JoDis Shoes Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I bought a wonderful pair of boots and the quality is outstanding, the premium materials and careful craftsmanship really show. Every single time I wear them, everyone compliments me! Plus, the s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte for nylig et par sko fra Jodis Shoes, og jeg er meget tilfreds. Leveringen var lynhurtig, og hele købsoplevelsen var nem og behagelig. Skoene er i rigtig høj kvalitet, super komfortable... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot sko jeg bestilte - hurtig og nem bestilling - og hurtig levering / desværre skulle nummeret på skoen være 1 nr større end jeg plejer at bruge. Kontaktede kundeservice som fluks sendte retur labe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så glad for jeg valgte at bestille mine drømme støvler hos JoDis🧡 Støvlerne er lavet i det lækreste læder, har den helt perfekte farve og fine detaljer✨ Støvlerne kom til tiden og alt var som fo... Mehr ansehen

1. Schuhgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

JoDis Shoes er et dansk skomærke med produktion i Portugal. Jodis mener, at der ikke findes én ultimativ stil eller mode, og at hemmeligheden ligger i mangfoldigheden og at finde sin egen stil. Derfor drejer JoDis konceptet om co-designede sko, som gør det muligt for mærket konstant at levere nye, innovative og forskelligartede designs. JoDis mission er at inspirere til individualitet ved at samarbejde med forskellige co-designere med forskellige baggrunde og stil. JoDis har en vision om en fremtid, hvor alle kan gå på gaden og føle sig sikre på, hvem de er, og hvordan de ser ud. JoDis Shoes sko kollektioner rammer bredt og er det perfekte valg til dig der elsker kvalitet og godt design. Vi elsker at lave sko som er anderledes men også klassiske modeller med små detaljer og altid håndlavet i kvalitetsmaterialer hvor komfort, kvalitet og design går op i højere enhed. Vi elsker når mennesker tør skille sig ud og vores sko er derfor et must-have i alles garderober. JoDis sko produceres i små mængder, og der lægges vægt på kvalitet. JoDis tror på at købe mindre og købe bedre, så du ikke behøver at købe to gange. Derfor arbejder JoDis sammen med ekstraordinære håndværkere, som håndlaver deres produkter, på en mindre familie ejet skofabrik med stor opmærksomhed på detaljer hvor kvalitet altid kommer før kvantitet.

Hervorragend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har begået nogle fejl ved køb og…

Jeg har begået nogle fejl ved køb og ville gerne i kontakt med deres kunde center.
De reagerer ikke pr mail, deres egen kontakt formuler eller på telefonen.

31. Januar 2024

Hej Jacob,
Tak for din anmeldelse og feedback.
Vi må naturligvis beklage for den længere svartid, da vi flyttede kontor.

Til de øvrige læsere kontaktede du os tirsdag aften og fik svar på dit spørgsmål torsdag morgen. Jeg kan forstå på min kollega sagen er afklaret, og ønsker dig en god weekend.

De bedste hilsner
Caroline // JoDis Shoes

Hej Majken,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice på telefonen. Det er vores mål at sikre, at alle vores kunder får den bedst mulige service, og det glæder os at vide, at vi kunne hjælpe dig.

Vi sætter stor pris på din støtte og din tilbagemelding. Skulle du få brug for yderligere assistance i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Hej Lars,

Tak for din feedback! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi lægger stor vægt på at sikre en effektiv leveringsservice, og det er dejligt at høre, at du satte pris på det.

Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at fortsætte med at give dig den samme gode service i fremtiden.

Outstanding customer service

Outstanding customer service, i would highly recommend. Shoes are true to size and are comfortable.

4. Dezember 2023

Dear Thora,

Thank you so much for your outstanding review! We're thrilled to hear that you had a great experience with our customer service. Your recommendation means a lot to us.

We're delighted that the shoes were true to size and comfortable for you. Your feedback helps us ensure that we're meeting our customers' needs effectively.

We truly appreciate your kind words and look forward to serving you again in the future!

Best regards,

Good prices and Quick delivery 🍀

1. Dezember 2023

Kære Anne,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du satte pris på vores gode priser og hurtige leveringsservice.

Vi bestræber os på at tilbyde konkurrencedygtige priser samtidig med at vi sikrer en hurtig levering, og det er fantastisk at vide, at dette blev bemærket og værdsat af dig.

Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte sko og virkelig god service

24. November 2023

Kære Ida,

Mange tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores sko og virkelig værdsatte vores service.

Det betyder meget for os at vide, at du satte pris på både vores sko og den service, vi leverede. Din tilbagemelding motiverer os til fortsat at levere den bedste service til vores kunder.

Vi sætter virkelig pris på din støtte og ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The boots are great and shipped quick

The boots are great and got shipped really quickly

21. November 2023

Kære Bjørk,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med støvlerne og værdsatte den hurtige levering.

Det er fantastisk at vide, at støvlerne lever op til dine forventninger, og at du fik dem så hurtigt. Din tilbagemelding er værdsat og betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem levering og god kvalitet

Hurtig og nem levering, modtog pakken efter 2 dage. Skoene er helt vildt flotte og i super god kvalitet, vil helt klart bestille herfra igen :)

15. November 2023

Kære Freja,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige og problemfri levering. Det er fantastisk at vide, at du modtog pakken så hurtigt.

Vi er glade for, at skoene levede op til dine forventninger og var i en super god kvalitet. Din positive feedback er meget værdsat og betyder meget for os.

Det glæder os at høre, at du vil handle hos os igen! Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing service and a quick delivery!

Amazing service and a quick delivery! 😊

24. November 2023

Dear Erla,

Thank you so much for your kind words and positive feedback! We're thrilled to hear that you found our service amazing and appreciated the quick delivery.

Your satisfaction is our priority, and we're delighted that our efforts met your expectations. Your feedback means a lot to us, and we truly appreciate your support.

We look forward to serving you again, and if you need anything else, feel free to reach out to us.

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

It was my first time to order at JoDis…

It was my first time to order at JoDis and I was so happy with my order. Fast transaction and delivery. Thank you!

22. November 2023

Dear Miss Bonita,

Thank you so much for choosing JoDis for your first order! We're thrilled to hear that you had a positive experience and that your transaction and delivery were fast and efficient.

Your satisfaction means a lot to us, especially for new customers like you. We're delighted that your experience was a happy one, and we're grateful for your kind words.

Should you need anything else or have further inquiries, don't hesitate to reach out. We're here to help!

Warm regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg eeeelsker de sko jeg har fra jodis

Jeg eeeelsker de sko jeg har fra jodis. Virkelig lækker kvalitet og virkelig god kundeservice!

27. November 2023

Kære Ditte,

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding! Vi er utroligt glade for at høre, at du elsker de sko, du har købt hos JoDis. Det er fantastisk at vide, at du synes om den lækre kvalitet og at du også fik en god oplevelse med vores kundeservice.

Vi sætter stor pris på din støtte og dine rosende ord. Det er vores mål at sikre både kvalitetsprodukter og fremragende service til vores kunder.

Skulle du få brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, nem og overskueligt hjemmeside og ikke mindst de lækreste sko! Har aldrig været bedre gående:)

20. November 2023

Kære Amanda,

Tusind tak for din vidunderlige feedback! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering og fandt vores hjemmeside nem og overskuelig.

Det er virkelig dejligt at vide, at vores sko har gjort en positiv forskel for dig og bidraget til en bedre gå-oplevelse. Din tilfredshed er vores mål, og vi sætter stor pris på din støtte og dine rosende ord.

Skulle du have brug for yderligere assistance eller ønsker mere information, er du mere end velkommen til at kontakte os.

JoDis Shoes

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr