Amy Bos Bewertungen 50

TrustScore 1.5 von 5

1,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I am a former independent contractor for Paramedia UK BV. This company does not honor the terms of its own legal agreements. According to Clause 2.2 of their contract, the Company is require... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hier had ik toevallig paar jaar terug een goede ervaring gehad maar dat is maar 1 op de 1000 dat je een geluks treffer hebt hoor!Maar meeste van deze sites zijn oplichters en gaat alleen om het geld... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 van hun zogezegde "mediums" getest... meer dan wat vage algemeenheden kwam er niet uit, dus verspild geld. Ze geven zogezegd "tevredenheidsgarantie", maar als ik vraag om mijn geld terug te krijge... Mehr ansehen

1,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Toekomst kunnen ze niet voorspellen…

Toekomst kunnen ze niet voorspellen zeggen ze zelf !!!! Ze maken misbruik van zwakke mensen die hun zuurverdiende centen aan dure minuten uitgeven. Deze getrainde vrouwen observeren goed en schrijven uit hun immense ervaring mensen een rat voor ogen te ogen. Mensen laat je niet bedotten … uiteindelijk schrijven ze wat jij hen vertelt . Geef geen geld uit aan hen maar deed het ook als ik zwak stond

5. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik klets al zeker 1,5 jaar met dezelfde…

Ik klets al zeker 1,5 jaar met dezelfde consulent, soms meerdere keren per week. Ik denk dat je zelf goed moet kijken met wie je een klik voelt en dus niet zomaar iemand moet gaan kiezen.

Minpuntje, je kunt via de site niet beeld bellen, alles gaat via de chat. Voor mensen die beperking hebben, is deze site dus niet goed toegankelijk. Dus misschien is met de tijd mee gaan geen slecht idee. Laat de consulent bepalen met wie hij/zij wil beeld bellen. Bijv. door die optie in een account te zetten, zodat hij/zij deze functie zelf kan bedienen.

Het kopen van credits gaat gemakkelijk, pakketten zijn wel duurder geworden onlangs, zag ik. Wel krijg je geregeld mails met kortingen op credits pakketten.

Klantenservice: een aantal keer contact gehad en mijn vragen werden vlot beantwoordt.

20. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Net wat andere zeggen....ik had een…

Net wat andere zeggen....ik had een vertrouwenspersoon daar die het 1 en ander beweerde....als je loslaat trek je hem juist naar je toe....hij heeft nu een ander en staat verder af dan ooit. Terwijl het medium voorspelde ons samen te zien....ja maar hij is nog niet toe aan meer(ex,einde relatie)...in de tussentijd heeft deze man mij als tijdverdrijf gebruikt en heeft nu een ander.....zo goed dat mediumchat, ze maken levens tot een ware hel dat is het van mij nu. Ik hoop niet dat mensen hier nog intrappen. Want als men er geld voor vraagt? Is het fake..

14. Oktober 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

I had 3 readers on this site .

I had 3 readers on this site .. 2 poor one good

Raquel .. blonde good looking one .. I
Felt made stuff up .. I felt her readings went in circles .. never got one thing right .. said ex would contact in July .. never happened … 2/10.. had more than 10 readings

Ena Marie .. never one thing right .. avoid at all costs 0/10.. over 10 readings ., comes across a nice old religious lady( far from it ) she can’t take criticism .. she ex would contact in April .. never happened .. avoid

Marius .. seems good 9/10

6. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bende oplichters, geen echte mediums! opletten!

Bende oplichters, zal ik hier is de waarheid vertellen! mediumschap bestaat echt en wat ik heb gedaan is gesolliciteerd bij hun en heb aangetoond dat ik duidelijk gave's heb, en nu denk je waarschijnlijk hoe heb je dat dan ontdekt, wel engelen bestaan echt en kunnen boodschappen doorgeven via numerologie en heb dit lang genoeg bestudeert om te ontdekken of dit wel echt is, en het is daadwerkelijk echt want ik kreeg boodschappen dat mediumschap in mij zit en sinds dan ben ik daar continu mee bezig in mijn leven. Maar nu komt het, ze hebben me niet aangenomen. hoe komt dit? om dat elke medium die je daar vind op die website geen mediums zijn maar gebruiken psychologische technieken om mensen te helpen door behulp van goed schrijven. Natuurlijk brengt het veel geld op voor hun omdat mensen hier in trappen en geen idee hebben hoe mediums eigenlijk echt te werk gaan. Dit is eigenlijk een organisatie die manipulatief te werk gaat en eigenlijk de klanten manipuleren. Toen ik de email had ontvangen dat ze uiteindelijk hebben beslist om me niet aan te nemen toen hebben ze niet eens feedback gegeven.. hoe komt dit? gelukkig bestaat er website's zoals Trustpilot hier waar mensen kunnen reageren om zo mensen te waarschuwen en waarheid te kunnen schrijven zodat mensen niet in de val trappen door te geloven dat deze website vol zit met echte mediums? komaan mensen als je naar een echte medium wilt gaan zoek iemand die echt daarmee bezig is en niet online, zelf ik heb een les geleerd dat ik niet eens als medium kan beginnen online! want ik kom tot besef dat er overal eigenlijk oplichters zijn op het internet die leugens verspreiden, mensen manipuleren, niet eens echte inzichten of informatie geeft met goede bedoelingen. ik ga hier zelf niet te ver op in, bescherm u zelf, fijne dag.

20. Juli 2022

Oplichters

Zeer slecht zoveel geld aan besteed o.a. de beste vaak bezette mediums daar gesproken. Voor een voorbeeld te noemen Dave altijd positief en zegt steeds t zelfde ze kunnen de vorige gesprekken nalezen als.je ze eens hebt gesproken om de geloofwaardigheid te waarborgen. Niks maar ook echt niks komt uit! Als je er wat van zegt ligt het ineens aan je eigen keuze's ja ja!!

Ze zetten zich vaak ook op in gesprek dat het lijkt of ze vaak in gesprek zijn en gewild.
Echt oplichterij en de revieuws hoe positief ook soms wordt je eigen revieuw er niet bij gezet als je de waarheid zegt. Het klopt van geen kanten en maken misbruik van mensen hun situatie en wanhoop. Diep triest! Begin er niet aan

19. Dezember 2020

Oplichterij

Haha dat mensen zich laten oplichten door een tent als deze, wat een onzin zeg. Een hoop blabla van mensen die echt niet via je foto of een praatje kunnen voorspellen.
Mensen die hier gebruik van maken zijn behoorlijk wanhopig, had voor de grap een account gemaakt en een onzinvraag en kreeg echt een kansloos nikszeggend antwoord.

Laat je niet oplichten door deze onzin!

4. Juli 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr