Kamerahuset Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skulle have taget pasfoto og manden sagde det ville koste 100 kr og jeg ville få 4 billeder. Det var perfekt da jeg skulle bruge to til mit danske pas og to til mit udenlandske pas. Da billederne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service - havde modtaget en forkert film, skriver til kamerahuset og 15 min efter min første mail er den rigtige film på vej til mig med GLS. Det kan ikke gøre bedre 😊 jeg vil trygt handle her... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super super siger jeg bare, nem bestilling, fin info ved. bekræftelse, forsendelse, forventet modtagelse osv. leveringstiden ramt plet, varen modtaget perfekt. kun ros herfra, der ser ud til at være s... Mehr ansehen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

505 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for at I har sendt mit…

Tusind tak for at I har sendt mit kamera og objektiv inden ferien begynder så jeg rigtig kan nyde mit kamera.
Glæder mig til jeg får tasken fra Think Tank så jeg har det hele samlet når jeg skal ud i det danske landskab.

30. Juli 2022

Thumbs up!

Købte et objektiv og fandt ud af 2 uger senere at det nu kan fås billigere med et protectfilter gratis. Jeg havde betalt for samme filter. Kontaktede dem og fik at vide at jeg kunne returnere objektivet og tilbagekøbe det til den lavere pris og samtidig få protectfilteret gratis. Som sagt, så gjort. Uden brok eller problemer! Super service og imødekommende ekspedient. Klar anbefaling her fra.

2. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køber en kamerataske i deres fysiske…

Køber en kamerataske i deres fysiske butik på Nørrebro d. 24. april. Når jeg kommer hjem, konstaterer jeg at regnslaget ikke ligger i tasken, som medfølger og jeg også kunne se var med, da jeg sammen med ekspedienten, kiggede på de forskellige modeller i butikken. Jeg laver en reklamation med det samme til deres support. 2 dage efter, skriver butikken til mig, om jeg så om ekspedienten tog den ud af tasken, men at de ikke havde nogen liggende hus dem fysisk. Jeg skrev samme dag til en Tobias, som startede sagen i deres supportsystem, at jeg ikke bemærkede om hvad ekspedienten gjorde, da han pakkede den nye taske ud af en papkasse. Derefter hører jeg slet ingenting! Så rykker jeg dem igen d. 14. maj! Hører fortsat ikke noget og rykker igen d. 2. juni og de er fortsat tavse. Jeg er virkelig rystet over, at de blot vælger at tie det ihjel, i stedet for at være løsningsorienteret og rent faktisk give mig en kundeservice.

19. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kamerahuset - kan anbefales!

Mit seneste køb var et Sony RX10 mark 4. Igen havde kamerahuset den bedste pris. Varen blev sendt lynhurtigt og godt indpakket. Tak til Nikolaj.
Jeg er klar over at man kan købe det en lille smule billigere hos et Hong kong baseret firma - men det kan i min optik absolut IKKE betale sig.
Jeg har handlet hos kamerahuset gennem mange år. Mit første digitalkamera blev købt i kamerahuset. Jeg har altid fået en god behandling uanset om jeg købte et billigt kamera i min studietid eller et dyrt kamera. Jeg har haft et kamera der gik i stykker i reklamationsperioden - det blev repareret uden brokker. Kamerahuset vil også fremover være min foretrukne kamerabutik.

14. Mai 2022

Altid en fornøjelse

Ikke nok med at det er gode priser, er varen næsten altid på lager eller kan skaffes inden for rimelig tid. Det er venligt personale og man får altid god rådgivning i butikken. Foretrækker helt klart at handle her.

12. Mai 2022

Antwort von Kamerahuset

Hej Frank, 1000-tak for den fine anmeldelse. Den er vi meget glad for. God dag til dig. Hilsen Toni

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske priser og sødt personale

Jeg er for nyligt begyndt at interessere mig i kameraudstyr, og jeg ender altid med at tage til Kamerahuset. Dels fordi, at Pricerunner altid peger mig i den retning, men også fordi, at jeg altid får god vejledning af søde og dygtige mennesker. Kamerahuset kan klart anbefales herfra!

10. Mai 2022

Antwort von Kamerahuset

Hej, tusinde tak for den fine anmeldelse. Den er vi rigtig glade for. Hilsen Toni

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse og god pris

Kamerahuset var den eneste i landet, der havde lager af mit nye kamera. Og endda til den bedste pris på Pricerunner.
God oplevelse i butikken, hvor jeg blev mødt af en dygtig medarbejder.
For mig er det en stor investering af købe nyt kamera, men jeg følte mig i sikre hænder.
Tak for handlen

9. Mai 2022

Ikke en eneste klage

Når jeg skal shoppe kamera og kameraudstyr, forventer jeg at dem som ekspederer mig kan deres kram og ved hvad de snakker om. Derfor er det altid en fryd at besøge kamerahuset. Top professionelt personale som yder en professionel men også super personlig service og det oplever man desværre langt fra alle steder!
Der er ingen tvivl omkring, at når jeg i fremtiden skal købe kamera og kameraudstyr, så bliver det her!
Tak for jer!

3. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tilbehør følger ikke med...

Bestilte et objektiv på hjemmesiden og fik min søster til at afhente i butikken på Nørrebro. Jeg modtager objektivet og 2 ud af 3 af tingene i tilbehør beskrivelsen, var med i kassen. Det undrede mig og jeg kontaktede dem på hjemmesiden. Jeg får svar tilbage om at modlysblænden ikke var en del af pakken, TRODS at den også står beskrevet i tilbehør sammen med de andre ting der fulgte med. Jeg skriver tilbage at jeg forventede at modtage modlysblænden også, og om de ikke selv synes beskrivelsen er misvisende for køberen, men får intet svar tilbage...
Objektivet var fint men at vildlede sine kunder på den måde og derefter ikke svare på mail, er langt fra tilfredsstillende.

Så en lille anbefaling herfra, stol ikke altid på hvad kamerahuset skriver på deres side, det er åbenbart ikke altid som de skriver på siden...

22. April 2022

Antwort von Kamerahuset

Hej Rasmus, jeg er ikke enig i dine antagelser. Ved de fleste af vores produkter får man en liste over tilbehør. Dette er dog ikke ensbetydende med, at man gratis kan få dette med, når man køber varen. Jeg må tilstå, at vi IKKE har haft andre kunder, som har anført dette som et problem. Hvis man kan få gratis modlysblænde med, så står det ved varen. For en god ordens skyld må jeg gøre opmærksom på, at du har skrevet til os flere gange og vi har også svaret dig. Vi kommer det ikke nærmere. God dag til dig. Hilsen Toni

Tak for snakken

Hej René

Tak for snakken i dag på Frederikssundsvej.
Altid en god service og snak om foto med mere og altid god tid til en.
Nu har jeg været med på Jeres rejse igennem ca. 25 år og altid perfekt service og hurtig hjælp når man står og har brug for det.

Ikke alene er i den billigste forretning at købe fotoudstyr hos.
Husk man skal lægge til det ekstra man altid får med i købet.
Ekstra batteri, fotokort og en service der slår det hele.

Glæder mig til at komme hjem og afprøve det nye Canon R6
Sjovt at tænke sig at i har været med på den halve rejse af mit fotoliv.

Tak for snakken som ikke altid bare handler om foto.
Et sted jeg stadigvæk vil besøge.
God Påske til jer alle.

IT og Fotonørden :-)

13. April 2022

Lynhurtig service

Bestilte kameraremme. Overskuelig website, konkurrencedygtige priser, fri fragt ved værdi over 400 kr. Ordre- og forsendelsesbekræftelse kom minutter efter bestillingen, varen var der 20 timer senere på landets modsatte side. Vender gerne tilbage!

13. Februar 2022

Manglene tilbagebetaling

Købte en objektiv i november 2021. da jeg kom hjem, fandt jeg ud af, at de havde solgt den til den forkerte pris. Jeg kontaktede kamerahuset NV, som oplyste at jeg var nød til at tage til enten butikken i NV, eller i amagercentret for at få pengende tilbage. Jeg valgte at tage til amager, selvom objektivet var købt i NV. På amager fik jeg at vide, de ikke kunne overføre pengende til mig, men de kontaktede NV, således de kunne lave en starksoverføgelse. Jeg har efterfølgende skrevet afskillige gange med NV, hvor de har lovet at over pengende. nu ca. 4 mdr. efter, er dette endnu ikke sket. Jeg kan derfor ikke anbefale Kamerahuset NV

10. Februar 2022

Antwort von Kamerahuset

Hej Tobias, ærgerlig sag, men du har helt ret. Den er simpelthen gået i glemmebogen. Du får de 545 kr overført i dag. God dag til dig. Toni

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tvivlen uden tvivl på kundens side

Jeg havde endnu en fantastisk oplevelse med Kamerahusets kundeservice, hvor jeg desværre ikke modtog et ekstra batteri i bestillingen. Personalet sagde: “Hvorfor skulle du have grund til ikke at sige sandheden, så jeg sender et nyt afsted med det samme”.

Denne service ses bare langt fra alle steder og dagen efter modtog jeg et nyt batteri med posten. Stort cadeau herfra.

7. Februar 2022

dårligste kundeservice

Jeg har købt et kamera med dertilhørende teams møde om produktet. Jeg har kontaktet forhandleren over en 4måneders lang periode; fået besked om, at jeg ikke var glemt, der blev svaret i næste uge, travlhed osv. Nu tavshed.
Jeg synes, det er under al kritik, at man udbyder noget, som man efterfølgende ikke kan leve op til og efterfølgende ikke får svar.

Jeg kan på ingen måde anbefale den "kundeservice" eller mangel på samme, som Kamerahuset tilbyder!

7. Februar 2022

Antwort von Kamerahuset

Hej Ann-Kathrine, jeg husker dine mails. Det forholder sig således, og det har jeg også gjort dig opmærksom på, at vi haft meget travlt som følge af, at alle vores medarbejdere på tur har haft corona og andre har sågar været væk grundet syge nærkontakter. Derudover har vi sagt farvel til en medarbejder. For at yde en god kundeservice, så har vi valgt, at 6 måneders grænsen ikke er gældende. Blandt andet derfor er der lang kø. Vi gør, hvad vi kan. Jeg sletter dig naturligvis af ventelisten. Hilsen Toni

Virkelig god service

Virkelig god service, jeg skulle bruge et produkt da jeg har noget hast arbejde på søndag og mit var gået i stykker. Jeg bestilte min vare online meget sent om aftenen og de sendte den allerede næste morgen 😁 det er god service. Tusind tak

4. Februar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr