Kroon Tuinverzorging Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thomas verzorgt al bijna 10 jaar onze stads binnentuin. Onze achtertuin is in samenspraak met een tuin architect volledig gerenoveerd. We genieten daar nog elk jaar van. De voorjaar beurt (snoeien, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze VvE gebruikt Kroon al jaren voor het onderhoud van de binnenplaats van ons appartementen gebouw. Begin van het jaar krijgen we de data door van hun komst en 4 keer per jaar komen ze bijna altijd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thomas, en niet te vergeten de rest van zijn team, hebben fantastisch werk geleverd. We zijn verliefd op onze prachtige voortuin! 😍. Wij kunnen Kroon Tuinverzorging van harte aanbevelen. Vanaf de br... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De hoveniers van Kroon komen drie keer per jaar waar ik me iedere keer weer op verheug. Inmiddels heb ik ervaren dat snoeien nodig is opdat andere planten ook prettig kunnen groeien en bloeien. Ik st... Mehr ansehen

1. Garten- und Landschaftsgestalter
  2. auch in
  3. Garten
  4. Gartencenter
  5. Gärtner
  6. Landschaftsarchitekt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hoveniers Den Haag | Kroon Tuinverzorging. Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Passie en enthousiasme voor het vak. Kies voor kwaliteit.

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thomas Kroon en zijn mensen zijn…

Thomas Kroon en zijn mensen zijn professionele en betrouwbare tuiniers, ze denken met je mee, doen wat ze beloven en zijn redelijk geprijsd. Ze werken al jaren bij ons en wij hebben het volste vertrouwen in ze.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit bedrijf werkt volledig volgens de kwalitatieve en kwantitatieve meetlat.

Dit bedrijf werkt volledig volgens de van tevoren gemaakte afspraken. Bij eventuele tegenvallers wordt keurig tijdens de werkzaamheden overlegd. Er wordt altijd kwaliteit geleverd en men werkt ook nog eens snel en bekwaam. En de bedrijfsleider is niet alleen zakelijk en correct enerzijds maar anderzijds ook nog eens vriendelijk en behulpzaam. Dit verdient een pluim!.

Kroon levert vakwerk!

Kroon heeft vakwerk geleverd! Netjes volgens afspraak, goed gepland. Ik ben voortdurend op de hoogte gehouden. Thomas denkt ook goed mee en heeft echt verstand van zaken. We hebben daarnaast ook nog wat goede tips gekregen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel vakkundig en prettig in de omgang

Heel vakkundig en prettig in de omgang. Was meer werk dan voorzien, dus moesten ze nog terugkomen. Maar dat ging erg snel en goed. Ondanks het slechte weer een prima resultaat.

17. Mai 2020

Antwort von Kroon Tuinverzorging

Bedankt voor je review. Tot volgende keer.

Fijn bedrijf

25. April 2020

Antwort von Kroon Tuinverzorging

Bedankt voor uw review mevrouw Bosch! Tot volgende keer!

Netjes gewerkt

Netjes gewerkt, vriendelijk personeel!

Antwort von Kroon Tuinverzorging

Graag gedaan. Tot volgende keer.

Met Kroon zit je goed

Kroon Tuinverzorging levert altijd keurig werk tegen een concurrerende prijs.
Daarnaast werken er ook nog eens vriendelijke vakmensen.

Antwort von Kroon Tuinverzorging

Dank je wel Hans. Graag gedaan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Correcte mensen en echt vakwerk

Netjes, zorgvuldig en vakwerk. Omdat ze zo goed zijn wel moeizaam bereikbaar maar dat neem je bij deze vakmensen voor lief.

Antwort von Kroon Tuinverzorging

Dank voor je feedback! Tot volgende keer.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr