K-Rejser Bewertungen 14

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

På trods af udsolgt fandt vi løsningen

Vi har netop bestilt kør selv til Le Mans 2026. Selvom vi var klar samme dag, som billetterne kom til salg, nåede vi desværre at ramme “udsolgt” på den 40 m² plads med strøm til autocamperen. Vi bestilte derfor en anden type plads uden strøm og tog kontakt til K-Rejser.

De svarede hurtigt, var smilende og fik på imponerende vis klemt os ind på den helt rigtige 40 m² plads med strøm! Det er simpelthen konge 💪

Ikke min første tur med dem – og helt sikkert heller ikke den sidste!

17. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk tur til Spa i teltlejren.

Vi bestilte en tur til Spa 2024 for tre voksne i telt. Hele oplevelsen var super professionel fra bestilling og support ved ændringer, til vejbeskrivelse og modtagelse ved teltlejren, hvor alt var klar, da vi kom. Teltlejren virkede som den skulle med gode faciliteter og venligt personale, og specielt maden, hvor vi havde fuldpension, er værd at fremhæve med god morgenmad, gode sandwiches til at tage med og fortrinlig aftensmad. Toiletterne var altid rene og badefaciliteterne var fine. Der var shuttlebusser til banen eller man kunne gå. Begge dele virkede fint og det var specielt fint at have "egen" indgang til banen, så der ikke var kø hverken ind eller ud. Alt i alt en virkelig god oplevelse, som vi varmt kan anbefale.

25. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige booket F1 tur til SPA efter…

Har lige booket F1 tur til SPA efter super god samtale med Frank fra Krejser. Jeg er "novice" i fht. Formel 1 - og Frank gav rigtig god rådgivning og vejledning i fht. at jeg følte mig tryg ved at gå ind og booke på krejser.dk. Det er betryggende at Krejser har 14 års erfaring med formel 1 rejser, og vi glæder os nu ekstra meget til at komme ned og opleve Formel 1 på tæt hold. Indtil videre: TAK Frank - vi ses dernede. Vh Lars

13. Februar 2024

F1 barcelona

Det er min 4 rejse med Krejser og Frank. Denne gang til F1 i Barcelona hvor vi, omend det var ufrivilligt, fik testet servicenivauet hos krejser. Vi havde 2 ungersvende med som ved hjemturen havde glemt deres pas. Gode råd var dyre da vi ikke ville kunne nå retur til hotellet og hente dem uden at misse vores fly. Frank fik dem smidt på en taxa og sendt mod lufthavnen tids nok til at vi nåede vores fly 👍👍. Det er virkelig service når man bliver vækket kl 3 om natten. 5 stjerner til krejser og 6 stjerner til Frank for at redde dagen 💪.

4. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

K-rejser får mine varmeste anbefalinger

Nu er det 2.gang vi rejser med K-rejser for at overvære Le Mans.
Fantastisk service, søde medarbejdere, overnatning i beboelsesvogn med senge, sovepose, hovedpude og el.
Stort telt med storskærm, hvor løbet kan følges.
Der er mange underholdende aktiviteter, såsom besøg af de danske kørere, standup og live musik.
Vi har helpension og maden er fantastisk og stemningen er god.
Glæder mig allerede til næste år 😁

10. Juni 2023

F1 Spa 2022

F1 Spa 2022. PERFEKT. Professionelt, informativt, engagerede venlige og smilende medarbejdere, rigtig god mad morgen, middag og aften. i forhold til camping var toiletter og badeforhold fine, god live underholdning fredag og lørdag, mulighed for fest og mulighed for hvile, oplæg fredag og lørdag fra interessante personer, shuttlebus fra K-lejren til banen. Er man til racerløb og forkælelse er K-rejser at anbefale ⭐⭐⭐⭐⭐

28. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er lige kommet hjem fra F1 tur på…

Er lige kommet hjem fra F1 tur på Monza, på en tur som K-rejser har arrangeret. Lige fra bookning til bekræftelse, løbende information op til turen, og til vi mødes i lufthavnen, har alt bare været super. Flyveturen med DAT bød på lækkert mad og super service. Fint hotel hvor alt spillede, lige foran sporvognen, dejligt nemt at komme til Milano centrum. Selve F1 arrangementet på og ved banen spillede også max, fik de bedste pladser, bus til og fra, ja, alt var bare helt i top. Tak til rejselederen og ikke mindst Frank på kontoret, som bare altid har det gode humør på, og styr på det hele, det kører altså for jer, og derfor også for jeres gæster (kunder). 1000 tak for 12 ellevilde nye og gamle F1 og K-rejser fans :-)

3. September 2018

Absolute top klasse.

Har været med K-Rejser til Le Mans 5 gange og, Forholdene på campen ligger i den bedre ende. Toilet forholdene er noget nær så godt som det bliver på "en græs mark" og bliver rengjort flere gange dagligt. Maden fejler så absolute heller intet, der er et stort og bredt udvalg så der er noget for enhver smag.
Så Hvis man har en interesse for motorsport og kun det bedste er godt nok er der i min optik kun en mulighed..

12. März 2015

Perfekt tur til Milano

Helt enkelt: meget prof rejse selskab.Det har været en fantastisk oplevelse at se og ikke mindst HØRE bilerne.Tak til Bette K for en uforglemmelig tur.
Vi kan varmt anbefale Krejser

Hr & Fru Menthol

15. September 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det kan næppe gøres bedre

Kun haft gode oplevelser ! alt fra bestilling, ændring i bestilling, betaling og selve turen har været tip top ! Le mans, Beausejour camp og Krejser igen ? Ja absolut :)

22. Februar 2012

Top arrangør af Le Mans tur

Har været på Le Mans flere år i træk.
2011 var første gang med K-Rejser. Og det vil det blive fremover.

Ærger mig over at jeg ikke har valgt at rejse med K-Rejser de andre år.
De har styr på tingene. Engageret og venligt personale. Og maden er top god.

Vi ses i 2012

8. Februar 2012
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God tur, dog mangler der lidt!

vi var på Le Mans med K Rejser. Turen var godt planlagt, vi skulle med tog derned. Generelt forløb turen godt, men der manglede lidt koordinering og guiderne virkede ikke vildt engagerede.

Det kan gøres bedre!

15. Juni 2011

Absolut verdensklasse

Netop hjemvendt fra en super fed tur til Formel 1 på Hockenheim, med K-Rejser.
Kan kun give hele arrangementet de bedste ord, alt var top proffesionelt gennemført, lige fra turen startede i Danmark, og til man igen stod af bussen i Danmark.

Der skal lyde en særlig tak til nogle meget kompetente guider på turen

Stor ros til Eddie for hans enormt store viden om formel 1, og for at dele denne viden med os.

Stor ros til Christian for et super fedt og smittende humør under hele turen, samt at holde styr på alle passager undervejs.

Stor ros til Zamir vores chauffør som fik os sikkert frem, og undgik de store køer på hjemturen.

Det bliver helt sikkert K-Rejser vi rejser med i fremtiden, når det gælder motorsport.

"Airas"

26. Juli 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr