Karsbæk Hvidevare Service Bewertungen 70

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik henvisning fra SMEG, da vores ovn var gået i stykker. Det gik supernemt med at få tilbud og aftalt reparation. Arbejdet er udført til perfektion. Jeg er MEGET tilfreds.

1. Haushaltsgerätereparaturservice
  2. Klempner

Vom Unternehmen geschrieben

Karsbæk Hvidevarer service er beliggende på Frederiksberg siden 1965. Vi reparere og servicere alle mærker af hvidevarer. Og kører på Frederiksberg, i Købehavn, storkøbenhavn og i nordsjællandsområdet. Ring på tlf. 38105577 eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside, hvis du ønsker besøg af en af vore serviceteknikere. Vi glæder os til at hører fra dig. Mvh. Carsten Nielsen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

70 Bewertungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Rep. af ovn

20. Februar 2026

Uprofessionelt firma!!!

Jeg bestilte service på en induktionsplade, hvor én zone ikke virkede. Det viste sig, at pladen var monteret forkert af tidligere ejer, hvilket gjorde opgaven mere kompliceret. I stedet for at sige, at opgaven ikke kunne løses, forsøgte teknikeren at tvinge pladen fri – med det resultat, at glaspladen knækkede og blev totalt ødelagt.

Da jeg påpegede, at pladen nu var ødelagt og spurgte, hvad jeg skulle gøre, svarede servicemanden, at den stadig kunne tændes. Det er en fuldstændig uprofessionel håndtering, da den underliggende elektronik var blotlagt, og pladen derfor naturligvis ikke kunne anvendes forsvarligt.

Uden nogen form for undskyldning forlod teknikeren hurtigt mit hjem og sagde, at jeg ville høre fra hans chef. Da jeg ikke hørte noget, måtte jeg selv kontakte dem to dage senere. De anerkendte fejlen og lovede at finde en løsning, men derefter var der tavshed i en uge. Efter endnu en henvendelse foreslog de at installere en markant ringere induktionsplade til  en samlet pris på 4.000 kr. Intet tegn på at tage ansvar for at have ødelagt min tidligere induktionsplade.

Jeg foreslog i stedet en tilsvarende model som den, de ødelagde, men igen gik der en uge uden svar, før jeg selv rykkede. Til sidst fik jeg besked om, at jeg burde finde en anden installatør, da det ifølge dem ville være billigere for mig – og at de så “venligt” ville undlade at sende en regning for servicebesøget på grund af “ulejligheden”.

En proces på over to uger præget af manglende ansvar og gennemgående ekstrem uprofessionel kundehåndtering. De tager ikke ansvar når der laves fejl og erstatter ikke ting de ødelægger! Hold jer væk!

2. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enestående service og dygtige fagfolk

Enestående service og dygtige fagfolk. Undgik en dyr udskiftning af vandkarret på min Asko opvaskemaskine. Den klygtige reparatør, Carsten, formåede at afkalke den gamle på stedet. Hurra for Karsbæk. Hurra for genbrug! De varmeste anbefalinger herfra.

11. Februar 2026

SMS kontakt fra dag et

SMS kontakt fra dag et, hvor til jeg sender billeder af typeskiltet efter opfordring. Der gik under 4 hverdage til en flink og kompetent Svend kom og fixede min opvaskemaskine (5år simens), der havde diverse mandags problemer, fx fejl med manglende vand. Maskinen delvis adskilt og 100% gennemgået. Jeg er ellers god til at renholde filteret, men Svenden fandt og rensede diverse blokeringer. Svenden kom også med gode råd om vedligeholdelse, som jeg aldrig havde tænkt nærmere over. Mega tilfreds.

5. November 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

mandagsudgaven af et smeg victoria komfur

Jeg er den uheldige ejer af mandagdsudgaven af et smeg victoria treovns komfur. Karsbæk hvidevareservice har siden april været på besøg ialt 5 gange for at fikse komfuret- Der har i en peroide været lang ventetid, hvilket har været frustrerende, men det ændrer ikke på at når de dukker op er deres service er tip top - og de er rare og behagelige at få på besøg. Bedste anbefaling herfra

26. September 2025

Super hjælp

Jeg fik super og hurtig hjælp til at fixe min Miele opvaskemaskine af Carsten Nielsen fra Karsbæk, kæmpe tak!

7. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kontaktede Karsbæk efter anbefaling fra…

Kontaktede Karsbæk efter anbefaling fra lokal hvidevareservice som ikke kan finde fejlen på vores SMEG induktionskomfur. Talte først med telefondame Lone, som gjorde sig umage med at vi fik en tid inden påske. Servicemedarbejder Jon var forsinket, men havde informeret om telefonisk. Super flink og servicemindet Jon har kigget på vores SMEG - problemet er for omfattende til at det kan fikses på en dag, men bestiller reservedele hjem og vi hører fra dem når de er kommet hjem. Jon gjorde sig umage med at forklare processen og rydde op efter sig - i det hele taget en fornøjelse indtil videre - og vi ser frem til at reservedelene kommer hjem så vores komfur atter kan fungere

16. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En meget sød ung mand reparerede min…

En meget sød ung mand reparerede min opvaskemaskine efter besøg af rotter, som havde splittet slanger og kabler til maskinen grundigt. Måtte komme flere gange fordi han først skulle skaffe dele til maskinen, og i mellemtiden havde rotten ødelagt flere slanger. Han var meget hunde-venlig. Her op til julen er det jo rar med en fungerende maskine. Top ti behandling både af reparatør og Lone på kontoret.

28. November 2024

Elendig kundeservice!!

Efter at have beskrevet mit problem til Karsbæk over tlf. aftaler jeg med dem de sender en teknikker ud for at prøve at fixe det. Han kommer så ud til aftalt tid, men kan desværre ikke fixe skaden på dagen da utætheden er et sted han ikke har reservedel med til. Jeg bliver lovet et tilbud på sms næste hverdag. Men det sker ikke. Jeg henvender mig til dem efter en uge hvor de undskylder og lover at få sendt tilbuddet. Da jeg så igen intet hører de næste 7 dage ringer jeg igen og gør dem opmærksom på problemet, men jeg får samme smører igen. Der sker så igen intet i over i en uge, hvorefter jeg så sender dem en mail med beskrivelsen af hele forløbet og at det er under alt kritik man så mange gange lover at sende tilbud på noget - men aldrig gør det plus de har taget 995 kr. for at sende en teknikker ud - der INTET har fikset, men bare bekræftet det jeg beskrev til dem i første omgang over tlf.
Jeg bruger aldrig det firma igen.

11. Oktober 2024

En rigtig god oplevelse

Vi troede at vores varmluftsovn gik i stykker fordi den larmede pludselig. Vi havde et besøg af en anden hvidevareservice der var anbefaldet af Nordic Smeg der tog 2800 kr for at sige de ikke var sikker på de reservedele som de skal bestille vil fungere til vores ovn og hvis de ikke fungererde, så skulle vi selv betale for dem og det kunne koste op til 4800 kr. Så vi har besluttet at finde en anden Smeg hvidevarerservice og der fandt vi Karsbæk Hvidevarer Service. I dag har en ung mand været her og nu virker ovnen som det plejer. Han gennemgik grundigt alle delene og fandt ud af at det var termometeret der var faldet ud af holderen der var knækket. Han viste at at holderen kan ikke erstattes så han opfindsomt lavet sådan at den kunne holde fast på termometeret.
Nu fungerer varmluftsovnen for 999 kr. Ud over det hjalp han os med at se på vores Smeg gaskomfur, også gammel model, der tager lang tid til at tænde. Det er alle sammen indenfor 999 kr. En fornøjelse at have en servicemand der er så fagligt dygtig, grundig og gør tingene med omhu og serviceminded og ikke haste gennem og sender en dyr regning for bare et besøg. Vi vil nu bruge kun Karsbæk Hvidevarer Service til alle vores hvidevarer fremover.

14. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende og kompetent oplevelse!!

Efter en ung fyr havde forsøgt at at få vores smeg komfur til at fungere uden rigtig held, så kom deres udkørende mand Carsten på besøg. Han var helt og aldeles fremragende. Han gik kompetent til opgaven og fik løs alle de problemer som vores komfur havde på en faglig og imødekommende måde. Det var virkelig en fornøjelse at have Carsten på besøg - en rar og faglig kompetent oplevelse.

Kan varmt anbefale Carsten

Fem store stjerner og kanon service!

9. September 2024

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk! Som andre har jeg oplevet at der kommer en fra firmaet som siger de har lavet skaden (maskinen tager ikke vand ind) men da jeg vil tænde viser displayet samme fejl. Jeg har nu ventet i 5 uger på en tilbagemelding om at komme igen eller en tilbagebetaling af mine penge. Jeg kan ikke få forbindelse og de vender ikke tilbage på hverken mail eller sms. Utrolig dårligt firma - minus 5 stjerner!!

26. Juni 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Could not identify and solve my problem

Disappointing experience with this company. Their technician came twice to work on my dishwasher (drainage error sign) but he could not identify what exactly was wrong. He tried a couple of things but it did not work. First visit was 1245dkk, second visit was not charged. The company said that the next step would be to replace the dishwasher parts for extra 2800dkk. It would be still cheaper than buying and installing a new machine but I had not faith it would work because the technician clearly said he was not sure what the problem was (several possibilities).

Here I am 3 weeks later, 1245dkk shorter (no refunds), still with the very same problem.

What I liked about the company was communication. It was fast, easy, they had not problem with English. That was really good.

10. Juni 2024

God og venlig service

God og venlig service. Dejlig simpel kommunikation via sms og telefon. Reparatør kom ud dagen efter og efterlod køkkenet pænt og ryddeligt. Køleskabet virker igen og prisen var rimelig. Stor anbefaling herfra.

10. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super seriøs, grundig og venlig tekniker

Dejlig nem booking over telefonen. Efter dårlig oplevelse med andet firma, kom der en super seriøs, grundig og venlig tekniker. Han undersøgte opvaskeren, gik den efter for diverse ting og udbedrede fejlen, så nu er vi weekendklar med en fungerende maskine. Tak for indsatsen og jeg håber firmaet får mange kunder. Det fortjener de.

8. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr