Unternehmen hat geantwortet
Zeer tevreden! Het contact verliep gelijk zeer soepel en duidelijk, incl goed advies. Werkzaamheden (vervangen zeer verouderde groepenkast + oplossing storing) konden snel worden ingepland. Alles z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede en positieve ervaring. Weet waar hij het over heeft en heeft mij goed geadviseerd met betrekking tot aanpassing meterkast en aanpassing electra werk keuken.
Unternehmen hat geantwortet
Al vaker van de diensten van Jos Markus gebruik gemaakt. Jos heeft veel ervaring en is deskundig. Dit gecombineerd met de uitstekende tools die hij gebruikt bij zijn werkzaamheden leveren een zeer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Welkom bij Markus Techniek. Met meer dan 30 jaar ervaring in meerdere facetten van de techniek ontzorgen en leveren wij onze diensten in de regio en daaromheen. Dit doen wij voor particuliere- en zakelijke markt. Markus Techniek is allround installateur. Dit betekend dat wij vakbekwaam zijn als elektriciën en loodgieter, voor verwarming, ventilatie, verlichting en data-telecom. Bij Markus Techniek gaat service nét een stapje verder. Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Techniek Nederland en erkend door stichting InstallQ. Bovendien bezit Markus Techniek zegelrecht voor het verzorgingsgebied van Stedin en Liander bedoeld om veilig te kunnen werken aan (huis)installaties, bijvoorbeeld voor het vervangen van de groepenkast of de hoofdschakelaar en daarmee een bevestiging dat dit gebeurd door een InstallQ erkend elektrotechnische installateur. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor prijsopgave of advies. Wij staan u graag te woord.
Rozenstraat 73, 2761GL, Zevenhuizen, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Vooraf werd er een schouw van de meterkast gedaan en volgde een duidelijke offerte.
Alles werd conform de offerte netjes geïnstalleerd.
Markus schakelt snel en levert een duidelijke, eerlijke offerte waar je op kunt vertrouwen. Zijn advies is goed onderbouwd en laat zien dat hij veel kennis en ervaring heeft. Daarnaast is hij prettig in de omgang: vriendelijk, behulpzaam en altijd open voor een gesprek. Je merkt aan alles dat hij zijn werk met passie doet. Professioneel, deskundig en met uitstekende communicatie.

Antwort von Markus Techniek
Alles conform afspraak uitgevoerd en opgeleverd. Prima in orde.

Antwort von Markus Techniek
Jose heeft goed werk geleverd, komt netjes de afspraken na. Communiceert snel en geeft duidelijkheid is prijs en werk. Wij gaan hem zeker weten weer inschakelen in de toekomst.

Antwort von Markus Techniek
Netjes uitgevoerd en alles volgens duidelijke offerte en afspraak

Antwort von Markus Techniek
Alles zeer vakkundig en netjes gemonteerd. Daarnaast goed de tijd genomen om een extra storing bij ons op te lossen. En dat allemaal tegen een goede prijs waar ook heel duidelijk over gecommuniceerd wordt. Heel professioneel en betrouwbaar!

Antwort von Markus Techniek
Goede kennis van zaken en flexibel met maken van afspraken, zeer gewaardeerd!

Antwort von Markus Techniek
Fijn bedrijf, zeer snelle reactie.
Prijzen zijn zeker niet te hoog, werkt netjes en zeer goed, komt mooi op de afgesproken tijd, zijn afspraken na. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Antwort von Markus Techniek
Had kortsluiting ergens bij de zonnepanelen, maar geen idee waar, daarom contact opgenomen met Markus Techniek.
Het eerste contact verliep snel en soepel, dat gaf direct een goede indruk.
Markus had de sluiting snel gelokaliseerd en verholpen.
Ik ben zeer blij met de dienst!
Mocht het nodig zijn weet ik waar ik moet zijn voor goede service.

Antwort von Markus Techniek
Als er 6 sterren bestonden verdiende dit bedrijf het! Snel, professioneel, uitvoerig uitleg en uiterst eerlijk geprijst! Ga zo door!

Antwort von Markus Techniek
Heel deskundig op zijn vak. Weet wat hij moet. Zo grondig uitzoeken naar de problemen om oplossingen te vinden. Heel erg verantwoordelijk.

Antwort von Markus Techniek
Duidelijke, complete offerte ontvangen zonder poespas. Heldere communicatie zowel telefonisch als via WhatsApp. Zeer tevreden over het resultaat (strakke afwerking) en de snelheid waarmee de afspraak is gemaakt. Na afloop doorgemeten en spanningslek opgelost. Goede uitleg en vragen beantwoord gekregen. Ik zal Jos zeker aanraden aan anderen en opnieuw benaderen voor elektrotechnisch werk.

Antwort von Markus Techniek
Duidelijke offerte en advies. De werkzaamheden zijn keurig en goed uitgevoerd.
Alles netjes achtergelaten.

Antwort von Markus Techniek
Professioneel en deskundig uitgevoerde werkzaamheden. Komt afspraken goed.

Antwort von Markus Techniek
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.