Unternehmen hat geantwortet
Fijne service, goed geholpen. Er werd echt naar ons geluisterd en ze dachten goed mee. Ook de montage was top en vakkundig. In 1 dag zat onze droomkeuken erin. Een dikke pluim voor Kitchen4all Lee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat zijn we fijn geholpen door Robin. Hij had alle tijd en kwam met fantastische tips waardoor we nu echt onze droomkeuken krijgen. Heel blij mee!!! Echt een aanrader Kitchen4all Leeuwarden
Unternehmen hat geantwortet
We zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Robbin, alle wensen zijn vervuld en een prachtig resultaat de mooie nieuwe keuken. Wij gaan er veel plezier van hebben Echt een aanrader ook eens... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
4All gewoonten
Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:
• Actuele keukentrends
• Persoonlijke betrokkenheid
• Direct de scherpste prijs
• Complete ontzorging
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.
Maak een afspraak
Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.
Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!
Neptunusweg 2A, 8938 AA, Leeuwarden, Friesland, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Ook de montage was top en vakkundig. In 1 dag zat onze droomkeuken erin.
Een dikke pluim voor Kitchen4all Leeuwarden.

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
Een keuken samen gesteld en besteld bij Kitchen4All Leeuwarden. Robbin geeft fijn advies en komt met goede adviezen. Ontspannen en fijne gesprekken gehad. Goed te bereiken en reactie op vragen gaan snel via Whatsapp of mail. Wij zijn heel tevreden met het uiteindelijke resultaat.

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
Echt een aanrader ook eens bij Kitchen4all te kijken.

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
Fijn geholpen om de wensen die er waren te verwezenlijken. Er wordt goed meegedacht en je krijgt gelijk een goed 3D beeld inclusief het echte materiaal te zien. Uitstekende service naderhand.

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
Wat zijn wij ontzettend blij met onze nieuwe keuken en vloer van Kitchen4all! Vanaf het eerste gesprek met Robbin voelden we ons direct welkom. Hij nam alle tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en dacht echt met ons mee. Dankzij zijn deskundige advies hebben we nu een keuken die niet alleen heel mooi is, maar ook zeer praktisch is ingedeeld met veel lades en een kookeiland! De communicatie was top en afspraken werden netjes nagekomen. Ook de montage verliep vakkundig en zorgvuldig. Robbin en zijn team leveren echt kwaliteit en service op hoog niveau. Wij raden dit bedrijf absoluut aan!

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
We zijn heel goed geholpen door Robbin. Hij heeft alle tijd voor ons genomen en kon ons heel goed adviseren. De bedrijven waarmee Kitchen4all samenwerkt hebben goed werk geleverd en de keuken is vakkundig geplaatst. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken en kunnen Kitchen4all Leeuwarden van harte aanbevelen!

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
Bij binnenkomst meteen een goed gevoel. We kregen een warm ontvangst met lekkere koffie en een taartje. Ze hebben hier mooi en kwalitatief spul waarin je het zelf zo duur kunt maken als je wilt. Ze denken met je mee (in oplossingen) en zijn flexibel als dingen toch anders moeten of niet helemaal volgens planning gaan. Ze communiceren transparant en zijn realistisch. Je weet precies wat je kunt verwachten. Binnen amper een dag stond onze keuken er al en wordt er aansluitend nog een nacontrole gedaan omdat ze zeker willen zijn dat alles goed gegaan is en klanten blij zijn met de nieuwe keuken. Het is best wel lastig om de juiste zaak te kiezen met zoveel aanbieders. Wij zijn in ieder geval erg blij dat wij voor Kitchen 4all Leeuwarden hebben gekozen. Robbin, bedankt voor alles!

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
Wij hebben een hele goede ervaring bij Kitchen4All Leeuwarden. De verkopers denken echt met je mee en nemen de tijd voor je. Ze laten alle mogelijkheden en opties zien, waardoor je achteraf niet het gevoel hebt had ik dit maar geweten. Ze zijn niet opdringerig en werken met transparante prijzen. Dat gaf voor ons de doorslag om onze keuken hier te kopen.

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
Super blij met onze keuken!

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
Wij hadden geen betere service kunnen wensen, Robbin had zich voorafgaand goed voorbereid en wist ons binnen korte tijd te helpen met het realiseren van onze keuken. Service zoals dit vind je niet vaak meer, gedurende het proces constant contact gehouden. Daarnaast zijn de prijzen ook erg goed, het is een van de weinige keuken bedrijven waarbij je je uiteindelijk niet opgelicht voelt. Wij zouden het iedereen aanraden om hier een keuken te laten realiseren.

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
Afgelopen januari een keuken besteld bij Robin. Hij heeft ons enorm geholpen met ideeën wat mogelijk zou zijn en heeft een 3D tekening voor ons gemaakt. Wanneer we vragen hadden reageerde Robin meteen. Toen we de keuken bij hem hadden besteld werden we op de hoogte gehouden van het proces. Een dag van te voren kregen we bericht welk tijdstip de keuken de volgende dag zou komen en dit was ook zo. Al met al een goede ervaring. Ik zou Robin met K4A zeker aanbevelen!

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
Zijn goed geholpen door eigenaar Robbin. Dacht goed met ons mee. Nam de tijd. Mooi tekenprogramma. Schetst goed beeld van eindresultaat. Stelt mensen erg goed op gemak wat wij ook belangrijk vinden. Aanrader!

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
De heren bij Kitchen4all hebben ons top geholpen met ontwerp en levering van onze nieuwe keuken en nieuwe PVC vloer.
Communicatie verliep super en ook de prijs was ten opzichte van de concurrent een stuk lager!
Ook tijdens de installatie van de keuken waren en nog wat vragen en deze werden direct afgehandeld en opgelost , al met al echt 10/10 service!

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
Fijne zaak, je wordt goed en vriendelijk geholpen. Deskundig. Ik kwam ‘enkel’ voor een keukenkast waar mijn apparatuur in moest. Was geen probleem. Kast is top geworden! Snelle levering en prijstechnisch goede keuze!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastische ervaring bij Kitchen 4all Leeuwarden!
We zijn supergoed geholpen door de eigenaar, Robbin. Hij nam alle tijd voor ons en dacht echt met ons mee. Alles werd netjes volgens afspraak geregeld en we kregen ook de ruimte om rustig na te denken over onze keuzes. De sfeer in de winkel was heel prettig en ontspannen, wat het hele proces alleen maar leuker maakte.
De keuken is bovendien zeer vakkundig geplaatst – tot in de kleinste details perfect afgewerkt. We zijn enorm blij met het eindresultaat en kunnen Kitchen 4all Leeuwarden van harte aanbevelen!

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
Zeer deskundig en eerlijk advies! Snelle en vakkundig gemonteerd door een vaktopper. Bovendien snelle levering en montage (dikke maand). Zeer tevreden

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
Wat een geweldig bedrijf en wat een deskundige en vriendelijke medewerkers. Mensen die meedenken met de wensen van de klant.
Wij bestelden muurplaten voor in de keuken. Inmiddels zijn ze geplaatst. We zijn zeer tevreden.
Met recht staat deze zaak in Google bovenaan wat betreft de beste keukenzaak in Leeuwarden.
Aanbevolen!

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
Robin heeft ons super geholpen van het begin tot het eind volledig ontzorgt.
De Dag dat de keuken gebracht is kwam hij zelf langs om alles nog te checken top.
De monteur ook een topper binnen een dag geplaatst ook nog dacht hij goed mee.Kitchen 4 all is een aanrader wij zijn super tevreden.

Antwort von Kitchen4All - Leeuwarden
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.