Marskramer Bewertungen

2.257
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima ervaring, snelle service. Bleek 1 onderdeel te weinig geleverd zijn, kon makkelijk telefonisch met een echt ! mens ( dus geen chatbot) krijgen die het gelijk regelde en ik het de volgende dag in... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles verliep prima. Op tijd een waarschuwing gekregen, dat het pakket de volgende dag zou komen. Tijden van bezorging goed actueel gehouden. Dus totaal geen klachten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik had bakjes gekocht voor Crème brûlée rond de kerst. Ze waren mooi op tijd binnengekomen, maar jammer genoeg waren er een aantal beschadigd. Hiervoor heb ik netjes mijn geld terug gekregen zonde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 plantenpotten voor buiten besteld, waarbij er één een kleine beschadiging had. Contact met de klantenservice opgenomen en binnen korte tijd tot een nette oplossing gekomen. Snelle levering en uitste... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Al meer dan 50 jaar De Marskramer formule bestaat al sinds de jaren veertig van de vorige eeuw, en heeft altijd gestaan voor kwaliteit, klantgerichtheid en goede service. Bij de winkels van Marskramer kun je altijd terecht voor al je huishoudelijke benodigdheden. Met een ruim assortiment producten van verschillende grote merken vind je bij Marskramer altijd iets om jou leven makkelijker te maken. Als een artikel niet standaard aanwezig is zal altijd geprobeerd worden dit alsnog voor je te bestellen. Daarnaast vind je het volledige assortiment ook online op marskramer.nl. In onze webshop kun je veilig online betalen met iDeal, Marskramer cadeaukaart, VVV, creditcard of via Afterpay. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur? Dan heb jij de bestelling de volgende werkdag al in huis! En als je niet 100% tevreden bent over je aankoop, kun je het altijd retourneren. Bekijk hier onze algemene voorwaarden. Tot snel bij Marskramer!

Hervorragend

(2.257)

535 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Asociaal

Wat een asociaal winkel we gingen met een groepje naar de winkel om te kijken en worden er gelijk gezegd dat ze denken dat we stelen vervolgens worden we achterna gezeten bij de handen en zakken gekeken en de hele tijd achter ons aan lopen wij voelde ons zo niet welkom wat een asociaal winkel

15. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Marskramer

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te lezen dat u zich op deze manier behandeld heeft gevoeld. We begrijpen dat dit een vervelende ervaring is geweest en nemen dit soort meldingen serieus.

Omdat onze winkels door zelfstandige ondernemers worden gerund en Trustpilot voornamelijk gekoppeld is aan onze webshop, kunnen wij op basis van deze review helaas niet achterhalen om welke vestiging het gaat. We willen dit echter graag verder onderzoeken. Zou u ons een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@marskramer.nl met de betreffende winkelgegevens? Dan zorgen wij ervoor dat dit bij de juiste ondernemer terechtkomt.

Niks ontvangen

Week geleden bestelling geplaatst. Nog steeds niks binnen. Zowel GLS als Marskramer geven niet thuis

5. Mai 2026

Antwort von Marskramer

Vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is geleverd. Wij hebben echter geen e-mail of gemiste oproep van u ontvangen over deze bestelling.

Ik zie wel dat het pakket sinds 8 mei geen nieuwe scan meer heeft gehad bij GLS. Wij gaan daarom contact opnemen met de vervoerder om dit verder uit te zoeken. Zodra wij meer informatie hebben, nemen wij per e-mail contact met u op.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alles was gebarsten of zaten…

Alles was gebarsten of zaten haarscheurtjes in . Ik mocht het houden en heb het weggegooid.

26. Oktober 2025

Antwort von Marskramer

Jammer om te horen dat de producten beschadigd zijn aangekomen. Zoals destijds in oktober 2025 ook met u opgelost, hebben wij het volledige bedrag van de beschadigde artikelen aan u terugbetaald en hoefde u de producten niet retour te sturen.
Ondanks dat vinden wij het uiteraard vervelend dat de bestelling niet in perfecte staat is aangekomen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet…

Ik heb nog steeds mijn bestelling van 1 Mei niet ontvangen!

1. Mai 2026

Antwort von Marskramer

Wat vervelend om te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Zoals ook via e-mail met u besproken, hebben wij inmiddels contact gehad over de situatie. Gelukkig kunnen wij bevestigen dat uw bestelling vandaag geleverd wordt.

De vertraging is helaas ontstaan buiten onze invloed om. Uiteraard begrijpen wij dat dit erg vervelend is en bieden wij onze excuses aan voor het ongemak.

Product besteld

Product besteld, daarna zeer snelle levering. Perfect!!@

29. April 2026

Antwort von Marskramer

Fijn dat alles naar wens was en de levering snel! Bedankt voor uw positieve feedback, dit waarderen wij zeer.

Microvezel spons

Super snelle levering
Hele fijne sponssen voor een mooie prijs perstuk

28. April 2026

Antwort von Marskramer

Wat fijn dat onze snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding van de sponzen u bevallen. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Volgend dag geleverd

Volgende dag geleverd is hier helaas niet gelukt .
Voor een pakketdienst wel handig dat gegevens kloppen . Anders staan ze voor dichte deur .

28. April 2026

Bedankt voor je review.

Vervelend om te horen dat de levering niet is gelukt zoals verwacht. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn.

Wij willen graag toelichten dat wij de verzendgegevens niet zelf aanpassen. Het adres wordt automatisch overgenomen zoals dit door de klant is ingevuld bij de bestelling en zo doorgegeven aan de pakketdienst. Hierdoor is het belangrijk dat deze gegevens volledig en correct worden ingevuld.

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt. Betrouwbare leverancier!

26. April 2026

Antwort von Marskramer

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en efficiënte service. Bedankt voor uw betrouwbare feedback!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima spul voor Prima prijs

Prima spul voor Prima prijs
Goede levertijd

26. April 2026

Antwort von Marskramer

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en levering! Bedankt voor je positieve feedback, dat waarderen we enorm.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr