Mijnwebwinkel Bewertungen 590

TrustScore 3 von 5

3,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er worden dingen beloofd die nooit worden gedaan, er worden dingen opgedrongen waar je niet om heen kunt, klarna word ineens verwijderd waar je niets aan kan doen. Geen toegang tot backup van je gegev... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De reactietijd en ondersteuning op vragen is snel en goed. Relatief weinig storingen. Achter de schermen redelijk eenvoudig zaken aan te passen op de website voor een leek. Maar wat me erg tegen de bo... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Redelijk fijn platform waar je als beginnende webshop mooi mee kunt starten. De prijzen zijn helaas wel enorm gestegen (zeker als je altijd het premium account had met kassa app). Ze zijn helaas niet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brechtje van de Customer Support en designer heeft mij super goed geholpen met onder andere Google Analytics, Google search Console en de sitemap. Ze legt het op een duidelijke manier uit. Hoe het wer... Mehr ansehen

1. E-Commerce-Lösungsanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Met Mijnwebwinkel maak je gemakkelijk je eigen webshop. Alle functies die je nodig hebt, altijd gratis. Wij geloven dat een webwinkel voor iedereen bereikbaar moet zijn. Sinds onze oprichting in 2005 hebben we dan ook maar één doel: iedereen voorzien van een eigen, succesvolle webwinkel.

3,1

1 Stern

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Opzeggen per jaar

Ook hier een opzegging die plaats heeft gevonden in de laatste maand van het lopende abonnementsjaar (al sinds 2017 een account bij mijnwebwinkel) en moet dus nog tot 1 augustus 2024 betalen.

Niet alleen valt dit mij erg tegen, de service bij Mijnwebwinkel is slecht. Wanneer je een functionaliteit mist wordt dit niet opgepakt. Hierdoor worden onder andere logo's niet scherp weergegeven. Iets wat essentieel is bij een webshop en ook anno 2023 geen bijzonder verzoek meer is.

Zojuist even een heel zooitje reviews hier gelezen en overal hetzelfde verhaal waarop Mijnwebwinkel antwoord met het feit dat ze zo ontzettend transparant zijn. Blijkbaar niet als de meest voorkomende oorzaak van 1-ster reviews het opzeggen is. Ook bijzonder dat jullie liever negatieve reviews blijven ontvangen dan daadwerkelijk dit beleid te bekijken. Triest dat jullie op deze manier, zeker na alle prijsverhogingen van de afgelopen jaren, geld willen verdienen over de rug van onder andere kleine ondernemers. Van 23 euro in 2017 naar 41 euro nu. Ook deze verhogingen zijn geen reden om het abonnement te kunnen opzeggen.

Beste Mijnwebwinkel, als jullie hieronder nog een keer beginnen over transparantie dan vraag ik jullie bovenstaande en alle andere reviews nog een keer te lezen. Kijk nog eens naar jullie beleid en vraag je eens af of de 1-ster reviews, de ongelukkige klanten (die nooit meer terugkomen) en de rompslomp opwegen tegen de inkomsten.

15. August 2023

Hallo Manon,

Dank je voor je uitgebreide feedback. Wat vervelend om te horen dat je niet op de hoogte was van onze contracttermijnen en dat je onze communicatie over de contracttermijn onvoldoende vindt. We begrijpen dan goed dat het frustratie kan opwekken bij het lezen van de openstaande termijn van je contract.

We hebben in de afgelopen 6 jaar inderdaad de prijzen van onze jaarabonnement moeten verhogen. De reden hiervoor is dat de kosten de afgelopen jaren ook dusdanig gestegen zijn. Daar tegenover staat dat er nieuwe features en functionaliteiten geïntroduceerd zijn op het platform. Het is jammer om te horen dat deze features en functionaliteiten niet degene zijn geweest die bij jouw wensen aansluiten. Omdat we veel winkeliers bedienen, kunnen we helaas niet alle ingediende feedback direct inwilligen.

We nemen alle feedback serieus. We zullen daarom ook jouw feedback intern meenemen. We wensen je veel succes met je onderneming.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze maken het je afschuwelijk moeilijk…

Ze maken het je afschuwelijk moeilijk van hen af te komen als je naar een anders systeem wilt. Data exports zoals klantdata en productdata zijn niet mogelijk waardoor je ALLES handmatig mag gaan doen.

10. August 2023

Hallo Dennis,

Bedankt voor het delen van je feedback. We vinden het vervelend om te horen dat je problemen hebt ondervonden bij het overstappen naar een ander systeem doordat het niet mogelijk is om klant- en product data te exporteren. Dit zit inderdaad niet in het platform ingebouwd, net zoals dat ook niet het geval is voor een import. Wel is het mogelijk om orders en voorraadlijsten te exporteren voor de administratieve afwikkeling.

We willen je in ieder geval veel succes en plezier wensen met je nieuwe webwinkel, en je bedanken voor de tijd dat je bij ons bent geweest.

Stap voor stap uitleg

Geen nog zo ingewikkelde vraag is te moeilijk voor Brechtje. Met heel goede stap voor stap uitleg was het probleem in no time opgelost. Super bedankt!

21. Juli 2023

Hallo S.v.Gemert,

Echt top om te horen dat Brechtje je verder heeft kunnen helpen met haar duidelijke uitleg!
We zullen de goede feedback met haar delen. 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd snel antwoord op je vragen

21. Juli 2023

Hallo Karin,

Bedankt voor je recensie en fijn om te horen dat we je snel verder hebben kunnen helpen!
Mocht je ons nodig hebben, dan weet je ons te vinden!

Vermijden.

Na een zoektocht in webwinkel aanbieders besloten om Mijnwebwinkel te proberen, nadat ik zag dat er proefabonnement van een maand werd aangeboden. Toen ik binnen een week al zag dat het product niet voor mij was (onduidelijke interface, te weinig opties) heb ik aangegeven van het abonnement af te zien. Er werd meteen aangegeven dat het niet meer mogelijk om het abonnement te annuleren, want ik zou op een verkeerde knop hebben geklikt zónder proefabonnement. Verwijziging naar wettelijke opzegtermijn mocht niet baten. Er werd "bij hoge uitzondering" een annulering doorgevoerd, maar niet voordat ik de eerste factuur moest betalen. Conclusie: vermijden. Er zijn veel betere en klantvriendelijkere opties in de markt.

22. Mai 2023

Hallo Xander,

Wat vervelend om te lezen dat je ervan in de veronderstelling was dat je een proefabonnement was gestart. Onze TRIAL is een gratis proefperiode van 14 dagen. Je hebt bij ons echter direct een jaarabonnement gestart en niet gekozen voor de gratis TRIAL. Uiteraard denken we graag met je mee. Daarom hebben we je destijds uit coulance het aanbod gedaan om je zakelijke jaarabonnement per direct te beëindigen, na het voldoen van de eerste maandfactuur.

Te duur geworden

In de tijd dat ik mijnwebwinkel heb gebruikt zijn de kosten bijna verdubbeld zonder enige wijziging aan mijn kant.
Let op!!! Als u een account begint dat elk jaar het abonnement jaarllijks wordt verlengd en dus tijdig beeindigen.

3. Juli 2023

Hallo Restylemeubels,

Fijn dat je deze feedback met ons wilt delen! We hanteren inderdaad een opzegtermijn van een maand bij onze jaarabonnementen.

In de 8 jaar dat je klant op ons platform bent geweest zijn ook wij genoodzaakt om de prijzen van onze jaarabonnement te verhogen door de stijgende kosten. Daar tegenover staat dat er nieuwe features en functionaliteiten geïntroduceerd zijn op het platform, en blijven we meer ontwikkelen! We vinden het belangrijk om een betrouwbaar platform aan te kunnen blijven bieden en te blijven vernieuwen.

We willen je in ieder geval bedanken voor de 8 jaar bij ons aan boord!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DNS niet aan te passen en mailbox weg

Na 8 jaar klant geweest te zijn is het toevoegen van een DNS record teveel moeite en kan het alleen in eigen beheer. (kon in het verleden wel) Dit betekent dat ze ook meteen je mailbox verwijderen en je drie dagen moet wachten op het heractiveren van de domeinnaam.

5. Mai 2023

Hallo Johan,

Bedankt voor je feedback. We vinden het erg vervelend dat je dit zo hebt ervaren. In het algemeen is het mogelijk om DNS records aan je domein toe te voegen, zoals bijvoorbeeld domeinverificatie records voor Facebook of Google. We kunnen helaas geen account aan je naam koppelen. Zou je contact kunnen opnemen met ons Customer Care team, dan kijken we graag met je mee!

Zo’n 12 jaar een webwinkel hier gehad

Zo’n 12 jaar een webwinkel hier gehad. Nu van plan te stoppen, maar stoppen; dat gaat niet zo makkelijk bij dit bedrijf! Ookal staat de startdatum nergens (er staat “benieuwd naar je startdatum, neem contact op” ipv een datum), toch mag je opzeggen uiterlijk 1 maand voordat je nieuwe jaarcontract (!) ingaat. En anders zit je weer een heel jaar (!!!!) aan dit bedrijf vast!

De “abonnementen” zijn heel eenzijdig opgezet; zij mogen alles, klanten mogen niets. Onacceptabel! Zeker het laten onderzoeken door een jurist waard. Deze mensen willen alleen je geld.

Mensen, kijk uit voor je in de sluwe streken van dit bedrijf trapt!! De prijzen zijn al jaren enorm aan het stijgen, ze vragen bizarre prijzen voor wat je krijgt.

26. Mai 2023

Goedemiddag Bianca,

Jammer om te horen dat je stopt met je webwinkel bij ons.

We hanteren inderdaad een opzegtermijn van een maand voor afloop van het contract. We informeren daarover zo open en transparant mogelijk. Zowel bij aanvang van het contract, maar ook op verschillende andere plekken, zoals op onze website en in de algemene voorwaarden.

Daarnaast klopt het dat we helaas genoodzaakt waren om de prijzen van de pakketten te verhogen, om ook onze stijgende kosten te kunnen dekken. Ondanks dat zijn veel winkeliers erg tevreden en bovenal succesvol geworden de afgelopen jaren met onze software. We zijn van mening dat we ook nu veel bieden voor de prijs per pakket.

We willen je in ieder geval bedanken voor de 12 jaar bij ons aan boord.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mailverkeer en forwarden lukt niet meer ...

Ben reeds jaren klant bij Mijnwebwinkel, zonder noemenswaardige problemen. Ook mijn mailverkeer verloopt via MWW. Helaas gaat er met het mailverkeer veel fout sinds hun "mailmigratie" waardoor mail forwarden niet meer lukt. Kreeg geduldige uitleg, maar geen oplossing (nog steeds niet, na een maand). Voor de prijs die ik maandelijks betaal zou alles perfect moeten werken, inclusief mailverkeer, en inclusief de filters .....

17. Mai 2023

Hallo Helga,

Dank je voor je feedback. Ten eerste vinden we het goed om te horen dat je goed uit de voeten kunt met onze software. Het klopt dat na de mailmigratie bij een deel van de klanten de filter voor het doorsturen van alle mails naar een alternatief mailadres niet goed werkt. We werken aan een oplossing voor dit probleem. Zodra dit is opgelost zullen we je daar via de mail van op de hoogte stellen. Tot die tijd kun je de webmail gebruiken voor het versturen en ontvangen van mail.

Slechte ervaring.

Telefonisch contact gehad voorafgaand aan een abonnementkeuze. Er was toegezegd dat een bepaalde optie mogelijk was, die achteraf niet mogelijk was. Uiteraard was het niet meer mogelijk om het abonnement te annuleren. Een matige downgrade kan er nog net van af. Verder de hele termijn moeten doorbetalen zonder afname van hun diensten. Tussendoor nog wel even een tariefverhoging doorberekenen. Er zijn betere en klantvriendelijkere opties in de markt.

1. November 2022

Goedemiddag Rene,

Dank je voor je feedback. Het is natuurlijk heel vervelend dat je het gevoel hebt verkeerd geïnformeerd te zijn. We kunnen echter geen communicatie terugvinden over de optie die je mist. Mocht je alsnog een poging willen wagen op ons platform, horen we graag om welke functie het gaat. Je mag dan een mail sturen naar support@mijnwebwinkel.nl.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eigenlijk verdienen ze zelfs die ene…

Eigenlijk verdienen ze zelfs die ene ster niet eens. Ik heb gedurende 8 jaar bij mijn webwinkel een website gehad. Ik wil hem opzeggen maar dat valt net buiten de termijn. Ik moet gedurende een jaar lang betalen voor hun abonnement terwijl ik al een jaar verhuisd ben van hosting en mijn webshop elders werkt. De reden van opzegging is ook omdat ze mijlenver achterstaan met hun backend. Ook de vormgeving die je zelf kan toepassen is echt heel matig. Dit is goed voor een beginneling maar als je professioneel wil overkomen moet je al direct hulp inschakelen. Dat is jammer want het kost wel genoeg. In ieder geval, ik werk nooit nog met hen. Dat staat vast!

13. April 2022

Beste NDW,

Ten eerste willen we je bedanken voor de 8 jaar dat je je winkel bij ons hebt gerund.

Het klopt dat we werken met jaarcontracten, dat communiceren we ook altijd bij aanvang van het contract en in de algemene voorwaarden. In tegenstelling tot je beleving zien we dat veel winkeliers op eigen kracht al erg professionele en succesvolle winkels kunnen maken. Wanneer dat niet lukt, assisteren we daar inderdaad graag in!

We willen je in ieder geval veel succes wensen bij je nieuwe provider. Hopelijk kun je daarmee goed uit de voeten, zodat je kan doen wat je leuk vindt.

En voila weer duurder

En voila weer duurder. 10 euro per maand gestegen sinds 2021 ! Dat zou op zich nog te verkroppen zijn maar de software blijft basic en gaat niet mee met zijn tijd. Absoluut geen aanrader meer.
Ongetwijfeld komt er weer een geautomatiseerde reactie in de vorm van: "jammer om te horen blabla helaas ook prijswijzigingen noodzakelijk" en uiteraard afsluitend met: " We hopen dat je ondanks dit, toch nog altijd prettig gebruik kan blijven maken van het platform."
Walgelijk !

28. Februar 2023

Hi brughesspecials,

We geven nooit een geautomatiseerd antwoord 🙂Jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Het klopt dat de prijzen van de pakketten verhoogd zijn, om ook onze stijgende kosten te kunnen dekken. Met onze software zijn veel winkeliers erg succesvol geworden de afgelopen jaren. We staan altijd voor je klaar om ook jou daarbij te helpen! Je kan altijd terecht op onze community en contact opnemen met onze support (support@mijnwebwinkel.nl).

nieuwe vormgeving webshop

Ik werd geholpen met een nieuw design / vormgeving van mijn webwinkel. Na een enthousiast telefoongesprek is de designer aan de slag gegaan met mijn wensen en vormgeving. Het resultaat is precies geworden zoals ik voor ogen had.

13. Februar 2023

Hi S.R,

Dank je voor je compliment! Het is goed om te horen dat de vormgeving precies is geworden zoals je wilde. Daar worden we nou écht enthousiast van 😁 We gaan je feedback doorgeven aan het design team.

Mijnwebwinkel

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

let goed op de algemene voorwaarden

ik heb 4 dagen een gebruikt gemaakt van hun service, deze voldeed niet aan mijn verwachtingen. deze service wilde ik vroegtijdig beëindigen. uiteindelijk na wat heen en weer mailen tot een passende oplossing kunnen komen met de klantenservice.

13. Februar 2023

Hi Ian,

Jammer om te horen dat onze software op het moment niet bij je past. Mocht je je in de toekomts bedenken ben je weer van harte welkom!

Mijnwebwinkel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeker een aanrader, super tevreden

Ik ben super tevreden van mijnwebwinkel. Ik heb voor hun destijds gekozen omdat ze een overzichtelijke website hebben met duidelijke uitleg. Mijnwebwinkel is voor elke leek gemakkelijk in gebruik en je kan zelf al een heel mooie website maken voor je bedrijf. Voor vragen heb ik altijd snel een duidelijk antwoord gekregen. Ook toen ik nog geen klant was kreeg ik op mijn vragen binnen de 24u een antwoord.

7. Februar 2023

Hoi Sandra,
Fijn om te horen dat je jouw weg op het platform zo gemakkelijk weet te vinden! En kom je er niet uit, dan helpt het supportteam je graag (en snel!) verder op weg.
Succes met de webwinkel!
Hartelijke groet, Mijnwebwinkel

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik raad dit absoluut niet aan

Ik raad dit absoluut niet aan. In het jaar dat ik er bij zit (ik wilde opzeggen maar helaas zit ik er een jaar aan vast) is het 3 keer duurder geworden. Zoek je voor een website voor een klein bedrijfje dan raad ik deze niet aan. Ze maken het duurder en je kan niet terug

17. Januar 2023

Hi Janice,

Dank je voor je feedback. Het klopt inderdaad dat je nog een aantal maanden hebt te gaan in je contract. Omdat we werken met jaarcontracten kan het zijn dat je contract na opzegging dan nog een aantal maanden doorloopt.

Het klopt dat we, net als veel andere bedrijven, prijswijzigingen hebben doorgevoerd de afgelopen jaren. We denken echter dat we erg veel waarde bieden voor het maandbedrag dat je betaalt.

We horen graag van je als je nog openstaande vragen hebt, of verduidelijking wil ontvangen over het verloop van de prijzen de afgelopen tijd. je mag dan altijd nog een mail sturen naar support@mijnwebwinkel.nl

Ontzettend slechte service

Ontzettend slechte service. Staat duidelijk op de site 14 dagen op proef, nou nee hoor je moet een jaar betalen. Zo kan je toch niet uitproberen of het is wat je zoekt? Hoe misleidend vind het gewoon oplichting. Dus mensen pas op.

30. November 2022

Hi Judith,

Bedankt voor je feedback! Het is vervelend dat je het aanvraagproces van de pakketten als niet duidelijk hebt ervaren.

We hebben zeker de mogelijkheid om onze software 14 dagen te proberen. Je kan hiervoor een Trial aanvragen. De Trial verloopt automatisch na 14 dagen. Voor de betaalde pakketten hebben we de termijn van het contract op verschillende plaatsen aangegeven. Het wordt in eerste instantie op de pakkettenpagina vermeldt. Daarnaast ga je tijdens de aanvraag van het pakket actief akkoord met de termijn van het contract door een checkbox aan te vinken voordat je naar de volgende stap in het aanvraagproces kan.

Omdat we ervan overtuigd zijn dat iedereen een succesvolle winkel kan runnen via ons platform denken we heel graag mee om dat ook voor jou mogelijk te maken. We ondersteunen daarom met alle plezier in het starten van je winkel en deze uit te laten groeien tot een succes. Als je dat ziet zitten, of als je verder in wil gaan op je feedback horen we het graag. Stuur dan een mail naar: support@mijnwebwinkel.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Weer gedoe, 'even een factuur opvragen' duurt al divers over en weer mailverkeer, waardeloos!

Wat een gedoe, even een eindfactuur opvragen. Dan geven ze aan dat er nog openstaande facturen zijn, terwijl je er net een dag ervoor 2 hebt betaald, daar klopt dus niets van!

Ik heb meerdere keren contact met deze mensen gehad en het is altijd gedoe en vaak zijn ze ook niet netjes naar je toe.

Afrader om hier je website onder te brengen!

21. Dezember 2022

Beste Karin,

Een eindfactuur opvragen is heel eenvoudig: stuur hiervoor een mailtje naar facturatie@mijnwebwinkel.nl. We maken een eindfactuur voor je op als er geen openstaande facturen meer zijn. Mocht je geen openstaande facturen meer hebben, dan wordt dit in ons systeem binnen enkele dagen verwerkt. Je kan altijd een betaalbewijs zenden als je een nog snellere afhandeling wenst.

Hartelijke groet, Mijnwebwinkel.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik betaal rond €35 per maand maar om de…

Ik betaal rond €35 per maand maar om de website te laten werken als webshop ben je verplicht een pakket (kickstart) van €600 erbij te kopen. Ik vind dat als je een webshop aanbied, het bedrag is hoog genoeg, dat het ook als webshop zou moeten werken voor dat bedrag. ik zit op 4 andere (webshop) sites waar ik regelmatig bestellingen krijg, bij deze shop haast nooit, ik heb al eerder vragen hierover gesteld, het enige wat ze doen is "verwijzen" of pagina lange informatie manuals, doorspitten, dan is er toch wel iets aan de hand, kijk er maar eens naar zou ik zo zeggen en kom met een goed werkend advies, dank u vr. groet gvg

20. Dezember 2022

Bedankt voor je review.
Onze abonnementen zijn 22, 34 en 66 euro per maand. De Kassa App is 39,00 per maand. We hebben geen pakketten of abonnementen van 600,00. Mocht je alle prijzen willen zien dan kan je deze eventueel hier vinden: https://www.mijnwebwinkel.nl/webshop-maken

Vanaf 22,00 per maand heb je al een complete webwinkel die van A tot en met Z werkt!

Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via support@mijnwebwinkel.nl.

Na jouw update van jouw review, begrijpen we dat je het over ons Kickstartpakket hebt! Ons kickstartpakket is een extra service die we bieden zodat je een vliegende start kan maken op ons platform. 🚀 Onze designers maken dat de vormgeving van jouw webwinkel. Alles over ons kickstartpakket lees je eventueel hier: https://www.mijnwebwinkel.nl/kickstart
Geen verplicht pakket natuurlijk maar een extra service die we graag onze startende winkeliers bieden.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr