Kraftedme frækt.
Kraftedme frækt.. mage til frækhed. Var til fødselsdag og vedkommende har bestilt for længe siden, men så havde de sørme glemt vores pretzels… så istedet for 10 fik vi 3 og som kompensation før vi 30 min ekstra fri bar. Amatør
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Kan så ikke anbefale at spise på der klejne bierstube
Den karrywurstjeg fik ville jeg heller havet spist på den mest snuskede motorvej cafe.
Ketsjupen der var på den smagte af det billigste af det billigste man kan skaffe i Lidl og det er næste for godt.
Lo.. med en lo.. med en extra lo.. oven på igen 🤢🤮
Kan absolut ikke anbefales
En 2 årige kunne have gjort det bedre i form af en sandkage af sand.
Fy forhelvede
Selv tjeneren på stedet gav mig ret i deres mad smagte at lo..
Lidt på godt og ondt. Chefen var noget pikeret over, at vi kom en time for sent - og det var også forkert. Men da vi 11 var i højt humør og fejrede min fødselsdag, så prellede det af, og vi flyttede bordene, så vi sad fint sammen uden at opstillingen generede andre. Stemningen på Kleine Bierstube er super autentisk og øllet særdeles godt -her kunne andre virkelig lære af udvalget. Det er netop dette moment, der virkelig har trukket i mig og mine venner gennem årene. Derfor blev stedet også valgt til rammerne om min runde fødselsdag. Forventningerne blev ikke skuffede, selv om betjeningen var lidt på det jævne denne gang. Vi havde en dejlig tidlig aften og stiller igen en anden gang og anbefaler stedet varmt.
Havde besøg af gæster fra Norge, og tog dem med til Kleine Bierstube for at give dem en god oplevelse.
Stedet var åbent for almindeligt publikum.
Et kor med skønsmæssigt ikke under 30 personer var ekstremt støjende med timelang "stemmeopvarmning/afstemning".... ååååååååååå, uuuuuuuuuuu, mmnnnnnnnnnnnnn, æææææææææ i mega lange sekvenser, hvilket stod på i ikke under 1 1/2 time, - indimellem afbrudt af decideret "kor-sang".
Ansvarshavende servitrice oplyste, efter vores beklagelser over forholdene, at det blev der IKKE lavet om på, da selskabet, “der står på god fod med ejeren af Bierstube”, havde booket så godt som alle pladserne i lokalet, (der hænger sammen med dartrummet).
Vi anmodede om musik fra højtalerne for at dæmpe lidt for det meget forstyrrende kor.
Dette ville man ikke efterkomme. Der blev ikke sat musik på.
Fair nok man lejer det meste af værtshuset ud til et kor, med tilladelse til at støje, som det passer dem med kraftig gene til følge for de øvrige gæster.
IKKE fair samtidigt at holde åbent for andre gæster, der intet anende indfinder sig og bestiller øl og spise i uvidenhed om, at det udvikler sig til et uudholdeligt ophold.
Kære K. Bierstube...... det er en "ommer".
Ejeren af dette sted mener åbenbart at det er helt ok at snyde gæsterne.
I to ud af fire glas var der mellem 0.25 og 0.3 l istedet for 0.5 l som jeg skulle betale for.
Dette var efter ejerens anbefaling. Og så skulle man også betale for skummet.
Jeg har fundet andre på nettet som har været udsat for det samme.
Og betjeningen fortalte da også at det var efter ejerens opfordring.
Systematisk snyd.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.