bestilte MK Consult-byg ud fra prisen idet vi troede at man fik en uvildig gennemgang af vores hus, det blev en dyr besparelse.
Vores hus er total renoveret af professionelle håndværkere og selvfølgelig vil der være nogle punkter alligevel. Nogle punkter korrekte og mange tvivlsomme.
Her lige nogle eksempler på MK Consult-byg arbejdsmetoder:
1. Vi har et nyt brændeskur hvor der bor 2 pindsvin under, på bagsiden havde vi lagt lidt grene som de kan gennem sig i. Da MK Consult-byg så dette udbrød han glad er vi enig om at man ikke kan se 10 cm. frihøjde hele vejen rundt om skuret måtte jeg give ham ret og spurgte med samme om jeg lige skulle rive grene væk, nej nej svarede han det må du selv om det gav lige en alvorlig anmærkning.
2. Vi har fået udbedret en sætningsskade på vores hus ud fra en tidligere tilstandsrapport som MK Consult-byg helt klart havde gennemlæst så da han fandt nogle fine små revner ved nogle fuger steg humøret betragteligt igen, sætningsskade. Da jeg prøver at fortælle hvordan skaden var blevet udbedret boreprøver, lastevne af jord belærte han mig om at det var hans vurdering der gælder og at han ikke har råd til en senere forsikringssag.
Da vi fik tilstandsrapporten, blev vi noget forskrækket og gennemgik huset med håndværkeren og da der var nogle af punkterne som vi ikke kunne finde forespurgte vi om vi kunne købe en kopi af alle de fotos han tog under gennemgangen af huset. MK Consult-byg oplyste at det var han ikke forpligtiget og det kun var til intern brug og senere bevismateriale.
Vi henvendte os til firmaet som havde udbedret sætningsskaden. De sendte en projektformand ud som gennemgik huset og udfærdige en rapport hvor de klart afviste at undergrunden ikke var i orden. Han anbefalede os at kontakte en uvildig bygningsingeniør til gennemgang af huset og undergrunden hvilket vi gjorde. Han gennemgik rapporterne som er udfærdiget i forbindelse med udbedringen af sætningsskaden.
Bygningsingeniøren lavede en rapport med fotodokumentation hvor klart afviste at der var nogen sætningsskade på vores hus. Forevist disse for MK Consult-byg som afviste rapporterne med at alt er en vurdering og hans vurdering kunne være lige så god.
Vi lavede en prisjustering på kr. 150.000,00 og har nu fået huset solgt.

Antwort von MK Consult-byg
Kort ventetid på besøg - hurtigt svar. Behagelig og ordentlig. Virker kompetent. Konkurrencedygtig pris.
Grundig gennemgang af parcelhus. Aftaler overholdt m hurtig kompetent tilbagemelding.
December år 2020.
Grundig gennemgang af de 2. Bygninger på adressen. Rapporterne modtog jeg på e-mail som aftalt. Også vedhæftede faktura stemte i overens med det tidligere fremsendte tilbud. Dog fik Chefen en del spindelvæv og støv på tøjet. Ja, det var en grundig gennemgang i Terp.!
Jeg ved ikke hvad. Men Michael lavede eftersyn af mit hus til fuld pris. i feb. 2020. Til fornyelse i oktober krævede han fuld pris igen. Jeg fandt firma i Odense som lavede rapporten til rimelig og lavere pris. her i november 2020.
Efterfølgende sviner Michael mit hus til på selvsalg 2. dec, at folk skal holde sig langt væk. Det kan da ikke være en opgave vedr. bygningssagkyndige, at de skal svine kunder til efterfølgende blot fordi de ikke får efterfølgde opgaver. . Link er gemt og jeg anmelder herefter firmaet MK-consult for uhæderlig og ulovlig virksomhed. Alle rapporter om mit hus har jeg betalt for. Firmaet skal ikke efterfølgende på Selvsalg advare mulige købere omkring mit hus. Håber firmaet får frataget autorisation. Har mistanke om forløb, som ikke er sund læsning omkring køb og salg.
Har billeddokumentation og mail-korrespondance omkring forløb.

Antwort von MK Consult-byg
Hurtig og professionel udførelse af hus og el-eftersyn.
Kan klart anbefales!
Fra A-Z en meget fair behandling. Kan slet ikke genkende de tidligere negative anmeldelser. Det må absolut være en anden person de omtaler.
Kan varmt anbefales.
Med venlig hilsen
Elisabeth Pedersen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.