Beställde två reservdelar till en…
Beställde två reservdelar till en stavmixer på onsdagskvällen och på fredagen låg de i brevlådan.
Snabbt smidigt och korrekt
Snabbt smidigt och korrekt
Ett oseriöst företag,som inte vill ha nöjda kunder.
Beställde tillbehör till vaccummaskin.Dessvärre så fick jag inte det jag beställde= BEDRÄGERI.
Beställde för c: a 450 spänn.
Försökte även att kontakta företaget,men dessvärre så svarar inte företaget på mail.
När jag kontaktar PostNord så får jag ingen hjälp därifrån då detta skickas som Varubrev Klass 1= Ospårbara brev.
Pga av PostNords nya organisation( logistik) så kan dem inte hjälpa mig utan Collienr.
Undvik detta företag om Du inte vill ha problem
Usel, ser att jag hade en upplevelse med dem 2021 också. Skicade oanvänbara packning i fel storlek. Inget svar.
Samt nu.
Otroligt oseriösa, anger att de har en produkt, i detta fall till en rakapparat.
Uppenbarligen skickar de vad de råkar ha, vad som helst.
Annonserade och debiterade saxhuvud, leveransen bestod av 2 mikroskopiska skärblad som inte ens täcker rakapparens halva huvud.
Och svinaktig debitering med förskottsbetalning. Fick från seriös leverantör en komplett maskin billigare än vad de debiterade för oanvändbar smörja som de sopat fram från något gammalt lager.
Nu skall vi se om de betalar tillbaka, jag tvivlar. Det är så bedrägligt från början.
Ett oseriöst företag som inte betalar tillbaka pengar vid reklamation,handla inte här.Mejlat flera gånger om återbetalning men får samma svar,då ska vi kolla upp det men inget händer.Hade gett 0 i omdöme om det hade gått att göra det.
Betyget är låg för att ni säljer varan ni inte har i lager och debiterar kunden också. Ni hör inte av er tills kunden efter en vecka undrar varför ni inte skickar varan då ni meddelar att ni har inte alls varan och betalar inte debiterade pengarna i god tid. Vill ni inte ha huvudvärk handla inte från det här företaget annars får ni inte tillbaka era pengar.
Snabb saklig och korrekt service.
Bra svar på frågor och smidig hantering vid en reklamation av en reservdel. Jag rekommenderar dem verligen!
Jag köpte en Braun rengöringsstation från Jfservice online 240325.När den kom saknades elsladden som behövs för att använda stationen för att ladda och rengöra rakapparater. Mejlade dem om denna felleverans 240328 och bad dem att skicka en sladd som brev men fick svar först 240402. Dom svarar idag 2 april att det inte ingår elsladd så denna apparat går inte att använda. Hade dom svarat igår hade jag räknat detta som ett dåligt aprilskämt. Har betalat 575 kr plus 90 kronor i frakt så blev inte billigt precis för mig som pensionär.
Jag köpte en dammsugardel, men jag gjorde två separata betalningar genom två olika kanaler. De ringde tillbaka och sa att du gjorde två betalningar, kommer du att köpa två produkter eller en produkt? Jag sa till dem att jag hade betalat två gånger av misstag och att jag ville ha en produkt. Endast en produkt kom, men även om jag varnade dem många gånger så återbetalade de inte överbetalningen.
Kundnummer: 38011
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.