Laros Ejendomsadministration A/S Bewertungen 50

TrustScore 3.5 von 5

3,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ved udflytning krævede de over 7000 ekstra foruden det fulde depositum, for en lejlighed hvor der kun skulle males og let slibes gulve. Da vi bad om kvitteringer på arbejdet, fik vi sendt en hån... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele teamet er kompetente og forstår service. Venlighed er en selvfølge, man tager hellere en opgave fremfor at undgå den. Brindu er i særklasse sød, effektiv, kompetent og helt igennem dygtig. Pete... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service. Der bliver reageret hurtigt, samt en god vicevært som hjælper til når der er behov. Kun positive oplevelser herfra

1. Geld & Versicherung

Vom Unternehmen geschrieben

Ejendomsadministration af udlejningsejendomme, ejerforeninger og andelsboligforeninger i Jylland og på Sjælland og Fyn. Byfornyelse og byggesager. Danmarks nok mest effektive administration med høj kvalitet og attraktive priser efter mere end 30 år i markedet.

3,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Laros har begået mere end én fejl

Laros har begået mere end én fejl, og det har kostet mig en del penge, men endnu mere tid og bekymring. De anerkender ikke disse fejl, og det har næsten været det mest frustrerende ved forløbet. De agerer administrator for den andelsboligforening, jeg er medlem af. Jeg vil anbefale andre at finde et andet administrationsselskab.

4. Dezember 2023

Kompetent byggerådgivning

Vores ejerforening havde brug for en dygtig byggerådgiver ved udskiftning af vores vandrør i ejendommene, og valget faldt derfor naturligt på direktør Peter Lautrup fra Laros. Gennem hele processen oplevede vi en vidende og kompetent styring på både økonomi, rådgivning og kontrol af håndværkerarbejdet. Kommunikationen med ejerforeningen var rigtig god og Peter Lautrup var altid tilgængelig for spørgsmål eller rådgivning.
På trods af de udfordringer der altid er ved ombygninger/udskiftninger kom vi i mål på en god og tryg måde. Laros kan derfor anbefales med 5 stjerner, hvis man søger kyndig byggerådgivning.

1. Januar 2024

Kære Anne

Tak for de pæne ord, vi gør os også umage:-)
Jeg skulle hilse og takke fra Peter Lautrup.

Ole Momsen og Laros

Vi har haft lejet lejlighed ved plastikkirurg Ole Momsen med Laros som ejendomsadministrator. Efter fraflytning er vi blevet pålagt at betale en halv måneds ekstra husleje - vel at mærke uden nogen begrundelse. Dette til trods for, at der ingen anmærkninger var i flyttesynet, at vi ifølge huslejekontrakten ikke skal efterlade nyistandsat, og at der var en anden lejer klar til at overtage med det samme, vi flyttede ud.
Vi står meget uforstående tilbage, og når vi efterspørger begrundelse, så henvises der blot til tidligere sager, og man møder en ubehagelig tone. Og når man spørger hvilke sager, der er tale om, så får man ikke svar. Og pengene er bare blevet taget fra depositummet.

20. Juni 2023

Hej Troels

Selv om din fraflytning var i sommeren 2023 husker vi den, hvorom vi ikke har samme opfattelse af forløbet.

Vi håber, du befinder dig godt i din nuværende bolig.
God sommer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun oplevet venlighed og…

Jeg har kun oplevet venlighed og imødekommenhed ved henvendelser til Laros, dette gælder både Brindu,( som er den, jeg har haft mest kontakt med), Peter Lautrup samt vicevært-teamet, der reagerer omgående med hjælp ved kontakt til dem.

15. April 2024

Hej Ellen

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. 😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg boede i en lejlighed i Aarhus…

Jeg boede i en lejlighed i Aarhus administreret af Laros fra 2016-2023.
Jeg har udelukkende positivt at sige. Hvis der eksempelvis var problemer med maskinerne i vaskekælder, blev de repareret med dags varsel, hvidevarer i lejligheden blev udskiftet med kort varsel og uden unødig bureaukrati, når de var slidt op og sidst, men bestemt ikke mindst, var det yderst positivt at få HELE depositummet retur ved fraflytning. Ikke noget snyd og bedrag her, som man ofte hører om, når lejere skal have depositum retur fra udlejere.
Så topkarakter herfra og jeg kan varmt anbefale Laros, ikke mindst pga. den altid imødekommende væremåde, jeg blev mødt med, når jeg rettede henvendelse til kontoret.

30. April 2023

Hej Martin

Mange tak for din positive anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!
Det glæder os, at du var tilfreds med din oplevelse hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt Laros i nu 3 år.

Jeg har brugt Laros i nu 3 år.

Aftalerne overholdes og jeg har en fast kontaktperson som yder upåklagelig service og er til at få fat i.

Jeg vil til hver en tid anbefale Laros.

10. April 2024

Hej Cato.

Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!
Vi er glade for, at du er tilfreds med os. 😀

Fleksibilitet

Jeg har oplevet stor fleksibilitet og imødekommenhed fra Laros, og hurtig reaktion ved henvendelser.

8. April 2024

Hej Birgitte.

Tak for din anmeldelse! Vi sætter pris på din feedback og er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. 😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele teamet er kompetente og forstår…

Brindu er i særklasse sød, effektiv, kompetent og helt igennem dygtig.
Peter Lautrup er stærkt kompetent og rutineret og styrer komplicerede sager med sikker hånd.

4. April 2024

Hej Hans.

Tusind tak Hans for denne flotte anmeldelse og de pæne ord. Det sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse all around med Laros!

Jeg har været (og er stadig) meget glad for min udlejning gennem Laros. Nem boligovertagelse, profesionelle medarbejdere, god kommunikation og en hurtigt reagerende vicevært.
Jeg har haft problemer med en fugtskade i den ene ende af lejligheden, som hurtigt er blevet taget hånd om og udbedret!
Jeg kan varmt anbefale Laros!

18. Februar 2024

Hej Sofie.

Tak for din anmeldelse! Vi sætter pris på din anmeldelse og er glade for at høre, at du var og stadig er tilfreds med din oplevelse hos os. 😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun haft gode oplevelser med…

Jeg har kun haft gode oplevelser med Laros. Hvis man har brug for hjælp, bliver der svaret hurtigt, og ens forespørgsler bliver imødekommet, herved er servicen i top. Jeg kan kun varmt anbefale!

13. Februar 2024

Hej Olivia.

Tak for din anmeldelse! Vi sætter pris på din anmeldelse og er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. 😀

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Simpelthen så dyr en istandsættelse..

Simpelthen så dyr en istandsættelse... Vil virkelig IKKE anbefale Laros. Vores lejlighed var cirka 42 kvadratmeter, og de tog 14.500 kr for maling (i så lille en lejlighed).. Synes virkelig det er at snyde folk. Vi endte med at betale 21.500 kr for 1 1/5 år. Uanset hvad, de siger, er det jo dem der har hyret malerne.

15. September 2023

Antwort von Laros Ejendomsadministration A/S

Vi er meget kede af, at du ikke har følt vores håndtering af din sag tilstrækkelig. Vi bestræber os på altid at yde den bedst mulige service.

Af hensyn til GDPR og vores firmapolitikker i øvrigt, så kan vi ikke i et åbent forum på internettet kommentere på konkret sagsbehandling.

Der skal dog lige bemærkes følgende:

1. Vores primære fokus er at der skal ske en fordeling af istandsættelsesudgifterne, der retter sig efter den lejeaftale der er indgået imellem lejer og udlejer. Der er, med opdateringen af lejeloven i 2015 mange udfordringer, da der skal tages konkret stilling til hvert eneste punkt i istandsættelsen.

2. Vi kan (og må!) ikke af egen vilje begynde at omfordele udgifter mellem lejer og udlejer på anden vis, end det der er aftalt i lejeaftalen.

3. I den opgave følger vi de regler og retningslinjer samt den praksis, der er opbygget i lejeloven, huslejenævn, beskrivelser og vejledninger og dertil naturligvis vores eget erfaringsgrundlag.

4. Vi indhenter ikke flere tilbud på istandsættelsesopgaver i forbindelse med fraflytninger. I stedet anvender vi håndværkere, hvis kvalitet og priser vi kender og løbende forhandler priser med.

5. Vores interesse er ikke en konflikt med lejer. Der er ikke noget, vi hellere vil, end at istandsættelsesarbejdet leveres så effektivt og billigt som muligt, da det mindsker sandsynligheden for en konflikt.

6. Vi tjener ikke noget på istandsættelserne – hverken direkte eller indirekte, så vores interesse er på ingen måde, at det skal være dyrere for lejere, end højst nødvendigt.

Med disse bemærkninger håber jeg, der er kastet lidt mere lys over, at vi i sådanne sager gør vores bedste, men også er mødt med, at der er mange udfordringer og konkrete vurderinger i hver eneste flyttesag, som enten let kan give os problemer med at en lejer føler sig uretfærdigt afregnet.

Vi har hundreder af ind- og fraflytninger kørende hvert år, og de fleste går heldigvis rigtig fint og til lejernes fulde tilfredshed.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sørg for en grundig indflytningsrapport

Vi har været lejere af en lejlighed administreret hos Laros i ca. 1,5 år, og i perioden har de været virkelig gode og hurtige til at få ordnet ting når det kom til vicevært opgaver, samt altid nemme at komme i kontakt med.

Dog da det kom til udflytningssynet, mente de til vores overraskelse at vi nærmest havde ødelagt gulvene, og at en fuldslibning var nødvendig. Vi har dog aldrig mishandlet gulvene, men gulvet var utrolig blødt og meget modtagelige overfor mærker.

Der var i forvejen mange mærker i gulvet da vi flyttede ind, og det lignede ikke at gulvet var blevet slebet besynderligt meget inden. Vi blev nødt til at selv at påpege dette ved udflytningssynet og finde vores rapport og de billeder vi selv havde taget af gulvene til indflytningsrapporten frem, da han selv ikke havde den med eller kunne finde den. Han kunne heller ikke finde dokumenter på, at de faktisk havde slebet gulvet inden vi flyttede ind.

Vi undlod at underskrive udflytningsrapporten, og senere skrev de så, at vi kun skulle betale for en mellemslibning. Vi fandt dog aldrig ud af, om det var pga. de faktisk ikke havde slebet gulvene inden.

Sørg for at have jeres dokumentation i orden, man kan ikke stole på dem til udflytningssynet.

31. März 2023

MEGET dyr istandsættelse

Regningen ifm. istandsættelse efter flytning var 76% højere end de tilbud, man selv kunne indhente. Jf. kontrakten er det ikke muligt selv at stå for istandsættelse.

Jf. tilstandsrapporten var der intet at bemærke udover alm slid.

18. Oktober 2022

Antwort von Laros Ejendomsadministration A/S

Der skal dog lige bemærkes følgende generelt:

1. Vi indhenter ikke flere tilbud på istandsættelsesopgaver i forbindelse med fraflytninger. I stedet anvender vi håndværkere, hvis kvalitet og priser vi kender og løbende forhandler priser med. Det billigste tilbud er ikke altid dækkende for nødvendig kvalitet til de næste lejere.

2. Vores interesse er ikke en konflikt med lejer. Der er ikke noget, vi hellere vil, end at istandsættelsesarbejdet leveres så effektivt og billigt som muligt, da det mindsker sandsynligheden for en konflikt.

3. Vi tjener ikke noget på istandsættelserne – hverken direkte eller indirekte, så vores interesse er på ingen måde, at det skal være dyrere for lejere, end højst nødvendigt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nogle meget dyre lærepenge!

Nogle meget dyre lærepenge!
Skulle man have brug for et par ekstra øjne, når der skal holdes fraflytningssyn og laves fraflytningsrapport, så kan jeg skrive under på, at det ville have hjulpet mig meget! Jeg har aldrig ønsket at være lejer i en ejendom med en administrator som Laros, men sådan gik det, da min daværende udlejer havde brug for at lade andre overtage roret.

Min oplevelse af hele forløbet er, at man aldrig skal underskrive en fraflytningsrapport, man ikke er enig i. Jeg har lært det nu, da jeg ikke tænkte mig om i det øjeblik, jeg satte min underskrift! Lejekontrakten er en ting og af ældre dato, men når først underskriften er sat, så er der ikke noget at gøre. Efter en masse skriveri og kommunikation med diverse foreninger og Laros er jeg endt med at skulle bruge min forudbetalte leje, hele mit depositum og adskillige tusinder kroner på at hæfte for noget, jeg kunne have undgået, hvis bare jeg ikke havde underskrevet fraflytningsrapporten! Gulve, der ikke var ny afhøvlede og lakerede ved indflytning, hæfter jeg for, fordi der ikke foreligger dokumentation for standen ved min indflytning i 2014, radiatorer, der ikke var blevet malet inden min indflytning hæfter jeg for, da jeg ikke dokumenterede standen, da jeg overtog lejemålet. Den flytning blev en meget dyr omgang, og jeg anbefaler ikke Laros. Jeg havde en sød og venlig udlejer, som jeg kendte og havde tillid til, men livet gik sin gang, og vi kom under Laros administration, og det er nu et helt andet spil kort, end da jeg flyttede ind. Alle regler og love overholdes til punkt og prikke, men menneskelighed og fairness har jeg ikke oplevet. Heldigvis er der mange andre udlejere end Laros, og hvis jeg skulle få lyst til at flytte tilbage til Aarhus en dag, så bliver det bestemt ikke til en bolig, der administreres af Laros! Min erfaring og oplevelse efter fraflytning er, at man vil gøre sig selv en stor tjeneste ved ikke at underskrive noget, der kan give Laros en blanco check til istandsættelse af det lejemål man fraflytter. Det gjorde jeg, og med min underskrift gav jeg også Laros mulighed for at bruge 24.000 -depositum, forudbetalt leje og yderligere 2000 som tilbageholdes til varmeregnskabet. Nogle meget dyre lærepenge, som jeg med min anmeldelse håber, at du ikke behøver at opleve! Jeg har søgt råd og vejledning hos Aarhus Lejerforening og LLO, men begge organisationer fortæller, at når først fraflytningsrapporten er underskrevet, så er der ikke mere at gøre. Blanco checken er underskrevet.

En anden ting jeg har oplevet er, at min fraflyttede lejlighed skal moderniseres. Det opdager jeg, da jeg kontakter den entrepreneurship, der har givet et tilbud på istandsættelse af lejligheden. Jeg bad om en udspecificeret regning, hvor man kunne se, hvor mange arbejdstimer, der var blevet brugt på de forskellige ting, men det kunne han selvfølgelig ikke give mig, når arbejdet ikke var blevet udført. Jeg skriver til Laros med min nye viden, og her beklages stavefejlene forhold til at jeg havde modtaget et tilbud på istandsættelse og ikke en flytteopgørelse. Det er fakta, og det kan ikke bestrides at tilbuddet er lavet på baggrund af fraflytningsrapporten. Så jeg vedkender mig min dumhed ved at have sat den underskrift uden at tænke mig om. Jeg håber, at mine lærepenge kan gavne dig, så du ikke kommer til at stå i samme situation som mig. Der kommer absolut ingen anbefaling til Laros herfra!

4. Juli 2022

Ubehøvlet og sjusket synsmand

Vi skulle i dag overtage vores nye lejlighed i Aarhus og derved gennemgå indflytningsyn. Dette endte med at blive en ualmindelig, ubehagelig oplevelse grundet en ubehøvlet, indiffirent synsmand.

Vi kommer 10 minutter før tid, hvor synsmanden allerede er ankommet. Han fortæller os med det samme, at der lige går 10 minutter før vi påbegynder synet, da malerne mangler at aflevere nøglerne. 10 minutter bliver så til 30, hvor vi ikke undervejs får statusser eftersom synsmanden enten sidder i sin bil eller trækker sig væk fra forsøgte samtaler.

Når maleren så endelig kommer med nøglerne, løber vi alle næsten ind i lejligheden, da synsmanden er presset på tid. Herefter foretager han et syn af lejligheden for sig selv og på nærmest 2 minutter har han udfyldt hele rapporten. Herefter beder han os om at godkende den uden, at vi kan få lov til at se, hvad der er blevet berettiget. Når vi forsøger at konfrontere ham med de MANGE fejl og mangler, så afviger synsmanden og svarer enten ubehøvlet eller afvisende. Yderligere fortæller han, at han ALDRIG har været i lejligheden eller på adressen før, så han kunne ikke hjælpe med nogen praktiske ting, såsom hvad de mange nøgler benyttes til eller information omkring kælderrum. Derudover fralagde han sig alt ansvar ved at sige, at vi på trods af en ikke-indflytningsklar lejlighed bare kunne flytte ind og selv få ansvaret for at kontakte rengøringsfirma osv. Samtidig var han ikke villig til at gennemføre et fælles syn, hvor vi kunne påråbe nogle af de væsentligste og iøjenfaldende ting.

Derfor, under hvad der føles som tvang, godkendte vi rapporten som vi aldrig måtte få et indblik i. Et minut senere var han kørt afsted igen og vi stod tilbage forvirret og frustreret over denne oplevelse.

Det var ikke på nogen måde en rar oplevelse og vi følte, at manden talte ned til os og ikke tog os seriøse - muligvis på grund af vores unge alder.

30. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Udpræget snyd og fejlhåndtering i flytteopgørelse

Der var fejl i flytteopgørelsen. De noterede fejl og mangler i flytteopgørelsen, som ikke passede på lejemålet. Efter mange korrespondancer med virksomheden ville de ikke rette op på fejlene, så vi mistede hele vores depositum samt modtog en ekstraregning.

23. Juni 2022

Kære Christine

Uden at kommentere konkret på punkterne i sagen her i offentligthed, vil jeg bemærke, at vi ikke er enig i dine betragtninger om, at vi har lavet fejl i rapporten.
Vi afholder syn og udbedrer i henhold til regler og praksis på området, og vi kan og må ikke foretage anden fordeling mellem lejer og udlejer, end den der følger af reglerne. Det ville være at give andres penge til jer, uden begrundelse, og det kan vi ikke.
Vi tjener ikke noget på istandsættelserne – hverken direkte eller indirekte – så vi har ingen interesse i, at noget skal afregnes med fejl. I er altid velkommen til at henvende jer til os igen, såfremt I ønsker yderligere uddybning eller forklaring.
Venligst

De tømmer ens konto

De tømmer ens konto, bare for at pletmale.

21. April 2022

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vores opvasker gik i stykker d

Vores opvasker gik i stykker d. 21 januar og først 1,5 uge senere kommer den nye. Så sker det uheldige at vasken stopper til ligesom hele køkkenenbordet er FYLDT med opvask. Og viceværten siger at fordi "det er ikke en uopsættelig skade" kan han ikke reagere før i morgen tidlig fordi kl er over 17(min mand ringede præcis kl 17.00 som vi opdagede det). Vi står med to små børn! Jamen altså vi betaler jo for denne service via huslejen og jeg må bare sige at det ikke er god service! Jeg er så skuffet!!!
Men den husleje vi lægger der skal det altså bare spille!

26. Januar 2022

Hej Inge
Vores døgnvagt har desværre ikke beføjelser til at rykke ud om aftenen for at se på en stoppet håndvask. Det vil kun ske i døgnvagten, hvis der fx er fare for følgeskader eller lignende.
Jeg kan forstå, at problemet var løst her til morgen :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har forsømt at få bragt personelevator…

Har forsømt at få bragt personelevator i orden inde Ceresbyen 44, 8000 Århus C

5. Dezember 2021

Kære Karen
Jeg har været i telefonisk kontakt med dig. Her har jeg også forklaret, at det ikke er Laros, som har denne opgave. Vi administrerer heller ikke den forening, du bor i, og du bør derfor rette henvendelsen til din bestyrelse.
Derfor har vi heller ikke fuldmagt til at bestille den ønskede udbedring. Vi har videresendt alle dine henvendelser til den aktuelle bestyrelse, og vi kan desværre ikke gøre yderligere.
Jeg håber, du vil genoverveje din anmeldelse.
Venligst

Super Rude

Damn.. I was interested in the appartment and called just to see where i should send my details to to get further information on it. A lady answered and was super rude to me speaking down to me about my question, even after i explained to her that my recent 4 messages enquiring about the appartment had been read but ignored. By far the rudest individual ive spoken to on my appartment hunt and see it as a big missed bullet. Good thing i didnt get involved with them if thats how they speak to people.

7. Oktober 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr