JØRGEN MØLGAARD A/S Bewertungen 53

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde vores bil på værksted i ret lang tid på grund af forskellige komplikationer, men Jonas fra Jørgen Mølgaard A/S var yderst dygtig og virkelig god til løbende at give en status på fremdriften... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En kollega og jeg skulle på arbejde i Nordjylland (kørte fra Nordsjælland), da vi nåede Ringsted egnen indikerede vores hjulsensor at det ene baghjul tabte luft. Da jeg alligevel skulle tanke val... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Percy (sælger) var interesseret i os og lyttede til vores behov og ønsker. Levering af bilen blev skubbet lidt pga en ekstern leverandør, men Percy gjorde alt for at få leveret hurtigst muligt og va... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kontaktede firmaet med spørgsmål om eventuelle garantireparationer på min gamle bil. Medarbejderen svarede hurtigt, pænt og meget præcist. Jeg fik en klar gennemgang af, hvad der t... Mehr ansehen

1. Fahrzeughändler

Vom Unternehmen geschrieben

Det nye Mølgaard A/S er et autoriseret BMW- og Mini-servicehus grundlagt i 1974. I 2025 har vi fået nye ejere, ny ledelse og flere nye medarbejdere. Samtidig har vi investeret i moderne digital infrastruktur, så hele organisationen kan fokusere på at skabe bedre kundeoplevelser og fremme udvikling. Vi tilbyder service, vedligeholdelse, reparationer, skadesværksted samt vej- og starthjælp på nye og innovative måder – ud over de traditionelle løsninger. Vi håber, I vil støtte os på vores rejse mod at levere endnu bedre løsninger til BMW- og Mini-kunder på Sjælland.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en god oplevelse på både…

Altid en god oplevelse på både værkstedet og hos salgsafdelingen!
Jeg har nu købt to biler hos Jørgen Mølgaard og fået super service begge gange. Meget kompetent og opmærksom vejledning omkring netop vores families behov i forhold til hvilken bil der gav mening. Bilerne er også serviceret på værkstedet og det har altid været god oplevelse både på pris og generel service.
Medarbejderne her ånder BMW og Mini, de ved hvad de taler om og kender bilerne indgående.
Mangler du noget specielt går de gerne en ekstra mil for at finde den helt rigtige bil.

3. Februar 2022

Hej Ditte
Tak for anmeldelsen.

Plus kabel ! (Garanti)

Det startet med at min fars E60 ikke ville starte ! Fint , køber helt nyt Batteri , den vil stadig ikke starte , køre den til bmw ringsted hvor de skal kigge på plus kablet som er under (garanti)
Og det var gratis !

Bilen skal være der en dag siger de for at skifte den (hvis den skal skiftes) siger den smarte lasse fra bmw , og det stadig gratis ikke ! Lasse jaja !

Bliver ringet op dagen efter din bil er klar men vi har skiftet starter og nyt batteri ! Til 8599.-
Men jeg havde helt nyt batteri med til dem ! Og han sagde den var ikke noget værd !

så gik jeg amok ! Det havde vi da ikke aftalt ! Nej siger han men vi skal finde fejlen ! Fint pil det af sagde jeg ! Så skifter jeg starteren , min makaniker siger fejlen er på kablet ! Da den ikke fordeler strømmen fra plus kablet på motorrummet og bagud ,

Ringer bmw op ! Og siger det passer ikke at de ikke har fået det lavet ordenligt , og skændes med en som hedder Ole ! Og den kom med falck efter den fik skiftet starter , og de vil ikke kigge på den mere , så sagde jeg det skal i ! Det jeres fejl ! Fint nok de kigger på den , efter noget tid finder de ud af ja det er kablet ! Men de vil stadig ikke lave den !!

Efter jeg fik bilen ! Kunne jeg ikke starte den havde en da min egen start kabler! Men de valgt self lige at tag min ene minus kabel for at pisse mig mere af ! Virkelig et dårlig sted!!

25. Januar 2022

Hej Adam Murina
Beklager din oplevelse, men sagen er dog noget anderledes end du beskriver den.
Ift. reparation til Kr.8599 meddeler vi dig at det er det der skal til for at jeres bil vil virke, da jeres start problemer intet har med plus kablet at gøre. Vi har prøve monteret delene, men da I ikke ønskede dette blev de afmonteret. Altså har vi ikke præsenteret jer for en regning på dette beløb. Selvfølgelig vil vi ikke lave jeres bil, med den opførsel du har over for vores medarb. som faktisk prøvede at hjælpe jer, da det var vigtigt at bilen skulle køre hurtigst muligt.
Har du noget at bidrage med til sagen kontakt os gerne på telefon eller mail.
Mvh.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkeligt det sidste sted jeg vil…

Virkeligt det sidste sted jeg vil anbefale andre at handle bil .............en brugtvognsforhandler af den værste slags, der vil sælge sin gamle mor og sin syge moster, og mener at alt er misforståelser ...... Vorherre til hest for et firma........det kommer ikke til at ske at jeg handler bil med Robert eller andre der, en anden gang......

28. Juli 2021

Hej Flemming
Ved at det noget tid siden men beklager din oplevelse. Dog har du ikke købt bilen af os og betingelser i leasing aftaler kan vi ikke ændre da vi ikke er leasingselskab.
Mvh.

tryghed i særklasse

Har nu handlet 2 biler hos Mølgaard. Både Henrik Mølgaard og Robert Hansen yder en fantastisk service. Prisen på værkstedsarbejde er rimelige og deres arbejde er ikke til at sætte en finger på. Robert Hansen har en stor viden om bilerne han sælger og han er 100% dedikeret på at yde en god service.

16. Oktober 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I sommeren 2018 fik jeg den tossede idé…

I sommeren 2018 fik jeg den tossede idé at nu skulle jeg have en BMW, og ikke hvilken som helst model, men en 530d GT. Efter at have brugt en del tid på nettet for at finde en sammen med Robert Hansen som i øvrigt er en meget kunnig herre når det drejer sig om biler, fandt vi en meget lækker bil i tyskland. Jeg fik lov til at låne et par export nummerplader og hentede selv bilen. Den kom hjem og fik desværre konstateret en alvorlig fejl i 4-hjustrækket, det blev lavet, træk blev monteret og vi kørte på ferie. Da vi kommer hjem konstatere jeg at bilen ryster ved nedbremsning, bilen får komplet nye bremser foran U.B. Nu mere end 6 måneder senere og knap 30.000 kørte km i noget som er en helt i gennem fantastisk bil, er der desværre opstået en noget exotisk fejl i undervognen på bilen, noget som kunne være blevet et økonomisk mareridt, men takket være Henrik Mølgaard´s holdning til at det skal bare være løgn, så har han fået BMW til at deltage således at regningen bliver over 60% mindre. Og dette er en bil der er 4 år gammel og har kørt næsten 100.000 km.

Denne historie kunne have været både kortere og længere, og længere bliver den for den service Henrik og Robert levere kan de godt være stolte af, det virker det de gør. Så stort tak herfra.

PS. det er absolut ikke den sidste bil jeg køber hos JMAS.

12. Februar 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt, enkelt og smertefrit!

Nemt, enkelt og smertefrit!
Ovenud tilfreds jyde og nu ejer af en fin lille BMW, takket være Robert ved Jørgen Mølgaard.

Jeg fandt en bil via bilbasen.dk som fangede min interesse og tog derfor kontakt til Jørgen Mølgaard/forhandleren for at høre nærmere om en evt. byttehandel. Fik en hjælpsom og venlig mand i røret, som bad mig sende billeder og oplysninger på nuværende bil hvorefter han straks ville komme med et bud.
Da jeg bor i Jylland ønskede jeg naturligvis at få så mange detaljer på plads som muligt, således jeg ikke skulle køre to gange. Efter lidt mail korrespondance frem og tilbage, fik vi en midlertidig aftale på plads, fastsat en dato for fremvisning, en prøvetur og eventuel handel.

Da jeg ankommer på dagen, holder bilen klar udenfor. Robert kommer ud og hilser pænt på, vi går bilen igennem og jeg får en prøvetur. Ca. 60 min. efter, er alle papirer på plads, bilen er indregistreret, plader påsat og jeg ruller atter mod Jylland.

Efterfølgende fandt jeg ud af, at vinduesviskerne var slidte og burde være skiftet. Jeg informerede forhandleren her om, blev straks kontaktet og vi fandt et nyt sæt som blev monteret, gratis for mig.

Alt i alt, en super oplevelse. Tak for det Jørgen Mølgaard/Robert.

En glad og tilfreds jyde.

30. Oktober 2017

Amatøre

Amatøre. Snydt for mange penge der, lover en pris men prisen bliver mange tusinder dyrere. Også er det ovenikøbet et dårligt værksted , fik lavet for 35000 men problemet jeg kom for var ikke fixet, magen til bedragere skal man lede længe efter, håber sku de får alt tilbage en dag..

28. August 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så dårlig et værksted at jeg får lyst …

Så dårlig et værksted at jeg får lyst til at brække mig hver gang jeg ser butikken i Ringsted!
I 2014 kom jeg på værkstedet fordi min BMW ikke kørte som den skulle, kort og godt så fik jeg lavet for 26000,- men til den store overraskelse og chok efterfølgende kører bilen med samme problem, ingen kræfter under 3000 omdrejninger periodevis!!! Solgte bilen 3 uger efter med stort nedslag pga fejlen stadig var der! Henrik mølgård bildte mig ind at de blev nød til at skifte nogle dele før de kunne fixe problemet, jeg ser det som , de vidste ikke hvad der var galt, derfor skiftede de bare dele indtil de fandt problemet! De tænker slet ikke på kunden, bare fordi man kører BMW betyder det ikke man er rig!!! Aldrig igen, har og vil altid fortælle venner, og andre bilglade bekendte om denne oplevelse hos Jørgen Mølgaard.

15. Mai 2017

Køb af reservedele

Skulle bruge en stump til min bmw, ringede, fik god service. Reservedelen blev bestilt hjem til næste dag. Blev ringet op, fik mine reservedele. Høflig betjening hele vejen og prisen på delen var rimelig.

7. Oktober 2016

Amatøre værksted

Jeg skulle have skiftet nogle dyser til min BMW E61 vi aftalt en pris på 20.000kr alt inkl
men der jeg skulle hente bilen var vi oppe på 27375kr det var også okay men så mangle bilen nogle skuer og min bagkofanger var der kommet flere mærker i bilen har lige være total ny malet og 30 dage efter skulle den have skiftet dyser men de har ikke respekt for deres kundes biler og tingene skal gå meget stærkt så de glimmer og sætte skuer på plads og ridser deres kundes biler

meget dårlige service
og det er ikke første gang man oplever det laver mærker i bilen men nu er det sidste gang jeg bruger denne amatøre værksted

2. März 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr