K-Rauta Sverige Bewertungen 16.473

TrustScore 4 von 5

4,2

Trevlig chaufför. Dock en liten brist om paketen som min garderob kom i. I ena änden finns skruvarna och allt annat. Dem skall vara vända uppåt när man ställer ned paketen på golvet vilket han missade... Mehr ansehen

Nöjd med produkten (ytterdörr) och köpprocessen. Fick veta att produkten lev hem fredag vilket passade mig utmärkt då jag planerat att inst den under helgen med hjälp utifrån. På fredag kl 12 ha... Mehr ansehen

Helt ok snabb leverans, precis som utlovat. Enda minus är att om jag kunnat hämta själv i butik hade det blivit billigare för mig än att få det hemkört. Men jag är snål, så därför blir det bara 4 st... Mehr ansehen

Fick vänta längre än vanligt på mina varor senaste gången då jag inte fått telefonnummer till transportör, men efter påstötning fick jag mina varor snabbt, och de var som vanligt av bra kvalitet.

1. Badezimmerrenovierung
  2. Türengeschäft
  3. Fachhandel für Bodenbeläge
  4. Garagentoranbieter
  5. Küchenstudio

K-rautas kedja med byggvaruhus är en av de största i Norden. Vi kan erbjuda ett stort sortiment inom bygg, verktyg, VVS, inredning, trädgård och hemutrustning. Välkommen till K-rauta - Vi hjälper dig från start till klart!

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

16.473 Bewertungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alle Sprachen

Det vore bra om man får alla varorna…

Det vore bra om man får alla varorna levererade till sig inom rimlig tid.
Svar på fråga vad som händer är också bra så man vet om varan är på väg eller har kommit bort.

5. November 2024
K-Rauta Sverige-Logo

Antwort von K-Rauta Sverige

Hej,
Tack för ditt inlägg & feedback.
Vi ber verkligen om ursäkt ifall leveransen inte skett inom utsatt tid. Hoppas att detta nu är löst och du fått din leverans. Om det skulle vara några problem eller om du har frågor får du gärna höra av dig till oss på kundservice@k-rauta.se så hjälper vi dig självklart vidare.
Vänligen,
Anna

Väldigt smidigt

Väldigt smidigt, blev felbeställning av mig . Men k-rauta var otroligt hjälpsamma . Då telefon kontakten var toppen! Kommer nog att söka att handla hos K-Rauta

9. November 2024

Här var problem med leveransen eftersom…

Här var problem med leveransen eftersom chauffören tappat bort telefonnumret och när man då har åkt från Norge och sitter hemma och väntar 8 t på en tung leverans från Hafa och har måttet boka bärhjälp då dsv inte bär upp till 3 våningen.
Då blir det extra irriterande att dsv åker förbi.
Boka inte hos K rauta e handel med leverans från DSV

15. November 2024

Var e grejerna?

8. November 2024
K-Rauta Sverige-Logo

Antwort von K-Rauta Sverige

Hej,
Tack för ditt inlägg.
Vi har skickat ett mail till dig med info gällande din order, så kolla gärna där, så hjälper vi dig vidare.
Vänligen,
Moa