Heel fijn om te winkelen bij Lola en Liza Oudenaarde. Mooie ruime winkel en gemakkelijk parkeren. Collecties die regelmatig wisselen zijn ook erg fijn. De prijzen meer dan correct. Daarnaast helpt sto... Mehr ansehen
Wil iets retour sturen maar hun website blokkeert kan niet terugsturen zogezegd reeds aangemaakt gebeld om 8:00 om 09:00 om 10:00 niemand neemt op nochtans werkdag online mail versturen via con... Mehr ansehen
Des vêtements adaptés aux différentes morphologies, une équipe de vendeuses à Verviers toujours porteuses de bons conseils, un accueil chaleureux, un mot gentil, toujours disponible lors des essa... Mehr ansehen
De kwaliteit van de kledij wordt steeds slechter. Jammer, want mooie winkels en ruim assortiment. Maar als je iets koopt is het niet de bedoeling dat het versleten is na 2x dragen denk ik...
Vom Unternehmen geschrieben
LolaLiza is a cheerful, colourful and on-trend Belgian brand, designed by and for women. Every week, you'll discover new items in outspoken colours and prints from size 34 to 48.
zaterdagplein 1, 1000, Brussel, Belgien
- www.lolaliza.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte kwaliteit
klantenservice kan een stuk beter
klantenservice kan een stuk beter
Jas vertoont al slijtage na 1,5 maand
Online een mantel jas besteld in oktober. Na ongeveer 1,5 maand begon hij al flink te pillen op de mouwen. Ik trek niet zo gauw aan de bel maar na twijfelen toch gedaan. Het antwoord was ‘retourtermijn is al voorbij dus helaas’ nee dat klopt, maar dat een retour termijn voorbij is wil niet zeggen dat een jas dan maar uit elkaar mag vallen. Inmiddels is de jas overal gaan pillen en is de voering op 3 plekken gescheurd. Jammer dat ik een jas van €110 nog geen hele winter heb kunnen dragen. Ik heb vorige week toch nog een keer gemaild omdat ik vind en hoop dat een winkel dit graag wil weten over hun producten, maar ze houden vast aan hun standpunt. Ze kunnen niets meer betekenen voor me omdat het buiten de termijn valt. Echt een raar argument. Wil je kwaliteit verkopen en daar achter staan?
Mij zien ze in ieder geval nooit meer terug. Maar dat zal ze weinig boeien.
J'ai commandé un article pour la…
J'ai commandé un article pour la première fois chez Lolaliza. Le colis a été livré très vite. Le pull est magnifique et de très belle qualité. Il correspond à la photo, la couleur est parfaite.
Je ne regrette pas mon achat et suis ravie d'avoir ignoré les avis négatifs.
Teleurstellend retourbeleid LolaLiza
Ook ik ben zeker niet tevreden over de service van LolaLiza. In Oostende zag ik een leuke broek die helaas niet op voorraad was waarop de verkoopster aangaf deze voor mij te kunnen bestellen en op te laten sturen naar mijn huisadres in Nederland. Ook ik kreeg de bevestiging van een andere verkoopster dat ik de broek ten alle tijden retour kon sturen omdat ik twijfelde aan de maat. De broek werd netjes binnen 3 dagen bezorgd maar paste helaas niet. Toen ik ‘m wilde retourneren en een ander maat wilde bestellen ging het fout. Ik kreeg geen retourlabel doorgestuurd omdat de broek in het winkelfiliaal was besteld en betaald. De broek moest in een winkel geruild worden zei de klantenservice. Als ik dit had geweten had ik de broek natuurlijk nooit door de verkoopster laten bestellen maar zelf een bestelling geplaatst via de webshop. Na meerdere mails gestuurd te hebben naar de klantenservice kwamen we niet tot een oplossing. Zij bleven volharden in hun standpunt dat de broek alleen teruggebracht kon worden in de winkel.
Wellicht een tip voor LolaLiza om het personeel beter op de hoogte te brengen van het retourbeleid.
Y. van Hoof
Je viens d’acheter un jeans à 40€ et…
Je viens d’acheter un jeans à 40€ et apres l’avoir porté qu’une seule fois la braguette descendait toute seule puis elle a sauté
Scandaleux
Je viens d'acheter un pantalon a 60€ et la dame de la caisse ne me propose pas de sac et lorsque je reviens en caisse pour payer un sac en liquide la dame me le facture 2€ au lieu des 1€ me disant qu'il aurait fallu le prendre en même temps que mon pantalon (je n'étais pas encore sortie du magasin et personne n'était passé en caisse derrière moi.
Bref c'est qu'un euro mais c'est pas pro et pas commercial.
Superslechte service Lolaliza
Ik ben niet van het plaatsen van negatieve reviews maar wijk daar vanwege een hele slechte ervaring met het bedrijf Lolaliza vanaf. Ik zag in de winkel in Antwerpen een erg leuke jurk hangen die niet op voorraad was in mijn maat. Een personeelslid bood mij aan deze te bestellen en op te sturen naar mijn huisadres. Omdat ik twijfelde aan de maat heb ik 2 maten besteld. Omdat wij in Nederland wonen heb ik ook een collega van haar om bevestiging hiervan gevraagd. Ook zij verzekerde mij dat ik de jurk(en) altijd per post kon retourneren Toen ik 1 van de jurken terug wilde sturen vertelde men mij dat dit niet kon omdat ik deze in de winkel besteld en betaald had. Dit dus in tegenstelling tot hetgeen mij in de winkel verteld was. Als ik dit geweten had had ik de jurken natuurlijk nooit op laten sturen. Ik heb bovenstaande meerdere malen tevergeefs aangegeven aan Lolzliza en gevraagd om een oplossing. Zij bleven volharden in hun standpunt dat de jurk alleen teruggebracht kon worden naar de winkel. Op mijn laatste mail heb ik geen enkele reactie meer gehad.... Ondanks het vriendelijke winkelpersoneel baal ik van hun advies en dat het bedrijf Lolaliza niet mee wil werken eea op te lossen.
Een coulante Bredanaar
Roze trui gekocht tijdens de solden van…
Roze trui gekocht tijdens de solden van de nieuwe collectie. Na een week dragen (zelfs dat niet) is fe trui al aan het pluizen en ziet eruit alsof hij al 2 jaar oud is. Ik denk twee keer na voor ik opnieuw een trui koop bij LolaLiza.
Magasin de Moulin les Metz
Magasin de Moulin les Metz Accueil très sympa.Vendeuses très pro
Ik heb een roze trui gekocht bij Lola…
Ik heb een roze trui gekocht bij Lola en Liza in oktober. Ik heb die na aankoop direct in mijn kast gehangen. Ik wou deze nu aandoen en ik zag dat er een gat inzat en weerhaken. Hier had ik over gekeken als ik hem had gekocht. Ik wou deze vandaag omruilen bij de winkel in Kampenhout. Het ticket hing nog aan de trui en ik kon het kassaticket aantonen via mail. De winkelmanager wou de trui niet omruilen omdat de aankoop van oktober was en omdat ik mogelijks zelf de beschadiging had veroorzaakt. Wat is dit voor flauwekul en sorry totaal geen goede klantenservice. Ik ben al jaren goede klant maar mij zien ze nooit meer terug. Dit trekt op niks. De kledij is trouwens heel duur in aankoop en van slechte kwaliteit.
Goedendag
Goedendag , ik was vandaag 21 oktober ( rond 11.15 u) in de winkel aan de Rodendijk in Zoersel ,
Ik had een dik jaar geleden een jas gekocht in filiaal van Zoersel,
Ik heb die gisteren gewassen op koud , na het wassen zat al de binnenvulling bijeen geklit,
Even met 2 tennisballen in de droger op koude lucht , niets gekort, ik ben dus vandaag naar uw winkel
Gereden en gevraagd wat / en hoe dat komt . de dame achter de toonbank zei me:
ALS JE NIET KAN WASSEN MOET JE DE JAS NAAR DE DROOGKUIS DOEN!!!
IK KAN NIETS VOOR JE BETEKENEN!! DAG . Ik stond sprakeloos. Vergeet haar naam te vragen
Maar ze had toch te minste even kunnen luisteren en een oplossing me zoeken
Als men dit klantvriendelijk noemt. De verkoopster mag hierover wel aangesproken worden vind ik , ik vertel dit verhaal wel tegen mijn vrienden.
U bent nu wel een klant kwijt, want zo wil ik niet behandelt worden.
Op de fotos zie je hoe de vulling niet meer op zijn plaats zit en bijeen geklit is
ik heb deze mail hierboven 21 oktober verstuurd, en nog steeds geen reactie
Oppassen met korting
Normaal altijd tevreden. Bij mijn laatste aankoop zag ik achteraf dat ik mijn korting niet had gekregen. Ik nam onmiddellijk contact op met hen maar ze wilden dit niet meer rechtzetten. Oppassen dus als je korting moet krijgen, dadelijk nakijken azn de kassa
Désastreux
Commande partie sans encombres mais petite qualité et retour par mondial relai au 04 octobre...arrivée le 29 octobre et durant ce temps...attente du remboursement à la date du 07 novembre 2025.
Malheureusement cela ne fait pas l affaire...
Zelfs 1 ster teveel geen communicatie…
Zelfs 1 ster teveel geen communicatie via telefoon of klantenformulier. Via mail ook slechte communicatie. Al bijna 2 maanden aan het communiceren en mijn geld nog niet terug en dat voor zo een keten.
Produits chers qualité mauvaise
Produit acheté lundi lavé le mardi pour le mettre rapidement
les boutons sont morts ...
Le doré est parti
Le pull a un aspect d’un pull de 3 4 ans
Nul
Produits chers qualité plus que médiocre
Sav au top et réactif
Mais réponse apportée non satisfaisante bon d'achat de 15euros pour un pull a 50....
Après avoir dépensé 200euros lundi...on ne m'y reprendra plus
Waardeloze klantenservice en slechte kwaliteit
Waardeloze klantenservice. Ik woon in Nederland en had tijdens een bezoek aan België een blouse gekocht. Bij thuiskomst bleek een gat in de blouse te zitten. Ik heb Lolaliza gemaild met een foto van de blouse en kassabon. Ik ben uiteraard niet in de gelegenheid om de blouse terug naar de winkel te brengen, ik moet hier meer dan een uur voor rijden (enkele reis). Er werd wel van mij verwacht dat ik dat deed, ik mocht de blouse niet per post retourneren, kreeg ook geen geld terug. Waardeloos dit, dit kun je in 2025 echt niet meer maken. Kwaliteit van de kleding is blijkbaar slecht, maar dat je dan ook geen oplossing biedt ter compensatie is echt triest. Mij zie je hier nooit meer.
Verkeerd artikel besteld
We hebben een artikel besteld maar ontvingen het verkeerde artikel. Geprobeerd contact te zoeken met Lola Liza om het retour te sturen maar reageren niet op e-mail of telefoon. Erg slechte klantenservice.
Klantonvriendelijk / foute levering
Ik had tijdens een actie van koop 80€ krijg 10€ korting wat zaken besteld. Was de eerste bestelling die ik er plaatste. Ik had een coltrui besteld in maat S maar kreeg een maat L aangeleverd. Je wil dan online bestellen om een uitstap naar de winkel te besparen. Soit… Ik ben die gaan terugdragen in de winkel waar ze aangaven dat er laatste tijd veel fouten gebeuren in het magazijn. Ze stelden voor de maat S opnieuw te bestellen en te laten leveren bij mij thuis. Ik had nog oorringen gekocht naast de herbestelling waardoor ik het bedrag niet controleerde. Groot was mijn verbazing dat ik de volle pot moest betalen voor de herbestelling want het is door hun fout dat ik heb moeten retourneren. Toen heb ik dit gemeld bij de klantendienst dat dit niet eerlijk is en dat ze hun trui mochten houden. Er werden geen excuses aangeboden en gewoon droog gezegd van als je wil retourneren moet je terug naar de winkel gaan. Een triest bedrijf die duidelijk de waarde klant is koning mag gaan onderwijzen. Voor mij nooit meer.
Tevreden behalve zwarte broeken broeken geven vegen
Ik vind de kledij bij lola liza super. Had graag 5 sterren gegeven. Maar vorig jaar 3 zwarte broeken gekocht, geven zelfs na herhaaldelijk wassen( ook met weken in azijn) nog steeds zwarte vegen op mijn witte muren...spijtig, kan deze dus niet aandoen
Klantendienst gaf ook geen oplossing...
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.