Magazines waren netjes geplastificeerd, pasten door de brievenbus. Ik vroeg om next day delivery, en ze waren inderdaad de volgende ochtend geleverd. Enige verbeterpuntje is als ik aanklik geen re... Mehr ansehen
Ik plaatste een bestelling van enkele magazines en toen gebeurde er ....niets meer. Weken gingen voorbij en heb toen zelf contact genomen. Ze schreven "Ik adviseer u om deze week nog even af te w... Mehr ansehen
Regelmatig bestel ik tijdschriften vanaf Kos... het duurt minimaal 4 weken voordat ik deze ontvang. Eenmaal helemaal niet maar geld terug gekregen. Een andere koerier zal al veel helpen denk ik. Het p... Mehr ansehen
Bestelde de laatste nieuwe Dafnes diary. Maar kreeg het paasnummer….op 30 mei 😁 Berichtje gestuurd. Excuses gekregen met de belofte dat de juiste uitgave naar mij verstuurt wordt. Goede service... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über Magvilla
Vom Unternehmen geschrieben
Over Magvilla
Magvilla, De Verrassing Van Een (Los) Tijdschrift Wij van Magvilla houden van tijdschriften, maar vooral van print. Wat is er nu heerlijker dan even weg te dromen met je favoriete tijdschrift op schoot? Even weg van de hectiek en de schermpjes en gewoon even helemaal tot rust komen! Geen enkele winkel (online of offline) heeft een zo divers aanbod als Magvilla. Noem een tijdschrift en de kans is groot dat je deze terugvindt op onze website. En dat streven wij ook na! Wij willen tijdschriften een zo mooi mogelijk toneel geven en zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met de geweldige tijdschriften die ons land rijk is.Onze service
- Al 30+ jaar dé grootste in tijdschriften
- Gratis verzending vanaf € 15 (abonnementen altijd gratis)
- Ruim 5.000 tijdschriften
- Verzending via PostNL
Losse Tijdschriften
Het is heerlijk wegdromen met een los tijdschrift op schoot. En wat is het aanbod divers! Welk tijdschrift past nu het beste bij jou? Om die vraag te beantwoorden moeten we erachter komen waar jou interesse naar uitgaat. En zelfs binnen dat interessegebied zal het aanbod tijdschriften nog enorm zijn. Heerlijk dus om te experimenteren en een aantal losse tijdschriften te kunnen aanschaffen. Een los tijdschrift bestellen via Magvilla is enorm laagdrempelig en omdat het aanbod zo divers is heb je direct de mogelijkheid om veel tijdschriften in hetzelfde genre aan te schaffen. Zo kom je achter jouw favoriete tijdschrift en kan je deze vaker bestellen, of er zelfs een abonnement op afsluiten.Tijdschrift abonnementen
Vrijwel iedere uitgeverij biedt de mogelijkheid aan de consument om een abonnement af te sluiten op het tijdschrift. Voor de uitgever is het fijn om te kunnen leunen op abonnees, maar ook voor de consument zijn er veel voordelen aan het hebben van een abonnement. Vaak is een abonnement goedkoper dan het los bestellen van iedere uitgave van een tijdschrift, je ontvangt het blad altijd als eerste, je hoeft geen actie meer te ondernemen om het tijdschrift te kopen en je profiteert vaak van extra’s die alleen gelden voor abonnees.Het Grootste Tijdschriftenaanbod Van Nederland
Op Magvilla worden er meer dan 4.000 tijdschriften aangeboden. Het is in ons drukke bestaan haast onmogelijk om ieder product 1 voor 1 te bekijken. Om die reden hebben wij al een voorsortering gemaakt om onze klanten optimaal te kunnen servicen en zo de mogelijkheid te bieden om snel uit te komen bij de magazines van jou interesse. Ben je op zoek naar een tijdschrift over jouw favoriete hobby tijdschriften, naar een tijdschrift over mode tijdschriften, reis tijdschriften of sport tijdschriften? Voor al deze interesses ben je bij Magvilla aan het juiste adres.Business, Business, Business
Magvilla is er voor de consument, maar natuurlijk bedienen wij ook de zakelijke markt. Je zult je namelijk nog verbazen hoeveel zakelijke tijdschriften er zijn. Als we er over nadenken, is het ook best wel logisch! Op een leuke, interactieve manier kennis bijspijkeren op het gebied waar jij behoefte aan hebt, of zorgen dat jouw vakkennis up-to-date blijft om het werk goed uit te kunnen voeren is natuurlijk cruciaal. Of het nu gaat over Kunst, Geschiedenis, Verslavingen, Spiritualiteit, of Finance gerelateerde vakkennis, in de categorie Kennis & Wetenschap kom je tal van tijdschriften tegen die jou verder kunnen helpen in jouw vakgebied.Kontaktinformationen
De Trompet 1739, 1967 DB, Heemskerk, Niederlande
- 0251 257 924
- post@magvilla.nl
- www.magvilla.nl
Netjes en snel
Enige verbeterpuntje is als ik aanklik geen reclame-emails te willen ontvangen, om dan niet alsnog reclame-emails te sturen.
Tijdschrift besteld
Tijdschrift besteld. Nooit geleverd. Alleen een bevestiging gehad dat ik betaald heb. Gemaild en nooit iets van gehoord. Nooit meer dat ik daar iets bestel. Slechte zaak..
Een zeer interessant tijdschrift
Een zeer interessant tijdschrift.
Een echte aanrader.
Kwam dit tegen op instagram, maar nergens in de winkel te vinden dan maar besteld.

Antwort von Magvilla
Geen aflevering
Ik heb op 27 oktober 2023 een bestelling gedaan. Op 8 november gemaild dat er nog niets bezorgd is. Nieuwe bestelling gedaan, maar deze is nog steeds niet binnen.

Antwort von Magvilla
Snelle service.
Prima verlopen
Netjes verpakt zodat de tijdschriften…
Netjes verpakt zodat de tijdschriften onbeschadigd zijn ontvangen
Achterstand in uitgave van uw…
Achterstand in uitgave van uw aanbieding. Dacht je de laatste versie te krijgen, ontvang je een nummer van juni. Gemiste kans !
Netjes verpakt en snel verstuurd.
Het tijdschrift werd snel en netjes verpakt verstuurd. Jammer dat het andere tijdschrift dat ik had besteld ineens toch niet voorradig bleek maar alsnog een fijne service.
Goede prijzen en netjes verpakt
Goede prijzen en netjes verpakt. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen.
Ik heb nu ongeveer een jaar oneline…
Ik heb nu ongeveer een jaar oneline besteld bij jullie en dat gaat erg goed .
Als er een exemplaar niet meer op voorraad is krijg ik het bedrag weer erg snel op mijn rekening retour gestort ik zou zeggen ga zo door.
Leuk tijdschrift
Leuk tijdschrift laten bezorgen als cadeautje. Op mijn vraag over de bezorging meteen antwoord van een vriendelijke medewerker. Aanrader dus!
Prima om losse bladen te kopen
Prima om losse bladen te kopen, de verzendkosten zijn alleen wat duur, maar als je dan nog een keer bestelt, graag je de verzendkosten gratis.
Jammer dat er bladen zijn uitverkocht
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.