Mijnwebwinkel Bewertungen 590

TrustScore 3 von 5

3,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er worden dingen beloofd die nooit worden gedaan, er worden dingen opgedrongen waar je niet om heen kunt, klarna word ineens verwijderd waar je niets aan kan doen. Geen toegang tot backup van je gegev... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De reactietijd en ondersteuning op vragen is snel en goed. Relatief weinig storingen. Achter de schermen redelijk eenvoudig zaken aan te passen op de website voor een leek. Maar wat me erg tegen de bo... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Redelijk fijn platform waar je als beginnende webshop mooi mee kunt starten. De prijzen zijn helaas wel enorm gestegen (zeker als je altijd het premium account had met kassa app). Ze zijn helaas niet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brechtje van de Customer Support en designer heeft mij super goed geholpen met onder andere Google Analytics, Google search Console en de sitemap. Ze legt het op een duidelijke manier uit. Hoe het wer... Mehr ansehen

1. E-Commerce-Lösungsanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Met Mijnwebwinkel maak je gemakkelijk je eigen webshop. Alle functies die je nodig hebt, altijd gratis. Wij geloven dat een webwinkel voor iedereen bereikbaar moet zijn. Sinds onze oprichting in 2005 hebben we dan ook maar één doel: iedereen voorzien van een eigen, succesvolle webwinkel.

3,1

1 Stern

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Schandalig

Schandalig. In december willen overstappen naar Mijnwebwinkel met mijn webshop. Na al genoeg uren gestopt te hebben in het ontwikkelen van de webshop bij Mijnwebwinkel is er ineens een verhoging in de maandelijkse kosten. Een absurde verhoging waar niet over gecommuniceerd is! Gevolg is dat ik nu de resterende 10 maanden een belachelijke maandelijkse vergoeding kan betalen voor een website die niet online is en dat ook niet gaat zijn! Per mail het abonnement opgezegd met de reden hiervoor maar ze gaan niet eens inhoudelijk in op hetgeen jij aangeeft. Belachelijk bedrijf en van coulance of flexibiliteit hebben ze ook nog nooit gehoord zo blijkt.

Niet mee in zee gaan!

5. März 2022

Beste Marsh,

We begrijpen dat je de mail over de prijswijziging over het hoofd gezien hebt. Je kan alles hierover lezen op mijnwebwinkel.nl/prijswijziging.

We hopen dat het prettige gebruik van het platform, niet overschaduwt wordt door de prijswijziging.

Je geeft aan dat je jouw webwinkel niet online hebt staan. We helpen je natuurlijk graag om dit te realiseren en ook van jouw webwinkel een succes te maken. Neem je hiervoor contact met ons op?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tussentijds de abonnementen verhogen…

Tussentijds de abonnementen verhogen zonder dat ondernemers de kans krijgen om op te zeggen is behoorlijk asociaal.
Jullie kunnen gaan schermen met de algemene voorwaarden maar het grenst gewoon aan oplichting.
Het is een hele normale gang van zaken dat als je zakelijke contract afloopt je per 2 of 3mnd op kan zeggen maar bij mijnwebwinkel willen ze wat extra omzet genereren en passen dit soort praktijken toe.
Het woord “overschaduwen” geeft precies aan wat voor soort bedrijf mijnwebwinkel is.

Lekker wegblijven mensen,zoek maar even verder naar een betrouwbare partner.

3. März 2022

Graaiers

Ik denk dat ik één van de klanten ben van het eerste uur ! Ik heb het hier nog niet over de service want ik probeer alles zelf op te lossen maar wel over de abonnementsprijzen. Eind 2018 betaalde ik nog 57 euro voor 3 maanden en nu 90 !! euro, bijna een verdubbeling. Je kunt me veel vertellen en uitleggen maar dit is absurd. Ze zullen hier wel met een standaard antwoord reageren zoals "kunnen we eens contact hebben hierover via de mail enz", inflatie etc. maar misschien eens wat minder graaien om de zakken te vullen van de CEO. Doe normaal !!
En inmiddels het antwoord van hun binnen, zie híer onder. We krijgen er geen fatsoenlijk antwoord op dus dat zegt genoeg ! Mensen bekijk goed de alternatieven voor dit soort zakkenvullers en fraudeurs !

28. Februar 2022

Beste Marinus,

We hebben inderdaad recent een prijswijziging doorgevoerd. Alle ins and outs hierover lees je op mijnwebwinkel.nl/prijswijziging zoals aangegeven.

Wat jammer dat het prettige gebruik van het platform, overschaduwt wordt door de noodzakelijke prijswijziging. We hopen dat je ondanks dit, toch nog goede zaken kan doen via het platform.

Met vriendelijke groet, Mijnwebwinkel

Zeer slecht

Zeer slecht. Dit bedrijf stuurt onrechtmatig facturen door naar Bill Incasso, die dit vervolgens onrechtmatig sommeert. Ik noem dit onrechtmatig omdat ikzelf nooit een factuur van Mijnwebwinkel heb ontvangen. Na bellen met hun 'klantenservice' blijkt dat Mijnwebwinkel zelf automatisch een mailadres voor mij heeft aangemaakt waar:
1) ik niet om heb gevraagd
2) niet van op de hoogte ben gesteld
3) geen wachtwoord van heb ontvangen
en
4) waar Mijnwebwinkel de facturen naar heeft gestuurd.

Dit is dus een ander mailadres dan het mailadres dat ik heb opgegeven bij mijn bedrijfsgegevens. Dit mailadres moet Mijnwebwinkel ook hebben, aangezien zij Bill Incasso mij ook gewoon op dat mailadres heeft laten sommeren.

Al met al een zeer teleurstellende procedure en onvriendelijke klantenservice: ze draaien desondanks dit technische probleem aan hun kant de sommatie niet terug en zijn dus bereid een dure procedure aan te hangen voor een onrechtmatige sommatie van slechts EUR 40 en leggen de verantwoordelijkheid bij de klant neer.

Dit is natuurlijk de wereld op z'n kop: als bedrijf is het jouw verantwoordelijk om facturen naar het juiste adres van je klant te sturen. Niet naar een zelf aangemaakt emailadres.

Daarnaast verwijzen ze naar niet bestaande e-mailadressen voor zogenaamde klachtenprocedures. Ik ontvang mijn klachtenmails retour van de door hun zogenaamde opgegeven mailadressen voor klachten.

Ik raad dit bedrijf ten zeerste af en heb Radar geïnformeerd over deze dubieuze gang van zaken.

24. Februar 2022

Beste Kim,

Je krijgt een aantal maanden de tijd om een factuur te betalen. Als je een abonnement ergens aangaat, kan je ervan uit gaan dat je hiervan een factuur ontvangt. Je ontvangt de facturen op een door jouzelf opgegeven mailadres. Het is je eigen verantwoordelijkheid dat dit mailadres klopt. Daarnaast vind je ook alle facturen terug in de beheeromgeving.
Als een betaling maanden uitblijft, zijn wij genoodzaakt een incassobureau in te schakelen. Dit is overigens een automatisch proces. Je had altijd met ons contact op mogen nemen om te vragen waar facturen blijven voor een dienst die je afneemt.

Met vriendelijke groet, Mijnwebwinkel

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zomaar de prijzen flink verhogen

Belachelijke prijsverhoging van 20%!! Voor een ondernemer niet meer op te brengen. Zit vast aan een jaarcontract. Ik heb gebeld en de reden werd niet verteld waarom de prijzen omhoog gaan. Werd alleen doorverwezen naar een link. Ik zij nou ik vind dit echt onbeschoft en ga een negatieve review plaatsten. En het antwoord was dat ik dat maar moet doen dan! Dus bij deze. Ren weg bij dit bedrijf en bij twijfel NIET aan beginnen!

23. Februar 2022

Beste Lianne,

Wat jammer dat jouw ervaringen op het platform nu overschaduwt worden door de prijswijziging die we recent hebben doorgevoerd. Alle vragen hierover worden beantwoord op mijnwebwinkel.nl/prijswijziging.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust met ons contact op via support@mijnwebwinkel.nl, we helpen je graag verder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De laatste tijd slechte service ervaren + ineens hoge kosten + per maand opzeggen kan niet !

- De laatste tijd slechte service ervaren.

- Van gratis naar 20,- per maand, wilt men zijn of haar webshop behouden?!!

- Van 10,- naar 20,- per maand?!

- Én na een jaar is per maand opzeggen niet mogelijk ?!!..

Dat jullie daar duidelijk en transparant over zijn, is geen oplossing en alsnog onacceptabel.

Dit soort praktijken maken kleinere bedrijven het alleen maar moeizamer.
Gezien het feit dat alle prijzen om ons heen, inclusief onze leveranciers, stijgen behalve onze inkomsten/salarissen.

Dan verwachten wij toch niet van onze klanten dat zij onze producten met veel te hoge prijzen gaan inkopen?

Het is onacceptabel, verzwarend en erg jammer.

Schandalig zelfs.

17. Februar 2022

Beste Desmond,

Uiteraard hebben we voorafgaand aan deze beslissing om niet meer onbeperkt gratis gebruik te kunnen maken van het platform, advies ingewonnen en hebben wij het recht om een gratis dienst die geen onderdeel meer uitmaakt van ons aanbod, te beëindigen.
De geboden alternatieven hebben we inmiddels aan je voorgelegd: je kan bij ons een abonnement afsluiten.

We hebben het onbeperkt en gratis gebruik van het platform, omgezet in een 14daagse trial. We denken dat 14 dagen een prima periode is om kennis te maken met ons platform en hiermee te kunnen beslissen of een abonnement past bij jouw wensen.

Ik begrijp echter dat 2 weken Trial wat te korte tijd is voor je om een juiste beslissing te maken. We bieden je graag een passende oplossing, wil je hierover met ons contact opnemen?

Daarnaast werken we inderdaad met zakelijke jaarabonnementen welke per jaar verlengt worden. Hierover zijn we duidelijk ken transparant.

Mochten we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, wil je dan contact met ons opnemen?

Trap er niet in

Nadat er tijdens corona al een een fikse prijsstijging was, besluit Mijnwebwinkel er dit jaar nog eens 20% bovenop te gooien (zonder enige aankondiging). Wat krijg je ervoor terug: een verouderd systeem, slechte SEO en een design uit de jaren 90. En oh ja: je mag niet opzeggen. Ga zo door jongens!

16. Februar 2022

Beste Erik,

Bedankt voor je reactie.
Wat jammer dat het prettige gebruik van het platform, nu overschaduwt wordt door een noodzakelijke prijswijziging die wij hebben doorgevoerd. We hebben je hierover op 20 december j.l. een mail over gezonden én je vindt alle vragen en antwoorden over deze wijziging op mijnwebwinkel.nl/prijswijziging.

Je geeft aan dat wij een verouderd platform hebben, de SEO niet op orde gemaakt kan worden en dat het design te wensen over laat.

Gelukkig denken 42000 andere webwinkeliers hier anders over maar we helpen je vanzelfsprekend hier graag verder mee. Heb je al eens op mijnwebwinkel.nl/voorbeelden of mijnwebwinkel.nl/design gekeken? Daarnaast helpen we je graag verder om jouw SEO op orde te krijgen. Wil je hierover met ons contact opnemen?

Mocht je dit alles niet meer willen, vanzelfsprekend kan je opzeggen: https://www.mijnwebwinkel.nl/support/hoe-kan-ik-mijnwebwinkel-grow-pro-premium-beeindigen

We horen graag van je om je weer verder op weg te helpen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na 8 jaar klant ben ik blij weg te zijn.

Ik ben 8 jaar klant geweest van mijnwebwinkel. Maar hoe langer ik klant was hoe minder het allemaal is geworden. Ik heb 5 jaar gezeurd of de BTW voor bestellingen van ondernemers uit het buitenland verlegd kon worden. 5 jaar! Voor een belangrijke functie, maar nee telkens kwamen er van die fancy gadgets waarvan je denkt joh, leuk allemaal maar doe eens iets aan de echte problemen. Eindelijk was die functionaliteit er. Toen besloten ze om de url structuur te wijzigen. Gevolg... duizenden interne en externe backlinks naar mijn webshop, kwamen niet meer uit waar ze uit hoorden te komen maar kwamen uit op een pagina waar op stond "domein geregistreerd". Geen fatsoenlijke redirect naar de juiste eindbestemming. Dit heeft me behoorlijk wat omzet en bezoekers gekost. Om over de tijd maar niet te spreken om de belangrijkste backlinks weer recht te trekken. Bij MMW gaven ze geen gehoor op dit probleem, kortom ik moest het maar uitzoeken.

Dan komt er per 1 juli 2021 een wettelijke wijziging in de BTW afdracht bij het verkopen in het buitenland in en buiten de EU. Hiervoor was een wijziging in de webshopfunctionaliteit voor nodig. Ik werd samen met nog een aantal ondernemers uitgenodigd om hier in een online meeting over te brainstormen. Helemaal prima.

Tijdens die online meeting kwam er een nieuwsbrief van mijnwebwinkel binnen, waarin stond dat er een update kwam voor die nieuwe manier van BTW verwerking, dit terwijl we nog aan het brainstormen waren. En wat schertst mijn verbazing? Alleen beschikbaar voor het allerduurste pakket wat op dat moment als extra functionaliteit alleen een kassa app had, wat alleen interessant is als je ook een fysieke winkel hebt maar wel 2x zo duur is. Dit is een wettelijke wijziging dus die hoort gewoon voor ieder pakket te worden doorgevoerd en niet als cashcow te worden misbruikt om ondernemers te dwingen een duurder pakket af te nemen! Ik heb daar tijdens die meeting ook gelijk wat van gezegd. Na de meeting heb ik besloten om over te stappen naar een WooCommerce webshop omdat ik er helemaal klaar mee was.

Na enkele dagen kwam er een mail dat de functionaliteit toch voor ieder webshoppakket ging gelden. Tja, te laat ik was al gestart met het bouwen van mijn nieuwe webshop.

Nog een reden om een nieuwe webshop te bouwen is dat ze claimen dat hun webshop is geoptimaliseerd voor google. Dit is al een hele tijd niet meer zo. De technische staat van de shops zijn om te huilen en verouderd waardoor Google je er op af rekent door je lagere posities in de zoekresultaten te geven Alle SEO optimalisaties ten spijt. Ik heb dit een aantal maanden gevolgd in de community waar andere ondernemers er vragen over stelden dat hun webshops technisch zo slecht scoorden. En telkens was het, kun je screenshots sturen? Maar er gebeurde helemaal niets mee. Het gaf sterk de indruk dat ze het zelf eigenlijk niet zo goed weten.

Door weg te gaan heb ik dit soort dingen nu zelf in de hand, ben ik niet meer afhankelijk van hun grillen en kan ik belangrijke updates en gadgets die ik interessant vindt zelf implementeren. Het vergt even wat werk en ik ben nog niet klaar maar mijn WooCommerce webshop, maar hij doet het nu al beter dan de webshop van MMW.

Dan is er nog het abonnement. Dit is niet meer van deze tijd. Prima dat je een jaarabonnement voor het eerste jaar afsluit na bijvoorbeeld een gratis trial van 30 dagen, maar daarna zou hij per maand opzegbaar moeten zijn. Afijn, ik wist dat mijn abonnement tot 7 februari 2022 zou lopen en heb in september aangegeven dat ik mijn abonnement van een PRO naar een grow voor €9 p/m wilde omzetten per einde contract van de PRO. Ja dat was allemaal prima en er werd bevestigd dat op 7 februari 2022 mijn abonnement een grow abonnement zou gaan worden van €9 p/m. In december komt er een mail binnen dat een grow per februari geen €9 maar €20 p/m gaat kosten en dat de huidige abonnees van de grow nog een jaartje voor €9 p/m mochten blijven afnemen.

Ik vraag na of dit ook voor onze afspraak geldt die al in september is gemaakt voor omzetting naar grow van €9. 3x raden! Nee dit zou dan gewoon €20 p/m gaan worden. Dat is nogal duur voor een lege webshop die ik alleen nog een tijdje wilde aanhouden als archief voor de bestaande orders, bijna net zo veel als ik altijd voor mijn pro abonnement heb betaald. Na veel heen en weer gesteggel over hun afspraak met mij waar ze ineens onder uit wilden heb ik gezegd dat ik er klaar mee ben en ik geen abonnement van € 20p/m wil dus dat het dan ophoud. Vanmorgen kreeg ik mail dat ik het kon omzetten naar een gratis GO zodat ik mijn orders in kon blijven zien. Ik zeg nou graag. Krijg ik als antwoord terug dat dit per vandaag niet meer mogelijk is. Veel beloven maar weinig doen en afspraken niet nakomen... MWW heeft bij mij nu echt compleet afgedaan! En aan de andere reviews te zien ben ik niet de enige.

7. Februar 2022

Beste Xitin,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Jammer om te horen dat deze ervaringen, het 8 jaar prettige gebruik van het platform, de overhand hebben gekregen.

We nemen de feedback intern mee en we zullen de punten waar wij kunnen verbeteren zeker bespreken.
Echter kunnen we niet alle feedback meenemen, omdat deze niet (helemaal) kloppen. We zouden je dan ook graag uitnodigen voor een telefonisch gesprek om te kijken of we nog het een en ander kunnen ophelderen.

Daarnaast hebben we je eerder ook een aanbod gedaan voor een abonnement. Helaas heb je hier geen gebruik van gemaakt. We laten je graag weten dat dit aanbod nog altijd staat, mocht je hier gebruik van willen maken, neem dan even contact met ons op.

Met vriendelijke groet, Mijnwebwinkel.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verlengt voor een jaar zonder communicatie

Ik wilde overstappen na 1 jaar en 2 maanden naar een ander bedrijf omdat ik helaas veel opties mis bij Mijnwebwinkel. Blijkt dat zij ineens mijn abonnement met 1 jaar hebben verlengd zonder dit te communiceren. Ja, het staat in de algemene voorwaarden, maar als een abonnement met een jaar wordt verlengt, hoort dat gecommuniceerd te worden in mijn ogen, zodat iemand de kans krijgt om het op te zeggen mocht het gewenst zijn. Kost me 300 euro en ik wil al weg omdat ik mijn website professioneler wil hebben...

5. Februar 2022

Beste Yu,

Wat jammer dat het je niet duidelijk was dat wij uitsluitend werken met zakelijke jaarabonnementen (B2B) welke per jaar verlengt worden.

We communiceren duidelijk bij aanvang van het abonnement, dat je een jaarabonnement aangaat welke per jaar verlengt wordt. Dit staat daarnaast ook in onze Algemene Voorwaarden en diverse supportartikelen.

Jouw contractdatum staat duidelijk vermeld in de beheeromgeving.

Op ons platform kan je een mooie en proffesionele webwinkel maken. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan staat ons supportteam voor je klaar om je te helpen. Wil je hiervoor contact met ons opnemen via support@mijnwebwinkel.nl?
We zien je mail graag tegemoet!

Hartelijke groet, Mijnwebwinkel.

Absurde prijsverhoging

Tot nu toe tevreden. Tot ze ineens de prijzen ABSURD verhoogden. Van 29,95 per maand naar 36 euro per maand. Dat is 20% en wat mij betreft pure legale diefstal. Tja...de services zijn verbeterd blablabla. Je hoort continue de service te verbeteren. En dan is een lichte prijsstijging van bv 3% acceptabel. Geen 20%!!!!

3. Februar 2022

Beste Robin,

Bedankt voor je reactie via deze weg. Wat enorm jammer dat deze prijswijziging, de ervaring met het platform overschaduwt.
Al jouw vragen inzake de prijswijziging worden beantwoord op mijnwebwinkel.nl/prijswijziging.

We hopen dat je, ondanks de prijswijziging, nog met veel plezier gebruik kan maken van het platform en jouw webwinkel tot een succesvolle onderneming kan maken. Mocht je hierbij hulp wensen, dan staat ons Customer Care team voor je klaar 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en snelle hulp! Heel fijn

Ik word altijd goed geholpen als ik vragen heb. Ik stel ze meestal via de chat. Hier krijg ik altijd snel een reactie! Heel fijn.

17. Januar 2022

Hoi Anna,

Wat tof om te horen! Je wordt inderdaad altijd super snel geholpen via Facebook messenger. Ook kan je altijd een mailtje zenden of ons even bellen :-)

Heb je de community van mijnwebwinkel ook al ontdekt?

Heel veel plezier met de webwinkel en het supportteam zit voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden! 💚

Hartelijke groet,
Mijnwebwinkel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super geholpen met een technisch…

Super geholpen met een technisch probleem op mijn website. Deze liep vast en met behulp van Kim en Sander ben ik er gelukkig weer uit gekomen.
Fijne software, makkelijk in gebruik en bij problemen wordt je snel en goed geholpen.

6. Januar 2022

Antwort von Mijnwebwinkel

Bedankt voor je review! De complimenten zijn doorgegeven aan Kim en Sander en ze zijn hier heel blij mee :-)
Fijn dat je zo goed je weg weet te vinden op zowel het platform als naar Customer Care!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer ontevreden over de serves.

Zeer ontevreden over de serves.
Kan bepaalde dingen niet aanpassen dus kom ik er achter dat dit niet voor ons bedoeld is. bel ze netjes op voor oplossing. Oplossing is gewoon een jaar betalen.
Erg jammer. Wat een slecht bedrijf
Even je domeinnaam veranderen 40 euro hoe duf je het te vragen. Wat een serves
shopify dat raad ik iedereen aan geen jaar abonnement en altijd vriendelijk en mee denkend

21. Dezember 2021

Beste Michael,

Wat enorm vervelend om te horen dat je ontevreden bent over onze service. Ik vermoed dat je hiermee de functionaliteiten van het platform zelf bedoelt en niet de service die we verlenen vanuit het Customer Care team.

Wat jammer dat het je niet duidelijk was dat we uitsluitend werken met jaarabonnementen en deze per jaar worden verlengd. We communiceren dit duidelijk bij aanvang van het abonnement en in onze Algemene Voorwaarden. Dit staat niet alleen in de kleine lettertjes maar hier zijn we juist erg duidelijk en transparant over. Naast de vermelding in de Algemene Voorwaarden en op de pakkettenpagina, ook in diverse supportartikelen zoals: https://www.mijnwebwinkel.nl/support/hoe-kan-ik-mijnwebwinkel-grow-pro-premium-beeindigen.

Een domeinnaamwijziging kost ons ook geld, dit melden we ook in de betreffende supportartikelen die hierover gaan.

Wil je nog even met ons contact opnemen o.v.v. je winkelnaam? Dan kijken we graag wat we nog voor je kunnen betekenen. Mocht je dit niet wensen, dan hoop ik dat je op een ander platform alle mogelijkheden vindt die je zoekt.

Tevreden

Na 3 jaar nog altijd tevreden over MWW. Ik word altijd netjes en snel geholpen. Jullie zouden alleen "favorieten" voor elk abbo moeten toepassen. Zoiets simpels mag gewoon niet ontbreken in een webshop!

13. Dezember 2021

Beste Jeanine.

Bedankt voor je feedback! Het verlanglijstje is inderdaad beschikbaar in het PREMIUM abonnement. Fijn om te horen dat je een prettige vervaring hebt met het Customer Care team 💚

Teleurstellend

Noch de onboarding flow noch de instellingen laten toe in een Go pakket te starten. Ook van een free trial is geen spraken. Dit maakt het wel zeer moeilijk om alles grondig uit te proberen.

8. Dezember 2021

Beste Arne,

Wat jammer dat het je niet duidelijk was hoe het werkte. Op onze pakkettenpagina kan je gemakkelijk kiezen in welk pakket je wilt starten (https://www.mijnwebwinkel.nl/webshop-starten). Ik zie in ons systeem dat je hebt gekozen voor een GROW abonnement. Hierbij kan je direct een domeinnaam aanvragen. Ik zie dat we je inmiddels een oplossing geboden hebben. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het natuurlijk heel graag.

Niet aan te raden

Na bijna 10 jaar klant te zijn geweest bij Mijn Webwinkel wouden wij er mee stoppen. Geen evidentie zo bleek achteraf! 3 maanden opzeg bleek niet voldoende, er bleek nog ergens een addertje onder het gras te zitten! Wij deden onze opzeg eind juni en betaalden nog voor een "lege shop" voor de maanden juli, augustus en september, maar wat bleek: Ons contract was aangegaan in maart 10 jaar geleden en dan moet je betalen tot maart van het jaar erop, zonder pardon. Nergens is daar duidelijk info over te vinden, maar ze zijn zonder pardon meedogenloos bij Mijn Webwinkel. Het draait hem dus blijkbaar allemaal om "geld", lege winkel of niet, als jarenlange trouwe klant hang je eraan. Een zeer spijtige zaak , maar het zij zo. Ze kunnen het achteraf wel allemaal mooi en netjes uitleggen, maar van service naar de klant toe hebben ze geen kaas gegeten. Er zal hier op mijn review ook wel een "deskundige" uitleg komen, maar dat interesseert mij totaal niet, als klant voel ik mij lelijk bedrogen en iedereen moet gewaarschuwd worden bij dergelijke praktijken! In feite snijden ze in hun eigen vingers, want ik lees hier diverse dezelfde reviews. Dat zal het vertrouwen voor toekomstige klanten alleen maar doen zakken! Jammer, want het zou ook anders kunnen! Dit is eerlijk gezegd de eerste maal in mijn leven dat ik zo een slechte review schrijf, maar ik ben dan ook heel terecht boos en ik voel mij bekocht! Doe zo verder en iedereen zal op de duur afhaken! We moeten nu dus bijna 1 jaar voor "lucht" betalen! Nice!

4. Dezember 2021

Beste Marc,

Bedankt voor je review en uiteraard geven we ook jou graag een antwoord hierop :-)

Allereerst: wat enorm tof dat je 10 jaar lang op ons platform een webwinkel hebt kunnen runnen!
Daarnaast ook prettig om te horen dat we je goed hebben kunnen uitleggen dat we uitsluitend met zakelijke jaarabonnementen werken.

Voor de volledigheid ook nog even hier het volgende:

Wat jammer dat het je vooraf niet duidelijk was dat we uitsluitend werken met zakelijke jaarabonnementen en deze per jaar worden verlengd. We communiceren dit duidelijk bij aanvang van het abonnement én in onze Algemene Voorwaarden. Dit staat niet alleen in de kleine lettertjes maar hier zijn we juist erg duidelijk in, en transparant over. Naast de vermelding in de Algemene Voorwaarden en op de pakkettenpagina, ook in diverse supportartikelen zoals: https://www.mijnwebwinkel.nl/support/hoe-kan-ik-mijnwebwinkel-grow-pro-premium-beeindigen.

Jouw abonnement loopt nog 4 maanden en vanzelfsprekend kan je tot het einde van het abonnement gebruik maken van het platform.

Hartelijke groet,
Mijnwebwinkel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima webwinkelplatform met goede…

Prima webwinkelplatform met goede service en redelijke prijzen! Al jaren tevreden over.

8. November 2021

Antwort von Mijnwebwinkel

Wat fijn om te horen! We helpen je natuurlijk graag en geen vraag is ons te gek. Top dat je al jaren op het platform een webwinkel hebt! We wensen je nog enorm veel plezier en bedankt voor je leuke review!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr