Wat een top service hebben ze geleverd, eerst telefonisch contact gezocht of de tv kast MIMI 220 op voorraad was en wanneer er geleverd kon worden. binnen een week geleverd en netjes op zijn plaats g... Mehr ansehen
Wat een farce, 4 niet nagekomen afkever afspraken. 1. Tafel niet in de truck geladen? 2 auto pech , whatss app contact met foto 3 Tafel niet geladen? 4 auto pech dezelfde foto gedeeld 🤯 e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
TV meubel besteld via Bol. Helaas iets later bezorgd dan de door Bol opgegeven datum. Door Mangohoutenmeubels echter prima opgelost, de eigenaar zelf heeft het meubel bij ons afgeleverd. Zeer vriendel... Mehr ansehen
Bar bas niet geleverd, besteld in februari, na verschillende mislukte afspraken bestelling geannuleerd, beloofd geld terug te storten, kon even duren. Na , tis nu juli, adam, wanneer ga je m'n geld t... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Prima ervaring met het bedrijf...kast…
Prima ervaring met het bedrijf...kast is netjes geleverd...werd van te voren netjes bericht dat ze der aankwamen....snap de slechte recensiez niet
Opgelicht geen kast en geen geld terug
Klein kastje besteld op deze site. Lang geen enkele reactie ontvangen. Na ruim drie maanden zelf gaan bellen. Meerdere keren zou de kast bezorgd worden maar iedere keer zonder geïnformeerd te worden niets ontvangen. Als ik na een aantal dagen dan belde vaak eerst geen contact en uiteindelijk iedere keer een ander verhaal waarom geen levering. Was het heel personeel dan was de bus wel kapot. Uiteindelijk na ruim 4 maanden aangegeven de bestelling te willen annuleren en mijn geld terug te willen. Hierna was contact helemaal niet meer mogelijk. Tot ik aangaf aangifte van oplichting te hebben gedaan toen kreeg ik bericht terug dat de kast ineens wel klaar stond en bezorgd zou kunnen worden. Mijn advies.. koop hier vooral niet!
Toppers!
Dinsdag avond onze vakkenkast besteld. Op donderdag ochtend belde Adam of het goed was dat hij hem vrijdagmiddag kon leveren. YES! Natuurlijk was dat goed. Zoals afgesproken belde Adam 45min vantevoren. De kast werd keurig op zijn plek gezet. Heel blij met onze mooie kast en de fantastische service!
Snelle levering, goed contact, alles was goed geregeld. Bedankt voor de mooie kast.
Prachtig dressoir en eetkamer tafel gekocht van Mangohout met een week geleverd goed contact met de verkoper Adam gehad hij kwam ze ook zelf leveren en bij ons in elkaar zetten! Echt een aanrader!
Betrouwbaar, eerlijk en behulpzaam, meubels worden netjes afgeleverd
Pure oplichting!
Een artikel wat volgens de website op voorraad was is nooit geleverd maar wel betaald. Er wordt vrijwel nergens op gereageerd. En als er contact is worden afspraken niet nagekomen. Mijn aankoopbedrag zou teruggestort zijn, nooit ontvangen. Hier absoluut niets bestellen, grote kans dat je je geld kwijt bent.
Gewoon bestellen
Het was even zoeken met betrekking tot de communicatie, maar alles is geleverd zoals besteld. Adam, degene die de meubels brengt, is een hele vriendelijke man
Pure oplichting.
Pure oplichting.
Koop hier niks!!!!
Wees gewaarschuwd!!!!
11 mei hebben we een kast besteld en betaald, er komt helemaal niks. Wat een frut bedrijf. Na de bestelbevestiging blijft het stil, na een negatieve recensie krijg je ineens contact. Daarna helemaal niks meer, geen contact, geen geld terug, geen levering, helemaal niks. Zie ook mijn eerdere reviews.
Onze ervaring is alleen maar prima en…
Onze ervaring is alleen maar prima en wij herkennen de recensies die hier met 1-2sterren staan helemaal niet. Vlot contact, snel antwoord en levering volgens afprraak. Correcte levering van bestelde kast.
Wij hebben totaal geen klachten.
28 mei 2025 een mango houten kast…
28 mei 2025 een mango houten kast besteld en betaald. Nu ruim een half jaar later nog geen kast. Vele malen contact proberen te krijgen en Abel belooft steeds weer dat de kast snel binnenkomt, maar tot op heden niets. Ik ga nu juridische stappen ondernemen bij nietbezorgd.nl
Net als bij vele anderen geen levering…
Net als bij vele anderen geen levering ontvangen en er wordt geen enkele communicatie beantwoord.
Immiddels bezig met de aangifte bij de politie.
Koop hier nooit, want je wordt opgelicht!!!
En als het niet zo is laat dan nu maar blijken dat het anders is Adam Order 26479/
Hele goede service
Hele goede service
In het weekend contact gehad, en gelijk bestelling geplaatst
Dinsdag al in huis
We zijn super te vrede met het tv meubel!
Binnen aantal dagen een buffetkast…
Binnen aantal dagen een buffetkast geleverd, persoonlijk contact gehad met adam en kwam in de avond uurtjes het product leveren top service. Ik zie veel reacties hoe adam gekleineerd word misschien jullie ervaring maar dat hoeft dus niet zo, beetje onvolwassene . Mijn ervaring was gewoon goed en normaal .
Koop hier niet
Koop hier niet, wat een oplichter..
Grappig Adam/ Vili dat je wel reageert als een stagair/medewerker hier even zijn zegje komt doen..
Echt het onderste van de samenleving ben jij!
Terugbetalen bestelling 21447
KOOP HIER NIET
KOOP HIER NIET!
Ik ben een oud-werknemer van Vili — ook wel “Adam”, zoals hij zichzelf aan klanten voorstelt. Koop hier je spullen NIET!
Het is inmiddels bijna twee jaar geleden. Ik heb dagen van 14 uur voor hem gewerkt en ik krijg nog steeds mijn geld niet. Vili kan zijn beloftes niet nakomen. Wanneer je hem belt, komt hij met afspraken, maar daarna blijft het muisstil. Ik kan het geld goed gebruiken, aangezien ik student ben.
Omdat Vili maar niet wil reageren en geen geld wil overmaken, ben ik het zat. Daarom hier de waarheid over Vili en zijn onderneming:
Vili geeft niets om de klant. Kasten die er al maanden staan omdat de kwaliteit onvoldoende is — onder andere door houtwormen — schuurt hij een beetje bij en lakt hij over, om ze vervolgens als “gloednieuw” te verkopen aan klanten. Klanten hebben maanden, en soms zelfs langer dan een jaar, moeten wachten. En als ze hun geld terug wilden, was dat niet mogelijk. Ruzies met klanten waren een dagelijks fenomeen. Let op: wanneer er bij een artikel “op voorraad” staat, betekent dat niet per se dat het daadwerkelijk beschikbaar is. Vili heeft namelijk zelf slechts zo’n 40 artikelen op voorraad van zijn gehele assortiment. Zoals je ook kunt zien in eerdere recensies, moesten mensen daardoor vaak lang wachten.
Koop hier dus niet je meubels, want je wordt opgelicht waar je bij staat. Je krijgt een oude, opgeknapte kast met houtwormen, je moet lang wachten door slecht management, en op je geld kan je lang wachten.
Nogmaals: KOOP HIER NIET!
En aan Vili: geef mij mijn geld, dan hoeft het niet via deze manier!

Antwort von mangohoutenmeubels.nl
2 vitrinekasten
In juli 2 vitrinekasten besteld. Waren niet op voorraad dus in bestelling maar dat was geen probleem omdat wij zelf ook op vakantie gingen. Levering na 22 september. Het heeft iets langer geduurd maar daar is de recente staking in de haven ook debet aan.
De Hr.Adam heeft de kasten zelf afgeleverd. Erg mooi dus wij zijn tevreden en een leuke toevoeging is dat de Hr. Adam onze oude kasten met zijn steekwagen naar onze buren heeft gebracht. Buurtjes blij, wij blij en de Hr. Adam krijgt een pluim.
Pfffffff
3 oktober een kastje besteld. Volgens de site was deze op voorraad. Vervolgens radiostilte. Toch even checken, krijg als antwoord: kastje komt in de loop van volgende week binnen. Oke, dat kan. Dus wachten. Wederom radiostilte. Contact gezocht, althans geprobeerd want men is ZEER slecht bereikbaar. We kijken op hun site, en lezen dat het kastje (wederom?) op voorraad is. Dus een berichtje gestuurd met daarin de opmerking dat we het kastje dus snel zouden kunnen ontvangen. Antwoord was: laten we u maandag even weten. Jullie raden het al, geen telefoontje of iets dergelijks. Woensdagavond toch maar weer een berichtje gestuurd. Donderdagmorgen bericht terug: kunnen we straks even bellen? Antwoord van mij: ik ben telefonisch bereikbaar. Om 16:46 uur 12 keer gebeld, geen gehoor. Maar wel een berichtje met de tekst: Ik bel u straks terug. Ben even bezig en 10x bellen heeft geen zin.
Oke, klaar mee dus, de bestelling direct gecanceld. en aangegeven een mooie recensie te gaan schrijven. Nou bij deze dus. Doe je voordeel er mee, en denk heel goed na of je bij deze firma wel iets wilt bestellen. Op Facebook staan ook een aantal mooie recensies ;-)
Huiverig door een aantal negatieve…
Huiverig door een aantal negatieve reviews, maar onze ervaring is helemaal top! Prachtige kast, snel geleverd en erg vriendelijke chauffeur!
Een jaar later nog steeds niets gehoord van Mangohoutenmeubels.nl
Een jaar later, niets meer tussentijds vernomen van mangohoutenmeubels.nl
Te triest voor woorden dit !
De mangohouten boekenkast is degelijk
De mangohouten boekenkast is degelijk, robuust en heeft stevige planken, die boeken goed kunnen dragen. Mijn vorige boekenkast (een Billie van de IKEA) was ingestort. Hoewel ik er wel even op heb moeten wachten, Iben ik erg blij met deze recente aankoop. Ook dat de kast voor mij in elkaar werd gezet, vond ik zeer prettig.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.