Banner for insentials.com

insentials.com Bewertungen 980

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Al bij de eerste inname van het supplement GLH 2 voelde ik verbetering qua energie én vond ik mijn positiviteit terug. Het gewichtsverlies bleef wat uit maar kreeg prima begeleiding.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle verzending en goede uitleg bij de producten. Of de producten effectief werken is moeilijk te zeggen. Ik gebruik ze intussen iets langer dan een maand en de zon begint nog maar recent te schijn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer tevreden met de vlugge respons. Ik had buiten de Detox en FatBurner en GHL2 ook de Essential Vitamins genomen maar kreeg last van constipatie. Men heeft mij aangeraden met deze laatste te... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Good supplements but the packaging is a big waste. They pack the vitamine bag in paper, then in a box and that box in another box for shipment. Hopefully they adjust this overconsumption on paper.

1. Pharmaunternehmen

Über insentials.com

Vom Unternehmen geschrieben

Beschrijving van de afbeelding

Insentials for the Inside

Insentials is afgeleid van ‘Essentials for the Inside’. Wij zijn pionier in het optimaliseren van jouw gezondheid van binnenuit. Bij Insentials geven we mannen en vrouwen de kracht om te transformeren tot hun eigen super(wo)man met onze genotificeerde essentials.

INSENTIALS
Backed by science

Backed by science

Made in Belgium

Made in Belgium

Unieke duo-capsule technologie

Unieke duo-capsule
technologie

Getest en goedgekeurd door experten

Getest en goedgekeurd
door experten

lever Alles begint met de lever

Vind jouw oplossing

collectie Smart Vitamins detox skin&hair weightloss

Doe de Face Scan en ontdek je persoonlijke vitamineroutine

Omdat elk lichaam uniek is, bieden we gepersonaliseerde vitaminepakketten aan, beschikbaar in onze webshop of via onze innovatieve Face Scan.

Start de Face Scan

1 Stern

Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik geloof niet meteen in zulke…

Ik geloof niet meteen in zulke produkten maar iets in mij zei van het toch te proberen.
Ik ben nu 2 maanden bezig en 6,5 kg minder! Het is niet dat ik veel heb aangepast in voeding alleen heb ik gewoon geen zin meer om tusendoor te snaaien wat dus de grote boosdoeners waren.
Ik ben heel blij het geprobeerd te hebben en blijf het gebruiken!

5. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer tevreden over de producten

Ik ben zeer tevreden over de producten.
Ik gebruik deze nu al ruim 2,5 jaar en merk duidelijk verschil.
Het enige jammere is als trouwe klant heb ik overal abonnementen op en kan ik soms niet mee profiteren van leuke acties.

5. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behulpzaam steeds tot onze diensten

Behulpzaam steeds tot onze diensten. Geen enkele negatieve ervaring.

2. März 2026

Antwort von insentials.com

Hi Marleen! Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat fijn om te lezen dat je onze behulpzaamheid zo waardeert en dat je telkens weer tevreden bent over onze service. Dat betekent enorm veel voor ons! We vinden het belangrijk om altijd voor onze klanten klaar te staan, dus het is geweldig om te horen dat je dat zo ervaart. Bedankt voor het vertrouwen en voor de mooie woorden. We staan ook in de toekomst met veel plezier weer tot je dienst!

Hongergevoel minder

Ik merk wel dat mijn hongergevoel en zin in zoet minder is maar mijn mijn buik is wat meer opgezwollen

Antwort von insentials.com

Hi Chloe! Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat je merkt dat je hongergevoel en zin in zoet al minder zijn, dat zijn mooie signalen dat je lichaam aan het reageren is. Dat is een hele goede stap vooruit!

Een licht opgezwollen gevoel in de buik kan in het begin soms voorkomen terwijl je lichaam zich aanpast. Blijf goed naar je lichaam luisteren en geef het wat tijd. Zorg ook dat je voldoende water drinkt doorheen de dag en jouw lichaam goed hydrateert! Blijf vooral zo doorgaan, je bent goed op weg!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I’m using it for a week now

I’m using it for a week now. I’m noticing a change in my food habits already.
I’m planning to use it for at least 6 months to see the max results as am diabetic. I hope it will help me with my journey

20. Februar 2026

Antwort von insentials.com

HI Hanna! Thank you so much for sharing your experience with us! It’s wonderful to hear that after just one week you’re already noticing positive changes in your food habits. Small shifts like these are often the first and most important steps in creating lasting results, so that’s very encouraging to read.

Your plan to use the product consistently over a longer period is a great approach. Many people find that the benefits continue to build over time as the body adapts, especially when combined with healthy lifestyle habits. Staying consistent and patient is often key to seeing the best possible results.

We truly appreciate your trust and your motivation to invest in your health. Wishing you lots of success on your journey, and please know that we are cheering you on every step of the way!

Topkwaliteit

Heel tevreden met mijn aankoop ! Het product voldoet volledig aan de omschrijving en kwaliteit voor mij is top ! Topkwaliteit en een geweldige service, Dank !

Antwort von insentials.com

Hi Anne! Heel erg bedankt voor je prachtige review!
Wat doet het ons plezier om te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop en dat het product volledig aan je verwachtingen voldoet. We vinden het ontzettend belangrijk dat onze producten de kwaliteit bieden die we beloven, dus jouw woorden betekenen echt heel veel voor ons.

Ook geweldig om te horen dat je onze service zo waardeert. We doen elke dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en een fijne ervaring te bieden, van bestelling tot gebruik van het product. Dank je wel voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaring. Dat motiveert ons enorm om dit elke dag met evenveel passie te blijven doen. Ook in de toekomst staan we met heel veel plezier voor je klaar! ✨

Je recommande

Parfait de la livraison à la reception, détails soignés et compléments aux formules pointues

Antwort von insentials.com

HI Aurelie! Merci beaucoup pour votre magnifique retour. Nous sommes ravis de lire que tout a été parfait, de la livraison jusqu’à la réception, et que vous avez apprécié le soin apporté aux détails ainsi que la qualité de nos formules. C’est exactement l’expérience que nous souhaitons offrir.

Merci pour votre confiance et pour avoir pris le temps de partager votre expérience. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec nos compléments et de très beaux résultats. ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij met de supplementen

Heel blij met de supplementen.
Ik ben al meerdere kilo’s afgevallen .
Trouwe fan.

4. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von insentials.com

HI Chris! Wat een fantastische review, dank je wel! Het maakt ons ontzettend blij om te lezen dat je zo tevreden bent met onze supplementen en dat je al meerdere kilo’s bent afgevallen. Dat zijn prachtige resultaten en ze tonen ook hoeveel inzet en doorzettingsvermogen jij zelf in je traject steekt. En dat je jezelf een trouwe fan noemt, betekent echt veel voor ons. Dank je wel voor je vertrouwen en om deel uit te maken van dit verhaal. Ook in de toekomst staan wij voor jou klaar!

Niet twijfelen… gewoon proberen

Tegenwoordig wordt er een massa gedeeld van producten waardoor je soms niet meer weet waaruit kiezen en of ze echt werken. Ik had eerlijk gezegd mijn twijfels toen de producten van Insentials voorbijkwamen.
Maar ik ben zoooo een grote snoeper, dat ik dacht baat het niet dan schaadt het niet en plaatste mijn eerste bestelling van de GLH-2.
Omdat mijn gevaarlijk moment vooral tussen 16 en 19 uur ligt, neem ik ze vlak voor mijn middageten. Dit deed ik na overleg met hen.
En ja hoor, wat een effect, ik vlieg hier niet meer de kasten in na het werk en prop me niet meer vol met onnodige dingen. Ook mijn opgeblazen gevoel is weg. Ik kan enkel maar zeggen, twijfel je over dit product… gewoon doen, geen moment spijt gehad.
Terug vol goede moed met een gezonder eetpatroon begonnen (in combinatie met de GLH-2) en sinds een 2tal weken -2,3 kg op de weegschaal.
Voor mij dus echt een aanrader! ❤️

Antwort von insentials.com

HI Elke! WOAW! Wat een fantastische review, dank je wel om je ervaring zo uitgebreid te delen. Dat waarderen we enorm en kunnen we alleen maar heel blij van worden!

Geweldig ook hoe bewust je ermee omgaat: je hebt gekeken naar jouw moeilijkste moment van de dag, hebt advies gevraagd en past de GLH-2 daar slim op aan. Dat je merkt dat de cravings in de late namiddag verdwijnen, dat je minder gaat snoepen én dat je opgeblazen gevoel weg is, dat zijn zulke waardevolle veranderingen!

En dan ook nog eens -2,3 kg in twee weken in combinatie met een gezonder eetpatroon… daar mag je echt trots op zijn. Dat is jouw inzet, jouw bewustzijn en jouw keuze om goed voor jezelf te zorgen.

Dank je wel voor je vertrouwen, je enthousiasme en om anderen te inspireren met jouw verhaal. Blijf vooral zo verder doen, je bent duidelijk op een heel mooi en sterk pad bezig! Ook in de toekomst staan wij voor jou klaar!

Super

Super, collageen!

Antwort von insentials.com

Hi Nil! Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons collageen! Dank je wel om jouw ervaring met ons te delen. Zo'n krachtige feedback maakt ons oprecht blij! Bedankt voor je vertrouwen en geniet van alle positieve effecten. Ook in de toekomst staan wij met veel enthousiasme voor jou klaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het zijn top producten die doen wat ze…

Het zijn top producten die doen wat ze beloven.
Na 2,5 maand is mijn haar sterker & gezonder!

Antwort von insentials.com

Hi Dini! Hartelijk dank voor deze fantastische review! Het doet ons bijzonder veel plezier om te lezen dat jouw ervaring leert dat onze producten doen wat ze beloven. Transparantie en kwaliteit staan voor ons centraal, dus het is heel waardevol om te horen dat dit ook zo wordt ervaren!

Fantastisch ook dat je na 2,5 maand merkt dat je haar sterker en gezonder is geworden. Zulke resultaten zijn het gevolg van consistent gebruik en de zorg die je in jezelf investeert!

Dank je wel voor je vertrouwen en om je ervaring te delen. Ook in de toekomst staan wij met veel enthousiasme voor jou klaar!

Goeie service🙏🙏

Antwort von insentials.com

HI Marie José! Dank je wel voor je fijne review! Wat geweldig om te horen dat je onze service zo positief ervaart. We doen elke dag ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, dus jouw woorden betekenen veel voor ons. We staan altijd met veel plezier voor je klaar! ✨

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr