Kokken & Co Bewertungen 18

TrustScore 2.5 von 5

2,6

1. Catering

Vom Unternehmen geschrieben

Kokken & co. leverer sund og nærende frokostordning til alle typer virksomheder. Som virksomhed tager I kærlig hånd om medarbejdernes trivsel med en frokostordning fra Danmarks største og mest succesrige cateringfirma. Kokken & Co. er dansk og ejet af Catering Danmark, der har eksisteret siden 1966. Vi er nu landsdækkende med køkkener i henholdsvis København, Århus og Odense. Vi stiller meget store krav til hygiejne og derfor har vi fire gange så mange kontrolbesøg fra autoriteter end mindre catering firmaer. Kokken & Co. har vundet succes netop pga. konceptet med sunde og energi rigtige menuer til flere jobtyper - hvor smag ikke går i skyggen af sundhed og næring. Vores team har brede og solide kompetencer, og de er hentet fra store internationale og nationale catering virksomheder. Deres erfaring breder sig fra traditionel kantinedrift til offshore kantiner. Vores fælles passion for mad er forudsætningen for - og giver os evnen til - at skabe de gode og glade smagsoplevelser. Og vores tilgang er, at det vi gør, gør vi rigtigt, og for alt i verden har vi styr på detaljen. Kokken & Co's frokostordning henvender sig til virksomheder, der ikke har / eller ønsker eget køkken, men gerne vil tilbyde medarbejderne en herlig frokost. Vi leverer hver dag smagfulde retter til firmafrokoster. Derudover er vi også leveringsdygtige til receptioner, møder, aften/nathold, konferencer, firmafester eller andre begivenheder.

2,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

At skrive alle kan spise skolemad fra…

At skrive alle kan spise skolemad fra Kokken & Co er ikke korrekt, da de ikke respekterer hvis et barn eksempelvis ikke kan tåle gulerødder, så pas på de fine ord de skriver det passer ikke når de skriver “vi tilbyder bred specialkost…. Så ingen elever udelukkes af tilbuddet. De forholder sig kun til de 14 obligatoriske allegener.

8. Januar 2026
Kokken & Co-Logo

Antwort von Kokken & Co

Hej Lars.

Vi er kede af at I oplever udfordringer ved levering af vores mad da jeres barn ikke tåler gulerødder.

Det er korrekt, at vi aktuelt leverer specialkost til elever med én eller flere af de obligatoriske 14 allergener. Vi har fuld forståelse for, at det kan være frustrerende, at vi ikke kan imødekomme dit barns allergi.

Du er meget velkommen til at kontakte os, da vi naturligvis gerne vil i dialog med elever, som oplever udfordringer med at spise vores skolemad.

Du kan kontakte os via mail: skolemad@kokkenogco.dk.

Mvh. Freja.
Kundeservice, Kokken og Co.

Skønt sted

Super lækker mad! Meget lækker hjemmelavet is og kaffen var også helt i orden ;-)

Rigtig hyggelig stemning og atmosphære plus meget venligt og serviceminded personale :-)

Kan varmt anbefales. Kommer helt sikkert igen.

11. Juni 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Maden var fin og det samme var…

Maden var fin og det samme var leveringen af maden. Det var lidt besværligt med afhentningen af servicen da den aftalte dag blev ændret, og vi ikke fik besked før vi selv spurgte ad.
Prisen er lidt høj.

13. Dezember 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi for mad der fra på min arbejds plads …

Vi for mad der fra på min arbejds plads , den alm frokost er som regel ok , men de lune retter mangler som regel noget smag , meget fersk i smag
Men det mad vi for til og varme på nattevagter er som fuldstændig ualmindelig ringe , bør
En kok ikke smage på det de sender ud af huset ? Har lige fået skipperlabskovs der smagte af abselut ingen ting , fuldstændig unden nogen form for smag ,
Det er snart hver gang de leverer noget hundeæde 😡😡😡😡😡😡.
Fyr kokkene og ansæt nogen der kan smage maden til

8. Februar 2018

Glimrende

Alle gæster nød maden, s det var godt at være vært

5. Februar 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejlig mad og nem levering

Noget af kødet var meget rødt, men vi klarede det nemt ved at vende det lidt på en pande og så blev det spist med stor fornøjelse. Det var nemlig meget mørt og lækkert.

14. Dezember 2015

Overraskende godt :-)

Jeg havde bestilt smørrebrød til et salgsmøde i stedet for de sandwich, som vi plejer at få. Det var en stor succes :-) Meget lækkert og flot pyntet smørrebrød med meget forskelligt pålæg. Det er ikke sidste gang vi får smørrebrød fra Kokken og Co :-)

17. Oktober 2013

Meget positiv oplevelse

Vi fik leveret 30 kuverter julefrokost lørdag den 26. nov. 2011. Vi havde aftalt en tid de skulle komme, men yder mere fik vi en sms, med den nøjagtige tid, bilen ville være ved os.
Maden blev afleveret af en herre, som havde prøvet det før, det hele blev gennemgået inden han kørte.
Selve maden har vi kun ros til overs for. Der var røget kreps til pynt ved æg og rejer, der var pynt i form af friske grønne aspares og tomater til tartaletterne o-s-v. Ris-a-la-manden var helt ubeskrivelig.
Vi vi ikke glemme at fortælle, at der var rigeligt af mad i alle 7 retter.
Selv aflevering af fade m. m. som foregik i Århus V, var med et stort smil, så helt igennem en MEGET POSITIV OPLEVELSE.

2. Dezember 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr