OBS OBS Virkelig dårligt Kolde kartofler , koldt kedeligt kød . Lidt mad . Det er kun for håndværkere .( dem lever de af) Ikke et sted for turister Kedelig betjening Gammelt og kedelige... Mehr ansehen
Har været på et ophold på 4 dage med morgenmad og aftensmad. Må sige maden var super go, bortset fra at vi sidste aften fik det vi fik første aften. Fik at vide den ret kørte engang i ugen. ( vi var... Mehr ansehen
Vi havde bestilt et handicap værelse til kørestols bruger. Vi fik et værelse nr,204 hvor badeværelset var så lille at det var umuligt at komme på toilettet eller benytte brusekabinen ,vi kunne heller... Mehr ansehen
I har gjort mit barns konfirmation til en helt unik og fantastisk dag! Ikke nok med en buffe, som har været helt fantastisk, så har l virkelig gjort meget ud af at gøre lokalet langt smukkere... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Leder du efter et klassisk ophold fyldt med charme? Velkommen til Hotel Menstrup Kro! Dette ældre hotel fra år 1693, beliggende i landlige omgivelser nær Næstved på Sydsjælland, er indbegrebet af ægte dansk krostemning, hvor der stadig holdes fast i de gamle traditioner. Igennem to århundrede har den Kgl. Privilegeret kro, været tradition for krohold og gæstgiveri i den gamle bindingsværkskro og hotellet emmer af charme og karakter. Med altid imødekommende personale, en dejlig rosenhave, hvor man kan nyde solens stråler, samt en indendørs swimmingpool, er Hotel Menstrup Kro det oplagte valg til en dejlig hoteloplevelse. Hotellet er også samlingsstedet, for livets fester, med flere kursusfaciliteter og selskabslokaler til alle begivenheder. I efteråret er der ekstra liv på hotellet, hvor den årlige Menstrup Revy løber af stablen. På Hotel Menstrup Kro stræbes der efter skabe et spisehus, som er omvejen værd; køkkenet er inspireret af danske madtraditioner fra ”De Gode Gamle Dage”. Vi glæder os til at være din base, for din tur til skønne Sydsjælland.
Menstrup Bygade 29, 4700, Menstrup, Dänemark
- menstrup@menstrupkro.dk
- www.menstrupkro.dk
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Bliv langt væk
Frygtelig dårlig oplevelse
Da jeg fik min nøgle og skulle op og finde mit værelse, skulle jeg først igennem en lang mørk og meget beskidt/ødelagt gang.
Da jeg kommer ind på værelset bliver jeg mødt af en seng fuld af pletter, snavs der er løbet ned ad væggene, et håndklæde med 2 store brune pletter, toilet papir både under sengen og rundt om toilet børsten ude på badeværelset, et bord med gamle pletter, spindelvæv både i loftet og på vinduerne, en skraldespand der lugtede frygteligt fordi der lå gammelt mad under posen, to halvtomme og brugte shampoo tuber der var fedtet ind og så bare generelt støv og snavs over det hele.
Oplevelsen blev ikke bedre da vi kom ned og skulle spise. Vores tjener svedte så det dryppede ned i maden, der blev spildt flere gange med vin udover bordet da tjenerne skulle hælde det op i vores glas og ved hovedretten blev tallerknerne lige gnubbet fri for pletter med en finger, inden de så blev sat på bordet så vi kunne spise af dem.
Dette ophold har været under al kritik og jeg vil bestemt ikke anbefale nogle andre at bruge penge på dette sted.
Bliv væk!
Bliv væk!
Efter vi modtog nøglen gik vi igennem en lang mørk smal gang for at komme op til vores værelse. Da vi fandt frem til værelset stod døren åben, hvilket vi undrede os lidt over… det første jeg kom ind i var spindel der gik på tværs af rummet, ulækker lugt og en summen af ventilator ude foran vinduet. Da vi nærmede os sengen var den fyldt med pletter og hår.
Under vores middag svedte tjeneren ned i fadet med kød (super klamt)!.
Alt i alt en rigtig klam og dårlig oplevelse.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse
Jeg var afsted her i påsken, vi havde en overnatning med box og en alm. allerede under bookning var det noget mærkeligt noget, jeg havde ikke følelsen af at de glæde sig til at få gæster, og måtte ringe på selve dagen for at få en bekræftigelse da de ikke havde fået sendt den til mig.
Da vi kom var det en ny der tog imod, meget sød og smilende dame (derfor den ene stjerne(og man skal have lov til at være ny) men der var ingen info bare en nøgle, måtte selv spørge ind til pool, resturant, billard m.m
Gangen på vej til værelserne er mørke og slidte/beskidte
Det første værelse levede absolut ikke op til mie forventningerne der var beskidt (pletter, skimmelsvamp, spind, pletter på seng, badeværelse, vægge), der lugtede meget kraftigt af både gammel røg/fugt og skimmel. Selv en udluftning kunne ikke fjerne den voldsomme lugt(som da vi kom hjem også sad i tøj)
Det andet værelse var lidt bedre stand, ikke helt fri fra edderkoppespind og pletter men en bedre lugt.
Da vi skulle spise var der trods vi havde snakket med personalet om at vi ville sidde sammen, problemer da det ene hold havde en box(en ret) og vi andre ikke, vi fik heldigvis lov til at sidde sammen, der blev ikke spurgt om noget man følte sig til besvær. Os der ikke havde box kunne så kun bestille fra alacarte og ikke de andre lækre retter. Spurgte om min datter kunne få pommes i stedet for til en ret og det kunne man ikke når det var på en box, heller ikke udover. Vi andre bestilte nogle kedelige alm retter som var ok men bestemt ikke til den pris og vi kunne heldigvis bestille pommes. (Ingen børneretter) meget dyre drikkevare… desserten spiste vi nede i byen.
Morgen mad ok
Vi kommer ikke igen
Ubeboeligt hotel, bliv væk!
Min partner og jeg bookede et ophold hos Hotel Menstrup Kro og ankom til et hotel og hotelværelse som var ubeboeligt. Vi tog afsted med det samme efter at have set værelset - værelset levede absolut ikke op til forventningerne i forhold til billederne, der var beskidt (pletter, skimmelsvamp, spind, pletter på både gulvtæppe, seng, badeværelse, vægge), lugtede meget kraftigt af både gammel røg og skimmel, ingen ansatte på stedet - nøglen lå til os ved receptionen. Vi var nødsaget til at finde et andet sted at overnatte. Vi har prøvet at kontakte Hotel Menstrup Kro forgæves.
Trods en fejl booking af dato fra min…
Trods en fejl booking af dato fra min side ville hotellet ikke hjælpe mig. De lovede samtidig at ringe tilbage uden de gjorde.
Ingen hjælp at hente.
Super dårlig oplevelse og penge ud af vinduet.
Ærgeligt
Det er synd for en Kgl. priviligeret Kro at den ikke vil leve op til en højere standard, havde en Deal på 2 nætter med morgen og aftensmad, havde booket en extra overnatning, den ene middag kunne vi desværre ikke deltage i men spurgte om vi kunne få den overflyttet, men nej, vi havde fået både forret og hovedret dagen forinden ( jfr. menukortet) pga.
forretten som talte for en HOVEDRET kunne det ikke lade sig gøre, vi havde altså fået 2 gange hovedret ??
som ikke var noget at tale højt om..
Værelset var heller ikke noget at skrive om, sofaen ligenede noget der var holdt fest på..
Badeværelset var ok, men sæben var der taget af.
Vi fik den extra overnatning et andet sted..
Mega ærgeligt..
Utrolig svære at få fat i.
Utrolig svære at få fat i.
Havde bestilt festarrangement til 25 personer i januar, så kom coronaen , Kroen svarede på første mail, at dw vendte tilbage , det skete ikke og de svarede hellere ikke på efterfølgende mails. Så ringede jeg og blev henvist fra den ene tlf til den anden, lagde hvergang en besked ingen reaktion, men 4 dage før festen skulle afholdes kl 23,57 kom en mail om kroen var lukket til 31.01.., herligt nu skete der noget. men nej. midt i februar bad jeg om mit depositum, hvilket der blev svaret hurtigt på, de skulle lige have mit konto nr, da det gemte de ikke. Det blev sendt samme dag, så igen umulige at få kontakt med ingen svarer tlf eller mail.
er de gået konkurs? overvejer forbrugerombudsmanden

Antwort von Hotel Menstrup Kro
De lever fuldt op til de dårlige…
De lever fuldt op til de dårlige anmeldelser. Kan man ikke sige noget godt, skal man ikke sige noget, så det lader jeg være med .
Vælg hellere nærmeste campingplads.
Hotellet man kun tager på hvis man virkelig ønsker at sætte pris på sit eget hjem.
Vi ankom på hotellet og fik udleveret en nøgle og så var der ellers bare at finde sit værelse ( nå ja det kan man vel også ) men selv en campingvogn havde været mere luksuriøst end hvad vi blev mødt af. Værelset var slidt ( fred være med det ) OG BESKIDT! Forrige beboer havde været generøse og efterlade lidt snacks på gulvet i form af flæskesvær, badeværelset var fyldt med hår så badet sprang vi let og elegant over og nød vores eget lidt ekstra dagen efter ved hjemkomst igen. Sengene var beskidte og ulidelige at sove på, 7 timer senere kæmper mine indre organer stadig med at falde på plads igen.
Aftensmaden er faktisk grunden til den ene stjerne for personalet var så søde at ændre min forret til en allergi venlig en af slagsen - og derfor fortjener stedet faktisk overhovedet at få én stjerne.
Maden var standart ikke noget fantastisk men dalle valle kunne ikke ha gjort det bedre. Men drikkevarerne er en historie for sig! Holy moly det er da heldigt man ikke er på SU for så var der dælme længe til næste udbetaling. 170 kr for en sodavand, en øl og et glas husets vin!!! Wow.
Alt i alt et sted jeg hellere tager en taxa hjem fra end at tage endnu en overnatning på dette hotel, jeg vil gå så langt at sige at jeg hellere vil cykle hjem på en punkteret cykel end at udsætte mig selv for en overnatning.
Vi kommer ikke tilbage
Hyggelig kro, som virkelig trænger til en resturation! Jeg håber at vi fik kroens dårligste værelse, for ellers står det virkelig slemt til på Menstrup kro. Vores værelse stank af gammel røg, sengene var elendige da der ikke var topmadras. (Av i ryggen!), vi havde værelse lige ud til en trappe, så det larmede hver gang nogen gik op og ned. Udenfor vores vindue var en ventilator, som larmede konstant. Morgenbuffeten var fin, ganske alm. dansk morgenmad. Personalet kunne være mere imødekommende. Vi fik blot udleveret nøglen til vores værelse. Fik ikke nogen intro til kroen ifht faciliteter mm. Vi havde en deal fra GoDream, så måske derfor vi fik et dårligt værelse.
En dejlig weekend
En dejlig weekend, lever op til forventningerne for en kro der er over 200 år gammel. Lækker mad, hyggelige værelser og ok service ( kunne godt bruge mere personale )
Grunden til der ikke er 5 stjerner, er at der ikke kunne købes drikkevarer, efter kl. 21.
Havde booket 5 overnatninger
Havde booket 5 overnatninger. Dagen før fik vi en kode til døren. Da vi ankom var kroen lukket, og der var ingen der tog tlf. Godt at vi har venner i nærheden som vi kunne overnatte hos.
Har været til julefrokost den 3/12-21…
Har været til julefrokost den 3/12-21 med mit firma inklusiv overnatning. Maden var kedelig, og oversteget / kogt, andesteg var tørstegt, selv bacon til den lune leverpostej havde fået rigeligt tæsk. Risalamande var der nogle klumper i som været svære at identificere, tror måske i bedste fald det var klumper af ris, men kunne også være husblas. Værelset lugtede af kloak, som det ikke havde været brugt i lang tid. Sengen var ok at sove i. Tænker ikke at jeg vil benytte mig af Menstrup kro igen.
Samlebåndskro tæt på 0 stjerner.
Samlebåndskro tæt på 0 stjerner.
Vi valgte stedet fordi vi havde en smartbox der var ved at løbe ud og det var det eneste ledige på Sjælland. Nu forstår jeg hvorfor.
Vi er vandt til at at tage på overnatning, alt mellem 5stjernet hoteller og shelter og vandrehjem som Danhostel. Alle former for overnatning slår denne oplevelse.
Førstehånds indtrykket er skidt. Vi er itvivl om sted er er lukket og kan ikke finde en eneste der ser ud til at ville byde os velkommen. Endelig finder vi tjek ind og får anvist et værelse der måske er klar. Værelset er klar men vejen dertil går gennem beskidte, slidte og uhumske gange med gule lofter og billeder der hænger skævt. Vi træder både på en kapsel og en elastik og der hænger spindelvæv fra loftet flere stedet. Vi går på opdagelse efter poolen men ombestemmer os. Af flere grunde. Men spørgsmålet er "hvorfor prøver man ikke at gøre det bedre?"
Inden maden drømmer vi om at sidde og nyde en kaffe eller øl men vi er seriøst itvivl om hvor vi skal gå hen. Vi finder et lille rum med 2 sofaer og slår os ned men vi skal ind i restauranten og bestille. Vi får nogle øl til 75kr stykket og opdager de er stue temperatur så jeg beder om et glas med isterninger. Her er der ingen tjener der tilbyder at skifte den ud eller undskylde. Jeg får et glas med is. Ingen salg af nødder oliven eller knas. Øv
Værelses toilettet lugter, lig resten af kroen, skarpt af mug og vandskade. Den ene seng er dårligere end at sove på gulvet.
Til middagen er det tydeligt hvor de tjener pengene. Kedelig mad uden smag eller karakter, samlebånds stilen og vildt dyre drikkevarer. En sodavand 60kr!!
Til forret hønsesalat.....retten er ikke på menukortet og jeg forbinder det absolut med en frokost ret. Kød, sovs og kartofler og kogte gulerødder til hovedret. Det kunne spises men smagte ikke af noget. Desserten -æbler på 3 måder var god men der var kun 2 slags æbler....og så lidt brombær. Men god! Som det eneste lyspunkt på dette slidte sørgelige sted.
Toiletterne i restauranten mangler papir på alle 3 toiletter og håndklæderne ligger på gulvet og på vasken.
Kun tjeneren der indrømmer at hun ikke ved hvordan man åbner en cava, smiler ved henvendelse. Jeg kan heldigvis selv åbne den og hun gør hvad hun kan og smilet er værdsat og påskønnet.
Restauranten lukkede kl.21 Det var en lørdag aften. Meget mærkeligt.
Nej vi kommer ikke igen og det bør ingen andre heller.
Så måske stedets ejer vil stramme op for dette er grov udnyttelse af folks pengepunge
Har været på overnatning med mad og…
Har været på overnatning med mad og revy. Folk virkede glade for revyen, maden var ikke noget at råbe hurra for og det var som om man havde glemt vores bord længe efter kartofler og sovs var sat på bordet. Kartoflerne var der til gengæld rigeligt af og de smagte fint så vi sultede dog ikke.
Der var en generel mangel på rengøring på hele hotellet. Både værelset og gangarealerne var fyldt med edderkoppespind og snavs i alle hjørner. Toiletter med tydelige klamme tilkalkede kummer. Og ved morgenmadsbuffeten var overfladerne urene og gulvet så klistret at stod man stille på det sad man fast.
Ikke et besøg værd.
dejlig oplevelse
alle tiders oplevelse den 16.10.21, et selskab på 16 personer alle var godt tilfredse god mad god revy og god morgenmad og alle tiders personale, vi kommer sikkert igen
hilsen anni

Antwort von Hotel Menstrup Kro
Vi ved ikke hvor de negative gæster har…
Vi ved ikke hvor de negative gæster har opholdt sig, men vi, 9 personer og en stuvende fuld sal, fik en bragende god revy med et 3 mands orkester der spillede uovertruffent, kan måle sig med Circusrevyen på Bakken, en revy menu som andre må misunde, flinke personaler, rigtig god morgen buffet, at hotellet er lidt slidt hvad betyder det når man får en god service, vi var da klar over vi ikke spiste på Noma eller overnattede på Angleterre
Godt gået
Kim og Connie Mertz
Slidt og træt…..
Jeg har som en tidligere har skrevet heller ikke meget positivt, at sige om Menstrup Hotel. Det er slidt og træt og trænger til både rengøring og udluftning. Havde værelset haft samme standard, som gang arealer var jeg taget et andet sted hen. Gulvet ved morgenmadsbuffet var, så klistret at skoene sad fast. Maden var ok og personalet søde og venlige. Ps. Lidt underligt der kun svares på positive anmeldelser.
Skøn oplevelse på Menstrup Kro d
Skøn oplevelse på Menstrup Kro d. 23.10.2021. Vi var en gruppe på 25 personer, som tog til Menstrup Kro, for at opleve årets revy. Personale er utroligt serviceminded. Maden fantastisk, og revyen professionel. Helt klart en tur som skal gentages.

Har været på besøg mange gange
Har været på besøg mange gange
pæn rent overalt og dejlig lækker mad
kommer helt sikkert igen

Antwort von Hotel Menstrup Kro
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.