Fantastisk - alt var bare til UG. Fra Michael kom og så på opgaven til tilbud og derefter de 2 unge gutter Troels og Aslan som kom til tiden og bare var hurtige, grundige og sørgede for oprydning.
Isokvik er de bedste. Kæmpe fornøjelse at have Michael og team på besøg og sikke en service. Vi bruger kun Isokvik fremover og vi glæder os til at få besøg af de venlige mennesker igen 👍🏼 vi fik i d... Mehr ansehen
Fjernelse af asbest forurenet loftisolering samt papirulds efterisolering af loft. Fra start til slut var der styr på processen og mine spørgsmål om sikkerhed ifm. med asbestsanering blev besvaret og... Mehr ansehen
VI har brugt Isokvik ad to omgange. Professionel, informativ og fair forretning. Glem alt om "pop op" tilbud på Facebook fra firmaer der gerne vil faldbyde sig uden nærmere grund. Ring til Mic... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Isokvik Isolering Aps er et autoriseret Rockwool Partner med over 50 års erfaring i efterisolering af alle typer ejendomme. Vi har gennem tiden isoleret over 2600 km rør og isoleret mere end 4000 ejendomme i Danmark, som har sparet den danske befolkning for mere 1,2 mia. DKK i varmeudgifter. Vi sætter kundens ønsker og behov meget højt. Vores håndværkere er skolet til at udføre lidt ekstra uden beregning, hvis de eksempelvis ser småskader på f.eks. murværk mm. Virksomheden blev grundlagt i 1972 af Kai Andersen og ejes i dag af sønnen Michael Nygaard Andersen, der har en baggrund som bygningskonstruktør og energivejleder. Isokvik Isolering er autoriserede Rockwool indblæsere og medlem af Indblæsernes Garantifond, som garanterer dig høj kvalitet til fornuftige priser.
Vordingborgvej 173, 4682, Tureby, Dänemark
- isokvik@isokvik.dk
- www.isokvik.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Top professionel og behagelig…
Top professionel og behagelig behandling fra første kontakt til oprydning efter udført arbejde. Medarbejderne som udførte vores isolering havde mange års erfaring
Kan varmt anbefales.
Fantastisk
Altid dygtige, punktlige og flinke
Altid dygtige, punktlige og flinke Og laver det til fair pris. Nu et tag med lidt arbejdsplads, men det blev isoleret helt perfekt til trods for arbejdsforholdet på loftet
Vi havde to montør der var venlige og ryddet op efter sig, efter et godt arbejde.
Nem og hurtigt tilbud og arbejde
Undertegnede fik i 2025…
Undertegnede fik i 2025 hulmursisoleret, og her i februar 2026, fik vi efterisoleret loftet.
Begge dele udført til vores fulde tilfredsstillelse
Isokvik’s medarbejdere meget ansvarsfulde
KW
Gilleleje
Perfekt udført hulmurs-isolering
Meget kompetente ansatte som var imødekommende og meget dygtige. Der blev fundet legakugler i den ene mur. De blev tømt ud og fyldt med glasuld uden ekstra regning. Der ryddet op så det var ikke til at se de havde været der.
Godt arbejde.
Meget flot arbejde
Meget flot arbejde, flot gangbro. De kom til aftalt tid og fint ryddet op efter endt arbejde. To meget flinke medarbejder fra Isokvik klarede arbejdet til UG 💪💪💪
Arbejdet blev ikke afrapporteret
Arbejdet blev ikke afrapporteret, så vi stod tilbage uden at have mødt nogle isoleringsfolk. Svært for os at se om arbejdet var udført.
Det kan gøres bedre!

Antwort von Isokvik Isolering ApS
Præcist og veludført arbejde og til…
Præcist og veludført arbejde og til tiden. Derfor kan jeg med god samvittighed give dem 5 velfortjente stjerner.
Hans
Hurtigt og godt tilbud og arbejdet fint…
Hurtigt og godt tilbud og arbejdet fint udført. Absolut positiv oplevelse.
Fantastisk god oplevelse
Fantastisk god oplevelse, super service, og jeg følte mig tryg igennem hele processen.
Effektivt arbejde hele vejen igennem
Effektivt arbejde hele vejen igennem. Og god rådgivning undervejs.
De kommer altid som aftalt
De kommer altid som aftalt, prisen stemmer altid overens med tilbud samt super kvalitet.
Super fint arbejde
Isokvik Isolering Aps kom endnu en gang…
Isokvik Isolering Aps kom endnu en gang og isolerede for os, de kommer rettidigt, laver et flot stykke arbejde og er rimelige med prisen, igen igen :-)
Michael har varetaget denne sag til…
Michael har varetaget denne sag til fulde og med et meget højt faglig niveu.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.