Steak var ujævnt stegt. Rå i den ene ende og gennemstegt i den anden, og med seje senere. Dårlig kvalitet. Personalet ukoncentreret og kom med forkert drikkevarer. En tilfældig og uengageret oplevelse... Mehr ansehen
Jeg må bare glædes over at se lokalmiljøet blomstre og en følelse af velvære og frihed overtager hurtigt min hjerne … da vi ankommer til Kroen Endelave.- De bedste anbefalinger herfra .
Roligt og hyggeligt miljø. Fleksibel medarbejder/personale. Hytter i god stand. Alt i alt en rigtig skøn oplevelse.
Fantastisk flotte nye rammer - venlig og dedikeret personale - en oplevelse der gør et besøg på Endelave endnu bedre👌 Endelave Toast med håndpillede rejer Lækker Kalve Ribeye fra Grambogård B... Mehr ansehen
På Kroen Endelave laver vi hjemmelavet mad, vi ønsker at skabe en god og nærværende stemning for vores gæster - et sted man har lyst til at sejle efter. Vi byder bl.a. på bøffer fra Grambogård, kylling fra Hopballe Mølle og hjemmebagt hindbærroulade. På første salen har vi 10 dobbeltværelser, hvor vi tilbyder overnatning på lyse værelser med bad og toilet på gangen. Kroen er i starten af 2024 totalt nyrenoveret og istandsat. Velkommen på Kroen Endelave!
Kongevejen 15, 8789, Endelave By, Dänemark
- 21431415
- info@kroen-endelave.dk
- www.kroen-endelave.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Mad i topkvalitet, betjening i særklasse
Kroen Endelave har gennemgået en totalrenovering og den genopståede kro er absolut et besøg værd. Vi fik en fantastisk middag med kvalitet i mindste detalje, professionel og samtidig meget personlig betjening - i de hyggeligste og flotte omgivelser. Vi kommer snart igen.
Fantastisk dejlig oplevelse
Fantastisk dejlig oplevelse at komme på Kroen Endelave, den er opstået som Fugl Fønix. Super venligt og kompetent personale, flotte rammer efter total renoveringen og mad i flot særklasse. Det bliver møde- og spisestedet for os ❤️❤️❤️
Nye lækre og stilige omgivelser efter…
Nye lækre og stilige omgivelser efter en fantastisk renovering. Det lækreste mad og en betjening med smil på og ild i øjnene på den gode måde. Der venter en stor sæson for Kroen Endelave, og vi kommer snart igen :-)
Bare godt
Lækker mad. Super betjening. Vi elsker folk der elsker det de laver. Dedikation. Whats not to like. Jeg glæder mig til mange besøg i denne og kommende sæsoner
Fantastisk åbning af Endelave kro
Fantastisk åbning af Endelave kro. Super mad, Fantastisk betjening. Vi glæder os til sæsonen.
Fantastisk oplevelse på Kroen Endelave
Endelave Toast med håndpillede rejer Lækker Kalve Ribeye fra Grambogård
Bagt kartoffel med jk. Lavet Bearnaise
Perfekt💪
Vi kommer igen❤️
God kvalitet i smukke, nye rammer
Kroen Endelave serverede på sin åbningsdag i lækre nyrenoverede lokaler mega mørt oksekød med velvalgt spansk rødvin. Det nye køkkenteam med erfaringer fra bl.a. Thunø gjorde det fantastisk.
Vi kommer igen!