Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Morten var utrolig behagelig og meget meget hjælpsom med at sørge for at vi fik de rigtige lampeskærme. Meget professionel og kompetent. Kan absolut anbefale dette firma. Vi er ovenud glade for vor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte en loftlampe torsdag ved 14-tiden. Et par timer senere fik vi en mail: vores lampe ville være fremme ved vores dør fredag. Da vi stod op fredag morgen lå pakken uden for vores hoveddør.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt 2 lamper hos Luxer. Jeg havde imidlertid udfyldt bestillingen forkert, hvilket gav problemer med GLS`s levering og efterfølgende tilbagesendelse. Trods manglende levering blev pengen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet hos Luxer flere gange. Flot overskuelig hjemmeside, lækre varer og god kundeservice. Har et par gange været i tvivl om nogle lamper og er altid blevet mødt af kompetente medarbejdere, d... Mehr ansehen

1. Beleuchtungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

www.Luxer.dk er en dansk webshop med salg af moderne lamper og LED belysning til private og erhverv.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service fra Morten. Super flotte skærme.

Vi er ovenud glade for vores nye lampeskærme.

6. Mai 2024

Hej P. Andersen

Mange tak for anmeldelsen af Luxer.
Det glæder os at i har været glade for jeres oplevelser i forbindelse med købet.
Jeg håber i bliver ved med at være lige så glade for de nye lampeskærme.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super god og hurtig levering

11. März 2024

Hej Jane

10.000 tak for din anmeldelse! Vi glæder os over at du har haft en positiv oplevelse i forbindelse med dit køb hos Luxer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt som lovet og aftalt.

22. Februar 2024

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse af luxer.dk
Det glæder os at kunne tilføje dig som endnu en glad kunde der har haft en positiv oplevelse med købet hos Luxer.

Hurtig og sikker levering

Hurtig og sikker levering

21. Februar 2024

Hej Jane

Tak for anmeldelsen!
Det glæder os at du har haft en positiv oplevelser i forbindelse med dit køb.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering af fin lampe 👍

2. November 2023

Hej Bitten

Tak for din anmeldelse af luxer.dk
Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse i forbindelse med dit køb.

hurtig og reel tilbagemelding

hurtig og reel tilbagemelding, super oplevelse

27. Februar 2023

Hej Bent
Tak for anmeldelsen! Det glæder os at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb.
Jeg håber du bliver mindst lige så glad for dine nye pærer:

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. God kvalitet. Jeg har ikke fortrudt købet hos luxer. 👍

4. Oktober 2022

Hej Camilla

1000 tak for anmeldelsen! Det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse i forbindelse med købet af nye lampe.
Jeg håber at de nye pendler ligeledes lever op til dine forventninger.

God og hurtig service

3. Oktober 2022

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse af Luxer. Det glæder os at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb. Vi håber at du bliver mindst lige så glad for din nye lampe.

Hurtig levering og udlevering

Hurtig levering og udlevering
Tak fin service 😄

8. Juli 2022

Hej Inger Marie
Det glæder os at du har været tilfreds med købsforløbet og håber at du er blevet mindst lige så glad for din nye lampe.

Perfekt handel

Perfekt handel - kan varmt anbefales. De bedste anbefalinger herfra👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

30. Juni 2022

Hej Almira
Tak for din anbefaling af Luxer. Det glæder mig at du har haft en god oplevelse i forbindelse med både køb og rådgivning.

Fremragende service og rådgivning

Fremragende service og rådgivning. Hurtiig levering uuuden problemer.

29. April 2022

Hej Carl-Christian

Mange tak for din anmeldelse - det glæder os at du har haft en positiv oplevelse både i forbindelse med service, rådgivning og levering.
Jeg håber du er blevet glad for lamperne :)

Meget hurtig levering.

Meget hurtig levering.
Fin kvalitet til pengene.

25. März 2022

Hej Kunde i Seets

Tak for anmeldelsen af vores webshop. Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse og er tilfreds med produktet.

Fin service

Fin service, flot vare, hurtig levering.

22. März 2022

Hej Christina.

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse i forbindelse med dit køb.
Jeg håber du er mindst lige så glad for dine nye lamper.

Unikke lamper

Smukke lamper med 3 Step decorationspærer…..
Passer smukt over er stort mørkt plankebord.

10. Januar 2022

Antwort von Luxer.dk

Hej Herlev. Tak for din anmeldelse af Luxer. Det glæder os at du har været tilfreds med at handle hos os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffet

5 minuter efter køb på nettet hos Luxer (kr. 594) så jeg lampen til den halve pris hos Silvan (kr. 259,95). Det var en Scorpius udendørs væglampe i kobber!

Nu har jeg så fået et pænt og fornuftigt svar fra Luxer. Har prøvet at surfe på nettet og fandt flg priser på Scorpius fra Nordlux i kobber:
Luxer: 594,-
Hjem & Fix: 189,-
Bauhaus: 189,95
Harald Nyborg: 299,-
Billig VVS: 343,-
Silvan: 259,95
Mon ikke Luxer skulle overveje at sætte prisen ned ?

9. Dezember 2021

Hej Jens

Jeg forstår godt din skuffelse, når du efter købet finder lampen til en markant lavere pris hos en anden forhandler.
Men fordi en forhandler dumper prisen på en vare (om det så skyldes at lampen udgår af deres sortiment, at de gerne vil have tømt deres lager eller noget helt tredje) betyder det ikke at resten af branchen også dumper deres priser på den samme vare.
Den vejlende pris på lampen er 699,95 (det kan du tjekke på nordlux.dk), så vi sælger faktisk lampen 150,- billigere end vejlende pris. (549 + forsendelse)

Når det så er sagt, så har du ved handel på internettet 14 dages returret - og faktisk giver Luxer ekstra tid, og tilbyder hele 50 dages returret. I denne periode kan du blot returnere lampen hvorefter du får den fulde pris refunderet (såfremt varen altså returneres i samme stand)

Du finder alle informationer om returnering under punkt 5 i vores handelsebetingelser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Desværre var Coronaen på spil da jeg…

Desværre var Coronaen på spil da jeg bestilte min lampe Så den var i restordre,men jeg blev orienteret hele vejen ,til den var i mål, og jeg har kun godt at sige om Luxer. Bravo !

24. November 2021

Hej Søs

1000 tak for din anmeldelse! Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse, til trods for den lange ventetid. Jeg håber lampen lever op til forventningerne og også har været ventetiden værd :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte en loftlampe torsdag ved…

Lampen levede helt op til vores forventninger,så meget bedre kan en e-handel vel næppe gennemføres.
SUPER!!!👍

19. November 2021

Hej Ina

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at du har været fuldt tilfreds med din købsoplevelse hos Luxer. Og selvfølgelig også at lampen lever op til dine forventninger.

Fremragende tjeneste

Fremragende tjeneste, hurtig levering

21. Oktober 2021

Hej Guðlaug

Tak for anmeldelsen. Det glæder os at kunne tilføje endnu en til listen over tilfredse kunder. Jeg håber du er blevet lige så glad for dine nye lamper.

Super varm anbefaling herfra

27. September 2021

Hej Pia

Mange tak for anbefalingen. Det glæder os at du har haft en postitiv oplevelse i forbindelse med dit køb.
Jeg håber du er blevet lige så glad for lamperne!

meget kunde orienteret

meget kunde orienteret.
tak for hjælp!

9. August 2021

Hej Yuriy

Tak for din anmeldelse af Luxer. Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse og er glad og tilfreds selvom din pakke var ødelagt ved ankomst.

Morten - Luxer

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr