mangohoutenmeubels.nl Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bar bas niet geleverd, besteld in februari, na verschillende mislukte afspraken bestelling geannuleerd, beloofd geld terug te storten, kon even duren. Na , tis nu juli, adam, wanneer ga je m'n geld t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

TV meubel besteld via Bol. Helaas iets later bezorgd dan de door Bol opgegeven datum. Door Mangohoutenmeubels echter prima opgelost, de eigenaar zelf heeft het meubel bij ons afgeleverd. Zeer vriendel... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een farce, 4 niet nagekomen afkever afspraken. 1. Tafel niet in de truck geladen? 2 auto pech , whatss app contact met foto 3 Tafel niet geladen? 4 auto pech dezelfde foto gedeeld 🤯 e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alle positieve reacties? FAKE !! Bol.com heb ik deze oplichting praktijken ook al meegedeeld. Talloze mensen wachten op terug betalen van aankoop bedrag. Geen gehoor. Geen reactie. Naar je geld kan j... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

57 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze mangohouten eettafel (rechthoek…

Onze mangohouten eettafel (rechthoek 240x110) is nu al 2 maanden een echte eyecatcher in onze eetkamer. Het warme, natuurlijke hout geeft de ruimte een gezellige sfeer. Het robuuste ontwerp past perfect bij ons interieur.

De kwaliteit van het hout is uitstekend. De tafel is erg stevig en de kleur van het mangohout is prachtig. We hebben al veel complimenten gekregen over de tafel. Het onderhoud is ook gemakkelijk; een vochtige doek is voldoende.

Kortom, we zijn ontzettend blij met onze aankoop en kunnen deze tafel en dit bedrijf van harte aanbevelen!

16. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op grote oplichter!!!!

Pas op grote oplichter!!!!
Mango boekenkast besteld op 14 september 2024 en reeds betaald.
Meneer Adam komt steeds met mooie verhaaltjes en berichten dat de kast leverbaar en geleverd word op woensdag maar welke woensdag zegt hij er niet bij en welk jaar maar is nu 11 oktober en niets meer van hem vernomen dus kast kan ik wel vergeten en me geld terug storten ook niks van gezien dus de ruim €329 kan ik wel op me buik schrijven maar hij word er maar rijk mee hij komt wel een keer de verkeerde tegen en loopt hij tegen de lamp met zijn pure oplichtings praktijken.
Dus mensen niets kopen want het komt niet aan en je geld ben je kwijt aan deze schooier.
Nu na het plaatsen van deze review belt Dhr Adam mij ineens op dan is hij er als de kippen bij met negatieve reviews maar trekt hij dit zich aan denk van niet dit ligt zeker weer aan de kopers maar volgens hem komen ze de kast dinsdag leveren ik heb al via whatsapp verteld dat ik het niet meer vertrouwde na al zijn mooie verhaaltjes en deze heb geannuleerd bij hem dat ik mijn geld terug wilde en niets meer met hem te maken wilde hebben maar dat hij zogenaamd niet gezien nee zou ik ook zeggen maar hij vertelde mij het is nu zaterdag ik stort het bedrag a€329 terug want ik had per iDeal betaald zou dan woensdag op mijn rekening staan het bedrag nu een week verder en nog niks gezien qua terugbetaling van de loser Adam.
Zou wel weer een loos zielig verhaaltjes uit zijn grote duimenboek zijn zoals gewoonlijk ik wacht nog ff af en dan stappen ondernemen dat dit soort webshops gestopt moeten en zullen worden .....

Nu 26 oktober en nog steeds geen geld terug gezien van Dhr Adam met ze word terug gestort via de webshop hoe zet je je eigen voor schut neer en word je door de stront gehaald nou zo dus met valse en lose beloftes zoals hij maakt met klanten zoals ik al eerder schreef kan ik er gewoon naar fluiten mijn eigen €329 zuur verdiende geld ik heb nog nooit een webshop zo meegemaakt als deze die zo met zijn klanten omspringt maar dat zou wel aan mij liggen dat ik zo fel reageer op dit soort teringlijers die zo met het vertrouwen van de klant omgaan onbegrijpelijk ik ben er helemaal klaar mee hij mag het houden en rijk ervan worden kan hij de huur van zijn pand ermee betalen MENSEN WEES GEWAARSCHUWD voor deze vent.
Ik en andere zitten ook nog op hun geld te wachten wat nooit terug komt een gewaarschuwd mens telt voor 2 .
Plus dat er nog positieve reakties hier komen is voor mij een raadsel zullen wel allemaal vriendjes zijn van Dhr Adam onbegrijpelijk.

Lees zijn reaktie hieronder is je zelf toch voor schut zetten!!!!

Reageren doe ik ook niet meer ik ken deze naam van die vent en zijn webshop niet meer uitspreken en weg halen doe ik deze review ook niet .

14. September 2024

Antwort von mangohoutenmeubels.nl

Wij hebben u benaderd om een leverafspraak te maken maar u gaf aan het niet meer te willen. Wij hebben daarop terugbetaling in gang gezet via de webshop omdat u ook via iDeal betaald heeft. Dat duurt altijd eenparig werkdagen dus zou elk moment bij u binnen moeten komen.

Bestel hier niet

Bestel hier niet! Ruim 3 maanden geleden 2 kastjes besteld. Niks geleverd. Continu afspraken niet nagekomen. Heel spijtig. Bestelling inmiddels 8 dagen terug schriftelijk geannuleerd, maar uiteraard geen reactie of geld terug gehad.

Update: Adam, je hebt nog nooit op een sms/app/mail gereageerd. Je hebt me nog nooit teruggebeld, terwijl je dat wel keer op keer beloofd. Nu komt er een negatieve review en ben je er als de kippen bij om te reageren. Los het op door mijn geld terug te storten of te leveren en stop met mensen aan het lijntje te houden. Je zei 2 maanden geleden al dat de kastjes klaar stonden voor levering.

UPDATE 2: Uiteraard wederom een loze belofte en niks meer gehoord.

UPDATE 3: Gemaild en reactie gehad dat ik gebeld zou worden. We zijn nu 3 weken verder en ben niet gebeld.

Zodra het opgelost is ben ik bereid de review aan te passen.

10. Oktober 2024

Antwort von mangohoutenmeubels.nl

Fijn dat u anoniem hier schrijft maar wij weten kennelijk exact om wie het gaat.. Nogmaals het verzoek ons te mailen zodat wij dit kunnen oplossen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Wel betalen niet leveren

Wij hebben een maand geleden een bureau gekocht en betaald. Tot op heden, na diverse keren contact te hebben gehad, nog geen bureau.
De eigenaar beloofd steeds dat er geleverd gaat worden. Maar nu weken later is er nog steeds geen bureau geleverd. Mails worden niet beantwoord!

Eindelijk is het bureau toch geleverd.

8. Oktober 2024

Antwort von mangohoutenmeubels.nl

Beste Danielle, zoals afgesproken met jullie wordt het morgen gewoon geleverd. Wij wensen jullie alvast veel plezier van het bureau! Wij stellen het zeer op prijs als je die blijdschap dan ook hier wilt delen. Dank alvast!

Snelle adequate service

Snelle adequate service. Na een mailbericht met een vraag werd er netjes telefonisch contact opgenomen door het bedrijf. De kast was op voorraad en kon de volgende dag al geleverd worden.

27. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Enorme teleurstelling opgedaan bij dit bedrijf.

Kast plus dressoir besteld NA een bezoek aan de 'showroom' in Haarlem. Advies gekregen om de bestelling via de website te laten lopen. Dat gedaan hebbende is er van de hele koop niets terecht gekomen. Wel betaald (het leek koosjer) maar allemaal beloftes die op niets uit draaiden. Aangeboden om de spullen dan maar te komen halen. Dat kon niet "omdat aan het magazijn alleen vrachtauto's konden komen". Er ontstond een situatie: "Geld kwijt - geen meubels - geen communicatie". Uiteindelijk de zaak uit handen gedaan naar de rechtsbijstand, een teleurstelling en een enorme negatieve ervaring rijker.

30. August 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na lang wachten mooie kast gekregen

Goed: mooie kast, geweldige bezorger, werdt altijd terug gebeld nadat ik contact zocht.
Wat kan beter:Communicatie! Hoe lang duurt het tot levering, bij verandering niets laten weten dat de levering niet doorgaat, wachttijd maanden
Al met al is het best spannend als de communicatie niet optimaal is bij een zaak waar je nooit eerder besteld hebt. Gelukkig was het voor ons een happy end na 5 mnd.

11. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Groot aanbod, klantvriendelijk en betrouwbaar!

Ik heb een hele fijne eerste ervaring met dit bedrijf. Tijdens een bezoekje aan de showroom waar ik heel vriendelijk geholpen ben bij mijn zoektocht vond ik al snel de gewenste kast. Deze kast was uit voorraad leverbaar en is een paar dagen later al bij mij thuisbezorgd, gemonteerd en al!
Door het grote aanbod, de klantvriendelijkheid & goede service zou ik dit bedrijf zeker aanbevelen!

4. September 2024

Pas op oplichters!

Kastje besteld, zou op voorraad zijn, maar moest zogenaamd uit het magazijn komen een week later. Vervolgens weer gebeld en toen kreeg ik zoals andere ook aangeven een verhaal over vertraging vanwege de Rode Zee. Toen wilde ik na weer een week annuleren, toen kreeg ik een sms dat het kastje diezelfde week op vrijdag geleverd zou worden. Ook dit bleek niet waar toen ik contact probeerde te krijgen. Het zou nu maandag worden. Vervolgens aangegeven dat ik nog steeds op me terugbetaling aan het wachten was. Op mijn annuleringsmail namelijk ook nooit reactie gehad. Terugbetalen doen ze ook niet net zoals de telefoon opnemen. Helemaal klaarmee! Oplichters!

28. August 2024

Antwort von mangohoutenmeubels.nl

Beste “warrior” helaas kunnen wij. Op basis van deze review niet achterhalen wie u bent. Wij verzoeken u kontakt met ons op te nemen via mail en tevens aan te geven dat u degene bent die hier als “warrior” zijn beklag doet. Wij zullen dan ons uiterste best doen om uw ongenoegen op te lossen.

Product zoals verwacht

Omdat we graag het product in het echt wilden zien en niet alleen op een plaatje, zijn we in de showroom gaan kijken.
Na hartelijk ontvangen te zijn, hebben we kunnen zien hoe het hout eruit ziet.

Het model zoals wij graag wilden stond niet in de showroom maar ons werd verzekerd dat wanneer het bezorgd zou worden en eventueel niet zou bevallen, wij het weer konden retourneren.

Het kastje is vandaag afgeleverd en door een zeer vriendelijke medewerker in elkaar gezet.
Het voldoet absoluut aan onze verwachtingen en we zijn er zeer tevreden over.

27. August 2024

Schandalig!

Ik had een tafel gekocht, maar wilde deze de volgende dag toch annuleren. In de voorwaarden staat dat dit kan: 14 dagen bedenktijd. Helaas is de betaling niet terug gestort, ondanks meerdere toezeggingen. En dat al bijna 2 maanden! Het lukt me inmiddels niet meer om contact met het bedrijf te krijgen. Als ik bel wordt er niet opgenomen, berichten worden niet beantwoord! Ik vind het ronduit schandalig! Nu gaat mijn rechtsbijstandverzekering er mee aan de slag.
Bestelnr 20502.
Zoals u zelf ook wel weet klopt uw reactie op mijn review niet. Ik heb de tafel geannuleerd omdat ik een andere gekocht had. Ik heb geannuleerd na 1 dag! Dus nu geen smoesjes graag! Ruim 3 weken geleden gaf u aan dat het geld binnen enkele werkdagen op mijn rekening zou staan. Ik weet niet op wiens rekening, maar nog steeds niet op die van mij. En niet reageren om mijn herhaaldelijke verzoeken en telefoontjes vind ik in derdaad ook schandalig! Net als uw smoesjes!

13. Juli 2024

Antwort von mangohoutenmeubels.nl

Schandalig? Wij hebben van begin af aan gecommuniceerd dat juist de afmeting die mw wilde niet voorradig was en aangeboden een maat groter zonder meerprijs direct te willen leveren. Mw wachtte liever even af. Nadat mw het te lang vond duren werd er geannuleerd na nogmaals zelfde aanbieding te hebben gedaan. Annuleringskosten verwerkt maar aangezien mw via de webshop betaald heeft duurt dat een aantal werkdagen voor deze verwerkt is helaas… jammer dat het zo gelopen is want hadden mw graag blij gemaakt met deze mooie tafel..

Mooie meubels en klantgericht

Sidetable bij hen besteld netjes geleverd.

Achteraf wouden we betreffende sidetable nog in elkaar laten zetten. Dit kon als nog. Ze werken klantgericht.

17. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, super mooie ladekast

Top,

Meer kan je niet zeggen mango houtenkast besteld.
Snel contact, levering nog sneller door ziekte chauffeur een dagje later maar ach wat maakt dat uit.

De kast super netjes, staat super.

2. August 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooie meubels en goede service

Mooie meubels, wel lange levertijd, de rode zee was zeker een probleem. Toen de meubels eenmaal in Nederland aangekomen waren werden ze heel erg snel geleverd. Netjes in elkaar gezet en verpakkingsmateriaal wordt weer meegenomen. Helaas was er in kleurverschil op mijn deuren maar ook dat is netjes opgelost.

12. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr