En rigtig hyggelig aften med 3 veninder, hvor det eneste minus var den megen støj pga. dårlig akustik. Betjeningen var tip top fra start til slut med smilende, imødekommende og effektive unge menn... Mehr ansehen
Var på Latinerly i aften, sammen med en god ven. Super lækker mad. Dejlig afslappet og alligevel opmærksom service. Rigtig hyggeligt sted med rengøring i top. Kommer helt sikkert igen. Mic... Mehr ansehen
Super venlig og kvalificeret servering. Fik en vel tilberedt ribeye med en god øl til. En dejlig aften på Latinerly.
Das haben sich andere Leute angesehen
Perfekt stegt bøf
Perfekt stegt bøf, dejlig tilbehør og lækkert dessert. Venlig og hjælpsom personale. Hyggelig lokale.
God oplevelse
Hyggeligt sted
Hyggeligt sted. Maden smagte godt. Dog var der lang ventetid🙁
Pris og kvalitet i ubalance
Personalet var venlige. Maden var virkelig intetsigende til prisen, som var høj - drinksene for dyre ift. kvalitet. Suppen smagte af suppeterninger, sovsen var uspiselig, fritterne stegt helt stenhårde og det kostede ekstra at få noget at dyppe fritterne i (fordi sovsen var usmagelig og trak skind). Lokalerne var fine, der kunne potentielt laves en god restaurant hvor kvalitet matcher pris.
Dejlig stemning
Dejlig stemning, hyggeligt og intimt. Lige som forventet. Særlig imødekomme og venlige tjenere, som leverede vores bestillinger kvikt. Anbefaler okseburgeren. Lækker lokal øl dertil.
middelmådig nærmest kedelig
Maden er i bedste fald uinteressant. Personalet er søde og imødekommende, omend til den forvirrede side. Lokalerne er hyggelige og stemningsfulde, men nøjes med at drikke en øl eller vand. Maden er ikke tiden og pengene værd. Kokken evner ikke engang at lave en pariserbøf - en hakkebøf på et stykke lyst brød er ikke en pariserbøf 😑
GÅ I LY FOR VERDENS ONDSKAB PÅ LY
Altid lækker mad og godt øl … og VIRKELIG gode fritter
.. og så er der megaflink og hurtig betjening
brandt og uden smag
deres bøffer er helt brandte udenpå og smager bitre, samt bruger de slet ingen salt eller peber, og marinaden kommer de på efter den er stegt, så marinaden slet ikke kan nå at trænge ind.
servicen er elendig og kommer flere gange for at sælge drinks mens mans skal vente halvanden time på maden.
regner også med at en drink til 180 kr er lavet ordentlig, men det var også for høje forventninger, smagte som en billig gin med farvestof.
Viborgs hyggeligste sted
Smagfulde burgere og sprøde pomfritter. Hyggelige omgivelser og en rigtig god betjening. Vi kommer gerne igen.
Middelmådig restaurant
Middelmådig restaurant. Smagløs mad. Relativ dyrt, kvaliteten taget i betragtning. Ingen ølkort (kun 1 til hele restauranten) - måtte vente længe for at få drikkevarer. Kold luft fra døren hver gang nogen gik ind og ud. Ikke et genbesøg værd.
Hyggelig atmosfære, god betjening og lækker mad.
Fantastisk mad. Vi fik deres 3 retters menu. Servicen og stemningen var i top - der var plads til at man kunne snakke med sit selskab.
God mad, men ingen service !
Vi var 4 mand inde og spise lørdag d.25/1 om aftenen. Maden og stemningen var okay, men service får af os 0 stjerner, da der ganske enkelt ikke var service overhovedet ! Vi måtte hver gang henvende os i baren for i det hele taget efterspørge betjening ! Ingen kom på noget tidspunkt og spurgte til om vi havde hvad vi skulle bruge, eller tage mod ordre af sig selv.. Det virkede meget uorganiseret og underbemandet.. Alt i alt var det bare ikke godt nok, når man bruger bruger 2500 kr. på mad vin.
Suveræn oplevelse
Jeg vil gerne takke for en fantastisk oplevelse op Latiner Ly. Vi var der fredag den 20. December til julefrokost. Man kan mærke at stedet er blevet meget bedre, efter der er kommet nye ejere, og personalet var super smilende. Vi var især glade for den unge mand Nicolas, som stod i bar 2. Hans drinks var i topklasse og han var super hurtig. Vi kan varmt anbefale at tage på Latiner Ly!!!
Meget svingene
Genneralt en god oplevelse, men prisen er i den høje ende for den mad der bliver serveret, du slipper hurtigt 1000kr for 2 personer 2 retter og drikke det er maden ikke værd og så var der oversaltet kartofler og kold bagt kartoffel.
Serviceniveau er meget svingene kommer meget an på hvem du bliver betjent af det kan gå fra at du er usynlig til behagelig tror der mangler en fælles standard
Latinerly får 5 stjerner
Latinerly får 5 stjerner, ville gerne have givet 10, det var mega mega lækker mad 3 retter og en fantastisk tjener. Lynhurtig servering. 🤩🤩🤩 vi kommer igen ❤️ mums
Har kommet der igennem mange5 år ,men…
Har kommet der igennem mange år ,men gårsdagens oplevelse indfriede ikke vores forventninger ,Brstilte sort spank gris .To stykker kød oven på hinanden den ene meget rød 🤮
Bagte kartofler lunkne Grønsagerne lå klasket under kødet En stor skuffelse ,som desværre kostede en del penge
Nul stjerner
Normalt har vores besøg på Latinerly igennem mange år været en fornøjelse, men desværre var aftens oplevelse langt fra tilfredsstillende .
Vi ventede i over 30 minutter på en tjener, for til sidst selv måtte op og bestille drikkevare.
Menukortet var lovende, men retterne levede ikke op til forventningerne. Vi bestilte 400 g ,bøffer som kom i form af 2 tynde bøffer, skuffende når man betaler en merpris for en tykkere og saftigere bøf.
Priserne var desuden urimeligt høje i forhold til kvaliteten af maden og serviceniveauet. Det var tydeligt, at restauranten forsøgte at fremstå som et luksuriøst sted, men manglen på opmærksomhed fra tjenere ødelagde den illusion.
Alt i alt var vores besøg og Smagen en skuffende oplevelse, for 2600,- for 4 personer Jeg vil ikke anbefale dette sted til nogen, og jeg vil personligt undgå det i fremtiden.
Steffen Carlsen
Super godt!
Super godt mad og søde tjenere, som gjorde alt for at vi var tilfredse.
Mine grøntsager smagte dog lidt af jord, så kunne godt have ønsket mig, at de var blevet renset lidt mere grundigt. Ellers ingen klager overhovedet.
Vi kommer igen.
Betjeningen var tip top fra start til slut med smilende, imødekommende og effektive unge mennesker.
Maden kom hurtigt trods næsten fuldt booket restaurant.
Maden var absolut tilfredsstillende.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.