Køb aldrig en Lindab port, det er med livet som indsats. Vores port faldt ned, mens der stod 6 mennesker under den. Porten er monteret af Lindab, men de vil ikke tage ansvar for hændelsen, de giver b... Mehr ansehen
Har desværre købt en garage port. Kan på ingen måde anbefale det. Har virkeligt fortrudt mit køb. Materialerne er billige og skinnerne er alt for lange. De rager over 1 meter ekstra ud i rummet og ser... Mehr ansehen
Jeg har været i dialog vedr. reklamation vedrørende mine tagrender fra mit hus som er bygget i 2016. Der var nogle problemer med primært tagnedløb, og fremsendte billede materialer mm. Linda... Mehr ansehen
Vi har et alterna hus fra 2011, hvor tagrender og nedløbsrør har grimme pletter (en form for oxidering) de er ikke gennemtæret men de er ikke kønne . Rettede henvendelse til Lindab og svaret var at di... Mehr ansehen
Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.
Langkær 20, 6100, Haderslev, Dänemark
- 73232323
- Lindab@lindab.dk
- www.lindab.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårligste behandling og et dårlig…
Dårligste behandling og et dårlig produkt. Fik nyt tag og tagrender efter stormen i 99 .efter 8-10 år er tagrender genmenrustne og ståltaget mister cotingen i alle afslutninger .skrev en mail til firmaet lindab, som var så venlige at sende 2 potter meget små maling, så kunne jeg da lige plette alle kanter....Så detttt er den værste oplevelse jeg nogensinde har haft med sådan et,"velrenommeret firma"

Antwort von Lindab A/S - Danmark
Worst Company Ever !!
Office Manager fobs you off, goods arrive damaged or missing. All the office do is blame the suppliers instead of fixing the issue. They are incompetent and refuse to accept their mistakes. DO NOT EVER USE THESE PEOPLE.

Antwort von Lindab A/S - Danmark
Uærlig og misvisende markedsføring
Lindarb benytter sig af vildledende markedsføring i strid med danske og EU-regler idet de lover kunderne at deres produkter - stålprofil tagplader - er farveægte, hvilket ikke er sandt idet tagpladerne i løbet af kort tid efter oplægning ændrer farve fra eksempelvis teglrød til lysgul! De opnår ved denne vildledende markedsføring fordele i forhold til konkurrenterne der måske har et bedre produkt til ulempe for kunderne som kan ærgre sig over deres fejlinvestering.
Gode firma
Best omsættning fra Kundeønsker.
De er orientiere sig rigtig meget og god efter Kunder i hele verden