God personlig service! Linse Express tager deres job seriøst og har igennem 10 år leveret høj kvalitet og service. Kunne aldrig forestille mig at skifte, selv om jeg har prøvet andre, men kom stra... Mehr ansehen
De trak også som andre nævner her pengene inden de afsendte (med det samme), dog bestemt ikke 10 dage inden. Emballagen skulle nok have været bedre, når det er linse rman sender og så havde de tysk kl... Mehr ansehen
Advarsel Advarsel køb ikke noget hos Linse-xpres De skulle have 0 stjerner for den oplevelse jeg har gaft hos Linse-xpres Advarsel Jeg har lige købt nogle øjendråber hos Linse-xpres i Balkeru... Mehr ansehen
Hæver beløbet straks ved handelens indgåelse uanset levering først kan finde sted 10 dage senere. Firmaet hævder, at det er fuldt lovligt i denne branche, men det er næppe korrekt. Andre e-handels... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Online bestilling og levering af kontaktlinser til døren.
Ehlersvej 11, 2900, Hellerup, Dänemark
- kontakt@linsen.dk
- www.linsen.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fin leveringstid her
Bestilte opretstående kontaktlinseetuier og havde dem efter 1½ dag. Så ingen forbehold herfra.
Fin pris, men alt for langsom levering.
Jeg har bestilt mine linser fra linsen.dk 4 gange nu, men prøver noget andet fra nu af. Alle de gange jeg har købt fra derfra, har leveringstiden været min. 14 dage. På deres hjemmeside oplyser de om at der kan være længere leveringstid. "Forventet leveringstid: 3 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet."
Dette har åbenbart været tilfældet hver gang jeg har bestilt. Det skal lige nævnes at jeg har bygningsfejl og derfor skal have toriske linser. Dét har ifølge Linsen.dk været forklaringen.
For en virksomhed, hvis primære opgave "blot" er at købe linser fra producenten, tjene lidt på det og så ellers sende dem til kunden, er det altså ikke godt nok. Hvis der ikke er et udvalg på lager, men at man blot bestiller hos leverandøren når kunden placerer en ordre, er der da ikke meget substans i virksomhedens service.
Jeg synes ellers at jeg har bestilt i meget god tid hver gang, men er flere gange løbet tør for linser pga. leveringstiden, selvom jeg har bestilt 14 dage før.
Der er gået helt op til 30 dage for mig, hvor jeg til sidst måtte ringe og forhøre mig, da jeg intet havde hørt.
Forklaringen om at det er producenten i tyskland der har problemer med afsendelse eller andet, er heller ikke god nok.
Kort sagt:
Fin service - de er flinke og svarer hurtigt.
Fint produkt og pris.
Meget ringe leveringstid.
Leveringstid uendelig!
Køb aldrig dine linser her! Linser købt for en måned siden og er ikke blevet leveret endnu. Skulle have haft dem før påske. Når man ringer til kundeservice, er der ingen, som tager ansvar. De lover alle sammen, at de bliver leveret snarest. De sender linserne med brevpost og ikke med pakkepost, så de kan ikke tracke dine bestilling!
Det er bare ikke godt nok!
Køb ikke dine linser her
Bestilte mine linser om lørdagen, mandag blev beløbet trukket "up front" (26.01.2015). Så skete der ikke noget (ingen info), måtte selv rykke for leveringen ... Gad ikke vente mere til sidst .. Ordren blev annulleret og jeg fik pengene tilbage (19.02.2015). Mit råd, find en anden at handle med.
Billigt .... men!
2 stjerner fra mig. 1 stjerne for priserne, og 1 stjerne for venlig svar på mine henvendelser. Desværre kan det ikke blive til mere pga leveringstiden ... bestilte den 16. januar, og har nu den 2. februar stadig ikke modtaget mine linser.
Ærgerligt at linsen.dk ikke bruger tid på at informere deres kunder om den lange leveringstid.
Gemme password i klartekst
Gemme password i klartest og da jeg bad om at få slettet min konti kunne de ikke finde den.
19 dage siden jeg bestilte og stadig ingen linser
jeg bestilte linser d. 8. december og idag 27. december er de stadig ikke leveret. Jeg har rykket 2 gange og har intet hørt. Pengene er blevet trukket på min konto. Næste gang husker jeg at kigge på trustpilot inden jeg bestiller.
Lagerførende min bare r*BEEEP*
Jeg har endnu ikke oplevet at få en forsendelse som jeg ikke har måtte rykke for - min forrige forsendelse var helt til grin: efter flere uger ringede jeg op og fik en sang fra de varme lande om problemer hos leverandøren - yeah right, jeg bruger en helt alm. standard -2 linse. Hvis man ikke formår at have det på lager skal man nok overveje at købe sig en pølsevogn istedet og så lade professionelle overtage. Eller i det mindste holde kunden indformeret istedet for at gå i flyverskjul.
Jeg gir op og besøger Synoptik i morgen.
God Kundeservice, gode priser.....men nogen gange lang leveringstid
Hej
Min hustru og jeg har begge nu været kunder hos Linsen.dk.
Priserne har alle dage været gode. Vi har sparet 50% ift vores linseabonnement hos Synoptik igennem 15 år. Det er vi glade for.
Kundeservicen er også god. Eller, den er blevet støt bedre igennem de sidste 2 år. Nu er alting som det bør være. Især Birna en medarbejder som følger op på henvendelser og har hånd i hanke med tingene.
Det eneste der stadig driller, kan være de lange leveringstider. Men har ikke oplevet, nævneværdige forsinkelser på de seneste leverancer. Så det er måske også ved at blive godt.
2 perfekte bestillinger
Sidste år skulle jeg bruge noget saltvand, og Linsen.dk havde super gode priser. Jeg bestilte fredag, blev sendt fra Tyskland mandag, og jeg havde det lige efter.
Her i sommeren købte jeg så saltvand + rens + opbevaring, hvilket gav mig en bonus i form af et par gratis solbriller.
Bestilt lørdag d. 21, bekræftelse d 27, sendt fra Tyskland d. 30 og modtaget kort efter.
Ikke verdens absolut hurtigste forsendelse, men så travlt har jeg heller ikke. Jeg har haft 2 perfekte oplevelser, og det er også dér, jeg handler næste gang.
IKKE køb på denne side. Jeg mangler STADIG mine varer!
Den største nethandel fejl jeg nogensinde har lavet. Jeg bestilte mine kontaktlinser den 18. juni og jeg mangler dem stadigvæk.
Jeg finder ud af, at det er ulovligt som virksomhed at hæve et beløb uden at have afsendt varen til kunden.
Jeg læser på min ordrebekræftelse at hvis butikken ikke har varen på lager, vil der gå mellem 5-10 dage.
Jeg har sendt en klage til dem, og de har ikke reageret på min mail.
Jeg har bedt dem om, at sætte penge tilbage på min konto samt annullere min bestilling fordi jeg ikke er tilfreds med min behandling, men jeg høre slet ikke fra dem.
Grunden til at jeg sender pr. mail og ikke ringer, er for at gemme beviser i tilfælde af, at det bliver nødvendigt at gå til forbrugerklagenævnet.
Hvis du ikke vil stå i min situation (og mange andre brugere), så gør dig selv den tjeneste:
Bestil IKKE på denne hjemmeside.
Forkerte varer og lang levering
Ventede 1 måned før jeg fik en mangelfuld levering. Ventede endnu en måned på at modtage de resterende linser (havde kun fået til det ene øje!!!).
Pengene trukket up front. Ingen information under forløbet. Ingen kompensation.
Føj for satan.
Rigtig DÅRLIGT
Ærligt, min tolerance er som regel altid meget høj når jeg bestiller vare over nettet, da jeg selv arbejder i lignende branche.
Men nu har jeg givet den her virksomhed 3 forsøg til at give mig en god behandling.
10 DAGE før de sender mine linser fordi de aldrig har styrke -10 på lager. herfra tager det 3 til 5 arbejdsdage før jeg modtager!!!!
Det er simpelthen bare uprofessionelt og til grin.
Samtidig med det, har de en fuldstændig inkompetent telefondame som hverforstår sig på etik og moral eller besidder, empati og sympati.
Tager vrede henvendelser meget personligt, og gir tilbage "af samme skuffe".
Ta en uddannelse eller få dig et job i Netto hvor du kan lalle rundt med hovedet op i røven uden at få kritik for det. AMATØR
LUK virksomheden, få et 9 til 5 alle sammen.
10 dages levering er bare ikke godt nok!
Helt og aldeles uacceptabel levering på over 10 dage!
Da jeg efter 8 dage var træt af dagligt at tjekke min postkasse, skrev jeg til dem.
2 dage efter (!) svarede de pr. mail, og beklagede meget, men den tyske leverandør var løbet tør for netop min styrke. Der ville gå et par dage endnu, før de kunne sende dem.
Ved alm. god kundeservice, var der sendt besked om dette til kunden et par dage efter bestillingen.
Så havde de muligvis afværget en voldsom irritation.
I stedet skulle jeg selv kontakte dem og yderligere vente 2 dage på svar.
Historien endte med, at jeg måtte gå ned i styrke for at få de længe-ventede linser lidt hurtigere. Pengene var selvfølgelig trukket up front.
Ingen kompensation.
Fin kundeservice
Absolut en positiv oplevelse med kundeservice, jeg havde lavet en fejl, som blev rettet efter god tlf. samtale.
-1 stjerne p.g.a.. manglende svar pr mail.
Lang leveringstid
De skriver at der går mellem 2-5 hverdage. Det er en underdrivelse/løgn. De kan ikke levere på under 5 dage selvom man bor i København.
Pengene trækker de til gengæld hurtig. Måske de først skulle trække pengene når de sendte varen af sted. Så kunne de måske få leveringstiden ned.. Ærgelig oplevelse
Gode linser til rimelige priser
Jeg har nu bestilt linser hos Linsen.dk i et års tid. Jeg har fået oplyst at de linser jeg bruger kommer fra Tyskland og at der grundet dette er en længere leveringstid på linserne. Sidstnævnte kan jeg godt leve med, jeg sørger blot for at bestille i god tid så det passer med at jeg skal skifte til en ny æske endagslinser.
Den kommunikation jeg har haft med Linsen.dk har været uden problemer. Hellere ej har jeg oplevet problemer ift. at pengene er blevet hævet tidligere end varerne blev afsendt.
Mvh. M. Andersen
Hæver pengene fire uger før linserne leveres
Jeg bestilte linserne den 15. november, ser at pengene er trukket den 18.november. Linserne kommer først midt i december uden jeg har fået besked om, at der er forsinket levering.J eg ringede derind og rykkede flere gange og betjeningen var sød nok, men den lovede information kom aldrig. Jeg køber ikke linser der igen.
Gennemført ærgelig oplevelse
Lever ikke op til hvad de lover på hjemmesiden.
Har ikke varene hjemme, hvorved leveringstiden trækkes uden at køber notificeres.
For lang leveringstid, omend pengenge trækkes omgående.
Skidt telefonisk service.
Handler aldrig der igen, og kan ikke anbefale firmaet til andre.
Laaaaang leveringstid og dårlig service
Har nu handlet hos linser.dk 2 gange og det bliver ved det.
Begge gange har varen været på lager, alligevel tager det ca. 4 uger at få varerne leveret, og selvfølge trækker de pengene med det samme. Når man ringer få man bare besked på at vente et par dage det er post som er forsinket. Thack og trace kender de intet til, nok fordi det vil stille dem i et dårlige lys. Men nu finder jeg en anden leverandør, næste gang jeg skal bestille linser.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.