Betyg 5 så här långt för bra information och sammanfattning av olika kort. Har kikat och läst på på er sida många gånger, men nu för första gången beställt ett kort via sidan. Om inga problem uppst... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
VARNING! Ville kolla villkoren för Norwegian kort och kontaktade dem. Visade sig vara via det här förbaskade Kortio. Jag tackade nej till Norwegian och annullerade min fråga till dem via trevlig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag hade svårt att välja kreditkort men efter att ha läst på Kortio kändes det mycket enklare. Jag sökte direkt på Kortio, så slapp jag göra flera olika ansökningar.
Unternehmen hat geantwortet
Jag ställde en fråga som dom inte hade svar på. Då fick jag ett snabbt svar och de tog reda på all information. Så fick jag rätt information efter några dagar. Toppen!
Unternehmen hat geantwortet
På Kortio är vår vision att göra det enklare för alla att fatta självständiga och trygga ekonomiska beslut. Vi vill erbjuda fullständig och opartisk information, kombinerad med egna bedömningar från vårt erfarna team. Vårt mål är att vara en pålitlig källa som ger klarhet och insikt i en ofta förvirrande kreditkortslabyrint. Vi stävar efter att bygga förtroende genom att dela expertintervjuer, genomföra undersökningar för att förstå vad folk faktiskt undrar över och presentera information på ett tydligt och lättförståeligt sätt. Vi tror på öppenhet, ärlighet och professionell integritet i allt vi gör. Vårt team består av personer med både passion och kompetens inom finans, särskilt kreditkort. Vi arbetar ständigt med att förbättra tjänsten, lyssna på feedback från våra användare och utveckla nya funktioner. Vår ambition är att förbi den ledande jämförelsetjänsten för kreditkort i Sverige. Vi vill även lansera Kortio i fler länder och erbjuda ännu fler kreditkort att ansöka om direkt hos oss, alltid med en sak i fokus: att hjälpa användaren att fatta rätt beslut.
Stora Badhusgatan 18-20, 41121, Göteborg, Schweden
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Meningslöst. Villkoren var usla. För att se det måste man typ göra en ansökan. Nu bombas jag med mail. Kommer att lägga Kortio som spam från och med nu.

VARNING!
Ville kolla villkoren för Norwegian kort och kontaktade dem. Visade sig vara via det här förbaskade Kortio. Jag tackade nej till Norwegian och annullerade min fråga till dem via trevlig telefonkontakt med dem (Norwegian).
Nu har Kortio kapat mina uppgifter och skickar ut till andra kortutgivare! Jag har mailat dem i 3 dagar och försökt ringa men det går inte att nå dem! Jag får nya kreditupplysningsmeddelande från olika källor varje dag!
Ylva F
ps. Tack vare Trustpilot har jag nu äntligen fått Kortio att reagera!

Antwort von Kortio
Hur ska jag kunna lämna ett omdöme när jag ännu inte har fått mitt kort...?
Inga goda alternativ presenterades av denna tjänst. Lågt kreditbelopp och dåliga villkor. Gjorde en enkel googling och hittade bästa alternativet själv.

Antwort von Kortio
Sökte för ett visst företags kreditkort men fick som förslag ett helt annat företags kort! Det berodde inte på kreditvärdighet!
Nu får jag hela tiden mail från det föreslagna företaget vars kreditkort jag inte vill ha!

Antwort von Kortio
Jag sökte bara ett Ullared kreditkort på 15.000 kronor.
Mycket bra behandling och hjälp och allt gick bra .

Antwort von Kortio
Jisses så bra det gick, snabbt och enkelt.

Antwort von Kortio
Kanonbra hemsida som har all info man behöver när man letar efter ett nytt kreditkort. Kortio är kreditkort!

Antwort von Kortio
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.