Lenes Rengøring A/S Bewertungen 23

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Telefondamen er ikke særlig høflig og service bevidst. Men kan se den tonen går igen, når der bliver skrevet kritiske anmeldelser. Jeg havde regnet med at benytte Lenes rengøring til en opgave, da... Mehr ansehen

2,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligste behandling af ældre mennesker.

Under alt kritik. Vi oplevede desværre dårlig behandling og måtte opsige dem som rengøring hos min mors gamle moster. Hun er ved sine fulde fem - men bor nu i ældrebolig og havde ikke fået rengøring og tøj vask i 3 uger, da de skulle komme. De påstår så at havde været der og taget hendes vasketøj og gjort rent. Min mors moster fortæller at de altså ikke har været forbi, men de påstår at det har de. Vi tager ud og tager billeder og dokumenterer det, selv efter flere opkald og mails med billeder af fuld vasketøjskurv og ingen rengøring, får vi ikke en undskyld - forklaring eller noget. De påstår stadig de har hende vasketøj - de ville ringe tilbage og aftalte ny tid, men vi hørte aldrig noget. Sikke en ringe behandling af ældre mennesker - jeg er i chok over at få en løgn fortalt af dem gang på gang. Da de aldrig havde været og hentet vasketøj eller gjort rent!
Vælg aldrig dette firma, det er spild af alles tid.

12. Februar 2025

Hej Line Boksa.
Vi beklager at I føler I har fået en dårlig oplevelse. Vi har en anden oplevelse af det, end det du skriver.
Vi ringede til din moster og har haft en god dialog med hende, hvor vi aftalte rengøring lidt senere på dagen og at vi ville hente vasketøjet.
Vores medarbejder har gjort rent og har vasket tøjet.
Vi takker for din besked og tager en dialog om det her internt.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Elendigt !

Elendigt !! Jeg er visiteret af kommunen til rengøring 1 time/hver 2 uge. På 1 år har der været 4 medarbejdere herude. Først får jeg at vide, at det er 50 min.. for det tager tilsyneladende 5 min at gå fra bilen ind til mig, og bagefter 5 min ud til bilen :-(

Selv på en dårlig dag for mig, så tager det aldrig 5 min.

Den første der kom var her i 20 min... !

Den 2 der kom herud, var dårlig... og endnu dårligere anden gang..

Den 3 havde jeg i længere tid.. det var middel til at starte med.. men derefter gik det nedad. Så havde nr 3 ferie, og jeg valgte at få en afløser herud. Bad om en ordentlig. Så der kom en ung kvinde, og jeg tænkte YES det bliver godt. Jeg blev klogere. Hun tog næsten præmien som den dårligste. Næstefter nr 1.

Så kom nr 3 tilbage fra ferie... suk.... en omgang lyn"rengøring" der tog 30 min..

Jeg har selvfølgelig kontaktet kontoret.. men fik at vide at de har sådan en hvor de trykker sig ind på adressen når de kommer, og trykker ud når de kører. Og de kunne se at de havde været på min adresse i den tid jeg er visiteret til................ Jeg lader den lige stå lidt.

For nu er det jo heller ikke nemt at trykke sig ud EFTER at have forladt min adresse og holdt 1/2 times pause !

Jeg må bare konstatere at deres medarbejdere simpelthen ikke gider at arbejde..
Havde jeg selv skulle betale, så var de sparket ud efter 1. gang.

Jeg kan aldrig nogensinde anbefale dette firma.. medmindre man har penge nok eller selv kan gøre rent (men så er idéen ligesom væk).

Herre Jemini

22. August 2024

Antwort von Lenes Rengøring A/S

Hej Lisbet, Tak for din besked - det tager vi selvfølgelig op internt.

Desværre har vi forskellige sider af historien, da vi kan se at du har haft en fast assistent og da hun holdte ferie fik du en afløser. De har begge været hos mig i mange år, og vi OG kunderne er meget glade for dem.

Vi håber du bliver glad for din nye rengøringsleverandør og vi ønsker dig held og lykke i fremtiden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det eneste man kan sige var i orden var…

Det eneste man kan sige var i orden var regningen!
Første rengøring hos mig. Aftale at de havde 1 1/2 time til opgaven. Venlig medarbejder der skulle støvsuge og vaske gulve og fodpaneler. Jeg kørte i byen mens hun fik fred til at ordne det. Da jeg kom hjem efter 45 minutter var hun stort set færdig. Til gengæld kunne jeg overhovedet ikke se hun hverken havde støvsuget eller vasket gulv i stue og værelser og alle fodpaneler var lige så beskidte som før hun kom.
Mit gulvtæppe under sofabordet, var fyldt med krummer, så det havde ikke set en støvsuger.
På badeværelset var der vasket lidt midt på gulvet men ved siden af toilet var der hverken støvsuget eller vasket gulv. Det skidt der havde været midt på gulvet var kørt af ved mine brusedøre!
Kunne godt se hun ikke havde været på fodpanelerne, så jeg spurgte om de godt måtte vaske under radiator, skabe der hænger på væggen og lignende steder. Det fik jeg at vide, de godt måtte.
Så snart medarbejder var kørt tog jeg billeder af den manglende rengøring og sendt dem til Lenes rengøring.
Den følgende dag bliver jeg ringet op af Lene, der blot siger at det var da ikke så godt, men så skal den medarbejder da ikke komme mere hos dig.
Hun forholder sig overhovedet ikke til de billeder hun har modtaget fra mig eller min klage.
Jeg påpeger igen den stort set ikke eksisterende rengøring.
Lenes eneste reaktion er, at så vil hun finde en anden til at komme næste gang.
Jeg meddeler hende, at det skal hun ikke. Vi stopper her og så må hun sende mig en regning på det hun mener hun har samvittighed til.
Og den er så kommet nu! Næsten en måned efter de var her og på det fulde beløb!
Det var så det hun havde samvittighed til.
I min verden så havde det klædt Lene at komme forbi og se med egne øjne og så sende en medarbejder der kunne udføre den rengøring vi havde aftalt.
I mine øjne meget uprofessionelt!

21. März 2023

Antwort von Lenes Rengøring A/S

Jeg er ked af at du ser sådan på Lenes Rengøring. Jeg kan desværre ikke gøre alle tilfredse, selvom jeg gerne ville. Jeg har dog været i branchen i 33 år med 40 ansatte, og har god samvittighed med min beslutning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lene's Rengøring har gjort rent på min…

Lene's Rengøring har gjort rent på min arbejdsplads de seneste par år og det har vi været meget glade for. Deres service er tip top og deres medarbejdere altid imødekommende og professionelle.

24. Januar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super rengørings firma med yderst…

Super rengørings firma med yderst kompentente medarbejdere … kun ros herfra. Har været vidne igennem adskillige borgere igennem hjemmeplejen, der får ydet rengøring igennem firmaet. Og der er aldrig en finger at sætte på deres ydelser. Derudover er alle sammen, også virkelig nærværende og søde overfor alle dem de gør rent hos. Og yderst vellidte hos alle deres kunder. Kan klart anbefales .. til både store som små rengøringer .. 😊🙏🏻

14. Juni 2021

Useriøst Firma

Der er blevet lovet en grundig flytterengøring.
Men det var ikke det vi modtog.
Vi kunne faktisk overhovedet ikke se at der var gjort rent.
Da vi bad om et møde på adressen så Lene ved selvsyn kunne se den manglende rengøring fik vi ingen respons.
Vi fik ingen kommentarer til den manglende rengøring.

13. Juni 2021

Antwort von Lenes Rengøring A/S

Hej Solveig Faktisk undres jeg over at du klager 11 dage efter endt opgave og du modtager regningen, da du er oplyst om at, der er 24 timers reklamationsret, og iflg dig, har i selv rettet op på rengøringen, i stedet for at kontakter mig inden for 24 timer. Havde i reklameret inden for rette tid, var jeg selvfølge komme derud og set det og taget det seriøst.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Telefondamen er ikke særlig høflig og…

Jeg havde regnet med at benytte Lenes rengøring til en opgave, da de havde overenskomst, men finder et andet firma.
Hvis ejeren selv vil hører nærmere omkring min oplevelse kan jeg kan kontaktes på nager@ email.dk

29. September 2020

Antwort von Lenes Rengøring A/S

Hej Bjørn Jeg sidder lige ved siden af mine 2 kontordamer, og hører alt hvad de siger til kunderne. Og jeg ved de taler altid pænt til mine kunder for sådan er vi altid her i firmaet, og vi kan ikke stille alle tilfredse også bliver nogen kunder skuffet og det er da kedeligt. Og vi behøver ikke skrive privat, jeg svare selv på alt her på trustpilot og har ikke noget at skjule og du er velkommen på kontoret fra 7-15 så kan vi tage en dialog ansigt til ansigt.

Ingen respons.

Ville være kunde. Men virksomheden gad end ikke vende tilbage. Dårlig stil.

24. September 2020

Antwort von Lenes Rengøring A/S

Hej Casper Jeg har faktisk forsøgt, at ringe til dig men jeg har været ude af huset et par dage, for at passe mine kunder, og fordi du sender mig en mail, kan du ikke forvente jeg har tid til, at svare lige med det samme. Men tak fordi du viser mig hvilken kunde du ville blive, så behøver jeg vist ikke bruge tid på dig. :-)

6 år hos Lene

Jeg har nu været ansat 6 år på kontoret i Lenes Rengøring og er meget glad for mit arbejde og mine kollegaer og min direktør Lene. Det er en dejlig arbejdsplads, og alle gør deres bedste for at tilfredsstille og yder den bedste service overfor kunderne, og 99, 99 % af vores kunder er glade og tilfredse og det syntes jeg er et meget flot resultat. Vi har medarbder der har været hos os i 20 år og vi har medarbejder der kommer igen efter at have været andre steder, og det siger utroligt meget om en arbejdsplads. Der vil altid være kunder og medarbejder som er utilfredse, når de ikke får deres vilje og er urimelige. Man kan ikke gøre alle tilfreds og desværre er det alt for nemt at svine andre til også på andres vejne her, men jeg personligt vil klart anbefale Lenes Rengøring både til kunder og medarbejder.

30. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig behandling af kunder og ansatte

Udnytter sit personale og ikke udbetaler deres løn rigtig. Ubehøvlet overfor kunder og snyder dem også. Hun har ikke styr på noget selv. Ville aldrig nogensinde anbefale sådan et firma, ej heller til en flytterengøring. Man kan ikke støtte et firma der behandler folk sådan. Det må stoppes.
Kender flere der fået næsen i klemme der. Både ansatte og kunder.

28. Mai 2020

Antwort von Lenes Rengøring A/S

Jeg udbetaler løn efter overenskomsten, og er mine medarbejder utilfredse så er jeg på kontoret og vi kan tale om det. Har nu haft mit firma i 30 år, har 40 ansatte, har nogle gode medarbejder, men selvfølgelig er der altid nogle som vil hjernevaske mig, men det kan de ikke. Man kan nu engang ikke gøre alle tilfredse, og hvor ville det være rart at sådanne kommentarer kom fra dem der har været ansat og som åbentbart har været dårligt behandlet. God weekend

Seriøst og effektivt rengøringsfirma

Seriøst og effektivt rengøringsfirma. Et firma hvor man får hvad man betaler for. Der er altid rent og pænt når Lenes Rengøring har været og gøre gøre rent. Der har lige fra starten været god dialog både med Lene og pigerne på kontoret. Kan give Lenes Rengøring mine bedste anbefalinger.

13. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget skiftende medarbejdere og aldrig…

Meget skiftende medarbejdere og aldrig den samme der kommer, påtrods af det er det som firmaet meldte ud ved bestilling.
Kommer aldrig som aftalt, og giver ikke besked ved udeblivelse eller forsinkelse, det finder min far meget utrygt.
Lene er aldrig selv til at træffe og ringer aldrig tilbage. Vi benytter aldrig det firma igen, og vil hellere ikke anbefale andre at gøre det.

6. März 2020

Antwort von Lenes Rengøring A/S

Skiftende medarbejder : Mine ansatte er mennesker der også kan blive syge da de kommer ud til mange mennesker dagligt, så tilbyder altid afløser ved sygdom , så er det op til kunden at afgøre om de vil have en afløser.
Vi giver altid besked om udeblivelse, og vi har en margen med plus/minus 20 min, mine piger kan jo blive udsat for forsinkelser i trafikken.
Jeg er ikke altid på kontoret da jeg tit er ude og besøge nye virksomheder eller se til mine ansatte.
Men tak for din anmeldelse, den tager jeg til mig og prøver selvfølgelig at rette op på følgende.

Forfærdelig dårlig behandling

Forfærdelig dårlig behandling, kommer aldrig til tiden eller udebliver helt uden at give besked, ydermere med forskellige medarbejdere -( 5 forskellige medarbejdere på 2 mdr. rengøring hver 2. uge)!!!
Vil blot advare andre om at benytte firmaet!

18. Februar 2020

Antwort von Lenes Rengøring A/S

Jeg har nogle søde piger på kontoret som altid giver besked ved udeblivelser eller sygdom, sygdom er der altid da mine piger er ude blandt mange mennesker dagligt.
Vi har en magen på plus/minus på 20 min. da mine piger jo færdes ude i trafikken og som hurtigt kan forsinke dem. Tak for din anmeldelse, jeg tager den til mig og prøver selvfølgelig at rette til.

TOPDOLLAR

Super dejlig personale, Lene har styr på det hele. :)
flot resultat, lover hvad de holder :)

5. September 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lene har været ude og se jobbet og…

Lene har været ude og se jobbet og lover at det hele blive så flot. Siger selv det tager 1.5 time og jeg spørg om det er nok, det så rigeligt siger hun.
Første gang de kommer, er jeg i tvivl om de har været der, men Lene sagde jo at første gang tager lidt længere tid, mennn?
Næste gang er det sammen, jeg skriver så en mail og spørg om de har for lidt tid siden
der ikke bliver lavet så meget. Der går så næsten to uger inden hun ringer. Jeg spørg så igen om det er for lidt tid, men nej, problemet er at hende der gør rent ikke har fået en plan om hvad hun skal lave. Det hjælper så heller ikke🤔 jeg skriver så igen og får ikke svar, skriver så igen at de ikke skal komme her mere. Har fået en regning, det gik stærkt🤣 jeg har betalt, og her sker der så igen noget med kommunikation, jeg skriver at jeg vil have min nøgle, men selv efter to mails, intet hørt.

Jeg har valgt Lenes rengøring, fordi de har overenskomst med 3F, det betyder ordenligt forhold for de ansatte. Og de har mange års erfaring.
Men hold da op en virksomhed, RENT til grin.

14. Mai 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi havde haft Lene ud og se vores hus

Vi havde haft Lene ud og se vores hus, samt give et tilbud på rengøring. Lene vurderer selv den tid der skal bruges til rengøring.
Hun fortæller at paneler, samt kalk i bad kan tage et par gange at komme helt i bund med. Det accepterer vi.
Da jeg kommer hjem efter endt rengøring kan jeg slet ikke se at der er gjort rent! Hvis det ikke var fordi min ene store teenagesøn havde været hjemme og se rengøringen var kommet, havde jeg troet hun var udeblevet. Jeg tager med det samme billeder til Lene. Komfuret er er stribet og nok bare tørt af med en alt for våd klud, emhætten ligeledes. Jeg kan på hylder mv tegne streger i støv, alle flader der skulle have været ordnet er slet ikke blevet ordnet, og hvis de er, så er det med efterladte striber. Så jeg selv skal i gang med at ordne efter.
Lene vil slet ikke påtage sig ansvaret for den manglende rengøring og går kun op i hvor længe hendes ansatte har været her. Hun henholder sig slet ikke til de billeder der er taget og sendt til hende. Og igår modtager jeg en faktura på 9XX kr! For en rengøring der ikke er blevet opfyldt. Jeg kan bestemt ikke anbefale Lenes rengøring! Hvor er jeg ærgerlig over jeg ikke tjekkede Trustpilot først.

7. September 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr