Producten zijn precies zoals ze zijn omschreven Gekocht Short Vicky Slouncy laarsjes en de Leopard ruffles colar blouse Ze zijn beide super mooi Maten van beide artikelen zijn kloppend, geen afwijk... Mehr ansehen
Nou inmiddels weer wat besteld na mijn eerste enthousiaste bestelling, alleen moest ik nu toch een broek retouren, en dan met een tegoed zodat ik weer opnieuw kan bestellen, helaas na 2wkn nog niets m... Mehr ansehen
Ik zag een mooie advertentie staat op Facebook met sale, maar tot mijn verbazing zag ik dat items uit de sale niet geretourneerd mogen worden, maar dat is wettelijk gezien verboden. Volgens de re... Mehr ansehen
Deze zomer heb ik een aantal jurken gekocht. Ik ben presentatrice voor een regionale omroep en ik had vandaag bij een groot evenement een jurk van jullie aan en ik heb onvoorstelbaar veel comp... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Lots of Goodies is de laatste jaren dé webshop die zowel regular als curvy kleding verkoopt, met een steeds wisselende collectie en altijd on trend!
Platinastraat 103, 2718ST, Zoetermeer, Niederlande
- info@lotsofgoodies.nl
- www.lotsofgoodies.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Eerste keer wat besteld.
Was de volgende dag al binnen.
Filmpje op Facebook werd het kledingstuk getoond en goed uitgelegd dat je een maat kleiner van dat artikel kon nemen, het klopt en zit goed!
Een aanrader!
Wat een ontzettend slechte service…
Wat een ontzettend slechte service heeft dit bedrijf. Tot op heden heb ik nog steeds mijn retour niet terugbetaald gekregen. Zelf stellen ze allemaal voorwaarden waar men aan moet voldoen maar zelf klanten terugbetalen binnen de gestelde termijn gebeurd niet. En dan ben ik al heel wat mailtjes, weken en frustraties verder.
Een goed bedrijf runnen is niet iedere dag op fb of insta nieuwe kleding promoten maar service is net zo belangrijk.
Ik zal hier nooit meer wat bestellen en bestel liever bij Zara of H&M waar ik zeker weet dat retouren wel verwerkt worden en ook terugbetaald.
Denk dus goed na voor je iets besteld bij deze webshop!!!
De jurken zijn fleurig en ze hebben een…
De jurken zijn fleurig en ze hebben een mooie lengte tot even onder de knie. Ik heb in totaal 5 van deze jurken en ik ben zeer tevreden over de stof
ik heb begin mei een jasje besteld
ik heb begin mei een jasje besteld. vervolgens krijg ik een ander jasje toegestuurd. een mail gestuurd waar ik na enige tijd pas reactie op krijg. nee ik had dit jasje wel besteld. dus ik een foto van mijn bestelling gestuurd. ach ja bestelde jasje was niet meer leverbaar dus conclusie: ze hebben gewoon een andere gestuurd!!!! of ik een retourlabel wilde ontvangen. ja dus. vervolgens hebben ze mij geblokkeerd op de mail en kreeg dus nooit meer antwoord. toen maar zelf een retourlabel aangemaakt voordat de termijn zou verstrijken voor het terugsturen. € 7.49 voor betaald. na en week bericht dat zij de retourzending hebben ontvangen. nu weer een week later krijg ik bericht dat ik € 120.00 terug krijg! ik heb € 124.95 betaald en aangezien ik de totale bestelling heb teruggestuurd moet ik al het geld terugkrijgen. tevens hebben zij expres een ander jasje gestuurd dus is het retourlabel ook voor hun rekening. wat een bedriegers en afzetters!!!! en je dan ook nog op de mail blokkeren. dit geintje heeft mij heel veel tijd gekost en € 12.44. ik denk dat wij binnenkort maar even in Zoetermeer moeten gaan winkelen voor dit bedrag. niks bestellen!!!!!!
Goede kwaliteit
Hele snelle levering, kwaliteit is heel goed. De broek maten komen goed overeen en hebben een hele lekkere stof.
Voor de tweede keer iets gekocht
Voor de tweede keer heb ik wat leuks besteld bij Lots of Goodies . De verpakking is alleen al een cadeautje. Nog nooit gezien dat je wordt bedankt voor je bestelling op de verpakking. Een super leuk shirt en een mooie jeans ik ben er echt zo ontzettend blij mee . Ik krijg veel complimenten over mijn nieuwe outfit. Dankjewel voor de snelle bezorging en zeker voor herhaling vatbaar. Thank you so much groetjes Jannie
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Ze hebben niet eens een telefoonnummer waar je naar toe kunt bellen als er wat aan de hand is met je bestelling en via de mail of insta reageren ze niet. Echt waardeloos bedrijf. BESTEL HIER NIET!!!!!!!
Twee weken geleden een bestelling…
Twee weken geleden een bestelling gedaan maar nog steeds niks ontvangen. Meerdere keren gemaild maar geen reactie ontvangen. Schandalig. En elke dag wel 10 filmpjes kunnen maken en op internet zetten maar met je klanten omgaan is teveel gevraagd.
Ik wacht nog steeds op mijn…
Ik wacht nog steeds op mijn retourbetaling.
Via het retourportaal aangemeld. Het retour is binnen gekomen bij Lots of Goodies. Maar mijn geld heb ik nog steeds niet terug. Ondertussen krijg je geen contact. Niet via de nep chatbox, niet via email en niet via het neptelefoonnummer. Dus dames let op BESTEL NIKS BIJ LOTS OF GOODIES
Kleding wordt niet verzonden
20 mei besteld. Nog steeds is mijn pakket niet verzonden (het is nu 9 juni.) 2 mails verzonden, gewoon GEEN reactie terug gehad. 'De verhuizing' kan ook niet nogmaals als excuus gebruikt worden, want die is al ruim een week klaar volgens hun mails. Jurkjes zijn leuk maar de verzending is echt bizar traag. Weet niet eens of ik mijn bestelling uberhaupt nog zal krijgen. Heel jammer want was echt van plan vaker te bestellen.
Update: Het wordt nog erger. Pakket werd verzonden na het plaatsen van deze slechte review. Nu heb ik maar 1 jurk ontvangen in plaats van 2 jurken zoals ik heb besteld. Er valt geen contact te krijgen met dit bedrijf. Dit bedrijf is gewoon oplichting. Waardeloos. Bestel hier NOOIT kleding!
Mooie producten
Snelle levering, mooie producten voor een lage prijs, hier komen we de zomer wel mee door!!! 😎😎
Geen geld terug na retour
Schoenen besteld maar die waren helaas te klein. Netjes de schoenen geretourneerd, ook bewijs voor maar ik krijg mijn geld niet terug. Pakketje zijn ze kwijt, zijn onderzoek gestart met Returnista (die reageren al helemaal niet) en krijg verder geen reactie meer op mijn berichten. April mijn pakketje geretourneerd en nog steeds niks terug. Als het op deze manier moet ga ik hier liever niet meer bestellen.
Leuke webshop en top (snelle) service!
Kwam via Instagram deze webshop tegen met super leuke jurkjes. Omdat er netjes op de website was aangegeven dat de verzending langer duurt dan normaal, in verband met hun verhuizing naar hun nieuwe pand, heb ik contact opgenomen via Instagram. Ik wilde graag weten of ik mijn bestelling nog op tijd zou ontvangen voor mijn vakantie. Er werd aangegeven dat dit wel ging lukken en niks is minder waar! Op zondagavond mijn bestelling geplaatst en maandagavond al ontvangen. De jurkjes zijn van top kwaliteit en passen perfect! Wat ook een leuk detail is dat de verzenddoos gepersonaliseerd wordt met je naam erop. Zeker een webshop waar ik meer van dit soort items zou bestellen.
Kleding zit prima, maar geen geld terug bij retour
Kleding zit prima, maar terugbetaling als je iets retour stuurt ho maar... Inmiddels 3 weken geleden door hen ontvangen en nog geen geld terug. Meerdere malen een mail gestuurd, via messenger een bericht gestuurd en geen reactie.....
Kleding nooit gekregen, geld niet teruggekregen.
Op 5 maart 2026 heb ik een pak en een top bij dit bedrijf gekocht. Ik heb de kleding nooit ontvangen. Toen ik hier op wees kreeg ik een mail dat er eerst een 'onderzoek' moest worden ingesteld door de bezorgdienst waarbij het pakket 'zoek' zou zijn geraakt. Daarna heb ik nooit meer iets van Lots of Goodies gehoord. Ik heb mijn kleding niet ontvangen en ook mijn geld nooit terug gekregen. Wat een enorme tegenvaller van een bedrijf dat ik hiervoor als prettig heb ervaren.
Super mooie jurk
Ik heb de zwarte knotted lange jurk besteld. Deze is werkelijk waar Ge-wel-dig 😍😍😍😍
Hij was in pre order maar toch erg snel binnen. Sexy v-hals, fijne lengte en met de centuur aan te snoeren voor meer taille. Super!
Super snel geleverd en een heerlijk…
Super snel geleverd en een heerlijk pak. Valt soepel en ik ben klein maar de lengte is perfect en met mijn maat 40/42 zit het precies goed.
Heel blij met mijn aankoop
Heel blij met mijn aankoop! De jurken vallen heel mooi, net zoals op de foto op de website te zien is. What you see is what you get!
Jurken
3 jurken besteld. Snelle levering. Ook voor een maatje meer goede pasvorm. Valt soepel en mooie lengte. Ik ben bijna jarig en vakantie dus jurken gaan aan. Een zeer tevreden klant. Ik zal vaker bestellen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.