Havde fået en middag i fødselsdagsgave til Madkælderen Koldinghus og hvor var det bare en fantastisk oplevelse. Den special satte menu med allerede valgte vine - som selvfølgelig kunne udskiftes med e... Mehr ansehen
Vi har i dag 15 april fejret min kones 50 års fødselsdag ( vi var 2 personer 😊) vi fik det mest fantastiske mad og den bedste betjening af " Lord Frederik af Koldinghus" ( han hedder Fredierik )fant... Mehr ansehen
De havde ingen menukort, så vi skulle gætte os til hvad de havde at drikke. Jeg ved ikke om det er fordi de er uprofessionelle, eller prøver at være fancy. Der manglede mad i buffeten og tjenerne var... Mehr ansehen
Usædvanligt god oplevelse! Vi spiste i Madkælderen til en familiefødselsdag. Restauranten havde på forhånd fået en liste med mine allergier. De havde lavet en helt speciel menu kun til mig - uden over... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Nyd en delikat frokost eller en kulinarisk aften på Madkaelderen – en gourmet restaurant i Kolding i kaelderen under Koldinghus.
Dänemark
- www.madkaelderen.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Vi har været her en del gange og hver gang har været en fornøjelse. Godt concept med god mad, god betjening og alt hvad man kan forlange. Vores absolut favoritsted i Kolding. De fortjener et skulderklap hele vejen rundt 👍👍
10 personer lørdag 6.1
10 personer lørdag 6.1
Kan bare sige wauwww. Mad, service og lækre omgivelser. Vi kommer bare igen og igen.
Fantastisk tjener, kan desværre ikke huske navnet. Men læser du dette, så var det os der lige købte en ekstra flaske portvin 😂😂selvom vi absolut ikke manglede mere. TAK for dig
Perfekt aften i Madkælderen…
En fantastisk aften i atmosfærefyldte lokaler under Koldinghus.
En udsøgt madoplevelse hvor de lækre retter og gode vine kun blev overgået af et helt ekstraordinært service-niveau fra stedets kompentente medarbejdere. Sætter stor pris på at tjenere har viden om vin, og i Madkælderen findes stor ekspertise. Her kan man mere end at definere om en vin er rød eller hvid. Stedet kan på det kraftigste anbefales og er stærkt vanedannende.
Virkelig sløj frokost
Dårlige råvarer (æblekage lavet af præfabrikerede æbler fra spand, flødeskum fra dåse, rødspætter ikke stegt i smør/ fritureolie løb ud på brødet, oste kedelige og kolde, anderilletter tørre)
Fantastisk sted
Vi har spist i Madkælderen flere gange - og hver gang har det været en stor en succes. Dejlig mad, dygtigt personale, hyggelig stemning og afstemte vine-/saftmenuer - en perfekt totaloplevelse :-)
Besøgte stedet d 8/1.23
Besøgte stedet d 8/1.23, sammen med kæresten.
Gode madoplevelse, gode vine og hyggeligt omgivelser.
Personalet søde og imødekommende.
Kommer igen det helt sikkert.
Dejlig aften på Madkælderen
Vi besøgte Madkælderen en fredag aften og vi havde en dejlig aften. Smukke omgivelser, meget lækker mad, dejlig vin og meget servicemindede og imødekommende personale. Eneste lille mislyd var støjniveauet, der var så højt, at det ind imellem var svært at høre hvad personalet fortalte om maden og vinen. Vi sad i det bageste lokale og har ved tidligere besøg ikke oplevet et tilsvarende støjniveau, men der har vi siddet i det andet lokale.
Besøget værd.
Super god betjening af frisk og veloplagt tjener. Virkelig lækker buffet, og autentiske omgivelser. Vi kommer helt sikkert igen. 😁👍
Fantastisk totaloplevelse
Hyggelige omgivelser, fantastisk mad, god vin og betjening i topklasse!
Verdensklasse oplevelse !!!
Verdensklasse oplevelse - mad & vin i topklasse !! Lokalerne er super hyggelige og personalet er hamrende dygtige og professionelle - virkelig stor viden og varm service !!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.