Unternehmen hat geantwortet
Super service. Online chat som har længe åbent. Havde et lille problem med at betale med forbrugsforeningen, hvilket jeg skrev til chatten, men nåede ikke lige at få svar fra dem , inden jeg bar... Mehr ansehen
Virkelig virkelig god service. Bestilte lidt sent torsdag aften en gave. Skrev efterfølgende en mail om at hvis det var muligt ville jeg gerne have pakken leveret lørdag. Fredag over middag blev pakke... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
JT Sport forhandler varer indenfor f.eks. outdoorbeklædning, fitness udstyr, kompressionstøj, vintersport, svømning, slacklines og vandpolo, produkter til vask af outdoor tøj. Egen import af dommerfløjter fra Fox 40. Udforsk de godt 40 brands på hjemmesiden.
Industrivej 19, 8260, Viby J., Dänemark
- Kundeservice@jt-sport.dk
- www.jt-sport.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering og varerne var pakket…
Hurtig levering og varerne var pakket fint og forsvarligt ind. Har kun købt 2 typer af vaskemiddel til vandtætte tekstiler, så nok ikke det mest spændende at berette om, men produkterne virkede efter hensigten, så alt i alt, helt fin oplevelse.
Dejlig hurtig levering og lige de varer…
Dejlig hurtig levering og lige de varer jeg søgte.

Antwort von JT Sport
fin indkøbsoplevelse med hurtig…
fin indkøbsoplevelse med hurtig alternativ til udsolgt produkt

Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, og super god service med hjælp til returnering og ombytning , hurtig tilbage melding på tlf ... Bare i orden Mvh Carsten øxbøg

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Knæbeskyttelse kom ultra hurtigt dagen efter, desvære var de for små. Jeg udfylde retur blanket og der var så en pris difference i min favør. Samme dag de modtog min retur vare, var pengene på min konto. Den rigtige størrelse knæbeskyttelse modtog jeg. Alt sammen indenfor få dage, Bravo JT Sport, Der er mange, som kan lære af jer, når det kommer til professionelt salg på nettet.

Antwort von JT Sport
Manglende kommunikation og ingen status på ordre
Jeg gennemførte ordre den 7/1-2026 hos jt-sport.dk. Her den 13/01-2026 har jeg kun modtaget en ordrebekræftelse og intet andet.
Jeg har skrevet til virksomheden tre gange for at få en status og forventet leveringsdato, men har ikke modtaget ét eneste svar. Manglende kommunikation gør det umuligt at vide, om ordren overhovedet bliver behandlet.
Jeg har nu bedt om status, da jeg ellers er nødt til at annullere ordren og handle et andet sted.
Meget skuffende oplevelse.

Meget hurtig levering.
Intet at klage over.
Intet at klage over.
Varen leveret til tiden.
Men et lille suk. Skift postnord ud, de har den dårligste service i landet. Jeg har flere gange bestilt levering til en pakkeboks i nærheden, men så skriver de at der desværre ikke er plads, og så vælger de at levere i en pakkeshop 2,6 km i stedet for den nærmeste som jeg kun bor 1,6 km fra. De kunne også have valgt en anden pakkeboks, som ligger 200m før den jeg havde valgt. De burde gå ud fra at jeg har valgt det der er nærmest mig. Venlig hilsen Carl.

Super service!
Ville gerne afhente i Viby, da det er tæt på mit arbejde. Det kunne jeg ikke, men i stedet kom de personligt til mig på arbejdet med varen, free of charge - virkelig god service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.