Jeg har købt størstedelen af mit anlæg hos KT Radio, og kan ikke huske nogen sinde at have fået så fantastisk behandling i nogen anden butik overhovedet. Ikke bare leverer de top notch kundeservice, d... Mehr ansehen
Jeg havde problemer med min nyindkøbte pladespiller hvor hastigheden ændrede sig. Peter(ved ikke efternavn)gav god service og foreslog at stikket skulle sættes i væggen. Nu har jeg spillet ca 8 pl... Mehr ansehen
Har fornyligt købt en fantastisk dac hos KT Radio. Blev hjulpet på fornemste vis af Peter, som var hjælpsom under hele forløbet. Ligeledes er Kenneth som altid ligeså fantastisk at handle med. De ved... Mehr ansehen
Bestilte et par Focal Elegia høretelefoner. De skaffede dem hjem til afhentning dagen efter. Der var venlig betjening ved afhentning i butikken, der i øvrigt er et besøg værd hvis du er audiofil. Og... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
God service og meget kompetent personale.
Købte surround receiver og fik super råd og vejledning i butikken, hvor jeg også kunne lytte til flere modeller inden jeg træf en beslutning. Efterfølgende har jeg haft en lang række spørgsmål som alle er blevet besvaret hurtigt og kompetent. Dette er absolut en af de mest seriøse butikker i DK, kun roser herfra.
Som at handle i Føtex
Købte en receiver til 23.000 trods at jeg reelt ingen demonstration fik og trods at jeg nelop havde fået lovning på det.
Efter den kom ud af forretningen er de som sunket i jorden. Ingen rådgivning/hjælp. Det er måske, som det skal være i 2012 i den slags butikker men jeg er skuffet.
Næste gang køber jeg bare pr postordre hos nogen andre.
Den ene stjerne er for at få hjælp til at bringe den ud i bilen. Den service får man trods alt ikke i Føtex.
Svar til KT-Radios kommentar juni 2013
1. Tilbud om prøvetid kom først efter jeg var på vej til at forlade butikken. Jeg skulle have fulgt min mavefornemmelse og gået.
2. KT Radio var ikke til at råbe op omkring hjælp (også til få andre spørgsmål). Den såkaldte "service" kom først længe efter indlæg hér, hvor en mand pludselig stod i døren uden præcis aftale herom.
3. Noget fis at der er defekt i streamboksen. Det er så nemt at slynge ud. Den har været anvendt med HDMI tilkobling i flere år på min gamle forstærker og nu også testet på en anden (Harman Kardon). Ingen brum. Kun på den jeg købte hos KT Radio. Men jeg gider ikke at gøre yderligere og lever med fejlen, så de har fået deres fred for en "besværlig" kunde, der havde behov for hjælp til køb af deres isenkram.

Antwort von KT Radio
Ingen service.
Må desværre tilslutte mig skaren af personer, der har oplevet dårlig service hos Ktradio. Alt er fint når man vil købe, men du skal krydse fingrer for at der ikke er noget i vejen med dit produkt, for service eksisterer ikke hos ktradio. Desværre. Det kunne ellers have været en god butik, men jeg tør ikke købe der igen, og jeg vil heller ikke anbefale andre at købe der.
God serviceoplevelse
Jeg har for et par måneder siden købt en Panasonic plasmaskærm hos KT Radio, da jeg kom hjem og ville slutte den til, var fjernbetjeningen ikke til at få liv i.
Da det var weekend kunne jeg ikke komme på Vesterbrogade, før den efterfølgende mandag. For ikke at køre forgæves med mit problem, ringede jeg til KT Radio og forklarede situationen, manden jeg talte med forklarede, at han kunne komme forbi med en ny når han kørte hjem efter lukketid.
Kl. 18,05 ringede det på døren, manden jeg havde talt, viste sig at være chefen og undskyldte mange gange for den fejlbehæftede fjernbetjening. Men jeg fik min ny og velfungerende. SUPER fin service.
Super forretning
Nu har jeg været kunde i KT Radio igennem 20 år og kan SLET ikke melde mig i den lille skare som utilfreds kunde.
Fra jeg købte mit første musikanlæg som konfirmant til tv, højtaler og andet der er købt hen af vejen har jeg altid fået super service.
KT Radio er en af de sidste bastioner inde for RIGTIG HI-Fi og Hi-End produkter.
Jeg kan kun sige rosende om forretningen og personalet.
Mvh.
Lars
Blev smidt ud da jeg skulle ombytte cd-afspiller
Jeg kan kun erklære mig enig i de øvrige anmeldelser
For ca. 2 år siden købte jeg en cd-afspiller i KT Radio Vesterbrogade. På daværende tidspunkt var jeg 15 år.
Ekspedienterne i butikken var som beskrevet i de øvrige anmeldelser flinke i starten. Men da jeg kom hjem med min nye cd-afspiller viste det sig at den ikke virkede.
Da min far og jeg gik ned for at bytte den var stemningen pludselig ubehagelig. Ejeren var truende og sagde at det ikke kunne passe, og at det garanteret var fordi jeg ikke bruge almindelige, men brændte cd'er? Det endte med at mig og min far blev smidt ud af butikken. Dette var en meget ubeagelig og chokerende oplevelse.
Elendig service i forbindelse med reparation
Reparationsprocessen omkring mit tv har været til grin. Jeg er gang på gang blevet ignoreret, når jeg har mailet og ringet til KT Radio omkring reparationen. Samtidig løber de fra deres aftaler og har ikke styr på, hvem der skal gøre hvad i firmaet.
Derudover er ejeren uforskammet og overfuser en, når man taler med ham.
De har kun været venlige og servicemindede, hvis jeg viser interesse for at købe nye produkter. Jeg køber ikke mere hos dem.
Vare til reperation
Lovet reperations tid på 14 dage.
Efter 5 uger er der stadig ingen information, umuligt at få noget at vide om status af varen.
KT radio er enormt flinke og hjælpsomme i salgs fasen, men er noget defekt, går det helt galt.
Håbløs service
Periodisk fejl sendes til reparation. Bliver lovet at det kommer tilbage efter 2 uger...efter 3 uger sker der intet. Ringer gentagne gange de næste mange uger hvor de siger de vil rykke for det og ringe tilbage...sker intet og jeg ringer tilbage igen, gang på gang. Efter 8 uger ringer de og siger at det er testet og de ingen fejl kunne finde.
Sætter spørgsmåltegn ved deres service, da jeg mener at de ikke kan levere et tv tilbage som jeg får fejl på flere gange om ugen hjemme hos mig men som de på mystiske vis ikke kan se. Ejeren af butikken "informerer" mig så om at jeg ikke har checket tv'et godt nok inden jeg afleverede det - hvilket jeg vil vove at påstå er ret svært som kunde. Herefter siger han at tv'et jo i princippet kun har været til rep i 4 uger idet reperatøren først havde modtaget det 3-4 uger efter jeg indleverede det og de kunne jo ikke bare ændre på den måde som de fik afhentede deres tv fra butikken. Sluttelig siger han så at "der jo ikke var en fejl da jeg indleverede det"...altid rar fornemmelse når ejeren beskylder en for at lyve.
for at gøre en lang historie kort, så har servicen været elendig og ejeren ville vist have gavn af at komme på salgskursus med speciale i service. Kan til tider forstå at dem i butikken ikke altid kan træffe en ordentlig beslutning, men at ejeren er så håbløs, ja det siger vel lidt om butikken i sidste ende
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.