Je suis ravie de mon achat. Ce site permet vraiment d’acheter la peau de vache parfaite en qualité comme en couleurs. Il y a un vaste choix de couleurs de teintes de robes différentes de tailles... Mehr ansehen
Ontzettend blij met dit koeienhuidvloerkleed! Het is heel fijn dat je exact het exemplaar ontvangt dat op de foto staat afgebeeld—het kleed past met z'n warme, gestroomlijnde patroon en mooie brindl... Mehr ansehen
De website is duidelijk. Het makkelijk om zo toch van een natuurproduct de voor jou juiste kleur uit te kiezen. We kregen snel en met duidelijke uitleg hoe de vouwen er het beste uit gaan, de... Mehr ansehen
Mooie kleden en precies de juiste Maat heel blij mee en leuk de set onderzetters die erbij zaten .
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Ons doel is om u te voorzien van een fijner gevoel in uw woonkamer door een unieke decoratie. Wij verkopen prachtige koeienhuiden via onze webshop, met de focus op kwaliteit en presentatie. Wij horen graag wat u van onze website, service en vooral van de huid vindt na uw aankoop.
Wijde Omloop 76, 4904 PR, Oosterhout, Niederlande
- info@koeienhuidvloerkleednl
- www.koeienhuidvloerkleed.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Een aanrader!
Geweldig mooie koeienhuid. Maakt de zithoek af. Snelle levering en goede communicatie en advies. Verrassend goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader!
Snelle levering
Snelle levering, goede informatie over het product.
Snelle levering
Snelle levering. Zaterdag besteld, woensdag binnen. Supersnelle levering, de handeling door DHL duurde 2 dagen, Koeienkleed.nl deed er slechts 1 dag over ondanks weekend. En een mooi kwalitatieve koeienhuid geleverd. Super blij.
Prachtige huid en topservice
Prachtige huid en topservice. Kleed wat we eigenlijk graag wilden bestellen was er niet meer maar in een hele korte tijd tot een supergoeie oplossing gekomen waarvoor nogmaals heel veel dank.
Sandera Smit
Mooi kleed, kleine maar...
Mooi kleed, maar toch een kleine maar.. ik ga het kleed er niet om retourneren maar vind het voor een huid wat op de site als ''groot'' vermeld staat, erg klein. Misschien mijn fout en heb ik niet goed gelezen. Er stond bij ong. 190x175. Ons oude kleed (normale rechthoekig) had als maat 160x230 die een groot deel van de vloer bedekte. De huid, ja hoe moet ik dat zeggen... valt nu zo in het niets. Het is een prachtige huid, dat valt niks over te zeggen maar ben teleurgesteld over het formaat. Nogmaals, misschien mijn fout door niet goed naar de maten te kijken.
Prachtig kleed!!
Prachtig kleed!!
Een mededeling vooraf ,dat het kleed bezorgt word kan beter!!
Prachtig vloerkleed
Vorige week mijn kleed opgehaald, na een snelle en goede communicatie. Prettig dat deze mogelijkheid er is. Zeer blij met mijn mooie kleed, ziet er precies zo uit als op de foto. Top service!
Superblij met m'n vacht
Superblij met m'n vacht. Goede communicatie en snelle bezorging!
Goede prijs/kwaliteits verhouding
Goede prijs/kwaliteits verhouding , snelle levering. Netjes verpakt! Fijn!
Top kwaliteit!
Super communicatie met eigenaar over levering van het koeienhuidvloerkleed. Perfecte service!
Het vloerkleed was boven verwachting: bijzondere warme donkere kleur, top kwaliteit!
Super kwaliteit!
Prachtig koeienhuid. Mooie glans en top kwaliteit
Goede kwaliteit
Ben heel tevreden snelle levering en goede kwaliteit H de Vos
Erg tevreden!
Prima service en mooie kwaliteit van het kleed. Erg blij mee!
Koeienhuid besteld op koeienhuidvloerkleed.nl
Snel geleverd in mooie doos Een hele goede kwaliteit precies als de foto op de site glanst mooi en helemaal geurloos. .Vriendelijk personeel kortom goede keuze deze site
Goede service, snelle levering en prachtig kwaliteit.
Top top top!!!
Top!
Snelle levering, goede prijs en in werkelijkheid hetzelfde als op de foto!