OBS OBS Virkelig dårligt Kolde kartofler , koldt kedeligt kød . Lidt mad . Det er kun for håndværkere .( dem lever de af) Ikke et sted for turister Kedelig betjening Gammelt og kedelige... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Har været på et ophold på 4 dage med morgenmad og aftensmad. Må sige maden var super go, bortset fra at vi sidste aften fik det vi fik første aften. Fik at vide den ret kørte engang i ugen. ( vi var... Mehr ansehen
Vi havde bestilt et handicap værelse til kørestols bruger. Vi fik et værelse nr,204 hvor badeværelset var så lille at det var umuligt at komme på toilettet eller benytte brusekabinen ,vi kunne heller... Mehr ansehen
I har gjort mit barns konfirmation til en helt unik og fantastisk dag! Ikke nok med en buffe, som har været helt fantastisk, så har l virkelig gjort meget ud af at gøre lokalet langt smukkere... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Leder du efter et klassisk ophold fyldt med charme? Velkommen til Hotel Menstrup Kro! Dette ældre hotel fra år 1693, beliggende i landlige omgivelser nær Næstved på Sydsjælland, er indbegrebet af ægte dansk krostemning, hvor der stadig holdes fast i de gamle traditioner. Igennem to århundrede har den Kgl. Privilegeret kro, været tradition for krohold og gæstgiveri i den gamle bindingsværkskro og hotellet emmer af charme og karakter. Med altid imødekommende personale, en dejlig rosenhave, hvor man kan nyde solens stråler, samt en indendørs swimmingpool, er Hotel Menstrup Kro det oplagte valg til en dejlig hoteloplevelse. Hotellet er også samlingsstedet, for livets fester, med flere kursusfaciliteter og selskabslokaler til alle begivenheder. I efteråret er der ekstra liv på hotellet, hvor den årlige Menstrup Revy løber af stablen. På Hotel Menstrup Kro stræbes der efter skabe et spisehus, som er omvejen værd; køkkenet er inspireret af danske madtraditioner fra ”De Gode Gamle Dage”. Vi glæder os til at være din base, for din tur til skønne Sydsjælland.
Kontaktinformationen
Menstrup Bygade 29, 4700, Menstrup, Dänemark
- menstrup@menstrupkro.dk
- www.menstrupkro.dk
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Hyggeligt sted tæt på Enø
Vi havde et forlænget ophold lige op til bededags ferien. God service og hyggelige omgivelser. Ja stedet er lidt slidt men vi fik et fint rent værelse og maden var ganske glimrende både morgen og aften.

Hyggeligt ophold
Hej. Vi har lige været på forlænget weekend ophold på Menstrup Kro. Rigtig hyggeligt ophold i ægte kro stil. Udmærkede værelser/rengøring, lækker morgenmad samt aftensmad. Sød og venlig personale. Mange hilsner 5 biker fra Fur
Virkelig dårlig kundeservice - arrogant, ligeglad og ansvarsfraskrivende
Havde bestilt en overnatning til min mor gennem Expedia (som har håndteret deres del rigtig fint). Fik bekræftelse, at reserveringen var gået igennem, så tænkte på ingen måde på at tjekke kroens hjemmeside ift. at være åben under corona. 2 dage før ankomst modtog jeg tilmeld en sms fra kroen, hvor der stod, at de glædede sig til at tage imod mig, samt et link til deres infoside, hvor der intet stod om, at de var lukkede.
Da min mor ankommer om aftenen, er kroen lukket. Hun kontakter dem og får en ret ligeglad og uhøflig behandling af den kvindelige medarbejder. Hun siger, at der er sendt mail ud om, at der er lukket, hvilket jeg aldrig har modtaget. På min mors spørgsmål, gentager hun bare det med mailen. Hun er ikke behjælpelig med at oplyse navne på hoteller i område min mor kan prøve at kontakte for at høre, om de er åbne – det er åbenbart ikke hendes problem. Dette er jo helt korrekt, men lidt almindelig forståelse og hjælpsomhed, kunne have været rart – min mor er en ældre dame og havde kørt hele vejen fra Nordjylland.
Da jeg kontakter kroen omkring det, får jeg samme totalt ligeglade og ansvarsfraskrivende holdning fra Lene. Hun mente det var Expedias skyld (hvilket det jo ikke er, da de oplyste mig om, at kroens bookingsystem var åbent, og det var jo også kroen, der sendte sms ud 2 dage før), og ville kontakte dem og sende mig deres svar. Jeg havde jo selv kontaktet dem, hvilket jeg fortalte hende. Jeg nævnte flere gange den sms, de havde sendt til mig, men det undlod hun fuldstændigt at forholde sig til. Ift. at hjælpe med navne på andre overnatningssteder til min mor, svarede hun bare, at hun jo altså ikke vidste, hvad der havde åbent og lukket. Dette er sikkert rigtigt nok, men igen, det ville have været helt almindelig god service lige at oplyse et par steder i området, min mor selv kunne have kontaktet.
Jeg har rejst meget i både Danmark og udland og har meget sjældent oplevet så ligeglad og dårlig service. Kan på ingen måde anbefale Menstrup kro.
Toilettet har løbet i flere år viser…
Toilettet har løbet i flere år viser kalk langs siden radiatoren ved siden af det ligner at nogen men racer mave har været forbi.
God betjening når du har booket direkte men har du en smart box skal du holde dig væk for de betjener dig simpelthen ikke

Antwort von Hotel Menstrup Kro
Vi skulle have en hyggelig par weekend.
Vi skulle have en hyggelig par weekend.
Vi ankommer til hotellet, og får vores nøgle, alt virker nedslidt ned af gangene. Vi kommer ind på et værelse, som er noglelunde, men der går ikke lang tid, før min allergi blusser op, grundet alt det støv og skidt der er.
Sengene er dårlige og puderne trænger i den grad til en udskiftning.
Maden var Ok, men de glemte det var som om de havde glemt vi sad der, da vi prøvede at bestille dessert. Da vi endelig fik bestilt manglede den ene, og den vi fik, bar præg af en overvarmet, hård gummi pandekage.
Bordet var desuden fyldt med krummer, ikke særlig lækkert.
Næste dag brugte vi hele dagen ude, men da jeg havde glemt min taske, går vi lige tilbage. Rengøringen er ved at rengøre de forladte værelser, og selvom der er flere skilte med røgning forbudt, holdte det ikke rengøringspersonalet tilbage for at stå og ryge på brandtrappen med åben dør, så det kunne lugtes i hele gangen.
Morgenmaden var mangelfuld og vi valgte derfor ikke at spise morgenmad på hotellet den sidste morgen.
Vi kommer ikke til at booke der igen, rigtig ærgeligt, da det ellers kunne være et rigtig hyggeligt sted.

Hyggeligt sted
Hyggeligt sted.
Men sengen var dsv virkelig dårlig der højre side af sengen var ødelagt,
Jeg kom ind på værelset og sætter mig så høre man bare "duk"
Min kæreste og jeg løfter madrassen og ser stellet var bøjet. Heldigvis er vi vand til at sove tæt så det var fint nok.
Vi havde værelset 229.
Men kundeservicen fejlede ingenting rigtig søde mennesker!!

Utroligt dårlig kundeservice
Utroligt dårlig kundeservice, der sidder en finke i rep. og spiller dronning og ingen pli eller maner har, held og lykke til andre med hende. 🤮🤮🤮🤮🤮

Antwort von Hotel Menstrup Kro
jeg har flere gange nydt ophold på Menstrup kro…
jeg har flere gange nydt ophold på Menstrup kro, og det har altid været en god oplevelse både service, mad og underholdning. Værelserne syntes jeg er gode pæne og rene. jeg har sidst været der til revyen som var rigtig god og gennemført, og der var trygt at være i forhold til Corona, der var afstand og nem adgang til at få sprittet hænder af. Min far har været der for et par dage siden for at se revyen, og han er en af dem der er i farezonen i forhold til Corona, han er af samme mening. Han have en skøn og tiltrængt eftermiddag med grin og god mad. OG HELT TRYG

Sov godt
sådan næste et ok sted, hyggeligt, venligt personale - men men - det er bestemt meget ulækkert at have så snavset - svedig og klumpet hovedpude at sove med - det kan I da vist gøre bedre - Hygiejne er en god ting Skift hovedpuderne ud - det koster ikke en herregård, og en bedre rengøring af brusekabine og et lidt muggent bruseforhæng - det er ikke ok.
Efter at have læst flere dårlige…
Efter at have læst flere dårlige anmeldelser af Menstrup Kro, var vi meget spændte på vores kommende ophold den 6. - 7. oktober. Men det blev en glædelig overaskelse. Pæn modtagelse, god kaffe med kage, middagen var god, dog var velkomstdrinken alt for sød efter vores smag. Værelset ret og pænt. Morgenmad god.
Efter prisen meget godt!
Med venlig hilsen
Poul Kjærsgaard

Antwort von Hotel Menstrup Kro
Vi har været på et to nætters ophold…
Vi har været på et to nætters ophold med morgenmad og aftensmad. Alt var godt og værelset pænt og rent.

Antwort von Hotel Menstrup Kro
Jeg kan jo bare slutte mig til resten…
Jeg kan jo bare slutte mig til resten af anmelderne herinde.
De to stjerner skyldes udelukkende sødt personale og en aftensmad der var rimelig.
Men rengøringen altså...
Det er meget fint, at I fra Menstrup gentagne gange skriver at i er under renovering, og den nedslidte del kunne man sikkert overse, men det er jo ikke en undskyldning for, at der er beskidt.
I har fået det samme at vide siden 2013 kan jeg se - måske I bare skulle se at få lært at gøre rent?
Jeg var der forøvrigt i forbindelse med en konference, det kan heller ikke anbefales.
Bordene er gamle og slidte, kunne jo være kamufleret med duge, men dem var der ingen af.
Alt for lidt kaffe, grønne bananer, og man skal ikke stille med et powerpoint, for der er kun et lille bitte lærred som sættes frem.
Super ophold👍🇩🇰
Har været på 2 dags kro ophold med 2 x morgenmad og 2x aftensmad øl vand og vin á libitum. Lækker aftensmad og morgenmad. Der var styr på afstand og sprit. Hyggelig kro med meget sjæl🌞. Værelserne ku godt trænge til en opfriskning. Sjove og venlige personale 👍. Tak for nogle dage🇩🇰

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Vi har været på 2 dages kroophold med 2x morgenmad og 2x aftensmad samt fri øl, vin og vand til maden på et tilbud.
Maden har været helt i top og det kunne ligeså godt have været på madklubben vi spiste.
Morgenmaden var tilpas og lige hvad man havde brug for.
Er faktisk helt overrasket over kritikken over morgenmaden da alle jo forhåbentlig spritter af inden man går ind til morgenmaden og går den rigtige vej.
Vi havde intet problem med at skære vores egen morgenbolle eller skive ost😊
Betjeningen har været sjov og venlig og stedet har sin charme og sjæl.
Værelserne er gamle men hyggelige, og kunne måske godt bruge en lille opgradering hvad angår gulvtæpper og bad. Men man skal jo heldigvis kun sove der😊
Alligevel er stedet de 5 ⭐ værd!
Man skal jo huske på vi ikke betaler d'angleterre pris💰
Det er bestemt et besøg værd og anbefaler det gerne til andre.
Så hvis stedet er ledigt i foråret 2024 så ringer i bare med et tilbud 😊

Antwort von Hotel Menstrup Kro
Vi har været på 2 dages kroophold med…
Morgenmaden var tilpas og lige hvad man havde brug for.
Betjeningen har været sjov og venlig og stedet har sin charme og sjæl.
Det er bestemt et besøg værd og anbefaler det gerne til andre.

Ophold på Menstrup kro 28-30.8.20
Ophold på Menstrup kro 28-30.8.20
Har haft et dejligt ophold på kroen med god behandling , skøn mad og imødekommende personale.
MEN vi startede dog lidt skidt. Da vi så værelseset som var dejligt stort, var rengøring dog under al kritik!
Kaffepletter på sofabord og et pænt lag støv overalt. I disse coronatider frygtede vi at afsprtning ikke var i orden. Da vi straks henvendte os til personalet, satte de straks personale ind for at forbedre dette. Så derfor alt i alt en god weekend.

Antwort von Hotel Menstrup Kro
Da vi langt om længe skulle have et par…
Da vi langt om længe skulle have et par dejlige dage hjemme fra blev det Menstrup Kro fra den 20 august
Aldrig har vi oplevet noget værer der var så beskidt
Vi måtte ligge vores tøj i bilen for der var så fugtigt på værelse 206
Der er ingen der drømmer om hvordag badeværelset så ud af fugt brugt toiletrulle stod på gulvet støv alle steder edderkopper vi var over og sige det til dem da vi kom de sagde bare vi kommer og gøre rent nu
Min mand og spiste og glæde os til at kommer over på et rent men nej der var ingen ting sket vi tog derfra søndag meget meget dårligt vi kommer der aldrig mere

2 dages ophold i august 2020
Netop hjemkommet fra 2 dages deal-ophold. Overordnet har vi været fint tilfredse. Meget fin modtagelse, rent værelse, god pool og rigtig fin aftensmad begge dage (inkluderet i opholdet) Men efter at have læst mange anmeldelser fra den seneste tid, må jeg medgive at morgenmads-buffeten godt kunne strammes op mhp corona. Forslag til dette kunne være:
- Rundstykker skåret i forvejen, så ikke alle skal bruge den samme brødkniv.
- Franskbrød og rugbrød skåret i skiver - igen for at undgå at vi alle holder på dels samme brødkniv men også på den serviet som er svøbt om brødet.
- Osten bør være skåret i skiver , da vi alle også rører ved både osteklinge og selve stativet for at undgå at det skrider.
- Mælk til kaffen i brikker (alle rører ved samme taphane)
- Juice fyldes nu fra 1 liter karton over i dispenser. Lad det med fordel blive i kartonen, så vil kun 5-7 personer blande håndtryk, mod nu hvor vi ALLE rører samme taphane.
- Alternativt til dette kunne man ønske sig at der var handsker at tage på (krav) ved indgangen til buffeten. (Det står en kasse ved kaffemaskine)
- Vi manglede info på døren om tilladte antal i rummet. Ingen gæster er SÅ sultne 🤣 at de ikke kan vente 5 minutter med at mase sig ind, hvis der er for mange omkring bordet.
- Det må være et minimum at ALLE spritdispensere er fyldte og virker.
- Den unge dame som passer morgenbuffet, SKAL skifte handsker når hun har været ude og sortere i snavset service på “opvaske-bordet”. Hun går ind og retter på mad og brødkurve med samme handsker.
MEN stor ros til alt personalet som pisker rundt og er smilende og servicemindede selv om de er på næsten 24/7

Tak for godt ophold
Var på Menstrup kro med konen fra d. 19-21. August på et all-inclusive ophold. Alt fungerede super. Vi kom og blev godt modtaget, hvor vi fik nøglen til vores værelse. Lidt skeptisk når man har læst kritikken på trustpilot, men vores skepsis blev gjort til skamme.! Værelset var lækkert og der var pænt og rent.! Vi havde bestilt en flaske vin på værelset på forhånd og den stod klar til os da vi ankom. Vi blev taget godt imod i restauranten om aftenen da vi kom og maden var kanon.! Helt ok pool! Vi tog til Holmegaard Glasværk på opfordring fra receptionisten, det er virkelig et besøg værd.!
Morgenbuffet helt fin med godt udvalg og konen kan ikke tåle gluten, og dette blev der taget hensyn til.
Alt i alt et rigtig godt ophold.! Det er ikke sidste gang vi kommer der!

Ophold den 7-8 august 2020
Ophold den 7-8 august 2020
Ved ankomsten fik man intrykket af, at stedet var nedslidt og generelt trængte til en kærlig hånd, det lugtede jordslået flere steder.
Aftensmad og frokost var rigtig lækkert, vores værelse var tip top i orden.
Morgen buffeten var kaos, der var ikke taget højde for afstand, og hvor mange der måtte være i rummet hvor buffeten stod, en kniv i smørret og en ske i syltetøjet (der kunne være lagt brikker med smør og syltetøj) træls i disse coronatider.
Hilsen Susanne og Jesper.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.