Unternehmen hat geantwortet
Fikk en vare som ikke stemte med mål på nettsiden og fikk kun 10 % avslag. Kan ikke brukes der den var tiltenkt siden målet var over 20 cm feil.
Unternehmen hat geantwortet
Ble dessverre lengre leveringstid enn det som var avtalt (4-11 virkedager). Det som var positivt var rask respons fra kundeservice og en kompensasjon for lengre leveringstid enn forventet.
Unternehmen hat geantwortet
Ratet lavt først pga for lang leveringstid, men er lovet kompensation så de har god service indstilling, og prøver å ordne opp.
Makschill.no er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på kvalitetsprodukter innen velvære, personlig pleie og praktisk tilbehør til hjemmet. Vi tilbyr et bredt utvalg av moderne produkter som kombinerer stil og funksjonalitet, skreddersydd for din livsstil. Vårt mål er å gi deg en sømløs handleopplevelse med rask levering, sikker betaling og utmerket kundeservice. Hos Makschill.no er vi opptatt av kundetilfredshet og konkurransedyktige priser, og vi streber alltid etter å overgå forventningene dine. Handle med full tillit hos Makschill og oppdag produkter som gjør hverdagen din bedre!
Finnøy, 4160, Stavanger, Norwegen
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Ikke helt svindel, men nok et «norsk» selskap som kjøper inn OEM og sender direkte fra Kina. (OEM er generiske produkter laget av én produsent og deretter solgt som et annet merke. Mange butikker selger det samme produktet som sitt eget).
Denne butikken markedsfører et allerede etablert produkt som sitt eget og varen ankommer i typisk «Temu» emballering.
Byggekvaliteten på produktet er billig og prisen på produktet er høy.

Antwort von Makschill
Varen ble aldri sendt og jeg måtte etterlyse den. Da viste det seg at den ikke kunne bli levert før om flere uker. Bestillingen ble da kanslert av meg.

Antwort von Makschill
Jag har ikke fått min leverans.
Har melt det in til posten.

Antwort von Makschill
Kjapt svar fra kundeservice på spørsmål i forkant av handel og rask levering av vare etter bestilling; er netthandel av topp klasse.

Antwort von Makschill
Utrolig mye produkter til en gunstig pris!
Ingen tull med leveringen, jeg er storfornøyd.
Handler gjerne her igjen!
Varen kom kjapt og ingen problemer med å få refundert toll/mva som måtte betales ved henting av pakken på dette produktet.. kjappe svar fra kundeservice på spørsmål.

varen luktet forferdelig.
Forsøkte en kort vask, og den ble deformert...
Da jeg hentet pakken på posten,måtte jeg betale bortimot d samme som jeg betalte for produktet.
Hva er d for noe, d ble ikke opplyst da jeg bestilte produktet? Ble svært skuffet.

Antwort von Makschill
Misvisende beskrivelse, der det står at apparatet har flere funksjoner enn det har. Å være ærlig om hva det man selger kan og ikke kan gjøre hadde nok vært lurt i det lange løp.

Antwort von Makschill
Varene var ikke på lager slik det sto i annonsen, kom seinere enn forventet.
Etter dialog løste det seg veldig bra. God oppfølging etter henvendelse til leverandør.

Antwort von Makschill
for et hyggelig selskap. rask levering til tross for folkemengder, klare forklaringer og vennlig kundeservice. Jeg ble bare helt fornøyd!

Antwort von Makschill
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.