Supermarkedet Intervare Bewertungen 80

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Udnyttelse af dem der har brug for hjemmelevering af dagligvarer. Priserne er helt hen i vejret, alt er enorm dyrt i forhold til hvis man selv handler i Rema1000.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Egentlig er jeg tilfreds med Intervare. Men hvis der er tekniske problemer, er det ikke sikkert det bliver løst! Eller også tager de mega lang tid om at løse et problem! Jeg har et teknisk problem o... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Chaufførerne er direkte ubehøvlede, siger hverken hej eller noget. De tager kun mine tomme colaflasker med ca. hver anden uge. Der har jeg så 18 store flasker liggende og de betaler mig kr. 54,- i en-... Mehr ansehen

1. Supermarkt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

I Supermarkedet Intervare har vi igennem 18 år specialiseret os i at levere et stort udvalg af friske dagligvarer til dig, der har behov for at få hjælp til de ugentlige indkøb. Vi samarbejder med næsten halvdelen af landets kommuner, der har valgt at betro os den tillidsfulde opgave, det er, at levere de ugentlige indkøb direkte hjem til dig. Det er kommunen, der beslutter, om du har brug for hjælp til indkøb. Bliver du visiteret til at få indkøbshjælp, og vælger du os som leverandør, så sørger vi for resten. Vi hjælper dig med at udvælge og bestille, og du får varerne leveret af en fast chauffør, der kommer på en bestemt ugedag og på et fast tidspunkt.

3,0

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Ja Max stjerner.

Ja Max stjerner fordi det simpelthen er en fornøjelse at handle sit forbrug af dagligvarer i intervare. Altid fin service og hjælp til at modtage varerne hver fredag. Priser er nøjagtig det samme som et hvert andet firma. Du bestemmer selv hvad du køber. Stort tak til kundeservice for hjælp til teknikken.

29. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Priser helt hen i vejret

16. April 2026

Et teknisk problem

Jeg har et teknisk problem og har henvendt mig FIRE GANGE, både skriftligt og mundtligt, men problemet er endnu ikke løst. Dette har stået på i mange uger nu! Det er mega frustrerende når tingene ikke fungerer som de skal. Især når de lover at fikse problemet og intet sker! Øv Intervare, det kan I gøre bedre!

22. März 2026

Nemt og bekvemt

Min mor benytter Intervare, hvilket er en stor hjælp især hvis den pårørende ej heller er så IT kyndig.
Kundeservice er hjælpsomme og chaufføren punktlig.
Super løsning.

27. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Falske løfter og sindsyge priser

De lover Rema 1000 priser, men de tager lige det dobbelte istedet!
Min mormor, som er pensionist, brugte deres service i 1 måned.. Hun fik en regning på 5.500!

Når jeg handler ind for hende, så kan jeg gøre det på 2.000 på en måned..
Samtidig kan man ikke se deres varekatalog, og vide noget om priser på forhånd.
Svindelfirma. HOLD JER VÆK!

1. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

MegaPisse irriterende de ikke har varer fra…stressendr

Trældte irriterende de ikke har varer fra katalog. Og aldrig kommer til oplyst tid. Priserne er på niveau med meny. Og jeg andre er på pension. Vil gerne have svar på dette da vi ikke har noget valg. Føj for at plukke os der ingen penge har og kun dette valg som handicappet. Tak for ingenting udover at blive plukkt så mine børnebørn ikke kommer på dagdtur i år. Hyg jer

18. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget glad for Intervare og…

Jeg er meget glad for Intervare og lader mig ofte inspirere til diverse måltider.
Udvalget er dejligt og stort, og jeg har endnu ikke fået varer, der var dårlige; tvært imod!
Tak til de søde medarbejdere!

2. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ødelagte varer og elendig kundeservice

Super dårlig oplevelse med Intervare. Jeg kommer hjem med min demente mor og så er køkkenvasken fyldt op med ødelagte varer og emballage. Resten er sat i køleskabet smut ind i yogurt og andet snask og fuldstændig ubrugeligt. Ingen seddel eller forklaring og en fuldstændig ubrugelig kundeservice der ikke tager ansvar.
Undgå for alt i verden at bruge denne dyre og dårlige service.
Tilføjelse: jeg er efterfølgende blevet ringet op af en leder, der tog ansvar og krediterede de varer der var påvirkede.

2. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har slet ikke handlet der

Jeg har slet ikke handlet der, for da jeg har set deres priser, så kan jeg tage en taxi frem/tilbage og stadigvæk have overskud efter at have handlet i Rema, og så har de et meget lille udvalg kontra Rema, som de jo prismatcher med(men på normalprisen)

13. Juni 2025

tyveri

Jeg ønsker hermed at gøre opmærksom på et alvorligt og gentagende problem i forbindelse med levering af dagligvarer via Intervare.dk til min adresse:

Ved flere lejligheder har vi konstateret, at der i forbindelse med leveringer fra Intervare er sket tyveri fra privatadressen. Leveringen efterlades typisk uden opsyn, og der har været tilfælde, hvor varer er forsvundet – senest i form af en manglende trykkoger, som ubestrideligt var på adressen før leveringen.

Vi har gentagne gange gjort Intervare opmærksom på forholdet, men uden nogen form for ansvarstagen, undersøgelse eller opfølgning. Da dette nu vurderes at være en sikkerhedsrisiko for borgere, især ældre og sårbare, der modtager madleverancer via denne service, har vi fundet det nødvendigt at:
• Politianmelde forholdet
• Orientere relevante instanser og nabolag

Vi opfordrer hermed til forsigtighed ved brug af Intervare og til, at man er særligt opmærksom, hvis der efterladtes varer uden for døren.

Vi håber, at forholdet tages alvorligt, og at der fremadrettet tages skridt til at sikre borgernes ejendele under levering

27. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget glad for den levering I…

Jeg er meget glad for den levering I yder og mangler der lidt i leveringen , ringer jeg bare til jer og det bliver rettet til næste gang og I tilbyder gerne at komme næste dag med det der nu mangler, eller det bliver krediteret. Jeg møder ingen sure miner.
Birgitte Vaagensø

16. Oktober 2024

Verdens dårligste kundeservice.😖

Verdens dårligste kundeservice.😖
Havde bestilt en vare, men fik en anden, som jeg ikke ønskede.
Fik næsvist at vide det var fordi min bestilte vare var udsolgt Så firmaet smider bare et helt andet produkt i posen uden at informere🤔?
En anden vare var mast under 1 kilo kartofler.😱 Næsvis, aggressiv og nedladende kundeservice-dame.
Desværre er det ikke første gang.😡

7. August 2024

jeg overførte 2498ke

jeg overførte 2409kr, fredag morgen efter aftale til en bankkonto som de havde sendt mig til at overføre noget gæld, så jegkunne handle igen. men får at vide at de ikke kan se pengene er gåt ind, hvilket jeg ikke tror på-man kan godt lave straks overførsel selvom det er til en anden bank.

1. März 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Efter min første måned på sygeorlov…

Efter min første måned på sygeorlov hjemme, må jeg skifte til en anden leverandør, - jeres priser er simpelthen for høje. Jeg fik mine varer, men var nød til at vente 4 dage til jeres leveringsdag.
Det køb hos jer til 1396,80kr. kunne gøres 200kr billigere hos REMA, og der kom der endda 45kr. oven i til betaling for indkøbet, som blev leveret en søndag med 4 timers varsel. Så jeg finder nok en anden.

18. Februar 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

hjemmesiden ok + flink chauffør

nem hjemmeside med søgefelt - let at redigere (før lev. dag) vare alm. kvalitet, men ret høje, faktisk for høje.
"min" chauffør er en go' oplevelse flink/humør etc.
MEN IGEN, SELV TILBUD, ER DYRE

31. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr