Fantastisk bra företag, med bra priser och en enastående kundtjänst. Gjorde ett fel beställning och skickade mail till kundtjänst och bad att annullera ordern.Trodde aldrig att det löser sig. Efter... Mehr ansehen
Mailade Inky om att bläckpatronerna jag köpte inte passade min skrivare och ville returnera dom. Svaret jag fick var att bläckpatronerna inte passar till min skrivare. Någon hjälp med retur och... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det är lätt att hitta det man söker på hemsidorna. Det går också fort att få hem det man beställer. Det är dock onödigt med de gratisartiklar som erbjuds. Även om man inte vill ha dem kommer de med. K... Mehr ansehen
Fick en toner som inte ville accepteras av skrivaren. Efter att jag konstaterat att det var tonerkasseten som fallerade meddelade jag kundtjänst med ett mail om incidenten. Efter 5 minuter fick jag e... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Inky.se hittar du ett stort utbud av bläckpatroner och toner av bra kvalitet till låga priser.
Schweden
- www.inky.se
Hat 17 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Billiga priser kan ej svara på om…
Billiga priser kan ej svara på om patronerna är bra.
Har inte fått dom än.
Men så här långt verkar allt okej...
Ångerrätt…
Proceduren för ånger är för byråkratisk och för tidsödande för belopp på någon eller ett par hundralappar.
Enkel beställning snabb leverand
Har inte fått några varor än
Har inte fått några varor än. Vet inte om det kommer några.

Antwort von Inky
Med original bläck fungerar allt till…
Med original bläck fungerar allt till belåtenhet. Mvh Roger Gunnarsson PRO Laxå.
Leveransen gick snabbt och jag fick…
Leveransen gick snabbt och jag fick varan i postboxen, då den fick plats där.
Snabba leveranser och bra kunskap om…
Snabba leveranser och bra kunskap om kundernas behov av varor från Er.
Mycket mycket snabba leveranser
Urusel kontakt, dåliga på att lösa problem
Beställde 02-24. 03-05 Mailade jag om varför de inte hade skickat ännu, då allt stod att det fanns i lager. Fick då svar av en AI assistent, som inte kunde hjälpa. 5 dagar senare (03-10) fick jag svar från en riktig person att 4 artiklar inte fanns i lager. Skrev att jag var besviken över att jag inte blivit meddelad, och att det dröjt, men att om de kunde skicka det de hade samma dag så vill jag fortfarande ha det jag beställt, annars vill jag avbryta köpet. Då fick jag svar att de skulle ändra ordern och skicka den. Dagen efter (03-11) frågar jag varför jag inte fått information om leverans. Ännu en dag senare (03-12) får jag svar att de beklagar förseningen och kan avbryta köpet. Enstaka timmar efter jag fick det mailet så fick jag mail om att de hade skickat paketet ändå. De har varken bett om ursäkt eller erbjudit kompensation. Nu har jag tyvärr råkat handla under deras andra namn "Tonerlagret" och väntar åter igen på att de skickar paket. När jag insåg det beställde jag direkt från ett annat ställe och mailade och frågade hur länge det ska dröja denna gången.

Antwort von Inky
Mailade Inky om att bläckpatronerna…
Svaret jag fick var att bläckpatronerna inte passar till min skrivare. Någon hjälp med retur och köpa bläckpatroner som passar var dom tydligen helt ointresserad av...
Sista gången jag handlar hos Inky

Antwort von Inky
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.