Leathercityhoorn Bewertungen 26

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een winterjas online gekocht, lekker warm en super kwaliteit. ben erg blij mee. goed bereikbaar via de mail en telefoon. in de zomer ga ik zeker nog een zomerjas bij leather city bestellen.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

26 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super mooie jas besteld en hoorde maar…

Super mooie jas besteld en hoorde maar niets. Telefonisch contact opgenomen en het lag aan GLS werd er beweerd. Daarna weer contact opgenomen want geen track & trace ontvangen. Hoorde toen dat jas nog niet verzonden was. Uiteindelijk zeiden ze dat de jas was verstuurd maar nooit iets omtvangen. Heel erg vreemd allemaal. Had de jas graag willen hebben maar helaas…
Ik vertrouw ze niet meer. Via Billink laten lopen en gelukkig geld terug gekregen.
Maar ik bestel er niet meer.

1. Januar 2025

Uitstekende service

Ik had een jas besteld maar het model pastte mij niet goed. Ik ben toen naar de winkel gegaan en ben daar met veel geduld en expertise geholpen. Ik kreeg goede tips en heb uiteindelijk een model laten aanpassen. Het duurde ongeveer 6 weken, en dan heb je een jas die helemaal naar wens is. Ik ben heel blij, echt een aanrader!

11. März 2025

Zeer correcte firma

Ik had een mantel besteld 169.96 doch na een week nog niks ontvangen ik belde naar de zaak en een zeer vriendelijke medewerker melde me dat deze waarschijnlijk niet meer te verkrijgen was of dat het nog 6 weken ging duren. De medewerker zei me dat het bedrag s anderdaags terug op de rekening ging staan en JA was effectief zo dwz een zeer correcte firma waarvoor respect martine F

22. Januar 2025

Een winterjas online gekocht

30. Dezember 2024

Top service

Jas gekocht deze week prachtige jas maar bleek verkeerde maat werdt omgeruild binnen 1 dag en omdat ie in dezelfde stad woont thuis omgeruild super service en zeer vriendelijke eigenaar kom hier zeker terug zeer aan te bevelen !!!!

21. Dezember 2024

Kadir bedankt 🙏

Kadir bedankt voor de thuis afgeleverde blazer. Prima service en de blazer was bijzonder mooi afgewerkt. Kwaliteit en prijs geheel volgens verwachting.
Contact over levering was prima.

13. November 2024

Fantastische service

Zaterdag 5 oktober een lamsleren jas gekocht die ik op de site gezien had. De mouwen waren iets te lang. Konden korter gemaakt worden. Vandaag al klaar.

7. Oktober 2024

Super jassen

De collectie die je hier vind is helemaal te gek.
De kwaliteit van de jassen zijn geweldig,evenals de prijs.
Het leer is super zacht.
Ik zelf ben voor de groene kleur gegaan,helmaal top en net weer iets anders dan zwart of bruin.

1. Februar 2024

30 nov3mber jas besteld en betaald

30 nov3mber jas besteld en betaald. betaling loopt via multisafe. jas past niet. retour gezonden. 8 december hebben ij het ontvangen. Kopie van postnl naar hun gestuurd. zou binnen 2 weken geld terug krijgen.
Na 3 wwken weer gebeld en gemaild. Krijg mail terug dat het overgemaaskt is. Dus niet.
Naar Multisafe gebeld en hebben ook niets an hun gehoord. Dus vanmorgen gebeld en ze namen zowaar op. Zij grote mond, ik ook. Nu om 11 uur weer terugbellen om het hopelijk af te handelen. Koop hier nooit meer iets.

29. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb hier een jas gekocht en had ze in…

Heb hier een jas gekocht en had ze in eerste instantie niet vertrouwd na het lezen van revieuws. Dus mailde ik ze maar kreeg direct antwoord en mijn jas was er binnen een paar dagen. Top jas hij is mooi en zit fantastisch en is heerlijk warm. Ik vind het een topbedrijf. Dat mag ook wel eens gezegd worden! Gr en jullie krijgen van mij een vette 10 Gr Anja Damen

18. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leren jas besteld en betaald

Leren jas besteld en betaald: niets meer gehoord en gebeld (bezorging bleek vertraagd), en wat? Onderweg naar huis (ook in Amsterdam, maar aardig omrijden!) bezorgde leathercity de jas aan m'n voordeur af: kon hij gelijk kijken of de maat goed was: heeeeel attent en superaardig!

26. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lang wachten en na bezorging was het de…

Lang wachten en na bezorging was het de verkeerde jas moest het terug sturen maar na de revieuws vertrouwde ik het niet meer. Had de verkoper nog een mail gestuurd maar reageerde er ook niet meer op. De jas die hij verkeerd gestuurd heeft lijkt ook helemaal niet op de jas van de site.
Zonde van mn geld ik ga deze jas zelf verkopen dan krijg ik er tenminste nog iets van terug.
DUS KOOP HIER NIET!

8. August 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer goede dienstverlening

Jas besteld, en voordat hij verstuurd werd, hebben ze telefonisch contact opgenomen over de maat. De jas viel kleiner, dus na overleg bleek er een grotere maat nodig dan besteld. Het was geen probleem om dit nog aan te passen. Heel fijn dat ze hier de moeite voor namen, de geleverde jas zit nu perfect!!
Levertijd is wat aan de lange kant.

17. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jas teruggestuurd omdat er een…

Jas teruggestuurd omdat er een verkeerde maat werd opgestuurd.
Tot op heden geen reactie ontvangen. Ook de factuur bij billink staat nog steeds open. Onprettige service!
Retour moet je zelf betalen..
Mijn advies, hier niet online kopen! Ze hebben de zaakjes niet op orde

14. Dezember 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima

Prima, tijdig geleverd, duidelijke communicatie. Fijne producten, ook retourneren verliep naar wens.

10. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas kan ik geen nul ster geven.

Helaas kan ik geen nul ster geven.
Koop hier nooit iets....geen jas en geen geld. We zijn inmiddels twee maanden verder en ook het waarborg geeft weinig soelaas. Laat het hier zeker niet bij zitten, schakel de politie in en zet een advocaat op de zaak. En als echt niets meer helpt, ga ik persoonlijk langs om mijn geld op te halen, wat denkt die MF wel, we moeten er allemaal hard voor werken.

24. Dezember 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr