Kamerahuset Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skulle have taget pasfoto og manden sagde det ville koste 100 kr og jeg ville få 4 billeder. Det var perfekt da jeg skulle bruge to til mit danske pas og to til mit udenlandske pas. Da billederne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service - havde modtaget en forkert film, skriver til kamerahuset og 15 min efter min første mail er den rigtige film på vej til mig med GLS. Det kan ikke gøre bedre 😊 jeg vil trygt handle her... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super super siger jeg bare, nem bestilling, fin info ved. bekræftelse, forsendelse, forventet modtagelse osv. leveringstiden ramt plet, varen modtaget perfekt. kun ros herfra, der ser ud til at være s... Mehr ansehen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

505 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service der er above and beyond!

Havde fået støv på sensoren på mit kamera, og var taget til Kamerahuset for at få sensoren renset - og fordi jeg havde købt kameraet hos dem så rensede de mit kamera gratis! Jeg havde gerne betalt dem fordi de er så dygtige til det, men fik at vide at det var en tak for at jeg handlet ved dem. Det er mig der siger tak!

7. August 2024

Fantastisk kundeservice

Jeg har skrevet flere gange sammen med deres kundeservice, for at få råd til køb af kamera, objektiver og tilbehør.

Hver gang har jeg fået helt fantastisk service, hvor der bliver lyttet til mine behov og ønsker. Deres anbefalinger har været helt perfekte hver gang, og der bliver ikke forsøgt at sælge det dyreste eller nyeste, men derimod det der passer bedst til ens behov. Og de svarer med det samme, uanset hvad dag på ugen det er.

Jeg har været utrolig tilfreds med mine køb, og der har ikke været nogle problemer med levering af varerne, de bliver sendt med det samme og i sikker indpakning.

Jeg vil helt klart anbefale alle at bruge kamerahuset. De ved hvad de snakker om, og de har kundens ønsker først.

15. Juni 2024

Glædeligt gensyn

Efter flere år uden at fotografere, er jeg begyndt igen - og manglede noget nyt. Tog til Kamerahuset - og det blevet et glædeligt gensyn.
Fantastisk kompetent og venlig betjening, og særdeles god pris.
SÅ det kan kun anbefales med 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kommer helt sikkert igen

23. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I Kamerahuset fik jeg hele pakken

I Kamerahuset fik jeg hele pakken af en yderst kompetent og hjælpsom medarbejder, der hjalp mig med at vælge/købe et nyt kamera, der opfyldte mine krav/ønsker. Dette bevirkede, at jeg var i stand til at foretage det rigtige valg.
Når jeg skriver hele pakken, så omfatter det hjælpsomhed, service, viden, instruktion, vejledning, ja alt hvad man forventer ved en forholdsvis stor investering. Jeg kan derfor kun give Kamerahuset og dets personale mine bedste anbefalinger.

3. Mai 2024

Præcis og enkelt rådgivning -> DJI OSMO POCKET 3

God service og grundig tid til at forklare mig hvordan den nye DJI OSMO POCKET 3 virke. Meget god rådgivning, og jeg endte med at købe det CREATOR COMBO sættet, da jeg skal bruge det til stand-up. Jeg kan varmt anbefale Kamerahuset. Tak for en god oplevelse med dygtige medarbejder - medarbejdere der viste hvad de talte om !

28. April 2024

Super service!

Super service!
Jeg er helt nybegynder og havde derfor en masse spørgsmål. Medarbejderne var super venlige og tålmodige, og besvarede alt ærligt og kompetent og med en positiv og imødekommende udstråling. Vil helt klart handle der igen :)

19. April 2024

Rigtig god service.

Rigtig god service.
Mit nyindkøbte kamera, købt i Kamerahuset, virkede pludselig ikke under en rejse, det var den elektroniske view finder det var galt med.
Forventede en dyr reparation, men i kamerahuset rensede de og justerede det på stedet, og bum - så virkede det igen.
Alt sammen med stor venlighed og uden betaling.
Tak for god service.

2. April 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Modtog vare uden indpakning - mast i kassen

Anden gang jeg køber hos jer da jeg var godt tilfreds første gang. :)
Jeg købte denne gang en 5pak Polaroid 600 film og en 5x10pak af Instax mini.
Instax filmene modtog jeg som to stk 2x10 pakker og en enkelt single 10film pakke uden indpakning.
Når I sender en pakke uden indpakning har jeg ikke andet end udløbsdato - jeg kan altså ikke se på pakken om det er farve, B&W eller special frame.
Så I realiteten kan jeg ikke vide om jeg har modtaget det rigtige før jeg bruger dem, og det er sværere at holde styr på mellem resten af mine film.
Desuden var den også godt mast af en god gang fyld, så håber at filmen ikke har taget skade (dette har jeg før oplevet efter pakker har været mast).

Må sige jeg blot er skuffet, over hvad andre måske synes er en lille ting, men synes ikke det er særlig professionelt at sælge mig noget uden indpakning.

Jeg opdaterer anmeldelsen, når jeg har brugt den pågældende pakke film. :)

5. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte et kamera hvor der, hvad skal vi sige(*), var lidt tvivl om hvilket tilbehør der skulle med. Kamerahuset valgte at give mig ret, selvom de strengt taget ikke havde behøvet. Stor respekt for det.

(*) Mellem at jeg gik ind på produktets side og lavede min bestilling gik der noget tid. I den periode virker det som om det tilbehør der "hører med" er ændret. Det jeg fik tilsendt svarede 100% til min ordrebekræftelse og faktura, men ikke til hvad jeg "troede" jeg havde købt.

25. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Misvisende lagerinfo på deres…

Misvisende lagerinfo på deres hjemmeside. Når man så tager kontakt, så bliver man mødt af personale, som virker total ligeglade med situationen.

Jeg kan ikke anbefale Kamerahuset, medmindre at man gerne vil vente længe på sine ting og er ligeglade med god kundeservice.

26. Februar 2024
Kamerahuset-Logo

Antwort von Kamerahuset

Hej Sebastian,
Jeg har nu kigget ind i sagen og er uforstående overfor din kritik.
Du opretter en ordre lørdag kl. 1600. Her er vores webshop lukket. Du har lagt en ordre med 5 varer. Der mangler øjensynlig 1 vare, som vi ikke har på vores webshop lager, da den er blevet udsolgt i mellem du har lagt ordren og den der blevet ekspederet mandag.
Du har talt med en medarbejder, som tilbød dig dellevering. Det ønskede du ikke, hvorefter vi slettede din ordre.
Alt er fra vores side foregået korrekt og efter "bogen".
Venlig hilsen Toni

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Igen super service fra Kamerahuset!!

Igen super service fra Kamerahuset!!
Jeg har købt en monitor til mit kamera som jeg ikke kunne få til at virke. Ringede til dem, og 1/2 time senere ringede de tilbage og havde de prøvet præcis samme kombi som jeg har, og det hjalp mig til at fikse mit problem.
Det er altså ikke hver dag man oplever så fantastisk en service, og samtidig var de billigst på Pricerunner på varen!! Nuff said!!

14. Februar 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ventede forgæves grundet manglende service

Betalte ekstra for at fremkalde mine billeder inden for en time. Til min overraskelse sender i ikke sms'er når ens ordre er klar som alle andre steder man laver klik og hent.
Så sad forgæves og ventede en time når de var klar efter 30 minutter. Medarbejderen forklarede at i ikke har tid til at sende sms'er, men at jeg kunne downloade jeres app. Det står der bare intet om i ordrebekræftelsen.

Medarbejderen i Amager Centeret ekspederede mig heller ikke færdig før hun startede en samtale med sin kollega, hvilket jeg syntes er lidt uhøfligt.

19. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr