Isoboost Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jan 2025 contract getekend bij isoboost, voorschot 5600 euro betaald, in mei zouden ze alvasrt een lek dichten in afwachting van volledige dakrenovatie (initieel was kwartaal 1 beloofd, maar konden z... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meer dan een jaar en nog niet eens afgewerkt. Werken zouden voor 2025 gedaan zijn geweest maar nu nog altijd niet gedaan ,geld vragen en maanden niets doen. Laten alles slordig & vuil achter isola... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Collega’s die mekaar ondersteunen, en oplossingsgericht zoeken, Mete Han die elk belofte heeft waargemaakt sinds dag 1 heel goede en open communicatie Vakmanschap daarover valt niks te zeggen ze kr... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wij zijn ontzettend tevreden met de plaatsing van crepi op onze voorgevel door Isoboost. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie met werfleider Idrin vlot en duidelijk. Het team werkte... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Tevreden met de uitvoering

De aanvang van de werken een stuk later dan gepland, de duur van de uitvoering langer dan verwacht, communicatie ook niet steeds optimaal, maar uiteindelijk werden de renovatiewerken uitstekend en professioneel uitgevoerd.

23. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

blijf zo ver mogelijk van deze firma…

blijf zo ver mogelijk van deze firma weg.
gingen ons dak en onze gevel renoveren.
er moest asbest van ons dak verwijderd worden en ze gingen dit volgens de regels van de kunst doen.
op dag 2 liep het al mis. de werken werden stil gelegd door Arbeidsinspectie. de asbest werd gewoon naar beneden gegooid door de werkmannen waardoor alle asbest vrij gekomen was.
bleek dat de werkmannen 3 illegalen waren die niet ingeschreven waren.
isoboost liet een firma komen om de asbest op te ruimen en ons dak verder asbest vrij te maken op hun kosten.
tot bleek dat ze die firma niet betaalden en wij mochten opdraaien voor de kosten.
van de fod toezicht en welzijn op het werk mogen ze zelfs niet verder doen met hun activiteiten omdat ze met niks van personeel , papieren , stellingen.... in orde zijn.

daarnaast hebben wij 40 procent voorschot betaald voor ons dak en gevel die ze na in gebreke stelling maar niet terug betalen.
deze firma verkeert in grote financiële moeilijkheden en doet veel beloftes maar komt niks na.
wil je miserie , en geld kwijt ga dan zeker met hen in zee.

21. April 2025

Gevel Isoboost

Onlangs mijn gevel laten doen in crepi. Super tevreden met het resultaat!

Dankjewel Edrin voor de uitleg en opvolging en om mijn huisje toch wat mooier te maken.

19. April 2025

Amateurs

De werken werden op 08/2023 uitgevoerd en waren heel onprofessioneel en slordig. De crepi werd aangebracht bij een hoge temperatuur van ongeveer 34°C, wat niet optimaal is voor het resultaat.
Ondertussen was de stelling afgebroken en toen u ter plaatse kwam, zag u zelf dat alles behalve goed was. Uw werknemers moesten de stelling opnieuw opbouwen en opnieuw een nieuwe laag crepi aanbrengen. Het resultaat was iets beter, maar niet zoals de regels het voorschrijven.
De aanvraag voor crepi en isolatie was samen 16 cm, maar is 18,5 cm geworden. Na de crepi moest er heel wat reparatiewerk worden uitgevoerd en u had beloofd dit zo snel mogelijk te doen, helaas is dit tot op heden is dit niet gebeurd.
De werknemers zijn ongeveer 4 keer gekomen, maar telkens hadden ze het materiaal niet bij of wisten ze niet wat ze moesten doen en beloofden ze telkens iets zonder dit na te komen.

21. April 2025

Zelfs geen 1 ster waard

Op reis worden we gecontacteerd dat ze plots morgen kunnen beginnen, positief dachten wij, thuiskomen met een nieuw, afgewerkt dak. Achteraf bekeken was het waarschijnlijk met voorbedachte rade… thuisgekomen terwijl de werken nog lang niet klaar waren, ondanks er gezegd werd dat deze maar een aantal dagen zouden duren. Niet komen opdagen op afgesproken data. Om ook vast te stellen dat de container voor asbest op je oprit staat, terwijl er uitdrukkelijk gevraagd werd deze op straat te zetten. Nergens zijn er veiligheidsmaatregelen genomen wat parkeerverbod voor de woning betreft. Achteraf gebleken werd er ook gewoon niets gemeld bij de gemeente wat de verwijdering van asbest betreft. Vermoedelijk is dat dus ook de reden dat de container niet op straat mocht staan. Premie voor asbestverwijdering dus ook misgelopen. Daarbovenop stelden wij bij thuiskomst ook vast dat bij 1 van de dakkapellen het plafond binnen helemaal gebarsten was + op 1 slaapkamer waterschade was over heel de muur + schimmelvorming en dus ook muffe geur. Bij het melden van deze problemen werd men van hier naar daar doorverwezen, maar de persoon die je uiteindelijk nodig had was dan natuurlijk ook nooit bereikbaar. Ondanks verschillende pogingen zijn ze toch de schade komen bekijken en hebben ze enkel de muur met waterschade behandeld met een product. De geur die hangt er nog steeds. De barsten in de dakkapel hebben we ondertussen zelf hersteld om verder te kunnen met de schilderwerken. Op zolder zien wij nog een hele spleet waar licht binnenkomt + afwerking hoeken van het dak is minimaal. Maar dat is nog maar het begin… We hadden niet enkel een nieuw dak maar ook nieuwe ramen gevraagd… dit zou de dakwerken meteen opvolgen. Echter hebben we maanden moeten wachten, 10-tallen pogingen tot contact, afspraken die niet werden nagekomen moeten doorstaan eer ze eindelijk nog eens kwamen opdagen. Je gelooft het nooit, ramen die helder moesten zijn werden in melkglas geleverd, foutieve afmetingen waardoor enkele opnieuw moesten besteld worden (ondanks 3 maal opnieuw de opmetingen gedaan te hebben alvorens bestelling), ventilatieroosters die ontbraken, in putje winter dus met open gaten in de omkadering (nog steeds trouwens). De deurklink van de voordeur ontbreekt ook nog steeds. In de living zijn 2 identieke ramen naast elkaar, hier zijn 2 verschillende geleverd (ander kader met andere tint wit en andere klink). 0 opvolging en communicatie van hun uit. Valse beloften, steken het telkens op iemand anders (leverancier, “collega die ondertussen ontslagen is”,…) De positieve reviews zijn vals. Ze hebben zelfs geen schaamte om te vragen een slechte review te verwijderen in ruil voor een tegoedbon van Bol.com. Lachwekkend en opnieuw bewezen dat ze alles behalve professioneel zijn.

17. Mai 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De samenwerking verliep heel stroef in het begin

In maart 2024 contact gehad met Dries, offerte laten maken, getekend en voorschot betaald.

Na de goedkeuring van Stad Gent, de vraag gesteld via email aan Dries, wanneer de werken konden worden uitgevoerd door Isoboost. Geen reactie meer. Dan maar telefonisch contact opgenomen. Cagla ging kijken in de planning wanneer de werken gingen uitgevoerd worden. Ondertussen waren we al Oktober 2024. Geen gehoor meer, totdat ikzelf nog maar eens contact opnam met Cagla begin Januari 2025. De werken zullen uitgevoerd worden in Februari 2025 en dit omdat alles opgeschoven is door de aanhoudende regen van vorig najaar.

Uiteindelijk contact gehad met werfleider Edrin en vanaf dan zijn er vlotte en duidelijke afspraken gemaakt.
Edrin aarzelde niet om me op te bellen om update's en verdere regelingen te treffen. Het heeft lang geduurd maar de werken zijn ondertussen beeindigd en het resultaat mag er zijn. Ook de factuur was tot op de euro juist.

Bedankt Edrin om dit zo goed op te volgen.
Pascale

13. April 2025

The worse experience

The worse experience ever with a company that promise so much. Everything went well after we signed the offer they plan the renovation of the roof sooner than expected.This was in June of 2024. We are in April 2025 and I still have damages from them that are not fixed.Stupid of us because we paid the hole amount in the first place because they said this is how they work.After they took down the old tiles they coverd for the night the roof with a plastic folie...pfff the rain came and at 4 in the morning I woked my kids to help me move the bed because it was raining all over my bed, in my bathroom.Of course I started to call them but they only came at 8 am
It took them 7 months to come and replace the coupola in my garage that they broke when a worker dropped something heavy from the roof. My post office witch was build all from brick wall we needed to fix by ourselves because they didn't bother to contact the container company who destroy it when the driver left with the container.My fire insurance will cover after all this months for the post.I asked them to put down my cheminee s and when they did this they dropped the heavy bricks in to my living room ...a big hole in my plafond that is still not fixed...I still have a missing tile on the roof because the guys with the solar panels when they came to put them back accidentally they broke one and I didn't have any spare to give them to replace because the workers took everything what was left from the materials back. They don't bother to answer my phone anymore...why should they everything is paid . Worse experience ever , Maby because we are not Belgian people...I don't know.I learned to never pai anything in full in the first place there is no place for trust.

17. Juni 2024

Offerte in november getekend

Offerte in november getekend, en nu super tevreden met mijn vernieuwde gevel en ramen. Alles vlot en netjes uitgevoerd. De werkmannen hebben topwerk geleverd – altijd vriendelijk en professioneel (misschien hielpen de koekjes en koffie daar ook bij!). Bedankt, mannen!

4. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ZERO communicatie , Geen vertrouwen waard .

17 Juli '24 bezoek van Dreni + offerte gevel en dak + melding zal voor oktober begin november uitvoerbaar zijn . Dus na zijn bezoek 5 dagen later voorschot betaalt . Na 4 maand geen datum en via mail krijg ik antwoord van cagla we geven het door aan de planning .1 telefoontje ontvangen begin december met de melding personeelsproblemen en het zal voor begin Januari zijn . Niets meer vernomen , dan maar 5 februari aangetekend geschreven , wil binnen de maand een datum of mijn voorschot terug . Na 20 dagen komt er iemand 1 uur te laat op de afspraak eens kijken voor de plaatsing stelling gevelwerken . Niets wetende van de dakwerken , had niet eens het dossier ingekeken . Weer niets meer vernomen na dat bezoekje . Dan maar op 6 februari aangetekend laten weten , terugvordering voorschot . Krijg ik via mail op 13.03.25 van cagla : de boekhouding is in verlof tot dinsdag 18.03.25 . Na mijn vergeefse poging telefonisch geen contact te krijgen op 19.03.25 belt cagla mijzelf dat ze haar best doet om alles nog eens door te geven aan de boekhouding en meld ook jammer personeelsproblemen .
Ik heb alle begrip dat er personeelsproblemen kunnen zijn maar daarom hoeven jullie de klanten niet opzij of op de lange baan te schuiven . Zo is er geen vertrouwen meer . Zelfs niet reageren op mijn mails en aangetekend schrijven . Communicatie ZERO .....
Vindt dit jammer dat mijn raadsman een dossier moet openen om tot een oplossing te komen .....

26. März 2025

Alleen maar tevredenheid…

Wij hebben onlangs onze gevel laten renoveren door Isoboost, en wat een fijne ervaring was dat! In slechts twee weken was alles klaar, met een uitstekende opvolging door de projectleider. Er zijn nog enkele kleine afwerkingen nodig, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit in orde komt.
Een speciale dank aan Caglia van de klantendienst, die altijd beleefd en enthousiast onze telefoontjes behandelde – een dikke pluim voor de topcommunicatie! Wij zijn meer dan tevreden.

6. Januar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Allesbehalve een professionele ervaring

In april 2024 kwamen we in contact met Laura, die voor ons een offerte had opgemaakt. Deze hebben wij meteen getekend en het voorschot in mei betaald.
Na ontelbare telefoontjes kregen we in juni te horen dat Laura ontslagen was en ons project gekoppeld werd aan Jason. Jason is opnieuw langsgekomen bij ons thuis. Bleek dat er in de offerte van Laura fouten zaten en we 1000 euro meer moesten betalen. Deze offerte hebben wij opnieuw getekend, want fouten kunnen altijd gebeuren natuurlijk.
De hele zomer lang heeft Isoboost ons verzekerd dat de werken in september, ten laatste oktober gingen plaatsvinden. Maanden gaan voorbij, geen gehoor van Jason of Isoboost. Begin november krijgen we te horen dat ook Jason niet meer gekoppeld is aan ons project maar dat de nieuwe projectleider op 12 november zal langskomen en dat de werken 9 november van start gaan. Ik neem deze beloftes ten harte en neem 9 dagen vrij van het werk om de werkmannen binnen te laten. Op 9/11/24 stond er één werkman aan de deur, spreekt geen Nederlands en begint met de werken. Wij hadden een lek aan onze regenpijp, dit was duidelijk aan de schimmel die gevormd was onder de regenpijp. De regenpijp werd in de huidige staat gewoon ingecementeerd. Op 12 november stond de werkman opnieuw aan de deur, maar geen projectleider te bespeuren. Na nogmaals het 100ste telefoontje naar Isoboost kwam Touwland langs. Op zich een vriendelijk, gedreven persoon die ons écht wou helpen.
Opnieuw leken er bepaalde zaken in de offerte niet te kloppen. Er werd ons een nieuwe offerte opgestuurd genaamd 'meerwerk' van +600 euro. In de 9 dagen dat ik verlof heb genomen is de werkman tweemaal komen opdagen, waarvan hij één dag het cement opnieuw heeft moeten openbreken om de regenpijp te herstellen. Voor de 9 dagen verlof hebben we wél een vergoeding gekregen. De werkman is daarna nog éénmaal langsgekomen. Ik heb op de goede wil en tijd van mijn moeder moeten rekenen die dagenlang gewoon heeft zitten wachten en niemand kwam opdagen. 'De planning' verwijst naar ons Touwland en Touwland verwijst ons naar 'De Planning', de 'Klantendienst' moet je ook niet proberen want zij weten helemaal van niets. Het cement heeft twee weken in weer en wind open gelegen.
Uiteindelijk verzekerd Touwland ons dat op 16/12/24 de crepie geplaatst zal worden. Opnieuw schakel ik de hulp in van mijn moeder, die wederom voor niets een dag heeft opgeofferd, om rond 15u te beseffen dat Isoboost gewoon materiaal is komen leveren voor de deur. Touwland was op deze dag niet bereikbaar en de klantendienst was ronduit onbeleefd en duidelijk geagiteerd.
Op 17/12/25 zijn er 4 werkmannen gekomen die de crepie zijn komen plaatsen. Hierna moest enkel nog de granietkorrel aangebracht worden. Zonder afspraak staan er op 6/2/25 3 werkmannen voor de deur die zwarte granietkorrel bijhebben. Deze kleur wouden wij niet! Wij wouden een lichtgrijze kleur, die mooi bij het zalmroze zou passen. Touwland laat mij op 6/2/25 weten dat er OPNIEUW een andere projectleider wordt aangesteld, want hij heeft een operatie. Vervolgens verloopt het contact met Besmir. Via whatsapp krijgen we enkele kleurstalen, waarvan we geen enkele mooi vinden. Uiteindelijk hebben we dan maar een kleur gekozen, omdat we het kotsbeu waren. Op 20 februari 2025 zijn alle werken eindelijk afgeraakt. Het gaat hier om een achtergeveltje van ocharme 33 vierkante meter.
Ik heb de offerte nogmaals nagelezen en maar goed ook, want wij hebben 875 euro betaald om te originele bekleding te verwijderen van de gevel. Dit is echter nooit gebeurd, de werkmannen hebben de isolatie gewoon bovenop de rotte gevel geplaatst. Dit geld hebben we uiteindelijk teruggestort gekregen, na ontelbare telefoontjes waar Isoboost bleef vragen of wij ons laatste factuur reeds betaald hadden, dit is betaald geweest 16/1/2025.
Even ter samenvatting:
- Fouten in de offerte.
- 9 maand heeft dit in beslag genomen.
- 4 projectleiders.

20. Januar 2025

Wij zijn ontzettend tevreden

Het team werkte hard door en beantwoordde al onze vragen met een professionele uitleg.
De afwerking is tot in de kleinste details perfect, en het resultaat mag zeker gezien worden!
Een topteam van vakmannen waarop je kan rekenen. Bedankt voor het prachtige werk!”

5. März 2025

Dakrenovatie

Dak laten door isoboost. Zeer tevreden met de geleverde werken, werken waren gedaan in 1 week. Zonnepanelen in 1 dag.
Proper werk

23. Januar 2025

Gevelisolatie

Enkele maanden geleden onze gevels laten isoleren door Isoboost, alles liep perfect zoals afgesproken, een echte aanrader!

10. Oktober 2024

De samenwerking met Isoboost verliep… TOP

De samenwerking met Isoboost verliep zeer vlot.
Van verkoop tot afwerking ben ik altijd juist te woord gestaan en als ik vragen had werd er steeds tijdig en correct geinformeerd.

Wij kunnen niet gelukkiger zijn met het resultaat!

Ik raad dit bedrijf aan aan iedereen!

19. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr