Kviktrafik.dk Bewertungen 264

TrustScore 5 von 5

5,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har taget kørekort til MC med Claus. Stor fornøjelse, høj kvalitet undervisning og helt igennem rigtig godt forløb. Kan kun anbefales. Mvh Søren

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvik trafik lever op til navnet. Man kan sit kørekort i præcis det tempo, man ønsker. Grundede fri teori, med højt fagligt indhold, bliver man klædt godt på til teoriprøven. Derudover er kørelær... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har taget mit store MC kørekort hos Kviktrafik, og det var én stor succes oplevelse hele vejen, også når man selv havde en dårlig dag. Hurtigt, effektivt og go' pris. Kæmpe vinge bagud til køre... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kvik Trafik i Silkeborg! Køreskole med kørekort til bil, motorcykel og generhvervelse. Klar til teoriprøve på under en måned!!!

5,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har taget kørekort til MC med…

Mvh Søren

13. April 2026

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Søren 🙂 Vi takker mange gange for ordene, og håber du får en masse glæde af motorcykel kortet, og at vejret bliver lidt bedre 😀 Vi ses på vejene 🏍️💨👍🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig og nem forløb

Super hurtig og nem forløb. Kan varmt anbefale Trine 🙃

15. Januar 2026

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Oliver 🙂 Vi takker og håber du får en masse glæde af kortet, og med dit job skal det jo gerne gå lidt hurtigt 😀 Tak for besøget, det har været en stor fornøjelse at have dig omkring køreskolen, og vi ses på vejene 😀🚗💨

Bedste køreskole

Jeg har kørt med Trine og har lært masser mens jeg har haft det mega sjovt jeg bestod alt 1 gang så kan klart anbefales

26. September 2025

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Sebastian 😀 Vi takker for anbefalingen, og det skal nemlig også være en go oplevelse at få sit kørekort 😀👍🏻 Håber du får en masse glæde af kørekortet og får kørt Silkeborg tynd 😀 Vi ses på vejene 🚗💨

God oplevelse med kørekort

Jeg tog mit kørekort hos Kviktrafik hos Trine, og jeg synes det har været et dejligt forløb! Teoritimerne var gode - overskuelige og godt forklarede. Køretimerne var gode, med en dejlig rolig og tålmodig kørelærer :) Jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Også "bookning" eller ændringer af køretimer var overskueligt og fleksibelt. Jeg synes prisen var fair ift kvaliteten. Alt i alt kan jeg bestemt anbefale at tage kørekortet hos Kviktrafik, hvis man vil have en positiv oplevelse med at tage kørekort!

17. September 2025

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej My 🙂 Vi er glade for det har været en positiv oplevelse, det har det bestemt også været for os at have dig omkring køreskolen 😁 Vi håber du får en masse glæde af kørekortet, og så ses vi på vejene 🚗💨👍🏻

Super god køreskole

Super god køreskole, som jeg vil anbefalede til andre. Søde og rare kørelærere med godt humør og humor

17. September 2025

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Daniel 🙂 Vi takker for ordene, og håber du også får lov til at køre lidt derhjemme 😁 Det har været en kæmpe fornøjelse at have dig omkring køreskolen 😁 Vi ses på vejene 🚗💨

Kvik trafik

Fedt at det går så hurtigt med at få det overstået😁

16. September 2025

Hej Oskar 🙂 Takker og vi er glade for at få dig hurtigt ud på vejene 🏎️💨👍🏻
Håber du får en masse glade af kortet 😁
Vi ses på vejene 👍🏻😁

Jeg tog kørekort til MC ved Claus

Jeg tog kørekort til MC ved Claus - en super oplevelse med underholdene og interresant undervisning og hurtig læring.

Kan varmt anbefales!

Tak for et godt forløb 👌

2. Juli 2025

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Nihad 😀 Vi takker og tak for de gode timer sammen, og håber du får en masse glæde af kørekortet 🏍️💨😀 Vi ses på vejene 👍🏻😀

Super køreskole, varmeste abefaling

Jeg har taget motorcykelkørekort hos Kvik Trafik, og det har været en super oplevelse. Claus er professionel, grundig og altid i godt humør. Han formår at kombinere seriøs undervisning med humor, så man føler sig tryg og godt tilpas. En fornøjelse at være til både teori og kørsel – kan varmt anbefales!

26. Mai 2025

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Silkeborggenser 😀 Vi takker for anbefalingen, og håber du allerede har haft en masse glæde af kørekortet 🏍️💨😀 Takker for besøget hos os og vi ses på vejene 😀👍🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God køreskole hvor der er styr på tingene

God køreskole hvor der er styr på tingene. Gode teori timer, der får en hurtigt klædt på til teoriprøven. Og kørelærer der vil det bedste for en.
Kan klart anbefale Kviktrafik.

3. März 2025

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Morten 🙂 Vi takker mange gange og er glade for besøget hos os, det har været en ren fornøjelse at have dig omkring køreskolen 👍🏻 Vi håber du får en masse glæde af kørekortet, og vi ses på vejene 🚗💨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det rette sted at tage kørekort

Jeg havde en super god oplevelse med Kvik Trafik. Teoriundervisningen var både lærerig og hyggelig. Jeg havde Trine som kørelærer, hvilket var en mega god oplevelse. Hun var meget tålmodig, og hjalp mig med at føle mig sikker bag rettet, selvom jeg var nervøs i starten. Jeg kan klart anbefale Kvik Trafik.

28. Januar 2025

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Benedicte 🙂 Vi takker for anbefalingen og er glade for at have haft dig omkring køreskolen, en sand fornøjelse at køre med dig 😀 Vi ses på vejene 🚗💨

Super fin køreskole

Super fin køreskole. Køreskolen har en masse god information og tips til en, som guider en videre. Du får en rigtig masse viden omkring hvordan du kører bil. Vil klart anbefale kviktrafik som køreskole hvis du, vil have en god og rar læring af bil og blive klædt på til køreprøven.

24. Januar 2025

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Theis 🙂 Vi takker for de pæne ord og er gode for du har været tilfreds 😀 Og tak for besøget hos os, det har været fantastisk at have dig omkring 😀👍🏻

Ros til kviktrafik

Jeg valgte at tage kørekort hos Kviktrafik, da jeg havde læst, at det skulle gå hurtigt og det gjorde det! Jeg var ude at køre med Trine, som var rigtig god til at lære fra sig og forklare tingene på en måde, der var nem at forstå. Teorilektionerne var både hyggelige og lærerige.

– Gustav Mikkelsen

21. Januar 2025

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Gustav 🙂 Vi takker for ordene og er glade for du har været tilfreds 😀 Det har været en fornøjelse at have dig omkring køreskolen, og vi glæder os til at møde dig på vejene 🚗💨👍🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedre bliver det ikke !!!

Min kone og jeg tog i efteråret 2024 kørekort til MC, mens vores datter samtidig tog kørekort til bil. Claus leverede det teoretiske stof på sin egen humoristiske og meget professionelle facon, og vi bestod alle tre uden problemer både den teoretiske og den praktiske prøve ca. 7 uger efter opstart. Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger til KvikTrafik !!! Ida, Alvilda og John :)

1. Oktober 2024

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Ida, Alvilda og john 😀 Vi takker for anbefalingen, og håber alt går godt og i allerede har fået kørt en masse 🚗💨 🏍️ Vi takker for besøget, det var en kæmpe fornøjelse at køre med jer 😀 Vi ses på vejene 😀

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse! Jeg var rigtig glad for at tage kørekort hos kvik trafik. Jeg bestod både teori og køreprøven 1 gang.
Jeg har haft Claus som kørelære, og det har været super godt! Vil helt klart anbefale Kvik Trafik

13. November 2024

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Stine 😀 Vi takker for anbefalingen og håber du allerede har fået kørt lidt 🚗💨 Det har været en stor fornøjelse at køre med dig, og vi ses på vejene 😀👍🏻

Super forløb

En fantastisk, hurtig og professionel oplevelse hos Kvik Trafik! Jeg tog kørekort hos Claus, der virkelig brænder for sit arbejde og er dedikeret til at dele sin viden og erfaring. Han formåede at gøre selv teorilektionerne spændende og engagerende ved at involvere os elever aktivt. Undervisningen blev altid leveret med et smil samtidig med lærerig grundig undervisning.

Derudover blev hele forløbet – både teori og praksis – gennemført på kun 1,5 måned!

Tak for denne gang!

12. November 2024

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Tilde 😀 Det er os der takker for besøget, det har været en sand fornøjelse at køre med dig 😀👍🏻 Vi takker for de rosende ord, og håber du får en masse glæde af kørekortet 🚗💨 Vi ses på vejene 😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde fornøjelsen af at tage…

Jeg havde fornøjelsen af at tage halvdelen af mit mc kort ved Claus, har ikke andet end gode ting at sige om den kørelærer, så meget tålmodighed skal man lede længe efter, han siger tingende som de er og smider gerne en joke eller to ud i teorilokalet👌🏼👌🏼

23. September 2024

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Victoria 😀 Vi takker og er glade for du har været tilfreds 😀 Og håber vi ses på vejene, om ikke andet på de Fynske landeveje 😀👍🏻

Kan kun anbefales

En helt igennem fantastisk oplevelse! Man bliver set og hørt, og hjulpet på ens eget niveau - og der er plads til alle 👍

2. Oktober 2024

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Freja 😀 Vi takker og er glade for du har været tilfreds 👍🏻 Vi ses på vejene 😀

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole. Professionel, hjælpsom, lærerig og effektiv er blot nogle af de ord jeg kommer i tanke om.
Jeg tog mit mc kørekort ved Claus og have et super forløb.
Det er tydeligt at Claus er dygtig og brænder for det. Teori lektionerne er meget involveret, hvor man ikke sidder og falder hen. Alt bliver gjordt med et smil og vi fik alle de informationer vi skulle bruge.
Fra dag et følte man sig velkommen. Claus har en nærmest magisk evne til at huske navne på hans elever, også selvom vi var et stort hold.

Et kæmpe plus var også at køreteknisk anlæg var på Jyllandsringen, hvor jeg fik enormt mege mere ud af det end hvad var nødvendigt til køreprøven.

Jeg formåede at komme igennem hele forløbet på ca. 6 uger inklusiv ventetid på prøver ect. Det kan jeg ikke klage over.

Alt i alt et behageligt forløb, som jeg har nydt meget.

1. Oktober 2024

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Nicholai 😀 Vi takker for ordene og er meget glade for du har været tilfreds, det har bestemt også været en fornøjelse at køre med dig 😀 Håber du får en masse glæde af mc kortet, og så ses vi jo på vejene 🏍️💨👍🏻

Super-duper godt!

Jeg havde et super godt og meget behageligt forløb hos Kvik Trafik! Jeg var ikke i tvivl om at de havde de bedste intentioner, og gjorde mig løbende opmærksom på hvordan det - ud fra deres faglige synspunkt - gik med min kørsel, samt hvad jeg skulle være opmærksom på, hvilket var super rart, eftersom jeg på denne måde kom ud på vejene på sikrest og bedst mulige måde. Kørelærerne er super rare, imødekommende og altid i godt humør, og der er generelt en rigtig dejlig stemning på køreskolen, så alle føler sig velkomne. Kan klart anbefales!

5. September 2024

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Laura 😁 Vi takker for ordene, og ikke mindst besøget hos os, det har været en kæmpe fornøjelse at have dig omkring 😁 Vi håber allerede du har haft en masse glæde af kørekortet, og så ses vi på vejene 👍🏻🚗😁

Det var skide godt!

Det var skide godt!

Der var en god blanding af humor og seriøsitet.

Tog MC kørekort med en ven, og Claus sørgede for at vi altid var afsted sammen også til køreprøven.

Og vi bestod begge teori og køreprøve i første hug 😁👍

1. Juli 2024

Antwort von Kviktrafik.dk

Hej Jesper 😁 Vi takker og er glade for det har været en fornøjelse, det har ihvertfald været en fornøjelse at have dig omkring 👍🏻😁
Nyd sommeren på 2 hjul og vi ses på vejende 🏍️😁👍🏻

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr