Meget grundig vejledning og flot service. Skulle bruge malingen samme dag, og de kørte ud med den til mig uden omkostninger.
Unternehmen hat geantwortet
Helt fantastisk service og hjælp! Vi har været forbi Maling.dk på Vesterbrogade flere gange, og fået kyndig og meget venlig rådgivning fra Peter. Det gælder både køb af maling, udstyr og gode tips til... Mehr ansehen
Blev betjent af Peter på islandsbrygge butikken - aldrig fået så professionel og hjælpsom service- helt enestående. Guidede mig omkring filtopsætning og spartling. Jeg vil sende Peter en tanke, hver... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kanon god service og en masse brugbare tips og tricks! Peter var super venlig og gav os gode tips til maleprocessen, og det er meget værdsat. Stor anbefaling til alle at komme forbi, hvad end det er i... Mehr ansehen
Køb Maling, Vægbeklædning & Kunstnerartikler direkte på nettet - eller kig ned i en af vores butikker og find de samme varer til de samme konkurrencedygtige priser. Som vi siger: Vi skal være grønne, miljøbevidste og innovative - Levere produkter til skarpe billige priser og give den professionelle vejledning som giver det bedste resultat
Nørrebrogade 18 B, 2200, København N, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Amagerbrogade. Ekspedient, Alexander.
Ubehøvlet i tone og udtryksform.
Vi kom ind med en tom malerspand, af mærket Beck&jørgensen. Ekspedienten fortæller på en kæk og smart facon at den serie forhandler de ikke, men han har en malingen magen til, med maling.dks eget logo på, men samme indhold. Jeg spørger ind til det, hvorefter Ekspedienten svare; forstod du ikke lige hvad jeg sagde..jeg svarede jo jo, men jeg vil da bare lige sikre mig
, da jeg jo helst ikke vil hjem og male videre med en forkert maling...Ekspedienten siger flabet; okay så tager vi den lige en gang til..og begynder sin overgearede fortælling igen. Jeg spørger ind til en anden maling pga prisforskellen, hvor han svare fuldstændig ufagligt: det er fordi den maling der, bare er sjovere at male med.
Min kæreste og jeg er helt mundlamme over den måde at blive mødt på og talt til. Vi køber kun en spand malling fordi vi står og mangler den.. men adspurgt om der eller skulle være andet svare vi kor nej.
Herefter kørte vi i bauhause og købte alt det andet vi manglede, ruller, pensler og afdækning filt.
Kundevenlig og service var iden grad en mangel vare

Antwort von MALING.DK
Fantastisk service! Ekspedienten kørte til Frd.Berg fra Amagerbro uden for åbningstiden, for at kunne give mig den rigtige maling🤩

Antwort von MALING.DK
I forbindelse med et stort renoveringsprojekt, har jeg handlet meget i maling.dk. Og det har været en virkelig god oplevelse, hele vejen igennem!
Jeg har fået gode, solide produkter: maling, pensler, diverse remedier til at male med. Og jeg har mest af alt fået rigtig god, faglig rådgivning om alt relateret til malingen.
Vejledningen har dækket alt fra rensning og reparation af stuk; klargøring af vægge (herunder: spartling og filtning) ; og selve malingen og malearbejdet.
I forbindelse med filtning af vægge fik jeg meget brugbar information om nye metoder, som jeg ikke før kendte til. Det sparede mig meget arbejdstid og penge, og så kunne jeg købe og endda leje alt udstyr hos maling.dk.
Jeg har også lejet en spraymalemaskine, og jeg fik et direkte nummer til support, så jeg kunne få hjælp, hvis behovet opstod i situationen. Det var tjekket.
Stort set hele min dialog med maling.dk er foregået via sms og opkald til den samme medarbejder, hvilket har været værdifuldt. Både fordi det var nemt og bekvemt, men også fordi jeg fik sammenhængende vejledning af personen, som så kendte til hele mit projekt.
Produkterne er solide, vejledningen er meget grundig, ærlig og faglig - og det gør den store forskel i sammenlingning med andre malerforhandlere. Oveni er der ofte tilbud på lidt af hvert, så jeg har mange gange sparet en del penge. Slutteligt har de gratis levering, når man køber for over et vist beløb, og det er meget værdifuldt, at få leveret store malerbøtter mm., lige til døren, når man er i gang med et stort renoveringsarbejde. Og så er det endda personlig levering af medarbejdere fra maling.dk, så man møder velkendte ansigter.
Tak for god service hele vejen igennem!

Antwort von MALING.DK
Vi besøgte Maling.dk på Amagerbrogade og var så heldige at blive ekspederet af Peter.
Hele vores lejlighed skulle males og vi blev af Peter anbefalet at leje deres sprøjtemaleanlæg.
Vi var en smule skeptiske over at skulle sprøjtemale selv, men Peter forsikrede, at det ikke var så svært, som man ellers skulle tro. Derudover ville Peter personligt levere sprøjtemaleanlægget og tilhørende maling på vores adresse, samt hjælpe os i gang med det første værelse.
Som aftalt troppede Peter op på den aftalte dag med sprøjtemaleanlægget og malingen.
Her fik vi en grundig gennemgang af maskinens funktioner og hvordan man sprøjtemalede.
30 minutter efter var alle værelsets vægge og loft malet flot hvidt!
Alt i alt tog det os omkring 5 timer at få malet alle vægge og lofter i vores lejlighed.
Jeg vil stærkt anbefale at leje et sprøjtemaleanlæg fra Maling.dk - det er både nemt og tidsbesparende.
Derudover fik vi i butikken rigtigt fine priser på malingen fra Beck & Jørgensen.
Aldrig har vi oplevet bedre service, takket være Peter fra butikken på Amagerbrogade.

Antwort von MALING.DK
Super service, 6 stjerner! Maling leveret af det rare personale samme aften og ikke bare lige til døren, men helt ind på plads - gratis 👍👌

Antwort von MALING.DK
Alt i alt - en utrolig god oplevelse at handle hos Maling.dk.
Vi tog ind i butikken på Amagerbrogade da vi skulle fuldspartle og male et helt hus; lofter, vægge, døre, paneler, lister osv. Vi fik kyndig vejledning og Alexander tog sig godt af os. Det tog nok en god times tid i butikken og vi brugte da også mere end 14.500KR.
Vægmalingen var især god. Rullespartlen havde vi dog så mange problemer med. Den første bøtte var tyk i konsistensen, men de næste tre bøtter var flydende som maling. Det gjorde at det lag vi puttede på var så tyndt at det krævede 1 - 2 ekstra lag spartel. Vi måtte derfor have fat på maling.dk der mente at konsistensen på den tynde var rigtig. De andre 12 bøtter var dog tyk som den første og også her vi helt klart fik det bedste resultat. Et godt tip - brug ikke en rulle til at 'smøre' ud på vægen, brug bare spartlen hele vejen igennem. Den købte vi også i butikken og den var uundværlig! Loftmalingen var dyr, jeg mener vi gav 700kr for en bøtte, som havde en flot mat finish, præcis var vi ville have, dog ikke så nem at arbejde med.
Så alt i alt - tag i maling.dk få en god service og gode kvalitetsprodukter!

Antwort von MALING.DK
Jeg var i Maling på Nørrebrogade, da jeg havde et lille træ-projekt liggende, som skulle males. Den søde ekspedient kom med gode råd indenfor mit budget og evne. Jeg fik tonet tre bøtter maling, og den ene farve ombestemte jeg mig med næste dag, hvor hans kollega var sød til at hjælpe og tone den mørkere (endda to gange). Der er god stemning dernede, plads til de mindre kloge spørgsmål og en fantastisk kundeservice.
Jeg vil helt klart anbefale dem til kommende maler projekter.

Antwort von MALING.DK
Maling.dk tager munden for fuld når de skriver følgende på deres hjemmeside:
“Professionel rådgivning for bedste resultat!
Det gavner ingen at du har fået den bedste kvalitet til den billigste pris - og så ikke ved, hvad den skal bruges til eller hvordan den benyttes.”
Det kan de slet ikke leve op til med deres råd og vejledning er min erfaring.

Antwort von MALING.DK
Hvis du selv ved hvordan man anvender deres produkter og kan gøre en god handel er de sikkert udmærket. Men har du brug for konkret råd og vejledning kommer de til kort er min oplevelse. Fortalte om mit projekt og blev rådgivet. Da resultatet ikke blev helt som forventet kontaktede jeg dem igen og nu skulle jeg så også bruge et produkt de “tilfældigvis” også havde. Med den viden jeg har nu havde jeg valgt en helt anden løsning på mit projekt, men smart mersalgs trick og bondefangeri.

Antwort von MALING.DK
Jeg kan se på de andre dårlige anmeldelser herinde at maling.dk ikke tåler kritik. Men jeg vover pelsen. Deres hjemmeside er mangelfuld på råd, de henviser til hjemmesider på fransk, deres manual er faktuel fejlagtig hvis man sammenligner og følger deres råd som jeg har modtaget på mail. Mit resultat blev også derefter og maling.dk kommentar “Ønsker du hjælp til at få et bedre resultat ud af din anstrengelser, bliver
du desværre nød til at kigge på den som påfører produktet og ikke lægge ansvaret på os”. Jeg siger som tidligere kunde mange tak for hjælpen eller mangel på samme med en stjerne. Deres svar er direkte usandt, de har ikke hjulpet mig videre selvom jeg har skrevet de er velkommen til at hjælpe.

Antwort von MALING.DK
Var med min søster i Maling.dk's butik på Amagerbrogade og vi har aldrig fået så god vejledning og service. Efter en tur i Røverkøb, hvor vi følte os til ulejlighed og uden større service.
En maling havde ikke den rette farve og vi forsøgte få hjælp til få den rettet, men i Røverkøb var det åbenbart ikke "muligt". Besøgte derefter Maling.dk på den anden side af vejen og fik der en helt anden oplevelse og hjælp. Så vi endte med den farve vi ønskede.

Antwort von MALING.DK
Super god service med hurtig og kompetent betjening. Fedt at man bare kan ringe til jer, fortælle hvad man skal bruge, få den nødvendige vejledning ift. produkter og derefter afhente det aftalte lige efter. Spot on.

Antwort von MALING.DK
Et lejlighedrenoveringsprojekt i en coronatid kan være svært, når man lige står og mangler en bøtte maling, en pensel eller er løbet tør for sandpapir.
I modsætning til sine konkurrenters omstændige click-and-collect gør maling.dk det hele muligt: Gennem sin telefon”hotline” kan jeg ringe og bestille og ti minutter efter står det klart til afhentning i butikken!
Udover at have produkter af høj kvalitet excellerer maling.dk med deres fleksibilitet og gode kundeservice - noget jeg ikke har oplevet med deres større konkurrenter.
Min varmeste anbefaling herfra.
Dbh. Mikkel, som nu kan komme videre med sit projekt!

Antwort von MALING.DK
Fik fin vejledning fra Alexander på telefonen. Fin maling til en skarp pris - og så endda gratis levering. Positiv oplevelse.

Fantastisk service og god kvalitets maling! Kæmpe anbefaling herfra 👏🏻
Fair priser og god service.
Maling med holdning, attitude og samfundssind! :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.