SUPER GOD SERVICE Havde bestilt en skjorte som jeg havde købt med 10 % rabatkode. Skjorten var for stor, så skulle bruge en ny. Denne glemte jeg at købe med rabatkoden. Da jeg efterfølgende skulle h... Mehr ansehen
Virksomheden reklamerer med 1-2 dages leveringstid. Det har dog ikke hold i virkeligheden. Jeg bestilte nogle varer i lørdags, som jeg fortsat ikke har fået leveret eller har hørt om er på vej. I... Mehr ansehen
Uhørt leveringstid. Bestilte en julegave i dag, torsdag formiddag. Kl 19 samme dag blev pakken leveret. Det har jeg dog aldrig prøvet før. Meget imponerende. Jeg kunne undervejs følge chauff... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Velkommen til Mads Nørgaards officielle webshop og website. Køb Mads Nørgaard tøj online og få nyheder om vores samarbejder, events, butikker og meget andet.
Amagertorv 13, 1160, København, Dänemark
- www.madsnorgaard.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårligt fungerende webshops
Fik først varen tilsendt, da jeg rykkede, varen passede desværre ikke. Fik først pengene tilbage 15 dage efter, de havde modtaget varen retur og vel og mærke først efter jeg havde rykket. Det gider jeg nok ikke en anden gang.
SUPER GOD SERVICE
SUPER GOD SERVICE
Havde bestilt en skjorte som jeg havde købt med 10 % rabatkode. Skjorten var for stor, så skulle bruge en ny. Denne glemte jeg at købe med rabatkoden. Da jeg efterfølgende skulle have fat i kundeservice (fordi jeg selv havde fået min returseddel væk), overførte de selv beløbet svarende til de 10 %, uden jeg overhovedet selv havde gjort opmærksom på det.
Super god stil.
Fantastisk kunde service .
Fantastisk kunde service .. Nærvær , humor og meget effektiv ..
en sjælden fornøjelse ..
Kommer snart igen :-)
Besværligt at reklamere
Er super glad for alt mit Nørgaard tøj, dog er reklamation meget (!) besværligt, da jeg modtog en bluse med hul i.
Det der skal udfyldes er håndskrevet, svært at læse og det kræves at man printer alting selv.
Fantastisk service
Har lige shoppet til deres online Stocksale. Fantastiske priser. Og GLS ikke havde helt styr på min pakke, så sendte MN straks en ny pakke afsted, så jeg ikke skulle vente unødigt på mine ting.
Tak for fantastisk service
Fantastisk webshop med fantastisk service!
Jeg har flittigt købt fra deres webshop i nogle år, men aldrig rigtigt haft fat i kundeservice før nu - da jeg skulle sende nogle bukser retur. Og jeg kan med glæde sige, at deres kundeservice har lige så god stil, som tøjet!
Jeg fik hurtigt, effektivt og personligt svar fra en sød medarbejder i deres kundeservice - og det var bare en rigtig god oplevelse at få hjælp fra et rigtigt menneske for en gangs skyld! Så tak til teamet og en varm anbefaling herfra.
Fantastic shopping experience…
I had a fantastic shopping experience at the Mads Nørgaard store in Copenhagen (I believe this is the address: Amagertorv 13 - 15, 1160 København, Denmark), and I wanted to give a special shout-out to Mahad for his incredible service! I purchased over 12 T-shirts, and Mahad was so patient and efficient in helping me find the perfect sizes. He went above and beyond to ensure everything went smoothly, making the entire process so pleasant and stress-free. The atmosphere in the store was warm and welcoming, and thanks to Mahad's professionalism, I left with exactly what I wanted. Highly recommend this store!
Fantastisk kundeservice og produkt
Super oplevelse at handle hos Mads Nørgaard. Fik fat i Aline i kundeservice, som var super til sit job. Hjalp med størrelse på produktet og sørgede for, at jeg fik min vare samme dag. Hun fulgte op på mail dagen efter for at høre om alt var som det skulle være.
Virkelig god service, som jeg sjældent har oplevet andre steder.
Bare en gennemført øv oplevelse🤫
Bare en gennemført øv oplevelse🤫
Har handlet trofast ved Mads Nørgaard, i flere år, men jeres service er blevet så ringe at jeg ikke gider mere.
Vare bliver først sendt når man rykker kundeservice. Vare der returneret venter jeg stadigvæk på til godehavende for efter 15dage og har intet hørt 🤮
Havde brug for at få sendt min pakke…
Havde brug for at få sendt min pakke hurtigst muligt og dette lod sig gøre efter en meget behagelig snak med kundeservice 👌🏻 BARE TAK 🤗
Jeg var i Århus og købte en 101 trøje…
Jeg var i Århus og købte en 101 trøje og det hele var super fint og jeg gav den til min søster i julegave, men jeg dig se at der er kommet et hul i blusen unden at den er blevet brugt….. ret øv
Alle virksomheder burde have en Aline
Jeg havde desværre modtaget en defekt kjole. Aline ringede til mig, sørgede for den blev ombyttet og var/er simpelthen den mest serviceminded og søde kundeservicemedarbejder jeg nogensinde har oplevet. Jeg var i forvejen rigtig glad for Mads Nørgaard, men denne oplevelse toppede da lige alt.
Har slet ikke varen
Ventede en uge på afsendelse uden at høre nyt. Fik så besked om, at de slet ikke har den annoncerede vare. En spildt uge.
Virksomheden reklamerer med 1-2 dages…
Virksomheden reklamerer med 1-2 dages leveringstid.
Det har dog ikke hold i virkeligheden.
I dag kommer der så en beklagelse pr. mail om ekstraordinær lang leveringstid.
Kunne man måske have givet lidt rabat eller lign., når man ikke lever op til sine egne mål og som der reklameres med?
Er noget skuffet over kvaliteten!
Jeg købte en Bel One Cappa taske fra Mads Nørgaard. Efter kun to ugers brug var den gået flere steder i syningerne.
Den gik bla. Op i syningen foran som holdte lynlåsen på plads forrest på tasken.
Jeg henvender mig i den butik hvor jeg har købt tasken. Jeg får at vide at tasken skal sendes ind til Mads Nørgaard, og så skal de tage stilling til om den skal repareres el. Jeg skal have en ny taske.
Efter tre uger kontakter butikken mig og beklager meget men de har ikke fået svar fra Mads Nørgaard og tasken var sendt retur til butikken med en besked om at de har fået et nyt reklamationssystem.
Butikken tilbyder mig nu pengene retur el. En ny taske. Jeg var blevet ret glad for den model taske, så jeg vælger en ny taske.
Desværre har butikken den ikke på lager men kan få den hjem fra en anden butik.
I dag hentede jeg den nye taske og da jeg kommer hjem og pakker tasken ud opdager jeg at skulderstroppen simpelthen er syet "forkert" på, så remmen snor sig. Da stroppen er syet fast i tasken i den ene ende og på stroppen i den anden kan det ikke bare lige rettes ud.
Jeg må igen tilbage ud til butikken for at bytte tasken. Denne gang har jeg valgt at få mine penge tilbage.
Jeg er noget skuffet over kvaliteten på dette brand. Jeg forstår slet ikke hvordan en så tydelig fejl som en forkert påsyet strop overhovedet kan lande i butikkerne.
Så jeg må nok indrømme at Mads Nørgaard ikke lige er det brand jeg vil bruge mine penge på i fremtiden.
Kæmpe refunderings udfordring, men dog med fin afsluttende håndtering
Jeg er aktuelt i den mest utrygge og upålidelige situation i forhold til at få penge tilbage for en kjole jeg har returneret til Mads Nørregaard. I 2 uger påstod Mads Nørregaard at de havde problemer med Nets og derfor ikke kunne refunderer mit tilgodehavende, På 3 uge vender Mads Nørregaard tilbage og siger at de aldring har trukket pengene på min konto, på trods af at jeg kan se at penge er trukket for en måned siden. jeg har derfor sendt screenshot af min betaling og har endnu ikke hørt noget. Jeg har handlet med Mads Nørregaard for sidste gang. Desværre er jeg nu tvunget til at gå videre med sagen til rette myndig. Mads Nørregaard vendte tilbage, havde fundet fejlen og tilbød en fin afslutning på sagen
Hurtigste levering
Jeg tror ikke, at jeg nogensinde har modtaget en pakke så hurtigt. Jeg fik den formiddagen efter, at jeg havde bestilt den, og jeg bor altså på Bornholm. Der plejer pakker gerne at komme en dag eller to senere, end de normalt ville komme. Mega nice. Jeg troede ikke, at jeg kunne blive mere glad for Mads Nørgaard, end jeg allerede var i forvejen.
Billig kvalitet til dyre priser...!
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Og ligeså hurtig refundering, da den ene sweater var for stor i størrelsen.
Uhørt leveringstid
Uhørt leveringstid.
Bestilte en julegave i dag, torsdag formiddag.
Kl 19 samme dag blev pakken leveret. Det har jeg dog aldrig prøvet før.
Meget imponerende. Jeg kunne undervejs følge chaufføren via en app og se forventet ankomst.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.