Jeg kan ikke få fullrost Kosibox nok. De korrigerte det jeg hadde gjort feil i bestillingen. Bare det var fantastisk. De leverte til det tidspunkt de skulle, så jeg kan ikke få fullrost de nok. Tre... Mehr ansehen
Fra jeg bestillte å til mottaker fikk gaven gikk det under 3 dager. Mottaker var kjempefornøyd med innholdet i KOSI-INDULGE, var ting oppi der hun aldri hadde smakt eller hørt om før, det er gøy. Alt... Mehr ansehen
hadde en veldig god opplevelse med Kosibox, en pålitelig online tjeneste hvor alt ble gjort som lovet og i tråd med forventningene mine. Tjenesten er enkel å bruke, og ble holdt oppdatert hele veien... Mehr ansehen
Villende markedsføring. De markedsfører på nett med levering i morgen til farsdag 9.nov spesifikt, og i tillegg gratis frakt over er visst beløp. Men når man hadde valgt produkter over grensen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Geschenkeladen
- Anbieter von Werbegeschenken
- Blumenlieferung
- Geschäft für Präsentkörbe
- Online-Bestellservice
Über Kosibox
Vom Unternehmen geschrieben
Send en gave - direkte på døren til noen du er glad i!
Litt som å sende blomster, men med veldig spennende produkter!
Vårt mål er å spre glede i hele Norge, en Kosibox av gangen. Store og små begivenheter, når du ønsker å vise andre at du tenker på dem.
Vi tilbyr et unikt gavekonsept med levering samme dag eller neste dag i de største byene. Vi leverer også til resten av landet.
Våre Kosiboxer er enkle å gi, flotte å motta og er bra for miljøet. Gavene våre er nøye sammensatt for å sende en koselig hilsen til venner, familie eller andre som fortjener en oppløftende gaveopplevelse.
Vi sikter på å skape en gaveopplevelse som føles nesten like personlig som å gi gaven ansikt til ansikt. En flott gave er noe spesielt satt sammen for mottakeren, basert på deres ønsker og personlighet.
Her finner du inspirasjon og flotte gavetips! Vi tilbyr premium gaveartikler som ikke blir liggende og støve i en skuff.
Gode gaver skal også være bra for miljøet. Vi legger stor vekt på miljøvennlige produkter og gjenvinnbar emballasje.
Gleden ved å gi er like viktig som gleden av å motta en gave.
Vi tar hånd om alt i mellom!
Vakåsveien 9, 1395, Hvalstad, Norwegen
- hello@kosibox.no
- www.kosibox.no
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 68 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Forsinka levering og opplysning om…
Forsinka levering og opplysning om levering kommer til mottaker flere dager før leveringa. Så overraskelsesmomentet er ikke der😊
Mangler og allergi opplysninger når man bestiller. F.eks. mulighet for å sortere på glutenfri
Levering helt som bestilt
Levering helt som bestilt. Perfekt pakket, og innhold som beskrevet. Veldig lett forståelig hjemmeside, og enkelt å bestille. Terningkast seks.

Everything was extremely fast
Everything was extremely fast, convenient, transparent, and high-quality. Highly recommended!

Loved it!
Everything arrived in time with good packaging.
I'd say pricing is a bit expensive but I'm not fully aware of prices in Norway as I bought this as a gift while living abroad. Aside from that was very happy and the person that recieved it loved it.

Antwort von Kosibox
Bestilte julegave og det gikk…
Bestilte julegave og det gikk knirkefritt med levering rett til gavemottaker. Veldig fint pakket inn også.

Antwort von Kosibox
Kan sette ammende boksen selv
Kan sette ammende boksen selv! Me flott innhold, alt fra grei pris til litt mervanlig eklusivt

Excellent customer service
Excellent customer service. I was able to get a box customised within minutes of getting in touch with them and they were very helpful.

Fantastic service
Fantastic service. Ordered from the UK and delivered 48 hours later in rural Norway.

Antwort von Kosibox
Det fungerade MEN det är oklart med…
Det fungerade MEN det är oklart med aviseringen.
Fick meddelande att " pakken är på väg till dig* men det var ju jag som skulle ha den utan Tordis Berre Flakstad. Då blir man orolig att man skrivit fel. Vidare stod det på första meddelandet att det skulle bli leverans den 18 dec men den kom ju igår tur att dom hunnit hem.
God Jul
Rask levering
Rask levering, hyggelig postmann, fine produkter. Kommer til å handle igjen

Antwort von Kosibox
God og oversiktlig nettside med god…
God og oversiktlig nettside med god informasjon og valg av ferdige produkter samt mulighet for å sette sammen egne pakker.

Antwort von Kosibox
Jeg fikk beskjed det er bra
Jeg fikk beskjed! 🎄🎅 Fin overaskelse til julegave til andre!

Perfekt julegavd
Nydelig innpakket, rask levering og en spent giver av gaven som gleder seg til å gi den bort

Excellent Service
Very easy to use website for ordering. The gift box was delivered to my family in Oslo exactly as promised. Everyone very happy. Thank you.

Lett å bestille
Lett å bestille, men ikke lett å gi stjerne når jeg ikke vet om levering imorgen går greit
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.