Jeg giver helt klart 5 stjerner til SUP introkursus på Amager Strandpark. Jeg har fået super fin service af Peter ved bestillingen. Min datter og jeg havde den fedeste oplevelse med Nina som ins... Mehr ansehen
Virkelig god oplevelse med Kajakhotellets IPP2 kursus henover fire aftener. Lærte en masse i et godt tempo af den kompetente instruktør, Ophelia.
Den fedeste oplevelse! Vi havde booket et to timers introkursus og det var veltilrettelagt fra start til slut. Vi var i totalt sikre hænder og under meget kyndig vejledning af Sebastian hele vejen. Vi... Mehr ansehen
Gennemførte webordre på tørdragt- Lørdag middag kl. 11.50 Kl. 12.05 - lå der en mail med tracking info - ordren var pakket og sendt Har idag tirsdag modtaget pakken med postnord til forventet... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Kajakhotellet blev grundlagt i 2005 af de passionerede kajakentusiaster Anders Nielsen og Peter Bondesen. Det hele begyndte med en fælles kærlighed til kajakroning og ønsket om at skabe et unikt sted, hvor både nybegyndere og erfarne roere kunne dele oplevelser, og skabe et fællesskab med havkajakken som omdrejningspunkt. Siden da har vores “lille” kajaksted udviklet sig sammen med kunder og ikke mindst vores medlemmer, og er vokset til så meget mere! I dag er Kajakhotellet Danmarks vel nok største vandsportscenter med havkajak, surfski, stand up paddleboard (SUP) og kitesurfing. Komplet med kurser, klub, butik, café, yoga, sauna, stort udvalg af udstyr, god service, lækker kaffe, events og opbevaring af kajakker og SUP på vores 2 lokationer i Amager Strandpark og Kalvebod Bølge. Vi udbyder et hav af kajak- og SUP kurser, lige fra et 2 timers introduktionskursus til kajak eller SUP til 2 dages kajakbegynderkursus, rullekursus & instruktørkursus. Vi afholder løbende kajakkurser på Kalvebod Bølge og naturligvis på Amager Strand, hvor der både er kurser i hverdage og weekender. Vores kajakklub har ingen venteliste og har fordelagtige priser som inkluderer lån af kajak, pagaj og sikkerhedsudstyr samt fri adgang til yoga hold og sauna på den bedste beliggenhed i København, nemlig Amager Strand. Du får også ugentlige ro-med ture og gratis teknik-træning med i vores KajakPilot medlemskab. Oveni får du fri benyttelse af SUP i butikkens åbningstider. Vores kajakbutik på Amager Strand er den største i København med alt det kajakudstyr du skal bruge; bl.a. pagajer, tørdragter, kajakker, våddragter, luffer, støvler, spraydeck, redningsveste osv. Se udvalget i vores webshop og finder du ikke lige det du mangler, så kig forbi i butikken. Du kan også prøve din kajak i vandet inden du køber, så du finder den der lige passer dig. Vi har 3 landgangsbroer, hvor du kan sætte kajakken i vandet og ro en tur. Vi har altid masser af kajakker på lager og helt sikkert også en til dig. Kom forbi vores café og nyd en kop lækker kaffe fra Kontra Kaffe sammen med en is på vores udendørs terrasse eller i vores hyggelige lokaler indenfor. Vi serverer også vin, øl, sodavand, vand og bobler, så der er noget for alle. Hver fredag hele sommeren (juni, juli og august) afholder vi Social Friday og Fredagsbar. Vi tænder op i grillen, shaker cocktails, og sætter fadølsanlægget op. Du tager selv mad og service med, og køber drikkevarerne i vores café. Er det godt vejr, sidder vi på tagterrassen, og i tilfælde af dårligt vejr har vi mulighed for at sætte os ind i caféen. Alle velkommen til en hyggelig aften på stranden. Vi ses på vandet!
Dänemark
- www.kajakhotellet.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Ved ikke om det er husleje der er dyr…
Ved ikke om det er husleje der er dyr men 20-30% dyre det meget for det samme 😡😡 så NEJ TAK
Så skuffende.
Havde booket 2 timers kajakkursus med konen. Der stod at der muligvis ikke var plads, eller det kunne bliver flyttet. Men at hvis man modtager bekræftelsen, så er man sikker på at det bliver afholdt. Vi fik bekræftelsen. Ringer alligevel flere gange inden, for at sikre at det bliver afholdt. Kommer aldrig igennem på telefonen, der bliver ved med at stille rundt mellem en menu, være på hold, og tilbage til samme menu. Bruger sammenlagt mere end 1 time på aldrig at komme igennem. Dukker op på Kalvebod Bølge kl. 16.50 som bestilt, for at opdage at de har booket os forkert til Amager Standpark. En "menneskelig" fejl. Øv. Koster lige 3 timers spildtid, 50 kr. i benzin og 100 kr. i parkering. Så var den weekend ødelagt.
Dårlig service og mangelfuldt udstyr
Vi var en gruppe på 18 pers. som havde bestilt 1 times kajakpolo, samt 2 mega SUP i 1 time.
Til kajakpolo var instruktørerne ikke klar med udstyr mm. før der var gået små 10 min af vores tid.
Til mega SUP fik vi udleveret 1 SUP, som var uden finner, og som kun var pumpet halvt op. Da vi spurgte en medarbejder, fik vi blot af vide, at vedkommende ikke var ekspert på SUP, hvorfor vedkommende ikke kunne hjælpe.
Efterfølgende klager på mail over mangelfuldt udstyr ikke besvaret.
Som altid god og venlig service hos…
Som altid god og venlig service hos Kajakhotellet. Vi fik hjælp til at købe en god Kokatat rojakke i butikken. :-)
Tak for flot betjening og at i…
Tak for flot betjening og at i overtalte os til at prøve vores køb af SUP - Det endte med god betjening, lærerig undervisning, godt køb og en fin rabat :-) Alt i alt - TAK
Vi var 3 der havde købt et SUP Level 1…
Vi var 3 der havde købt et SUP Level 1 kursus på 2 timer og var yderst tilfreds med den oplevelse vi havde. Vejret var godt og ikke meget vind, så det passede fint til os. De skriver i en mail man modtager, at de ikke anbefaler at man har bare fødder, men sko der kan bruges til SUP. Vi havde alle bare fødder uden problemer, så det behøver man ikke være nervøs over. Vores instruktør talte engelsk, så det skal man nok lige være opmærksom på.
Dårlig service.
Jeg havde købt en kajakoplevelse til min far og jeg i fødselsdagsgave med alt inkluderet for nogle måneder siden, trods jeg kun er på SU.
Men jeg ender med at blive meget syg, og indlagt, isoleret på akutafdelingen på et hospital da jeg pludselig blev meget syg.
Jeg ringer og skriver til kajakhotellet og får af vide noget tid efter, at det hverken er muligt at rykke datoen, eller få pengene tilbage.
Ekstremt uforstående mennesker og hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg det.
Måske det havde været udemærket hvis jeg ikke var tilbageholdt på et hospital, men håber ikke andre har købt dyre oplevelser og skulle blive syge, for så er alle pengene hundrede procent spildt.
Trods det sjove navn.
Føler jeg mig taget seriøst, og særdeles godt behandlet.
Okay! Her i højsommeren (sommeren 2018🌞) fornemmer man klart travlheden.
De havde ikk’! Lige den størrelse vest i det mærke jeg havde udset mig.
Men fik hurtigt tilbudt et andet mærke, ikke til helt samme pris.
Men! Alligevel til en rigtig! God pris.
Kan klart anbefales.👍🏻
Hej fra ordrenr: 6112
Kajakhotellet WEB shop med ringe kundeservice
Bestilte varer på WEB shoppen, men efter 10 dage bliver jeg informeret om at den bestilte pagaj ikke kan leveres (det kan jo ske), men de kan levere en anden pagaj i stedet - den er billigere og beløbet vil blive reduceret med differencen. Jeg accepterer og afhenter pakken på posthuset 18 dage efter bestilling, men Kajakhotellet trækker det forkerte beløb på min konto, dvs. uden at reducere med differencen på den bestilte og leverede pagaj. Efter gentagne mails, hvor jeg beder om at få overført differencen til min konto, må jeg konstatere at der overhovedet ingen reaktion er fra Kajakhotellets og at jeg ej heller har modtaget difference beløbet.
Beder nu min bank om regulering af beløbet (indsigelse).
Ringe kundeservice = jeg handler ikke med Kajakhotellet fremover!
Kajakhotellet er klart et besøg værd.
Det er et fantastisk sted, gode kajakkurser, dejlige ro med ture samt en butik med et dygtigt personale og nogle OK priser.
Kajakhotellet yder ikke Garanti og …
Kajakhotellet yder ikke Garanti og overholder ikke Købeloven,
idet de hverken vil reparere eller udskifte defekte og manglende kajakdele.
Kajakhotellet sælger Wilderness kajakker, som har 1 års Garanti på alle dele og Livstidsgaranti på skroget.
Jeg købte en fabriksny Wilderness kajak af Kajakhotellet,
den 6. januar 2017.
Det viste sig at kajakken var og er defekt og mangelfuld,
i forhold til Kajakhotellet's og Wilderness Systems' markedsføring, produktspecifikationer og styklisten:
1. Mangler Slidelock Footbrace - fodstøtte til kajakken, som har ror.
2. Mangler Hip Pads - hoftestøttepuder.
3. Defekt skrog - med sorte pletter overalt, i den røde Polyethylen, både indvendig og udvendig i kajakken. Det skyldes en kendt støbefejl, ved Rotomoulding, hvor PE-massen degenererer og ødelægges ved for høj temperatur i for lang tid. Kajakken er ikke solgt som rød med sorte pletter. Kun leveret.
4. Defekt ror - hvor op- og nedtrækket er så løst, at træksnoren går i klemme og blokerer rorets op- og nedtræk, hver gang, mens man sidder i kajakken.
Det har Kajakhotellet fortsat ikke udbedret, på trods af Garantireklamationen den 6. januar 2017 - og på trods af flere rykkere.
Kajakhotellet har senest skrevet, at de ikke vil svare på Garantireklamationen. Det er i strid med Markedsføringsloven og Købeloven:
Ifølge Købeloven har den handlende maksimalt et par uger til at reparere eller udskifte de defekte og manglende dele.
Derefter har køber ret til Erstatningskøb, for sælgers regning:
Se Forbrug.dk: Ombytning - hvad er det ?
Se Forbrugerrådet Tænk.dk: 25 forkerte påstande om købeloven.
Garantien, på Wilderness Systems kajakker:
Se Wilderness Systems Europe: Warranty
Meget ubehagelig oplevelse
Servicen og personalet på kajakhotellet er under alle kritik. Vi lejede paddle boards for en time og fik ingen instrukser. Det viste sig, at det var meget svært for os at paddle tilbage pga en meget kraftig strøm og tiltagende vind. Men til trods for at vi ikke var kommet ind efter næsten to timer var personalet totalt ligeglade og var ikke kommet ud for at kigge efter os. Da vi til sidst formåede at komme ind viste de ingen empati for den meget ubehagelige og potentiel farlige situation vi havde været i. De var decideret flabede overfor os. Vi var ret rystede over turen på vandet og deres attitude var derfor ekstra ubehagelig. De burde ikke drive er sted med vandsport, hvor folk kan komme i livstruende situationer, når de er totalt ligeglade med folks sikkerhed.
Helt ærligt elendig
Helt ærligt elendig! Gå udenom den butik , hvis du skal købe dyrt udstyr, tørdragt etc. Søde og venlige men
Elendig kundeservice. Brug webshop! Der har du 14 dages returret og kan få pengene tilbage. Køb ALDRIG
I butikken!,
Maveplasker på servicen
Kajakhotellet ligger godt placeret i den stille lagune ved Amager Strandpark, og med det gode vejr vi har i øjeblikket, burde det være nemt at trække kunder til. Derfor får de to stjerner.
Den primære grund til at Kajakhotellet ikke får flere stjerner er, at deres unge instruktører laver en reel maveplasker, når det kommer til service. Dumsmarte bemærkninger og en arrogant attitude er bare ikke det smarteste i servicebrancher, hvor oplevelsen er altafgørende, og kunderne er voksne mennesker.
Instruktørerne flueknepper desuden de mest elementære kajakmoves til døde i den værdifulde tid, man er i kajakkerne. Hvad med at komme med noget interessant i stedet - fx demonstrere hvordan man spiller kajakpolo eller laver en grønlændervending? Det havde været sjove indslag.
Sidst, men ikke mindst, kan jeg tilslutte mig koret af klager over opbevaring af værdigenstande samt omklædning. På begge områder får Kajakhotellet dumpekarakter, selvom det burde være indlysende, at kunderne har brug for, bogstaveligt talt, at være godt dækket ind lige netop på dette område.
Alt i alt en sløj oplevelse hos Kajakhotellet, der ikke desto mindre blev reddet på målstregen af Moder Naturs gode vejr, fint selskab og en lille en til ganen efterfølgende.
Dyrt, men ikke bedst.
Jeg har i adskillige år roet kajak hos Kajakhotellet om sommeren. De ligger godt placeret og der er gode muligheder for sjove ture.
Men jeg vil ikke længere anbefale stedet til andre.
Hvis man ror i lånekajakker, skal man desværre regne med at der på solskinsdage ikke rigtigt er en kajak at få, og dem der er der, er ofte slidte, med knækkede spænder, stropper og lignende. Spraydecks er hullede og slidte.
Der er ingen bokse at låse værdigenstande inde i og kun enkelt unisex omklædningsrum.
Jeg havde tilmed en kedelig oplevelse med deres regelrette økonomi afdeling.
Jeg meldte mig ud da jeg hørte første lyd fra dem om at sommersæsonen startede igen efter vinterperioden - desværre skulle jeg havde meldt mig ud 14 dage før og så var der bare intet at gøre. Ingen forståelse for at jeg meldte mig ud så snart jeg fik en email fra dem om at nu gik de igang igen.
Det er mig en gåde hvorfor i vælger så rigid en tolkning af regler, da de ellers typisk har været til at tale med når man møder dem i butikken.
Kajak er sjovt, men jeg vil anbefale et andet sted.
Fint kursus, men elendig service.
Min arbejdsgiver havde betalt for EPP2 og instruktør 1 kursus, som skulle bruges i forbindelse med undervisningen på en specialskole. Men ak, vi kommer ikke afsted i år. :-(
Kritikpunkter:
1. En medarbejder havde lovet at sende mig et tilbud på 8 kajakker, dette modtog jeg aldrig.
2. Det nummer der stod i infomailen var til en person der holdt ferie, så da min kone blev syg, da jeg skulle på EPP2 kursus kunne jeg ikke kontakte dem.
3. Da jeg fik fat i dem via mail, var der ingen fleksibilitet, da jeg ikke havde bestil afbestillingsforsikring. Dette bliver man ikke gjort opmærksom på når man bestiller kurset, dette skal man selv opdage andetsteds på jeres hjemmeside.
4. Da jeg skal tage instruktørkurset er det aflyst og jeg har intet fået at vide.
5. Jeg har nu kontaktet dem 3 gange vedr. et nyt kursus og har intet hørt.
Deres EPP2 kursus var godt, men jeg vil overordnet set ikke anbefale kajakhotellet.
Advarsel!
Når man først har været her en gang komme man aldrig væk igen fordi her er super hyggeligt med masser af gode oplevelser med sjov på vandet.
Alle jeg har mødt af medlemmer og personale er super søde og her er virkeligt gode Instruktør til undervisning.
Jeg har aldrig været glad for havet før jeg var på EEP2 kursus i maj og nu har jeg været her næremest hele sommeren, kajakhotellet kan varmt anbefales til alle.
Servicen og information helt I top.!
Godt information inden tilmelding og efter tilmelding kom en god detaljeret information om hvad vi skulle huske at have med til dagene på vandet.
Hvis man overvejer at taget et kajakursus så er dette det rette sted at tage hen. De veluddannet og erfarene Instruktøre som der var 2 af var rigtig gode til at forklare og informere skridt for skridt.
Kursuset giver én en god grundig forståelse af kajak og sikkerheden under teorien der bliver formidlet i små bidder under hele kursuset på på vand og på land.
Den praktisket del på vand var god og seriøs med massere af sjov hele tiden.
Kan helt klart anbefales!
God service - og venligt personale
Jeg har gennem flere år handlet med Kajakhotellet via nettet og i butikken på Amager Strand. Selv om der til tider kan være travlt i butikken er servicen altid høj, og der gives god vejledning og råd. Der er næsten altid mulighed for at teste udstyret inden køb, og ved reklamationer har jeg aldrig oplevet problemer, kun god service. Jeg kan varmt anbefale kajakhotellet når du skal købe kajak, udstyr eller har brug for et kajakkursus.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.