Fantastisk oplevelse som køber hos LW Biler. Rigtige fair priser og troværdighed hele vejen igennem. Vi købte en lettere brugt Mercedes CLA, som efter 1 måned havde lidt problemer med vand, d... Mehr ansehen
Jeg har netop købt bil hos LW Biler, der glimrer med et både dybt og bredt udvalg af absolut bedre brugte biler Alle aftaler er overholdt so far - de virker top professionelle og meget opsatte... Mehr ansehen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse – både ved bilkøb og værkstedsbesøg! Jeg købte en lille bil her til min kæreste. Hele processen var simpelthen en fornøjelse. Personalet var imødekommende, pr... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
LW Biler - Mange nyere brugte biler på lager
Frydensbergvej 7, 3660, Stenløse, Dänemark
- www.lwbiler.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Har kun godt at sige om lwbiler er altid klar på at hjælpe hvis der er noget galt med bilen er atlid hurtige med reparationer er rigtige gode at snakke med super god service helt klart 5 stjerner fra mig.
Køb af bil.
Jeg og min kone har købt en Opel insignia hos dem. Deres måde at klare reklamationer på er over alt forventning og de er super serviceminded og sørger for at de fejl vi måtte have på den bliver udbedret hurtigt. Vi fik en god velkomst fra vi kom til vi gik. Vi fandt bilen og fik skrevet slutseddel og hentet bilen efter nogle hverdage. Der var noget galt med lyden bagfra og det viste sig at dæk var færdige disse blev bestilt og sat på. Udstødning viste sig at være lidt utæt og den skal ned og skiftes i næste uge. Så kan kun sige at de er meget hjælpsomme og servicen er i top så 5 stjerner herfra
Godt sted at handle bil
Godt sted at handle bil, god behandling, godt humør ingen nedvurdering af din (gamle) bil, seriøs handel
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Den ene sælger virker ligeglad med kunden og den anden var alt for meget “Sælger Helge”. Det handler bare om salg, salg, salg. Underbød min bil som skulle indgå i handlen. (Jeg fik 2,5 gange mere for min bil hos den forhandler jeg endte med at købe hos). Sælger ville ikke forklare tilbuddet ordentlig. Ville ikke sende tilbud på skrift. Jeg er glad for jeg valgte at købe hos en anden forhandler som tager sine kunder seriøst. Kan ikke anbefale LWbiler før de tager deres kunder seriøst.
Fantastisk sted at købe bil
Fantastisk sted at købe bil. Super rare og velinformerende sælgere, ingen fis og gode priser. Stor kunde tilfredshed her fra og jeg kan kun forslå dem.
Super høflige og imødekommende
Super høflige og imødekommende. Fantastisk service, samt gode og fair priser :)
Bedste værksted jeg har haft min bil…
Bedste værksted jeg har haft min bil henne på
God service ordenligt arbejde og fair priser og det bedste er de altid er flinke og gode til at forklare hvad og hvorfor de laver tingene på bilen
Jeg oplevede et kæmpe stenslag sent på eftermiddagen og de var så søde at kigge på det selv om det var tæt på fyraften :0) og bedste af det hele de har byens bedste kaffe 🤪
Super god service - Topkarakter!
LW Biler er et helt fantastisk sted at købe bil og efterfølgende få den serviceret. gode priser og utrolig høfligt personale. Altid meget professionel behandling, og klart et besøg værd hvis man skal have ny bil eller få serviceret den man nu engang har.
Topkarakter herfra og så er kaffen også meget god :)
LW biler lever op til de værste fordomme man har om brugtvognshandlere
LW biler lever op til de værste fordomme man har om brugtvognshandlere. Jeg købte en brugt bil med to sæt hjul (sommer og vinter) på stålfælge af LWbiler. Da jeg kommer hjem opdager jeg, at fælgene på det sæt hjul der ikke sad på bil var fuldstændig gennem-rustne. Pga. corona var afhentning af bilen selvfølgelig påvirket af de restriktioner der er, og derfor fik jeg desværre kun kontrolleret dækkene på disse hjul, som lå pænt i poser i bagagerum. Dækkene var helt nye. Fatter ikke hvordan man kan få sig selv til at sætte helt nye dæk på nogle gennem-rustne fælge. Efterfølgende finder jeg ud af, at de ekstra hjul jeg fik med i handelen er anført i slutseddel til en værdi af kr. 325,-.Så der var desværre ikke noget at komme efter. Jeg kunne blot konstatere at LWbiler er med til at fastholde det dårlige ryg som hele brugtvognsbranchen slæber rund på. ØV!
kan klart anbefales!
Fantastisk service både fra mekaniker og sælgers side af!
kan ikke andet end at anbefale LW biler.
Pålidelig og super fin service
Pålidelig og super fin service.
Jeg købte en lækker brugt Mercedes hos LW biler Sidte år og jeg er meget glad for den -og er ligeledes meget tilfreds med min aftale med dem vedr. dækskifte forår og efterår.
Tak for god service.
Super service. Søde og rare medarbejdere. Lwbiler kan helt klart anbefales. Og så har de virkelig god kakao.
Kan anbefale LW Biler
Jeg har købt bil hos LW Biler og kan absolut anbefale dem, super service og meget kompetente folk. Tip Top handel og gode priser.
Top stjerne service og flinke folk
Top stjerne service og flinke folk, vi har købt 2 biler og hver gang fået meget fin behandling
Skøn bil og fantastisk service
Min kone og jeg har haft fornøjelsen af at købe vores første bil fra LW Biler.
Venlige medarbejdere med god bilforståelse og fremragende service.
Vi følte aldrig at vi blev skubbet til at købe, men tværtimod at det skulle føles rigtigt.
Og efter at have sammenlignet med andre bilforhandlere og rådførsel med eksperter ser vi at vi bestemt er kommet fra LW Biler med en fantastisk bil (Audi A4) til en rekord god pris.
LW Biler i Stenløse kan kun meget varmt anbefales! God bil til god pris 😊 🚗
En fantastisk oplevelse fra min hverdag!
Jeg stod i den situation, hvor jeg manglede en ny bil som jeg gerne ville have til at holde i mange år. Jeg ledte rigtig mange steder, men syntes det der bilmarkede var en jungle at finde rundt i, lige indtil jeg faldt over bilen hos LW Biler. Der fandt jeg mig en lille Toyota og den så pæn ud. Både billeder og beskrivelsen var fine og udførlig. Da jeg ringer til LW Biler og får en af deres sælgere i røret, får vi en rigtig god snak om bilen, hvorefter jeg bliver klarover hvad det er jeg har brug for og havd jeg stiller af forventninger til en ny bil. Efter vores snak vælger jeg at køre derned og hilse på dem. Her bliver jeg mødt af deres meget høflige sælger der tydeligt ved hvad han snakker om. Vi finder hurtigt bilen på ladsen og jeg får i fred og ro lov til at kigge på den/kravle rundt i den og undersøge alt det jeg nu havde lyst til og synes nu den er ligeså fin som på billederne og beskrivelsen. Jeg får derefter en prøvetur og får straks følelsen af at dette skulle være min nye bil. Efterfølgende over en kop kaffe gav de sig rigtig god tid til at snakke både bilen og handlen godt igennem. Jeg endte med at handel med dem og har ikke fortrudt det lige siden. Selv min glamle bil tog de i bytte. De leverede vare på en super professionel måde, hvor jeg følte mig tryg hele veje igennem.
Sikke en dejlig lille Toyota jeg har fået mig.
Jeg har efter handlen valgt at holde mine service og hjulskift hos dem, da jeg synes de er rigtig søde og hjælpsomme. Virkelige imødekomne og selv deres priser ligger hvor almindelige mennesker kan være med. Deres værksted udstråler professionalisme og man følger sig i super trygge hænder når man afleveres sin bil hos dem.
Jeg kan kun varmt anbefale dem til alle jeg kender, om det er fordi folk skal have ny bil eller skal have deres bil på værksted.
5 stjerner herfra en glad ejer af en lille Toyota.
Køb af Passat.
Vi har lige købt en Passat hos LW biler.
Vi har fået en kanon god behandling af en meget kompetent sælger, der kunne vejlede os til at finde en bil, der passede til vores behov og pris.
Hilsen en meget tilfreds kunde.
Advarsel
Advarsel
Stor TAK til LWbiler
Tak fordi I IKKE oplyste at min Mitsubishi Outlander 4WD ( annonceret som 1ejers bil ) var en leasing bil fra Holland ( fire telefoner komplet på )
TAK for at navigations anlægget var på hollandsk
TAK for at I IKKE oplyste at instruksbogen var på hollandsk
TAK fordi I IKKE oplyste at der var ca. 2300 Km til næste service ( godt at jeg selv bestilte det i forbindelse med handlen ellers havde jeg formentligt selv hængt på det )
TAK for at jeg IKKE kan få på skrift hvad der er lavet af service ( sikkert noget skatte mæssigt )
Spørgsmålet er om stemplet i servicebogen er noget værd
TAK fordi I IKKE vil tage imod skriftlige reklamationer
TAK fordi I IKKE bekymrer jer om hvad der står i instruktionsbogen mht. 4 ens dæk, mærke/mønster som jeg allerede gjorde opmærksom på da jeg så bilen første gang. Det har kostet mig 2400 kr som jeg mener påhviler forhandleren.
TAK fordi I IKKE magtede at levere en tilfredsstillende klargøring af bilen ( bagerste viskerblade var ikke eksisterende, det skal dog siges at jeg efter henvendelse til FDM er blevet tilbudt et brugt.
TAK for at I leverede bilen med blinkende benzin lampe samt stort set uden strøm (plug-in hybrid)
Alt i alt en virkelig DÅRLIG oplevelse når det drejer sig om reklamationer.
Udgiften på 2400 kr. ( dæk), visker 171 kr. plus instruktionsbog på dansk er tilsyneladende en stor udgift for LW biler og vigtigere end god kunde service.
Planlæggerne købe en hybrid bil mere, men det bliver ikke hos LW biler
Bilen får 5 stjerner, LW biler et stort rundt NUL
Seriøs bilforhandler
Seriøs bilforhandler, men meget svær at forhandle pris med.
Til gengæld er servicen i top, reklamation over manglende køle virkning fandt øjeblikkelig en løsning og total god service.
Købte bilen i 2019
Købte bilen i 2019.
Efter nogen dage, ser jeg at der er bobler i lakken. Dette oplyser jeg dem om, de fortæller mig det er kosmetisk, og der ikke vil blive gjort noget ved dette.
Der går ikke længe, så begynder bilen at hoppe. Jeg spørger om der er blevet skiftet tændrør på bilen, og det kunne de oplyse mig om det var der. De får bilen ind, og kan konstatere det er en tændspole, og de tager en brugt fra en anden bil. (OBS! de skifter kun den ene!). Der går ikke mange dage, så begynder det igen. Jeg ringer til dem og oplyser dem om situationen, og har egentlig ikke lyst til at køre en time for at bare få skiftet endnu en, for at de næste tændspoler kan gå. Jeg oplyser dem om at jeg skifter dem selv, grundet den uoverskuelige kørsel.
Lykken var dog kort. Bilen begynder at rykke i accelerationen igen. Til min kæmpe irritation, får jeg taget mig sammen til at gå hjem og kigge i servicebogen(bilen har nu kørt 222xxxkm!), og kan konstatere at bilen ALDRIG har fået skiftet tændrør, oliefilter eller brændstoffilter(!).
Tilbage til den boblende lakering på bilen. Jeg står med en bekændt, som sjovt nok også er autolaker. Jeg ytre mig min store ærgelse om boblen i lakken, og han begynder at tage et nærmere kig på bilen. Han bliver så overbevist om at bilen har haft en relativ stor skade bag på bilen, da hele bagenden er blevet lakeret. Og endda en rigtig dårlig lakering, han står udpeger flere steder hvor det skinner så meget igennem, at dem der har haft lakeret den, ikke har vidst hvad de har lavet.
Jeg var nede og få vasket bilen dags dato, og der begyndte lakken at ryge af, sjovt nok det sted hvor den dårlige lakering er blevet konstateret.
Jeg handler ikke hos LW biler mere, og fraråder alle at gøre det samme fremover.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.